ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ntavelis66630 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Ntavelis666Μέλος
13/01/2004, 21:56:38
Ένα βράδυ κατέβαινα απο τη Σπηλιά ύστερα απο μιάς ημέρας περιπλάνηση στην κορυφογραμμή του Βουνού. Είχε νυχτώσει για τα καλά όταν έφτασα στην Κρύα Βρύση. Λίγο πιο κάτω απο την ομώνυμη πηγή, διέκρινα κάπου στο βάθος του δάσους μια μικρόσωμη φιγούρα σχεδόν καμπουριαστή, φορούσε κουκούλα και στεκόταν ανάμεσα στα πεύκα. Η πλάκα ήταν πως η ανθρώπινη σιλουέτα ήταν ακίνητη και βρισκόταν ακριβώς πάνω στο μονοπάτι το οποίο έπρεπε να ακολουθήσω για να φτάσω στην Παλαιά Πεντέλη. Αφού πήρα δυνάμεις απο το γάργαρο νερό της πηγής, αποφάσισα να συνεχίσω. Πλησίασα πρός το μέρος της, θέλοντας και μή, μιάς και απο'κεί ήταν ο δρόμος μου σκεπτόμενος τι θα γινόταν αν τελικώς απεδεικνύετο οτι αυτό που έβλεπα δεν είχε και τόση σχέση με άνθρωπο. Αν και να σας πώ την αλήθεια, όταν βρίσκομαι σε τέτοιες καταστάσεις, πιο πολύ με φοβίζει να δώ άνθρωπο, παρά κάτι άλλο. Καθώς πλησίαζα, η φιγούρα συνέχιζε να είναι ανησυχητικά ακίνητη, πράγμα που άρχισε ταχυτάτως να με προβληματίζει. Ολοένα και πλησίαζα αλλά η σκιά, ακίνητη σαν άγαλμα. Περνώντας ακριβώς απο δίπλα της και με την καρδιά μου να χτυπάει σε υπερφυσικές ταχύτητες ακούστηκε μια χαμηλότονη και τρεμάμενη φωνή : "Ποιός είσαι εσύ;" Το "μυστήριο" της σκιάς είχε πλέον λυθεί. Μπροστά μου είχα μια λεπτοκαμωμένη και συμπαθέστατη γριούλα, την κυρά Ευρύκλεια όπως μου συστήθηκε, η οποία ζούσε σε μια στάνη μέσα στο δάσος. Μου εξήγησε οτι στεκόταν ακίνητη γιατί είχε κατατρομάξει που έβλεπε κάποιον μέσ΄το σκοτάδι να έρχεται κατά πάνω της και μόλις της είπα οτι τρόμαξα και εγώ μ΄αυτήν, αρχίσαμε τα γέλια. Αφού με ρώτησε όλες εκείνες τις τυπικές ερωτήσεις του στύλ "ποιανού είσαι" "που κάθεσαι" και τέτοια, με ρώτησε, τι δουλειά είχα εκεί πάνω τέτοια ώρα. Της είπα οτι επισκέπτομαι συνέχεια το Βουνό και οτι επέστρεφα απο πεζοπορεία. Ύστερα έθεσε την καυτή ερώτηση : "Που πήγες ;" "Στη Σπηλιά του Νταβέλη" απάντησα. Ακούγοντας αυτό, τα μάτια της γούρλωσαν, πήρε μια βαθιά ανάσα, άρπαξε το χέρι μου και σφίγγοντας το μου είπε : "Μην ξαναπάς ! Άκουσε παιδί μου τι σου λέω, μην ξαναπάς ! Εκεί πάνω βασιλεύει το κακό. Μόνο κακό υπάρχει εκεί που πάς." Όταν την ρώτησα να μου εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε, εκείνη δίσταζε στην αρχή λέγοντας "Όχι, όχι, θα με σφάξουν" (!) Μετά απο πολλά παρακάλια κατόρθωσα να της αποσπάσω τα εξής : "Παλιά που ήμουνα κοπέλα, ανέβαινα με τις φιλενάδες μου στη Σπηλιά και απολαμβάναμε τη φύση. Καθόμασταν, παίζαμε και μαζεύαμε λουλούδια. Μια φορά όμως που ήμασταν εκεί, είδαμε κι'αυτούς..." (άρχισε τότε να σιγομουρμουρίζει κάτι προσευχές) "Ποιούς "αυτούς;"" την ρώτησα λουσμένος στον κρύο ιδρώτα. "Ήταν άνθρωποι πολλοί και μαυροντυμένοι, άγριοι στην όψη οι οποίοι έμπαιναν μέσα στη Σπηλιά και ύστερα απο λίγο, έβγαιναν έξω μεταμορφωμένοι !"
Η κυρά Ευρύκλεια είχε τα μάτια της συνεχώς γουρλωμένα και κρατούσε συνεχώς σφιχτά το χέρι μου. Τα λόγια της άρχισαν να μπερδεύονται με προσευχές και το μόνο που κατάλαβα εν συνεχεία σχετικά με αυτούς που είδε, ήταν οτι..."πετούσαν."
Κι'ολα αυτά μέσα σε ένα τρισκότεινο δάσος. Ιδανική ατμόσφαιρα για τέτοιου είδους συζητήσεις, πόσο μάλλον και με τα καταλληλότερα άτομα, όπως η γριούλα αυτή. Κάτι τέτοιο δεν μου'χε ξανατύχει και ομολογώ οτι με άφησε άναυδο.
Και συνέχισε : "Πώ,πώ τι κάθομαι και σου λέω τέτοια ώρα μέσ'τη νύχτα. Δεν πρέπει να λέγονται αυτά. Άει πήγαινε στην ευχή του θεού και την επόμενη φορά που θα'ρθεις εδώ, να έχεις μια εικονίτσα της Παναγιάς. Βοηθάει ξέρεις. Και ποτέ να μην σε βρίσκει η νύχτα εδώ. Ποτέ, μ΄ακούς ; Αν θές να μην σε κλάψει η μάνα σου."
Όση ώρα μου μιλούσε, παρατήρησα οτι φορούσε ένα δαχτυλίδι το οποίο είχε ένα φίδι τυλιγμένο πάνω του. Όταν την ρώτησα τι είναι αυτό, μου απάντησε κάπως αμήχανα, οτι τέτοια έφτιαχνε πολλά ο αδελφός της και τα πούλαγε σε πανηγύρια.
Απο τότε γίναμε φίλοι και όποτε περνάω απο τη στάνη της, κάθομαι και της κάνω παρέα, που την έχει τόσο ανάγκη Πρόσφατα έχασε και τον άνδρα της και τώρα είναι ολομόναχη στον κόσμο με μοναδική παρέα τα ζώα της. Που και πού την επισκέπτεται ένας ανηψιός της, αλλά κι'αυτός, όποτε του'ρθει.
Πολλές φορές την παρακαλούσα να μου ξαναδιηγηθεί την ιστορία με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά το απέφευγε λέγοντας οτι θα την βρούν και θα την σκοτώσουν. Κι'όταν την ρωτούσα ποιοί μπορεί να είναι αυτοί κι'αν έχουν σχέση με τους μαυροντυμένους ανθρώπους, η μόνη απάντηση που εισέπρατα ήταν : "ήδη σου είπα πολλά".

