- "The Butterfly Effect", το Παράδοξο της Πεταλούδας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 18/04/2004 01:42:47
Μην παίρνεις προσωπική την απάντηση.
Απλά ο παραπάνω σου συνειρμός το πηρά σαν ερέθισμα για να μοιρασθώ μια σκέψη με όλους.
Προσπαθώ να είμαι μόνιμα πάνω σε ένα Σταυρό.
Όπως Εκείνος.
Γιατί τελικά η μόνη αληθινή γνώση είναι αυτή που βιώνουμε!!!
Όχι ότι μπορεί να συγκριθεί ο Σταυρός μας με τον δικό του.
Αλλά με αυτό τον τρόπο μπορώ να παραμένω στην Αγάπη.
Η Ισορροπία είναι ο Σταυρός.
Χριστός Ανέστη!!!
Με αγαθή Αγάπη.
just a man
“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”![]()
Η αληθινή Αγάπη είναι μια ατελείωτη πράξει Συγγνώμης και Συχώρεσης.
Σε ευχαριστώ καλή μου Zadok.
O αδαμάντινος χαρακτήρα σου είναι γνωστός σε όλους μας.
Χριστός Ανέστη!!!
Με αγαθή Αγάπη.
just a man
Edited by - Just_A_Man on 18/04/2004 02:02:32
Σε ευχαριστούμε που μας έδωσε την ευκαιρία να εκφρασθούμε μέσα από το topic σου.
Συχώρεσέ μας που δεν το σεβασθήκαμε όλοι μας όσο του άξιζε.
Ποτέ όμως δεν είναι αργά.
Καλό βράδυ σε όλους και Καλή Κυριακή
Χριστός Ανέστη!!!
Με αγαθή Αγάπη.
just a man
Κάπου το είχα ακούσει και μου έκανε εντύπωση και επειδή βρήκα το στράτευμα σε θέση μάχης.... Νομίζω πως έλειπε μία και ένας ακόμα μόνο, είπα να το γράψω, έτσι για να έχουμε κάτι να πούμε πέρα από το σχέδιο επίθεσης.....
ΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΔΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ
Καλά μην θιχθείτε και με την παροιμία τώρα....![]()
![]()
Με εκτίμηση
Α ξέχασα να σας γράψω ότι σήμερα Η Ορθοδοξία τιμά τον Απόστολο Θωμά...Όπως όλοι θα ξέρουμε....
Έτσι θα ζητούσα από τον just a mαn να το πρόσεχε λίγο παραπάνω ετούτο...Για φαντάσου λέει, κάποιοι να ζητούσαν να βάλουν τα δακτυλά τους επί το πιστεύω σου...ΚΑΘΕΝΑΣ!
Με εκτίμηση.
Ναι, είναι αλήθεια ότι έχω πολύ μεγάλη φαντασία. !!!!!!!
Αν και ξέρω ότι αυτό που γράφω ότι δεν με κάνει ιδιαίτερα ταπεινό έως καθόλου ταπεινό.
Ας είναι.
Όποιος όμως δεν έχει φαντασία πεθαίνει από έκπληξη!!!
Όταν δεν πίστεψε η ανθρωπότητα Εκείνον για τα αγαθά του συναισθήματα, γιατί να πιστέψουν τον just a man?
Όταν θέλανε βάλουν το χέρι τους στις πληγές του, γιατί να μην θέλουν να βάλουν και το χέρι τους και στις πληγές του just a man?
Όταν δεν τον αποδέχτηκαν, καταλάβανε και δεν τον αγαπήσανε Εκείνον πάνω στο Σταυρό, γιατί θα έπρεπε να αξίζει περισσότερη αποδοχή, κατανόηση και αγάπη o just a man?
Και για να ολοκληρώσω ο just a man θα ήταν πολύ ευτυχισμένος αν όλοι η ανθρωπότητα αποδεχόταν, καταλάβαινε και αγαπούσε Εκείνον, και ο ίδιος έμενε ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στην Γη.
Θα ήταν ευτυχισμένος, αν όλοι φτάνανε στην Δευτέρα Παρουσία, μέχρι και η τελευταία Ψυχή και ο just έμενε εκτός.
Είθε κάθε καρδιά να γίνει ο Ιερός Ναός της Μητρότητας όπου θα γεννηθεί Εκείνος στην Ταπεινή Βηθλεέμ μας.
