ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Chronicles of Narnia - - Κινηματογράφος -

- Chronicles of Narnia - - Κινηματογράφος -

PREDATOR14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
04/11/2010, 12:38:44
quote:
Μου κάνει εντύπωση πάντως που το ισχυρό χαρτί που ακούει στο όνομα Νικόλ Κίντμαν δεν προσέλκυσε ικανοποιητικά νούμερα θεατών στο "Αστέρι του Βορρά".

να μην αδικησουμε και τον Ντανιελ Κρεγκ, ο οποιος ειναι ενας αξιολογος ηθοποιος... μπορει να μην κανει "κρα" και "μανουλες", ειναι ομως ωραιος στο τροπο που παιζει στις ταινιες

19/11/2010, 17:33:26
Λοιπον, πληροφοριες για την 3η ταινια

Cronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

drafted from wikipedia.org

Δεν υπαρχουν ακομα πολλες πληροφοριες...
Αφορα κυριως για ενα πλοιο το Dawn Treader του πριγκιπα Kaspian, και το ταξιδι του ιδιου αλλα και των υπολοιπων (Edmund Pevensie, Lucy Pevensie και του ξαδερφου τους Eustace Scrubb) περα απο την Silver Sea... Kοινως, περνουν μια "οδυσσεια" με σκοπο τη σωτηρια της Ναρνια

20/11/2010, 06:39:49
Εντυπωσιακό εξώφυλλο πάντως...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

20/11/2010, 14:10:28
αρκει και η ταινια να ανταποδωσει την ιδια και καλυτερη ποιοτητα, οπως το ομορφο εξωφυλλο...

14/02/2011, 08:24:56
Είδα και το δεύτερο μέρος σήμερα το οποίο με ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό μπορώ να πω

Είχε ωραίες, δυναμικές μάχες, ένταση, συνεχόμενη δράση, ελάχιστα νεκρά σημεία, εντυπωσιακά εφέ (αναμενόμενο), ωραία κουστούμια, εντυπωσιακούς και εμπνευσμένους χαρακτήρες και γενικότερα ήταν σχεδόν τόσο χορταστικό όσο και το πρώτο μέρος. Ισως το πρώτο ήταν λίγο παραπάνω ατμοφαιρικό και μυστηριακό μιας και μας εισάγει στον μαγικό κόσμο της Narnia.
Αλλά δε νομίζω ότι και το δεύτερο υστερεί πολύ. Ισως θα ήθελα λίγο περισσότερο χρόνο του ηρωικού λιονταριού Ασλαν του οποίου η συμμετοχή στο 2ο μέρος είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Ακόμα κι έτσι όμως ήταν πολύ καλή ταινία για το είδος της.
Άντε να δούμε και το τρίτο για μια συνοπτικότερη σύγκριση...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

01/06/2011, 01:38:11
Δυστυχώς το τρίτο μέρος ήταν πολύ μέτριο και σχετικά βαρετό. Μακράν κατώτερο από τα δύο προηγούμενα σε όλους σχεδόν τους τομείς (σενάριο, εκτέλεση, χαρακτήρες κλπ).

Η υπόθεση εκτυλίσσεται γύρω από την αναζήτηση κάποιων χαμένων λόρδων και των σπαθιών τους που θα σώσουν τη Νάρνια από μια απειλητική μαγική ομίχλη. Στη διαδρομή οι πρωταγωνιστές (τα δύο πιτσιρίκια με το μικρό τους ξάδερφο και ο πρίγκιπας Κάσπιαν από το 2ο μέρος) συναντούν διάφορους κινδύνους τους οποίους καλούνται να αντιμετωπίσουν.
Γενικά διέκρινα μια προχειρότητα ειδικά στο εκτελεστικό κομμάτι και αρκετές μέτριες ιδέες. Λες και βιάστηκαν να το τελειώσουν φτιάχνοντας λυσεις του ποδαριού.

Το συστήνω μόνο στους φανατικούς της σειράς.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

01/06/2011, 09:48:49
ισως και να "βαρεθηκαν" λιγο οι σεναριογραφοι...

02/06/2011, 04:43:15
Συμφωνώ με την εκτίμησή σου για το τρίτο μέρος Agnostic

Κι εμένα μου φάνηκε εξαιρετικά πρόχειρο το σενάριο, βασικά ήταν ένα κόψε-ράψε από χιλιοπαιγμένες ιδέες του φανταστικού (και ενίοτε του παιδικού) κινηματογράφου με ένα "άρωμα" Νάρνιας, ένα καράβι και τον "καπνό από το Lost" σε πράσινη απόχρωση! (εννοώ τον πράσινο καπνό που υποτίθεται ότι αντιπροσώπευε το κακό). Ελαφρώς ενδιαφέρουσα η ανατροπή με τον κακότροπο μικρό ξάδελφο που έγινε δράκος και έβαλε μυαλό - αν δεν υπήρχε κι αυτό η ταινία θα ήταν εντελώς επίπεδη.

03/06/2011, 06:50:32
Παρόλο που μου άρεσε το πρώτο μέρος, το δεύτερο μέρος που είδα πριν από λίγους μήνες με άφησε αδιάφορο.
Δεν έχω δει το τρίτο ακόμη αλλά εάν είναι χειρότερο από το 2ο, τότε μάλλον θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω καλύτερα τον χρόνο μου.

In anticipation of my resurrection...

03/06/2011, 14:42:33
ΕΓΩ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΔΑ ΤΟ 2 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤV ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..
ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..

ΤΟ 3 ΘΑ +ΦΩΝΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ...
ΒΑΡΕΤΟ..

ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο WILLIAM MOSELEY ΕΜΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΝ ΤΑΙΝΙΑ..
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 03/06/2011 15:20:50

03/06/2011, 14:51:16
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΝΝΑ..

KAI STO 1 ΔΝ ΤΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ.

ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο WILLY..

CHARMED

03/06/2011, 15:01:31
ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΒΕST ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ..!!!

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ Θ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ

ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ..

ΚΟΥΚΛΑ..ΚΟΥΚΛΑ!!

ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ Τ ΜΑΤΙ ΣΟΥ..

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?

CHARMED

03/06/2011, 15:11:45
EE...ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙZΕΙΣ..

ΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΙ ΕΓΙΝΕ!

CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 03/06/2011 15:12:42

Edited by - CHARMED3 on 03/06/2011 15:14:53

03/06/2011, 15:23:56
ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΝ ΤΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ

CHARMED