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

nikolasoteΝέο Μέλος
13/01/2004, 23:39:21
EXO PAEI3 FORES STH SPILIA DEN EXO DEI TIPOTA.MIPOS EINAI TIS FANTASIA SAS?

TIMAIOS

14/01/2004, 12:55:09
Αγαπητέ φίλε Νταβέλη,

Σε ευχαριστώ για καλά σου λόγια, και η αυτοκριτική σου σε τιμά.
Η τελευταία σου αφήγηση σχετικά με την κυρά Ευρύκλεια προσθέτει ακόμα ένα
κομμάτι στο πάζλ που λέγεται " τα μυστήρια της Πεντέλης" και δείχνει όπως και
αρκετές άλλες, την διαχρονικότητα των φαινομένων. Πέρα όμως από αυτό δείχνει
ακόμα ένα πράγμα : ότι πρέπει να εκδόσεις το βιβλίο που έλεγες, διότι θα συνδυάζει
εκτός από την μεγάλη γοητεία που από μόνα τους ασκούν τα φαινόμενα αυτά, και
την δική σου εξαιρετική λογοτεχνική ικανότητα που πιστεύω είναι η κύρια αιτία που
έχει φέρει αυτό το θέμα να έχει τις περισσότερες σελίδες αυτή τη στιγμή -τουλάχιστον
απ' όσα έχει πέσει το μάτι μου - στα fora του esoterica.