Σας αγαπώ όλους. Για αυτούς που με πιστεύουνε και για εκείνους που δεν με πιστεύουνε.
![]()
Καλημέρα.
Χριστός Ανέστη!!!
Με αγαθή Αγάπη.
just a man
![]()

Ο κακός λύκος

O δεξιά είναι και Λόρδος απ' ότι φαίνεται από τα ρούχα που φοράει.

Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 18/04/2004 10:58:11
quote:
zezmperg και που να δεις πραγματικά το στράτευμα σε θέση μάχης !!!!
Ο κακός λύκος
Είσαι καταπληκτικός πάντα.... όμως γιατί καλέ μου γράφεις για το στράτευμα σε θέση μάχης;
Ποιός θα κάνει πόλεμο;;;;
Μα Ramoglou έτσι για την παροιμία ήταν εκείνο το κειμενάκι περί μάχης...Διότι νομίζω ότι το έχουμε χαλάσει τελείως το θέμα "Butterfly effect"
Και άλλη μία φορά ζητώ συγνώμη από τον Tommy
Σε χαιρετώ.
Με εκτίμηση.
Ε που και πού διασταυρώνουμε τα ξίφη μας για να περνά η ώρα και να μάθουμε και καλή ξιφασκία.

Ο κακός λύκος
quote:
Καλή μου zezmperg κανείς δε θα κάνει πόλεμο με κανένα, απλά ασκήσεις ετοιμότητας κάνουμε.Ε που και πού διασταυρώνουμε τα ξίφη μας για να περνά η ώρα και να μάθουμε και καλή ξιφασκία.
Ο κακός λύκος
Είσαι
καταπληκτικός
μα ξιφασκία δεν θα μάθω.....άσε για άλλες... την εκπαίδευση του ξίφους....
Κατί πιό ανώδυνο μήπως υπάρχει;
Με εκτίμηση.
quote:
ΑΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ
Ναι βέβαια δε θα έλεγες...
Θα έλεγες όμως άλλα...θυμίσου τι μας είπες πριν από ένα μήνα εδώ στα φόρουμ...Οτι ο reptilesalonica σου ρίχτηκε και συ δε του κάθησες... Οτι πήγε να σε βιάσει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και μας ανέφερες και όλες τις λεπτομέρειες...
Γιατί λοιπόν είναι κατακριτέο το ότι θέλησα να μοιραστώ τη θλίψη μου μαζί σας? Τουλάχιστον εγώ δε σας κούρασα με λεπτομέρειες...
Που είναι λοιπόν το μεμπτό????
quote:
ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ/ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ;;
Αμφισβήτησα ποτέ εγώ την ειλικρίνεια των μηνυμάτων που έλαβα?
Eνα απλό copy-paste αρκεί για να υποδείξεις το σημείο στο οποίο διαφαίνεται κάτι τέτοιο...
ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ! ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!
Εδώ δεν αμφέβαλλα για τη δική σου ειλικρίνεια σε αυτό το θέμα θα αμφιβάλλω για άλλους που έχουν δείξει επαννειλημένα τη συμπάθεια στο πρόσωπό μου
quote:
Όμως, βρε Avallon, σε όσα έχει γράψει η AΤΜΑ βρίσκεις ότι αυτό ήταν το σημείο για να σταθείς;
Εχω και γω μιαν απορία:Eσύ σε όλα τούτα που είπε η Ατμα συμφωνείς???
Ετσι για να ξεκαθαρίσουμε λιγάκι το τοπίο...
Και συνεχίζω για να σου απαντήσω στο ερώτημά σου...
Με την συνταξιδιώτισσα Ατμα έχουμε πολλές φορές περιπλανηθεί εσώτερα...
Εχουμε συνευρεθεί σε πολλές δεκάδες τόπικ...
Εχω συμφωνήσει μαζί της σε δεκάδες απ'αυτά...(συνήθως εσωτεριστικά συμφωνούμε...)
Εχω διαφωνήσει σε μερικά...
Εχω έλθει σε έντονη αντιπαράθεση σε ελάχιστα...(ο τρόπος της που ώρες ώρες προσβάλλει με θίγει...)
Τι σου λέει αυτό?
Οτι δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό μαζί της...
Τίποτα συνομοσιολογικό...
