- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μετά από ένα μικρό διαλειμμα λογω ιογενούς γαστρεντερίτιδας
Φίλε Αναζητητή, είδα τις φωτογραφίες. Μήπως είχες πάει εκεί παρέα με τον Ντέμη Ρούσο? Εκείνος φόραγε κάτι τέτοια ρουχα! χιχιχι...
Εντάξει...πλάκα κάναμε...
Φίλε ΑΖΑΧ καταπληκτικές οι φωτογραφίες σου! Με έκαναν να θέλω να φύγω και εγώ για τα ξένα! Σε λίγο καιρό, φεύγουν ο αδερφός της γυναίκας μου με την γυναίκα του και το πιτσιρίκι του για μόνιμη εγκατάσταση στην Τασμανία!!! Λέω να πάω και εγώ καμία βολτίτσα από εκει!!!
Εάν όμως εκτός του προφανούς υφίσταται κάποιο πρόβλημα με τον προηγούμενο λογαριασμό σου, στείλε κάποια ενημέρωση σε όποιον συντονιστή επιθυμείς για την διευθέτηση του προβλήματος.
Ο νέος λογαριασμός θα παραμείνει ανοικτός έως αύριο το μεσημέρι για να διευκολυνθεί η επικοινωνία σου σε περίπτωση που όντως υπάρχει πρόβλημα.
Σχετικά με το θέμα των χρονικών απενεργοποιήσεων θα ήθελα να επισημάνω ότι πρόκειται για μιά ευκαιρία που δίνεται στο μέλος που έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του, να αποστασιοποιηθεί από την κατάσταση που οδήγησε στην συγκεκριμένη απενεργοποίηση, να σκεφτεί ψύχραιμα και να επαναπροσδιορίσει την συμμετοχή του στο χώρο.
Κατά το χρονικό διάστημα που διαρκεί η απενεργοποίηση του συγκεκριμένου λογαριασμού, το μέλος θα πρέπει να σεβαστεί τον χώρο που φιλοξενούσε και μπορεί να φιλοξενήσει ξανά τις απόψεις του, και να μην προσπαθήσει να συμμετάσχει στις συζητήσεις με οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό.
Σε περίπτωση που το προαναφερόμενο δεν συμβεί θα υπάρξει οριστική απενεργοποίηση του λογαριασμού του.
Eλπίζω αγαπητέ AZAX_XAZA να κατανόησες τα λεγόμενά μου και να μην επαναληφθεί το συμβάν. Οι 4 νέοι λογαριασμοί που άνοιξες, όπως πιθανόν θα έχεις διαπιστώσει, έχουν απενεργοποιηθεί, τα μηνύματα που απεστάλησαν μέσω αυτών των λογαριασμών θα οδηγηθούν στην «Σαλάτα Μηνυμάτων».
Παρακαλώ να μην υπάρξουν άλλες απαντήσεις επί αυτών των μηνυμάτων γιατί θα αναγκαστούμε να τις μεταφέρουμε στη «Σαλάτα Μηνυμάτων» για να μην χαλάσει η ροή των συζητήσεων.
XD γράφει:
quote:
Επειδή ως πρακτική το βλέπω συχνά σε διάφορα forums .. θα το εξηγήσω με δυο λόγια:Λοιπόν στην προκείμενη περίπτωση ο φίλος AZAX_XAZA εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως στο αλφάβητο των υπολογιστών (ASCII) οι ελληνικοί και οι αγγλικοί χαρακτήρες λογίζονται ως διαφορετικοί (άλλο το Αγγλικό E άλλο το Ελληνικό Ε αν και φαίνονται το ίδιο στους χειριστές) οπότε απλά άλλαξε κάποιον κοινό στα δυο αλφάβητα χαρακτήρα του ονόματος του (με τον Ελληνικό ή Αγγλικό κτλ) και εισήλθε νομίμως ως νέος χειριστής στο forum -αυτή την διευκρίνηση την κάνω δημοσίως για να προλάβω καταστάσεις από διάφορους «πονηρούς» - Doppelgangers - (δεν εννοώ σε καμία περίπτωση τον φίλο AZAX_XAZA), συνεπώς καλύτερα user names είναι εκείνα που απαρτίζονται από μοναδικούς χαρακτήρες μεταξύ των γλωσσών ή συστήματα logging τα οποία ελέγχουν αυτές του είδους τις περιπτώσεις με ταυτοποίηση χαρακτήρων ανεξαρτήτως γλώσσας.