Καθώς συγκεντρώνονται οι εμπειρίες και πληθαίνουν τα περιστατικά που
προσθέτουν τα κομμάτια του πάζλ αυτού, θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους φίλους που
συμμετέχουν, τη γνώμη τους για το τι μπορεί να βρίσκεται πίσω από τα φαινόμενα, τόσο
αυτά που έχουν εξιστορηθεί σε αυτό το forum, αλλά και σε περιοδικά ή βιβλία, που είναι
πάμπολλες, Κάτι που δεν παρατήρησα ανατρέχοντας τις σελίδες αυτού του θέματος, είναι
κάποιος να προσπαθήσει να αποδώσει πειστικά τα φαινόμενα αυτά σε κάποιον παράγοντα,
λαμβάνοντας υπ' όψη όλο το φάσμα των φαινομένων που έχουν εξιστορηθεί, και όχι
αποσπασματικά, κρατώντας μόνον όσα καλύπτουν την προσωπική του άποψη για το τι
μπορεί να σημαίνουν. Θα ήταν καλό πιστεύω να δώσει ο καθένας την άποψή του - εφ' όσον
εννοείται το επιθυμεί - , με δεδομένο ότι δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί ότι η περιοχή
συγκεντρώνει πολύ περισσότερα παράδοξα από οπουδήποτε αλλού, στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Έχουν βέβαια αναφερθεί έμμεσα πολλές γνώμες , όπως περί "πύλης " π.χ. αλλά πάντα με
την αοριστία και την επιφυλακτικότητα που είναι φυσικό να περιγράφονται τέτοια θέματα, καθώς
και πάμπολλες απαξιωτικές για τις εμπειρίες των άλλων αναφορές, αγνοώντας το πλήθος των
περιστατικών και χωρίς ταυτόχρονα να συνοδεύονται από προτάσεις για το τι μπορεί να είναι ο
ζητούμενος παράγοντας.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, και περιμένω την απόκρισή σας.

Φιλικά

Πελασγός

(=|=)

scullyΜέλος
14/01/2004, 13:07:42
quote:
Έχουν βέβαια αναφερθεί έμμεσα πολλές γνώμες , όπως περί "πύλης " π.χ. αλλά πάντα με
την αοριστία και την επιφυλακτικότητα που είναι φυσικό να περιγράφονται τέτοια θέματα, καθώς
και πάμπολλες απαξιωτικές για τις εμπειρίες των άλλων αναφορές, αγνοώντας το πλήθος των
περιστατικών και χωρίς ταυτόχρονα να συνοδεύονται από προτάσεις για το τι μπορεί να είναι ο
ζητούμενος παράγοντας.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, και περιμένω την απόκρισή σας.

Μα και εμεις...μονο αποψεις μπορουμε να "προσφερουμε"...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

14/01/2004, 14:13:40
Αγαπητή φίλη Scully.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Διευκρινιστικά σου απαντώ σχετικά με την πρόταση μου,
ότι αυτό που ζήτησα είναι την πιο καταληκτική για εσάς θεωρία, πιθανολογόντας πάντα,
για το τι μπορεί να είναι ο παράγοντας που δημιουργεί και διαμορφώνει τα εξωπραγματικά αυτά
φαινόμενα. Ακριβώς αυτό δηλαδή που λες και εσύ: τις απόψεις σας, αλλά σε ένα ξεχωριστό
μήνυμα, αφήνοντας την κριτική επ' αυτών για μια άλλη χρονική στιγμή.

Ελπίζω να κατάφερα να το διευκρινίσω.

Φιλικά

Πελασγός

(=|=)

14/01/2004, 19:33:08
Αγαπητέ Πελασγέ καλώς ήλθες και καλή συνέχεια!
Από τα πρώτα σου μηνύματα και μας ρίχνεις στα βαθιά...
Αντε να δω ποιοί θα τολμήσουν να εξωτερικεύσουν το δικό τους τρελλό πιστεύω...

"Τάδε έφη Avallon"
Ntavelis666Μέλος
14/01/2004, 23:37:52
Καλησπέρα σας.

Φίλε Πελασγέ χαίρε !!! Θέλω να σε ευχαριστήσω και'γώ για τα πολύ ενθαρρυντικά σου λόγια. Ναί, θα εκδόσω το βιβλίο που ανέφερες, ήδη το πρώτο μέρος της σειράς είναι έτοιμο και ελπίζω, αν όλα πάνε καλά, να κυκλοφορήσει πρίν την Άνοιξη. Βέβαια, τα πάντα μπορεί να συμβούν και να "ναυαγήσουν" όλα.