Στα πολλά χιλιόμετρα που έγραψε τούτο το κοντέρ...είναι φυσικό να πέσαμε σε κάποιες λακούβες...
Δεν εννοεί να το καταλάβει και χρησιμοποιεί πληθυντικό όταν αναφέρεται σε μένα... Από την αρχή του "παιχνιδιού" πριν την ύπαρξη της zezmperg...ήταν άλλες...τώρα είναι η zezmperg.
H απάντηση λοιπόν στο ερώτημα που έθεσες είναι ότι στάθηκα σε αυτό γιατί στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτό που με πείραξε και όχι τα άλλα που είπε... (έχω πάθει ανοσία στο δηλητήριο αυτό...)*
Κάνω zapping...
Kαλή συνέχεια...
*Η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα...(Νίτσε)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ALBANIAN pαqja
ALSATIAN frιda
ARABIC salam
ARMENIAN khaghaghoutyoun
AZERI sόlh
BAMBARA errιbι
BASQUE bakea
BELARUSIAN Мiр (mir)
BENGALI shanti
BOBO makonakon
BRETON peoc'h, pθc'h
BULGARIAN мир (mir)
BURMESE nyein chan yay
CATALAN pau
CHINESE 和平 (HePing)
CORSICAN pace
CREE papayatik
CROAT mir
CZECH mír
DANISH fred
DUTCH vrede
ENGLISH peace
ESPERANTO paco
ESTONIAN rahu
FINNISH rauha
FRENCH paix
FRIULAN pac
GALICIAN paz
GERMAN der Friede / Frieden
GREEK ειρήνη
HAITIAN CREOLE lapè
HEBREW shalom
HINDI shanti
HUNGARIAN béke
ICELANDIC friπur
INDONESIAN damai / perdamaian / ketentraman
IRISH GAELIC sνochαin
ITALIAN pace
JAPANESE heiwa
KABYLIAN lahna
KHMER sok sbei
KURDISH asti
LAO santiphap
LAPPISH (SΑMI) rαfi
LATIN pax / pax sit (let peace be)
LATVIAN miers
LEBANESE salam
LITHUANIAN taika
LOW SAXON vre(d)e
LUXEMBOURGEOIS fridden
MALAGASY fandriampahalemana
MALAY damai
MALTESE sliem / paci
MAORI rangimaarie / rongo
MONGOLIAN enh taivan (Энх тайван)
NORWEGIAN fred
OCCITAN patz
OJIBWAY bangan
PERSIAN solh
POLISH pokσj
PORTUGUESE paz
ROMANI patcha
ROMANIAN pace
RUSSIAN мир (mir)
SARDINIAN paghe (logudorese) / paxi (campidanese)
SCOTTISH GAELIC fois
SERBIAN mir
SHONA runyararo
SINGHALESE saameye / shanti
SLOVAK mier
SLOVENIAN mir
SOBOTA paks
SPANISH paz
SWAHILI salama
SWEDISH fred
TAGALOG kapayapaan
TAMIL amaοdi
THAI สันติภาพ (santiphaap)
TURKISH barış
UDMURT tupasa ulon
UKRAINIAN мир (mir)
URDU salaam
VIETNAMESE hoµ bΧnh (ou bien) thanh bΧnh (VnTime font needed)
WALOON ("betchfessξs" spelling) pεye
WELSH tangnefedd
WEST INDIAN CREOLE la pι

Edited by - 1900 on 18/04/2004 15:30:53
Edited by - 1900 on 19/04/2004 15:49:46
Καλή φώτιση σε όλους μας και πνευματική ειρήνη.

κι επειδη για μενα ειναι ιδαιτερη μερα
να πω οτι στο βωμο των εντυπωσεων εναντια μου πολλα ειδα και διαβασα.
να πω οτι ουδεποτε θα εθετα στο φορουμ τιποτα απο τα προσωπικα μου αλλα πολλοι το εκαναν αντι εμου.//να τωρα το εκανες εσυ.
Αβαλλον αυτα που εγραψες δημοσια οτι τα εγραψα δημοσια...
δωσε url...επειδη νομιζω πως ηταν σε μειλ.
γιατι θετεις εδω οσα σου εκμυστηρςευτηκα παραποιωντας αλιστα και το νοημα τους με τον προσωπικο σου σχολιασμο;;;;;
θεωρεις οτι αυτο ειναι δεοντολογικο;;;;επειδη τον ερπετο τον εθεσα δημοσια για το λογο οτι επρεπε να του δειξω τι εκανε λαθος..