Αμαλία γράφει:
quote:
Eλπίζω αγαπητέ AZAX_XAZA να κατανόησες τα λεγόμενά μου και να μην επαναληφθεί το συμβάν. Οι 4 νέοι λογαριασμοί που άνοιξες, όπως πιθανόν θα έχεις διαπιστώσει, έχουν απενεργοποιηθεί, τα μηνύματα που απεστάλησαν μέσω αυτών των λογαριασμών θα οδηγηθούν στην «Σαλάτα Μηνυμάτων».
Αν κατάλαβα καλά έχει 2 εις την 8 διαφορετικές επιλογές, τουτέστιν 256 λογαριασμούς! Αν προλαβαίνει να γράφει τρία μηνύματα ανά λογαριασμό μας κάνουμ 768 μηνύματα... Στις δύο εβδομάδες ban είναι περίπου 30 μηνύματα τη μέρα... Μάλλον δεν τον προλαβαίνετε...
Πάντως προς τι τέτοιο κυνήγι; Δεν έβρισε, δεν κοροϊδεψε, δεν ανέβασε ξανά την υπογραφή του...
Αχ ρε Αμαλία... Μάλλον με μάχη με ανεμόμυλους μου μοιάζει η όλη ιστορία...
Δημήτρης
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;
quote:
Αγαπητέ XD ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Τον νέο λογαριασμό φαντάζομαι ότι τον δημιούργησες για να δείξεις στην πράξη πως μπορεί να φαίνεται ίδιος ο λογαριασμός ενώ στην ουσία δεν είναι, οπότε αφού επιτέλεσε το έργο του θα απενεργοποιηθεί.Εάν όμως εκτός του προφανούς υφίσταται κάποιο πρόβλημα με τον προηγούμενο λογαριασμό σου, στείλε κάποια ενημέρωση σε όποιον συντονιστή επιθυμ4είς για την διευθέτηση του προβλήματος.
Ο νέος λογαριασμός θα παραμείνει ανοικτός έως αύριο το μεσημέρι για να διευκολυνθεί η επικοινωνία σου σε περίπτωση που όντως υπάρχει πρόβλημα.
Φίλε Pyramid μπορείς να τον απενεργοποιήσεις (τώρα γράφω από την κανονικό μου) καθώς σκοπός ήταν να καταδείξω το πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί δυστυχώς πολλά forums.
Edited by - XD on 20/09/2006 08:37:08
Dim.kar, ψάχνω
, ψάχνω
, ξαναματαψάχνω
,.... και λέω, βρε παιδί μου που την είδε την Αμαλία αυτός ο άνθρωπος? Μετά προσέχω την φωτογραφία που έχεις στο τέλος και επιτέλους καταλαβαίνω, μα βέβαια λέω, βλέπει διαστρεβλωμένα λόγω του βάθους που πιθανόν είναι τοποθετημένα τα μάτια.![]()
Όντως κούκλοι είσαστε όλοι!![]()
![]()
quote:pyramid
Όντως κούκλοι είσαστε όλοι!
κουκλοι ειΜαστε ολοι μας γλυκεια μου!
κι εσυ κρανιο διαθετεις αλλιως θα ησουν απο τον Παλομαρ και θα ειχες σχημα ζελε, κι οχι αυτο που διαθετεις τωρα και σου παει ![]()
κι επειδη ειλικρινα σε συμπαθω, ξανασκεψου το νοημα πισω απο τις λεξεις και την φωτογραφια του Dim.kar

για να βοηθησω, θυμησου τι εχω τατου στο χερι μου - το εκανα για τον ιδιο λογο που ο Δημητρης το εβαλε στην υπογραφη του
για να βλεπω συνεχως ποσο κουκλος ειμαι! ![]()

Aγαπητή pyramid!