Τι καυτή ερώτηση ήταν αυτή που έθεσες Αγαπητέ Πελασγέ ; Προσωπικά, λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να απαντήσω. Όχι οτι δεν έχω απάντηση. Κάθε άλλο. Απλά θα χρειαστώ άλλες 30 σελίδες στο τόπικ αυτό για να δώσω κάποια πιθανή εξήγηση σχετικά με το ΤΙ προκαλεί (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα ) όλα αυτά τα φαινόμενα στο ΒΟΥΝΟ και όχι μόνο στη ΣΠΗΛΙΑ της Πεντέλης. Κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, όλες μου οι σκέψεις, οι αναλύσεις, οι έρευνες,οι περιπλανήσεις και τα αποτελέσματα αυτών, θα βρεθούν στα χέρια σας σε μια σειρά βιβλίων. Αυτά που έχουν γραφεί εδώ μέσα δεν είναι ούτε το 1%.

Επειδή όμως ξέρω οτι με τούτα τα λόγια κινδυνεύω να παρεξηγηθώ απο πολλούς, θέλω να σας πώ, πώς δεν είμαι ούτε ψωνάρα, ούτε είμαι κάτοχος κάποιας απαγορευμένης γνώσης που μου δόθηκε απο τους Θεούς, ούτε είμαι κλειδοκράτορας των Μυστηρίων του Πεντελικού Βουνού. Αν είχα αυτή την ιδέα για τον εαυτό μου, αυτό θα σημαίνε αυτομάτως την ύστατη βλασφημία πρός το Ιερό Βουνό που χάρισε στην Ανθρωπότητα έναν ανυπέρβλητο Παρθενώνα. ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι σε θέση να ισχυριστεί οτι ξέρει τι είναι αυτό που συμβαίνει στην Πεντέλη. ΚΑΝΕΙΣ ! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι υποθέσεις που ίσως, λέω ίσως, μας φέρουν κάποτε κοντά στην αρχή του τεράστιου αυτού νήματος των μυστηρίων. Θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αγγίξουμε την άκρη του νήματος, αλλά το να το ξετυλίξουμε, μου φαίνεται μάλλον ακατόθρωτο. Γιατί δεν μιλάμε για ένα απλό βουνό, αλλά για την ΠΕΝΤΕΛΗ.
Θέλω να ελπίζω τουλάχιστον, πως τα άτομα του Esoterica που με γνώρισαν απο κοντά να μην έχουν σχηματίσει τέτοια άποψη για μένα.
Ελπίζω σε κατανόηση σου/σας.

Αγαπητή Scully, καλώς όρισες !

Φίλε Nicolasote, το οτι δεν είδες ή δεν ένιωσες, ή δεν άκουσες κάτι, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει ή πως κάποιοι άλλοι που βίωσαν κάποια παράδοξη εμπειρία στο εν λόγω μέρος ήταν της φαντασίας τους. Επέτρεψε μου να σου δώσω μια φιλική συμβουλή. Μην πηγαίνεις εκεί με το σκεπτικό οτι θα σου συμβεί κάτι. Πήγαινε σα φίλος και δώσε ένα ένθερμο χαιρετισμό. Αν μπορείς, άφησε και κάτι σαν προσφορά. Φύτεψε ένα δεντράκι ή άφησε κάπου ένα λουλούδι. Φεύγοντας, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Αγαπητή μου Αδελφή Zezmperg, συγχώρα με, μα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου. Αναφέρομαι στα λόγια σου αυτά :

"Κάποια στιγμή ο αδελφός μου Νταβέλης, θα πρέπει να γράψει και μερικά μονοπάτια, κάποιες διαδρομές για τους πεζοπόρους της φύσης όταν θα βρεί τον καιρό."

Καλή μου, πρέπει να ξέρεις οτι εδώ, δεν μπαίνουν να διαβάσουν μόνο λάτρεις και προσκυνητές της Φύσης, αλλά και άλλοι, που όπου πάνε, μαγαρίζουν τα πάντα είτε με τον θόρυβο της μηχανής και του αυτοκινήτου τους, είτε γράφοντας πάνω σε πέτρες, είτε πετώντας σκουπίδια και πάει λέγοντας. Το ένα φέρνει τ'άλλο, το άγνωστο μέχρι τότε μέρος γίνεται γνωστό, όλοι πηγαίνουν εκεί ώσπου κάποια στιγμή, όλες οι κρυμμένες και απείραχτες περιοχές της Πεντέλης να καταντήσουν κι'αυτές σα τη Σπηλιά. Όχι, δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να γνωρίσει την Πεντέλη, ας την γνωρίσει ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ τη και όχι μέσα απο μια άψυχη οθόνη.