με αφορμη κατι εκτος φορουμ με πολεμουσε στο φορουμ.
εσυ τι εχεις μαζι μου τελικα και βγαζεις προσωπικα εδω;;
δεν κρατω κακια σε κανενα σας/τι να πω!
και τις εντυπωσεις απο οσα εγραψα τις γραφουν μονο οσοι κρινουν καταστασεις λογια μα και προσωπικοτητες.
ο τροπος μου ο γραπτος οταν θιγει καποιον, ειναι επειδη οντως πρεπει να τον θιξει αφου για να τον κατανοει μαλλον το παιρνει προσωπικα.
Σου ειπα να μην μιλησεις αλλο για μενα μα εσυ το συνεχιζεις ,
θετοντας μαλιστα /οσα αναγκαστικα εθεσα στο φορουμ οταν δεν γινοταν κατανοητη η αληθεια πισω απο μια φαινομενικη ασκοπη διαμαχη μεταξυ εμου και του ερπετου.//ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ//ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!
ΩΡΑΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ!/ΚΑΚΙΕΣ ΜΙΣΗ ΠΑΘΗ ..ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ...
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ;;;;;
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΜΑΣ..
το γεγονος οτι γνωριζω γιατι επακριβως συμβαινει αυτο ολο εδω μεσα/και πως μια γυναικα σαν την ζεζμπεργκ //ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ/ασχολειται ακομη μαζι μου αλλα εχει κανει εσενα μπαρουτι ...ε τι να πω..!
ΛΕΣ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ/ΜΑ ΗΤΑΝ/ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΡΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;;;;
(ας πω οτι δεν "τον ξερω":)))
εγω ουτε την πρωτη θεση ειχα στο στοχο/ουτε τον δημιουργο του φορουμ...
εγω απλα εδωσα οσα επρεπε να δωσω και αυτο θα συνεχισω να κανω![]()
ουτε γαμπρο εψαχνα και μπηκα σε λαθος φορουμ...(χμ κατι μου θυμιζει..:)-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ..ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ! ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ..ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ...-
ουτε το ψωνιο μου να αποδειξω(κατι μου θυμιζει:)ηθελα
οπως πολυ καλα διακρινω καιρο απο διαφορους εδω εσω.
(ΤΙ/ΠΟΙΑ... ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ;. -ΤΙΠΟΤΑ.-)
.ολα οσα ειπατε "ολοι εσεις" που τελικα με τον ενα 'η τον αλλο τροπο ασχοληθηκατε με την "παρτη μου"--μαθε πως ο πληθυντικος δεν χωραει μονο Εσενα/ειναι κι αλλοι εκει...-
ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!
αφου ετσι λετε κατι θα ξερετε παραπανω απο μενα για μενα!!!!!
τιποτα για μενα δεν καταφερατε να δειτε βρε/τιποτα...
παρα τα οσα ηταν αρεστα στα αυτια σας...
οσα σας ξεβολεψαν μ' εφτασαν παλι εδω να υπεραμυνομαι της οντοτητος μου.
και επειδη ειναι φυσικο αφου με θιξανε αδικως.
εσυ λες οτι τα λογια μου θιγουν//μα η ασειοτητα ειναι πως οταν γραφω δεν εχω σκοπο να θιξω η να κανω οτιδηποτε σε κανεναν!
ειναι απολυτα ευθυγραμισμενος ο λογος μου και στεκει αναμεσα σε πολλες τελειες επειδη η προσωπικη κατανοηση ειναι υποκειμενικη μα πισω απο τις τελειες γινεται εντελως δικη μου.
αυτο ειναι το σημειο που οπως και στα νεα ελληνικα οταν αναλυαμε ενα ποιημα...ρωταγε η φιλολογος 'ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΩ ΠΟΙΗΤΗ;"
Ε!ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΕΝΝΟΕΙ ΤΩ ΠΟΙΗΤΗ" ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΜΕΝΑ.
(ΕΔΩ, ΟΠΟΥ: "ΤΩ ΠΟΙΗΤΗ"//ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΑΚΝΕΙΣ Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ//ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ/ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΝΕ ΑΠΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ:)
ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ...
ΜΕΣΑ ΣΑΣ;;;;ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....(ΕΧΜ ...ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ...ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ:)
'Η ΧΑΝΕΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ" ΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝ ..
ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ;;;;;
ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ/
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ/ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...
ΑΡΗΣ: ΚΡΙΟΣ...ΠΟΛΕΜΟΣ.....ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.
ΑΘΗΝΑ:"ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ" ΘΕΑ...-...ΠΑΡΘΕΝΟΣ...-
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΕΜΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΣΟ
ΜΑΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.-
δεν ξερω ποσες απο εσας κοριτσια εδω μεσα εχετε πιαστει στα χερια επειδη σας αδικησαν...να πω ομως οτι το εκανα μερικες φορες..οτανοι ανθρωποι δεν επαιρναν απο λογια.
ε λοιπον. δεν καταλαβαινετε/...εντωμεταξυ περασαν παρα πολλα χρονια απο τοτε που ημουν "αγοροκοριτσο" και ...εδω μεσα δεν εχει ρινγκ.//ακομη//
παρτε λοιπον οσα χρειαζεστε και πατε για ξεκουραση/
...εχετε αγωνα αυριο.
μα βρειτε και τον καταλληλο χωρο....
![]()
![]()
![]()
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΕΧΜ....
ΣΥΝΤΑΞΙΩΤΙΣΣΑ...ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ "ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗ"
(ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ//ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΕΕΙ ΑΘΕΟΦΟΒΗ....ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΗ!!!!..ΘΕΕΜΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ:(
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΣΡΑΜ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ...ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...
-..ΠΩΣ ΤΟ 'ΧΑΣΑ "H ΕΡΜΗ Η ΘΕΑ" ... ΤΕΤΟΙΟ TRAINING...:(
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΚΚΕΝΩΣΗ " ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑΣ.
(ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ![]()
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ//
ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ...ΑΨΟΓΗ
ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΔΙΟΓΕΝΗ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ...ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΓΕΝΗΣ.(ΑΥΤΟ ΓΙΑ: HOMEWORK
)![]()
![]()
![]()

Technoshamanism
Τελικά μόνο με συμπάθεια μπορώ να σε δω... Άτμα... Φυσικά όχι γιατί είμαι "μαζοχίστρια" με όσα αρνητικά κάθε φορά μου προσάπτεις, μα επειδή κατάλαβα πως χρήζεις ιδιαίτερης μεταχείρισης σαν άνθρωπος. Είσαι από εκείνους τους ανθρώπους της ευαισθησίας....Συμαντικό δε είναι, ότι μέσα στα τελευταία γραφτά σου υποβόσκει μια προσωπική ερήμωσει... Εύχομαι να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου σύντομα, διότι ηλίου φαεινότερο είναι, ένα υπαρξιακό πρόβλημα που σε πληγώνει.
Ας αφήσουμε όμως τα προσωπικά σου, μια και δεν είμαι "φιλαράκι σου" και φυσικά ούτε θα ήθελες να γίνω και ας σταθούμε σε όσα πιστεύεις πως ραδιουργώ προς το άτομό σου...Και ΑΠΑΙΤΩ απαντήσεις.
1.) Τι άραγε να είναι κατά τη γνώμη σου εκείνο, που να με ωθεί απέναντί σου αρνητικά;
2.) Τι έχω να κερδίσω κανοντάς σου -όπως θέλεις να πιστεύεις- διάφορες "χαζομαρούλες" και "κακιούλες";
3.) Ποτέ δεν είπα ότι είμαι κάποια ξεχωριστή, πάντα τονίζω την αληθινή μηδαμινότητα μου, ούτε και παλεύω να γίνομαι αρεστή ή να θέλω να δείξω μία άλλη προσωπικότητα από εκείνη που χρόνια εργάζομαι για να γίνεται καλύτερη, και πιο ανθρώπινη.
4.) Όχι Άτμα την Avallon δεν τι κάνω "μπαρούτι" όπως λες, διότι είναι μία γυναίκα με έντονη και γλυκιά προσωπικότητα και τις δικές μου "μπαρουτιές" δεν τις έχει ανάγκη.
5.) Έγραψες για την Zadok που την πέρνω τηλέφωνο... Πέρα που και εκείνη την εκτιμώ, δύο φορές πήρα, στις όλες πέντε, για να σταματίσω όλο ετούτο το χορό του δράματος που έχεις από καιρό αρχίσει μαζί μου.
Να την παρακαλέσω να σου μεταφέρει το πόσο κακό κάνεις, πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους άλλους με ετούτα τα παιδιαρίσματα.
6.) Ακόμα διαδίδεις πως γλύφω μέλη από το esoterica.gr. Εάν εννοείς το topic: Αδέλφια μια πρόταση φιλίας... Ήταν σε άλλο πλάνο φτιαγμένο... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Άτμα ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ, οπως καλά θα το γνωρίζεις... ΚΑΙ ΕΤΥΧΩΣ μένω στα "δικά μου"...Χωρίς να ζητώ τηλέφωνα ή να πέρνω τα δικά τους και ας του εκτιμώ.
7.) Δεν καταλαβένω τα τόσα παιδιάστικα ψέματά σου... Μέσα στα πάρα πολλά, γράφεις πως κρίνω τους Διδασκάλους και παραπέμπεις τα μέλη στο topic του Οσσο... Μάθε λοιπόν πως είμαι πολύ μικρή να κρίνω τον εκάστοτε Διδάσκαλο...Ακόμα εκεί που στέλνεις τα μέλη, όλοι βλέπουν μια απλή ερωτησή μου προς εσένα που δεν απαντήθηκε τελικά!!! Και όχι κρισεις προς τον Διδάσκαλο.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ "ΑΧΤΑΡΜΑ";
Οι γνώσεις του κάθε ανθρώπου, οι Διδάσκαλοι, και τα πιστεύω του όποια κιαν είναι, χρειάζονται εκτίμηση και σεβασμό Άτμα και όχι τον περίγελο που εσύ τους κάνεις!
Εύχομαι κάποια στιγμή να μου απαντήσεις για όλα ετούτα, με σωστό συνειρμό σκέψης χωρίς να ταξιδεύεις στα "κενά" σου....
Σε χαιρετώ.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
quote:
Αβαλλον αυτα που εγραψες δημοσια οτι τα εγραψα δημοσια...
δωσε url...επειδη νομιζω πως ηταν σε μειλ.
Eκτός από e-mail τα είχες εκμυστηρευτεί και σε άλλες τόσες χιλιάδες μέλη στο τόπικ: Ο διάβολος και η Ατμα(ή κάτι τέτοιο)
Ξέρεις...εκείνο που μετά κλειδώθηκε από τα πολλά μαργαριτάρια που είχαν γραφτεί...
Θυμάσαι την στάση μου?
Σου επιτέθηκα τότε?
Συμμετείχα στο διασυρμό σου?
Ξεκόλλα τότε... Το πρόβλημα το έχεις εσύ που βλέπεις παντού εχθρούς...
Σκέψου για μια φορά λίγο πριν ακουμπήσεις το ρημάδι το πληκτρολόγιο...
Εν ανάγκη κόψε το πολύ ξενύχτι γιατί η αϋπνία έχει άσχημες παρενέργειες στον άνθρωπο...ίσως τότε δεις πιο καθαρά αυτά που όλοι προσπαθούμε να σου πούμε...
Ακόμη δε μου απάντησες γιατί είναι τόσο μεμπτό που θέλησα να μοιραστώ αυτό το γεγονός μαζί σας ενώ αντίθετα το να μοιραστείς εσύ την δική σου εμπειρία με το reptilesalonica δεν είναι....
Οσο για το ότι τον συγχώρεσες και ότι γενικότερα τα βρήκατε στη συνέχεια... τι να πω... τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους... βλέπεις τον reptilesalonica να γράφει πλέον εδώ? Κατάφερες να "διώξεις" ένα από τα πιο αξιόλογα μέλη που είχε δώσει πολλή ευαισθησία, χιούμορ αλλά και γνώση εδώ μέσα... Μήπως αυτό όμως ήταν το ζητούμενο?
Μήπως να μετρήσουμε πόσοι έπαψαν να γράφουν γιατί κουράστηκαν να αντιμετωπίζουν εσένα που τους έλεγες τα ίδια τρελλά και συνομοσιολογικά που λες τώρα σε μας... Εχοντας το ίδιο κίνητρο...
ΟΜΩΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΖΜΠΕRG ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ...
θΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ TILL THE END OF TIME... Γι'αυτό κοίταξε να συμβιβαστείς...(όχι με αυτά που λέω αλλά με την παρουσία μου)
Φιλικά![]()
![]()
![]()

....

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"