Το "amalia" δεν το έγραψα τυχαία... Εκείνης ιδέα ήταν η μάχη εναντίον του ανεμόμυλου ΑΖΑΧ_ΧΑΖΑ... Αλλά δε πειράζει... Κακία δεν κρατάμε...
Κι αν μου επιτρέπεις να ρωτήσω κάτι;
Η ακτινογραφία της ομορφότερης γυναίκας του κόσμου νομίζεις ότι θα είναι πολύ διαφορετική από την εικόνα της υπογραφής μου;
Ή να το θέσω αλλιώς: η Μαίριλυν Μονρόε (για να μην αναφερθώ σε καμμιά ζωντανή) πέρδετο;
Αχ ρε Τζώννυ... Πού είναι το ωραίο εκείνο ρητό: σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα για να πεθάνει κανείς...
Μιας κι η ζωή έχει τόση αξία...
Δημήτρης
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;
quote:
Το "amalia" δεν το έγραψα τυχαία... Εκείνης ιδέα ήταν η μάχη εναντίον του ανεμόμυλου ΑΖΑΧ_ΧΑΖΑ... Αλλά δε πειράζει... Κακία δεν κρατάμε...
Αλήθεια, που το ξέρεις αυτό;
Δε θα ήταν πιο ακριβές να πεις, ότι κατά τη γνώμη σου, ή ενδεχομένως και κατά τη γνώμη κάποιων άλλων, η ιδέα ήταν της amalias;
Και πάλι όμως, αυτή είναι μία εκδοχή, μία γνώμη, όχι όμως απαραίτητα και σωστή...
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:Αχ ρε Τζώννυ... Πού είναι το ωραίο εκείνο ρητό: σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα για να πεθάνει κανείς...
Μιας κι η ζωή έχει τόση αξία...
Δημήτρης
ουγκ κουκλε αδελφε! ![]()
εδωσες το φιλοσοφικο μυστικο της ζωης συμπυκνωμενο!
εδω πρεπει να πω κατι, κι ας παρεξηγηθω: αν καποιος κοιτα απο τον πρωτο οροφο μιας πολυκατοικιας και καποιος αλλος απο τον εκτο, πως μπορει να μεταδωσει ο αποπανω το τι βλεπει στον αποκατω?
οχι με τα λογια φυσικα - πρεπει να κατεβει και τον ανεβασει στον εκτο για να δει μονος του (το συζητησαμε και σε καποια απο τις συναντησεις του εργαστηριου, αν δεν με προδιδει το εμενταλ)
ο Δημητρης ταπε ολα και πιστεψτε με, ειναι στον εκτο οροφο
να τα αναλυσουμε λιγακι?
"ωραια μερα για να πεθανω" - ποιος κατορθωνει να το λεει στον εαυτο του καθε πρωι?
αυτος που ζει το Τωρα του, ειναι ικανοποιημενος με ο,τι εχει Τωρα, και γνωριζει την αξια καθε στιγμης, αλλά και το αναποφευκτο τελος του μονοπατιου της ζωης του
ο θανατος ειναι φιλος, συμμαχος και συμβουλατορας
"Μιας κι η ζωή έχει τόση αξία..." - αυτο να το αναλυσω ή να το θεσω ως κοαν?
μαλλον για κοαν το κοβω... ![]()
για να βοηθησω (εκ φυσεως καλοκαρδος
), συνδεστε το με τα παραπανω περι θανατου
ΥΓ. και πριν πει κανεις οτι ειμαστε εκτος θεματος, επισημαινω οτι ειμαστε εντελως εντος θεματος!
ΥΓ.2 γραφουμε σε χωρο εσωτεριστων, που κατα την ταπεινη μου γνωμη σημαινει εκεινους που αρχιζουν την αναζητηση στα εσω τους (γνωθι σεαυτον, ενδον σκαπτε, κτλ) για να συλλαβουν τα εξω τους τεκταινομενα στο συμπαν
σημερα σας εκανε ο Δημητρης ενα μεγαλο δωρο:
"σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα για να πεθάνει κανείς...
Μιας κι η ζωή έχει τόση αξία..."
ναστε ολοι καλα!