Εσύ Αδελφή μου έχεις γνωστοποιήσει τις μαγικές περιοχές και τα άγνωστα σε πολλούς, μονοπάτια της πανίερης Πάρνηθας που ΕΣΥ, βρήκες με πολύ κόπο και άφθονο ιδρώτα.
Να ξέρεις οτι τα λόγια σου δεν διαβάζουν μόνο καλοπροαίρετοι άνθρωποι.

Η Πεντέλη είναι ένας τόπος που έχει υποστεί την μεγαλύτερη καταστροφή απο όλα τα βουνά. Δεν θέλω, γνωστοποιώντας κάποιες ανέγγιχτες περιοχές Της, να βάλω και γώ το λιθαράκι μου στην επίτευξη του ολικού αφανισμού της. Θυμήσου Αδελφή μου, για ποιό λόγο ο πολύ Καλός Φίλος και των δυό μας, ΟΑΝΝΕS, ζήτησε το προσωρινό "κλείδωμα" του τόπικ της Πάρνηθας.

Kαλό σας βράδυ !

Ntavelis666Μέλος
15/01/2004, 00:00:40
Αγαπητοί Φίλοι, μόλις τώρα έμαθα απο κάποιο φίλο το θλιβερό νέο οτι η κυρά Ευρύκλεια, η συμπαθέστατη αυτή γριούλα της ιστορίας που σας ανέφερα παραπάνω, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.
Λυπάμαι πραγματικά.
Αγαπητέ φίλε που μου γνωστοποίησες αυτό το τραγικό για'μένα γεγονός, την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα σου'χω ένα δώρο. Μια βιντεοκασσέτα μέσα στην οποία θα βλέπεις τη γυναίκα αυτή στη στάνη της να μιλάει για την Πεντέλη και να εκφράζει με απίστευτο πάθος το τι νιώθει για Αυτήν. Θα δακρύσεις, πίστεψε με. Θα γνωρίσεις ένα άνθρωπο που αγάπησε αυτό το Βουνό όσο λίγοι. Και δυστηχώς αυτοί οι άνθρωποι χάνονται μέρα με τη μέρα.

zezmpergΜέλος
15/01/2004, 07:28:03

Φίλοι της Πανίερης Πεντέλης σας χαιρετώ.

quote:

Αγαπητή μου Αδελφή Zezmperg, συγχώρα με, μα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου. Αναφέρομαι στα λόγια σου αυτά :

"Κάποια στιγμή ο αδελφός μου Νταβέλης, θα πρέπει να γράψει και μερικά μονοπάτια, κάποιες διαδρομές για τους πεζοπόρους της φύσης όταν θα βρεί τον καιρό."

Καλή μου, πρέπει να ξέρεις οτι εδώ, δεν μπαίνουν να διαβάσουν μόνο λάτρεις και προσκυνητές της Φύσης, αλλά και άλλοι, που όπου πάνε, μαγαρίζουν τα πάντα είτε με τον θόρυβο της μηχανής και του αυτοκινήτου τους, είτε γράφοντας πάνω σε πέτρες, είτε πετώντας σκουπίδια και πάει λέγοντας. Το ένα φέρνει τ'άλλο, το άγνωστο μέχρι τότε μέρος γίνεται γνωστό, όλοι πηγαίνουν εκεί ώσπου κάποια στιγμή, όλες οι κρυμμένες και απείραχτες περιοχές της Πεντέλης να καταντήσουν κι'αυτές σα τη Σπηλιά. Όχι, δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να γνωρίσει την Πεντέλη, ας την γνωρίσει ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ τη και όχι μέσα απο μια άψυχη οθόνη.

Χαίρε αδελφέ Νταβέλη.
Καλέ μου αδελφέ είναι όμορφο οι άνθρώποι να διαφωνούνε (μέσα στα πλαίσια της λογικής), διότι έτσι κάθε τι, που είναι η αιτία της διαφωνίας παίρνει μεγαλύτερη διάσταση...
Φυσικά θα πρέπει να σου εκθέσω και τους λόγους που πιστεύω για την τοποθέτησή μου ετούτη.
1ος) Η φύση ανήκει στην φύση, μέρος της φύσης δε, είναι και ο άνθρωπος. Όπου ήδη έχει απομακρυνθεί απ'την ζωτική του τούτη πηγή.
2ος) Ο απομακρυνθής άνθρωπος από την ζωοδότρα πηγή, μισεί σχεδόν και κακοποιεί την φύση. (Κατα τον Σωκράτη ΚΑΚΙΑ = ΑΓΝΟΙΑ).
3ος) Οποσδήποτε πρέπει να επιστρέψει στην φύση και να την γνωρίσει.
Αν δεν υποδείξουμε λοιπόν εμεις, που έστω γνωρίσαμε λίγο παραπάνω, τα δύο Πανίερα και τις ομορφίες τους βουνά, να παροτρύνουμε τους ανθρώπους να αποκτήσουν γνώση και να κτήσουν συνείδηση φύσης. Τότε η ίδια η φύση θα μας τιμωρίσει για τα εγωιστικά ψήγματα της αγάπης μας. Έτσι...
quote:

Εσύ Αδελφή μου έχεις γνωστοποιήσει τις μαγικές περιοχές και τα άγνωστα σε πολλούς, μονοπάτια της πανίερης Πάρνηθας που ΕΣΥ, βρήκες με πολύ κόπο και άφθονο ιδρώτα.
Να ξέρεις οτι τα λόγια σου δεν διαβάζουν μόνο καλοπροαίρετοι άνθρωποι!

Δεν ήταν ο κόπος, ούτε ο ιδρώτας, που με έκαναν να ανακαλύψω αδερφέ μου τα μονοπάτια των Ιερότατων ενεργειακών τούτων βουνών. Αλλά μόνο η αγάπη κι αυτήν την αγάπη, πρέπει και ΘΕΛΩ να την μοιρασθώ με τους ανθρώπους της άγνοιας, τους ανθρώπους της πόλης, τους ανθρώπους του άγχους και της αιθαλομίχλης.
quote:

Η Πεντέλη είναι ένας τόπος που έχει υποστεί την μεγαλύτερη καταστροφή απο όλα τα βουνά. Δεν θέλω, γνωστοποιώντας κάποιες ανέγγιχτες περιοχές Της, να βάλω και γώ το λιθαράκι μου στην επίτευξη του ολικού αφανισμού της. Θυμήσου Αδελφή μου, για ποιό λόγο ο πολύ Καλός Φίλος και των δυό μας, ΟΑΝΝΕS, ζήτησε το προσωρινό "κλείδωμα" του τόπικ της Πάρνηθας.

Εκείνοι καλέ μου αδελφέ που καταστρέφουν την φύση δεν είναι οι απλοί άνθρωποι, μα μεγάλα συμφέροντα και αισχρά, όπου πίσω τους κρύβονται υψηλοί θώκοι! Και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα διαβάσουν τους δικούς μας τόπους στο εσωτέρικα... Και εάν τύχει και ρίξουν το βρωμερό βλέμα τους προς τα εδώ, το πολύ-πολύ να δεχτούμε κατα την συνήθη τακτική τους, μερικά απειλητικά μηνύματα ακόμα!
Σίγουρα οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίσουν εμπειρικά πλέον τα Ιερά βουνά της Αττικής γης, μα στους τεράστιους χώρους που κατέχουν ετούτα, εάν εμείς δεν τους πούμε που είναι η πηγή, το εκκλησάκι και το μπαλκόνι, ίσως να μην ξέρουνε που θα πάνε και τότε να μείνουν για πολύ καιρό ακόμα πίσω απ'την οθόνη τους!
Σε χαιρετώ με εκτίμηση αδελφέ μου.
Σας χαιρετώ.

scullyΜέλος
15/01/2004, 10:28:30
quote:
αυτό που ζήτησα είναι την πιο καταληκτική για εσάς θεωρία, πιθανολογόντας πάντα,
για το τι μπορεί να είναι ο παράγοντας που δημιουργεί και διαμορφώνει τα εξωπραγματικά αυτά
φαινόμενα.

Την πιο καταπληκτικη...!
Χμμμμ...ασε με να το ψαξω λιγο (γιατι εχω χασει επεισοδιο σ'αυτο το θεμα) και δεν θα σε απογοητευσω...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai