ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σημάδια / Οιωνοί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σημάδια / Οιωνοί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

madmax31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
madmaxΜέλος
10/05/2004, 23:39:38
Καλησπερα σε ολα τα μελη. ειμαι εξωτερικος παρατηρητης (sic) του site για αρκετο καιρο και το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον.Συγχαρητηρια για την αριστη ποιοτητα δουλειας και στιψιματος μυαλων...

Θα θελα να σας διηγηθω και να δεχθω αποψεις για μια πολυ προσωπικη και δυσαρεστη εμπειρια που εζησα τον Ιουνιο 1997 οταν ημουν 21 ετων:

Μαζι με τον αδελφικο μου φιλο τον Νικο, την κοπελα του τη Σοφια και τον αδερφο του τον Θαναση πηγαμε μονοημερη εκδρομη με διανυκτερευση στη Λειβαδεια για να γιορτασουμε την απολυση τη δικη μου και του Νικου απο το Στρατο. Εγω με τον Θαναση στο αυτοκινητο μου και τα αλλα 2 παιδια με τη μηχανη του Νικου. Φτανοντας στη Λειβαδεια και συγκεκριμενα στη Χαιρωνεια, στο χωριο των παιδιων και στο σπιτι που διατηρουσαν εκει, μετα απο κανα δυο ωρες στον κηπο συζητωντας βραδιασε και μπηκαμε να κοιμηθουμε. Ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μου που ημουν ανεξηγητα τρομαγμενος, ενιωθα οτι κατι κακο υποβοσκε διπλα μου, οτι κατι θα επακολουθουσε...
Ξαπλωσαμε λοιπον να κοιμηθουμε και ξαφνικα ακουω κατι θορυβους σα βηματα απο πανω, απο τον πανω οροφο. Ελα ομως που ηταν μονοκατοικια το σπιτι και αρχισα να κουκουλωνομαι ανησυχος. Τοτε, χωρις προειδοποιηση, στο ξαφνικο, ακουω εξω απο το παραθυρο το υπνοδωματιου κατι ηχους σα κατι να χαρακωνε με τα νυχια του τον τοιχο!! Πεταχτηκα πανω και εντρομος κοιταξα σιγα σιγα απο το παραθυρο αλλα δεν ηταν τιποτε, προς μεγαλη μου ανακουφιση...
Περιττο να πω οτι δεν κοιμηθηκα πανω απο 20 λεπτα εκεινο το βραδι. Το πρωι μολις ξυπνησαμε παρατηρησα οτι η Σοφια ηταν καταχλωμη, σα να χε χασει ολη της την ζωτικη ενεργεια. Ηταν 6 το πρωι και ετοιμαζομασταν να ξεκινησουμε για Αθηνα γιατι η Σοφια εδινε εξετασεις για Γ’ Λυκειου τοτε. Την ωρα που ετοιμαζομασταν να φυγουμε και πλησιασα να ανοιξω την πορτα για να βγω ακουω ενα τρομακτικο κροτο, ενα ΜΠΑΑΑΜ λες και εσκασε καποιος καμια καρεκλα στην πορτα!! Εντρομοι ολοι, παγωσαμε για λιγα δευτερολεπτα και πηρα την αποφαση να ανοιξω την πορτα: το μονο που ειδα ηταν ενα πολυ μικρο ασπρο γατακι με ενα ματι, κουλουριασμενο επανω στο χαλακι της εξωπορτας! Τα παιξαμε ολοι και ξεκινησαμε γρηγορα γρηγορα να φυγουμε. Στον δρομο σταματησαμε για νερο στο αγαλμα του λιονταριου της Χαιρωνειας. Εκει η Σοφια μας ειπε «τραβηξτε εμενα και το Νικο μια φωτογραφια μπροστα στο αγαλμα». Της ειπα «ρε Σοφια βιαζομαστε να γραψεις εξετασεις και δε πρεπει να σταματαμε». Και μου πε κατι που αντηχει ακομα και τωρα στ’αυτια μου «και που ξερεις αν θα μπορεσουμε να ξαναπαμε ολοι μαζι εκδρομη»...
Αφου βγαλαμε φωτογραφια, ξεκινησαμε βιαστικα για Αθηνα αλλα μετα απο κανα πενταλεπτο ενα αυτοκινητο χτυπησε τα παιδια με τη μηχανη και εκτιναχτηκαν στο οδοστρωμα, πεθαναν ακαριαια!!! Τρελαθηκα, ο Θανασης λιποθυμησε, ετρεξα και αγκαλιασα το Νικο και του φωναζα μηπως με ακουσει αλλα ματαια... Τρεχω και αγκαλιαζω τη Σοφια και εκει που επιασα τα χερια της μηπως και δω σφυγμο, το ματι μου πεφτει αθελα στο ρολοι της: ηταν σταματημενο στις 6 το πρωι, την ωρα που την ειχα δει χλωμη!!
Δεν μπορουσα να οδηγησω αυτοκινητο για 3 μηνες απο το σοκ, και γενικα η μερα αυτη με σημαδεψε βαθια μεσα μου, εχασα ολο μου το κεφι, τη διαθεση για ζωη. Ακομα δε μπορω να εξηγησω τα παραδοξα που συνεβαιναν εκεινο το βραδι και το πρωι που ακολουθησε...
Αποτελειωτικη λεπτομερεια: στο νεκροταφειο της Αθηνας την επομενη μερα, στην εξωπορτα ακριβως, ηταν το ιδιο μονοφθαμο γαμογατο, κουλουριασμενο...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

GhostΜέλος
11/05/2004, 00:32:33
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΚΟΥΦΟ" ΤΟ ΟΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ??? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ" ΜΗΠΩΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ???

madmaxΜέλος
11/05/2004, 00:41:26
quote:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΚΟΥΦΟ" ΤΟ ΟΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ??? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ" ΜΗΠΩΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ???

Φιλε μου το μονο που ξερω ειναι οτι εμενε η γιαγια των παιδιων εκει, δεν ειχε πεθανει απλα ηταν Αθηνα, τωρα απο αλλη "προιστορια" τι να πω...δεν εχω ιδεα...στο σπιτι παντως δεν ειχαμε ξαναπαει ποτε.

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

11/05/2004, 03:45:36
quote:
ειμαι εξωτερικος παρατηρητης (sic) του site

madmax,καλως ηρθες +εντος λοιπον!

ειμαι εντελως "κολλημενη" με τα σημαδια + την οιωνοσκοπια...
Σε κατανοω εντελως.
Το θεμα ειναι- πως δεν μπορεις να δεις τι ακριβως θα συμβει..
παρα μονο οταν συλλεξεις καποια ομαδα πληροφοριων...
αυτο μοιαζει πολυ με παιχνιδι σε κονσολα..που βρισκεις κλειδια και περνας τις πυλες για τα επομενα σταδια)
αν και με αρκετη εκπαιδευση μπορεις να εχεις σημαντικη προοδο στο να διαβαζεις πιο γρηγορα και να αποφευγεις τις μοιραιες κινησεις.
τωρα....πως να μην μπερδευτεις ειναι το ζητουμενο επειδη συνηθως δεν ακολουθουν ολοι την ιδια λογικη.
εννοω πως ενω για σενα οι συμπτωσεις ειναι το παν..και τις ακολουθεις ..για καποιον αλλο ισως ειναι γελιοτητες και δεν θα ειναι συνεργασιμος, με αποτελεσμα να συμβαινουν "τα μοιραια" +να μην μπορεσεις να κανεις κατι παραπανω,...απο οτι θα εκανε ενας Επιμηθεας...
-και γιατι ΟΧΙ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"...;
ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΩΡΑ" ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ...

[/size=1](μου εχουν συμβει αρκετα παραδοξα αλλα και επικινδυνα στη ζωη μα...θα αναφερω ενα...
ειμαστε σε μηχανη και ο οδηγος ειχε την ταση να περασει το φαναρι με κοκκινο....ακριβως τη στιγμη που εειχα μια ολισθηση στο μελλον...τρια φαναρια μετα..
εχμ....του ειπα στο πρωτο πως δεν ειναι σωστο να περασει...
το περασε...
στο δευτερο ηδη ειχα αρχισει να φοβαμαι επειδη ειχα δει ηδη το εργο...
και στο τριτο ειδα οντως το εργο..αλλα ειδα και τη συνεχεια..

αν δεν ειχε κρυο και δεν ειχα τα χερια στις τσεπες..του παλτου...του..
τωρα δεν θα ζουσε..επειδη εντελως μαγικα ετοιμη..τον τραβηξα απο το παλτο αφου ειχα το χερι στη τσεπη..και με το αλλο αποφασισα να κρατησω το μπερε που φοραγα επειδη τυχαια!-επισης-.... φυσαγε σε εκεινο το σημειο..
ηρθε ενα αυτοκινητο και κολλησε επανω μας...σαν να το εφερε...επισης ο αερας...

ενταξει "εγω μπορω να δω"...το θεμα ειναι ποσο ο αλλος εμπιστευεται αυτο που..βλεπω...)[/size=1]

quote:
ηταν το ιδιο μονοφθαμο γαμογατο, κουλουριασμενο...

υπονοεις οτι ηταν κατι αλλο που μεταμορφωθηκε σε γατι...τελευταια στιγμη...'η κατι αλλο....
εντομεταξυ αυτο που ανεφερες με το ρολοι....
ξερεις πριν χρονια ειδα ενα ρολοι εκρεμες..που ειχαν πεσει οι δεικτες..../ενω πριν που το'χα κοιταξει+λειτουργουσεηταν δεκα και μιση...εκεινη την ωρα καπου αλλου ενα πολυ κοντινο προσωπο.εχανε τη ζωη του../
αυτο τι σου λεει..;
βεβαια "ολως παραδοξως" τοσο το ρολοι..οσο και το...ατομο...επανηλθαν...

ωραιο θεμα...
ταιριαζει υπεροχα στο φορουμ του παραξενου...

δεν συμφωνεις... Admin dear....?

Αtmashakti...

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/05/2004 04:42:17

11/05/2004, 12:57:56
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ madmax ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ESOTERICA.gr.
ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΤΟΛΜΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕ madmax ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ) ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 1999) ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ....
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ....

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ madmax ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΑΚΟΥΜΕ" ΝΑ "ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ" ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΙΩΝΟΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

lostris_aΝέο Μέλος
11/05/2004, 15:06:25
Ενα καλωσόρισμα και από εμένα στον φίλο madmax

H ιστορία σου ειναι ανατριχιαστική, θα πρέπει να ήτανε
πολύ τραυματική η εμπειρία σου και δύσκολο να το ξεπεράσεις
σου εύχομαι τα καλύτερα.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες << πρέπει να μάθουμε
να ακούμε >> όπως λέει και ο φίλος AVATARGR αλλά
πρέπει και να είμαστε και έτοιμοι όχι μόνο να μην μας
κατανοήσουν οι γύρω όπως επισημαίνει η φίλη ΑΤΜΑ
αλλά και να μας κρίνουν αρνητικά.
Πολλές φορές έχω προαισθήματα για κάτι κακό που
μπορεί να συμβεί σε εμένα η στην οικογένεια μου σε
φίλους - συγγενείς, ευτυχώς όμως που οι δικοί μου το το θεωρούν φυσιολογικό γιατί μέχρι να το αποδεχτώ εγώ
( τα προαισθήματα ) είχαν γίνει πολλά δυσάρεστα - τραγικά
γεγονότα, είμαι σαββατογεννημένη (μεγάλο Σάββατο) και είναι
ο λόγος που οι δικοί μου πιστεύουν πως ίσως γιαυτο
έχω τόσο έντονα προαισθήματα.
Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για το τι πιστεύεις
ότι ήταν το " γατί " που είδες και στο σπίτι και στο νεκροταφείο
ήταν κάτι κακό που εμφανίστηκε στο σπίτι και μετά στο νεκροταφείο ?
κάτι σαν να έκλεισε ο κύκλος ?? ( εμφανίστηκε - έγινε δυστυχώς το ατύχημα - και ξαναεμφανίσθηκε στο νεκροταφείο ?)

ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΙΡΗ

madmaxΜέλος
11/05/2004, 15:32:35
Καλησπερα και παλι

Μολις γυρισα απο δουλεια & γι αυτο συγγνωμη που δεν απαντησα η σχολιασα νωριτερα..

Ευχαριστω για το ευγενες καλωσορισμα καθως και για τις ενδιαφερουσες τοποθετησεις σας παιδια.

Ειδικα για την lostris_a

quote:

Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για το τι πιστεύεις
ότι ήταν το " γατί " που είδες και στο σπίτι και στο νεκροταφείο
ήταν κάτι κακό που εμφανίστηκε στο σπίτι και μετά στο νεκροταφείο ?
κάτι σαν να έκλεισε ο κύκλος ?? ( εμφανίστηκε - έγινε δυστυχώς το ατύχημα - και ξαναεμφανίσθηκε στο νεκροταφείο ?)

δε ξερω γαμωτο... πιστευω μεσα μου οτι ηταν κατι σαν αγγελος κακου (αν ισχυει κατι τετοιο) που παρακολουθουσε ολη τη πορεια μας με μονο σκοπο αυτο που τελικα εγινε. Ισως αν ημουν πχ πιο προσεκτικος και στην αρχη του ταξιδιου σε καποιες στασεις που καναμε να το εβλεπα κι εκει, διολου απιθανο!!

Ενιωσα καπως σα να μουν στο εργο¨"βλεπω το θανατο σου Ι & ΙΙ" μπορω να πω πλεον. Εκτοτε αρχιζω να ψιλοδινω σημασια σε παρομοια "σημαδια" και σαν κατι να διακρινω στην ακρη του τουνελ, ειλικρινα..

ΥΓ οσοι μενουν Ηλιουπολη ισως γνωριζουν το περιστατικο, δεν ειναι καθολου και σε καμια περιπτωση "μουφα"... Προκαταβολικα προς αποφυγη τυχον παρεξηγησεων

ΥΓ2 Ασχετο: ηταν κανεις απο τα αγαπητα μελη στην bbs της compulink απο 96-98?? ειχα το ιδιο nick τοτε..

Με ειλικρινεις χαιρετισμους, Σταθης

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

11/05/2004, 20:32:52
ΑΤΜΑ:
"ωραιο θεμα...
ταιριαζει υπεροχα στο φορουμ του παραξενου...

δεν συμφωνεις... Admin dear....?"

... συμφωνώ, συμφωνώ!
Μεταφέρεται λοιπόν ευθύς αμέσως...

Καλωσήλθες madmax στην παρέα μας!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

bladerunnerΜέλος
12/05/2004, 00:00:10
Καλησπέρα σε όλους και όλες...

madmax αφού σε καλωσορίσω κι εγώ, κατά καιρούς πιστεύω πως έχω ορίσει κι εγώ οιωνούς...

Και αρκετές φορές που τους έχω παραβεί έχω βρεθεί υπόλογος των πράξεων μου, μπορεί να είναι όμως και η ιδέα μου...

Απλά το νιώθω εκείνη την στιγμή ότι αυτό είναι σημάδι καλοτυχίας ή κακοτυχίας....

Να σαι καλά και να μην ξαναζήσεις ποτέ κάτι τέτοιο...

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

12/05/2004, 18:28:51
-ΑΝΤΜΙΝ-

.. οι "σαββατογεννημενοι" εχουν "ανοιχτη πυλη για το παραξενο"..:))

εχω μια φιλη τετοια..που τη γνωρισα με πανσεληνο...(για αρκετο καιρο συναντιωμασταν καθε πανσεληνο "τυχαια"...
εχμ..μετα κολλησαμε πολυ και καναμε πιο συχνα παρεα)
θεωρω πως εχουν μια ταση να προσελκυουν τα παραξενα...
και το χαρισμα(καλο=κακο)να δονουν με το λογο τους...καταστασεις...
πρπει δηλαδη να προσεχουν ΤΙ ΛΕΝΕ..επειδη συνηθως πιανει.
-βαρυ χαρισμα ομολογουμενως...-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ οτι υπαρχει καποια διαφορα με τους αλαφροϊσκιωτους..που δεν τιθεται καθολου μερα γεννησης..αλλα ιδιοσυγκρασια...

..να αναφερω και στο γεγονος των ανθρωπων που γεννιουνται "με μασκα"...
φεβρουαριο γεννιουνται...και εχουν αλλα χαρισματα..περα απο το οτι ειναι σπανιοτατοι..ειχα εναν φιλο τετοιο...:)

παιδια να πω οτι...μετα απο τοσες φορες που ηρθα αντιμετωπη με τον Χαρο..-ατυχηματα με οχηματα...+ οχι μονο...-
αυτο που εχω να ω ειναι πως σου δηλωνει την παρουσια του,ξεκαθαρα βεβαια μοναχα αν το εχεις ..ξαναδει το εργο....
αλλιως ειναι δυσκολο..τοσο να πεισεις τον εαυτο σου οτι οντως../αυτο ειναι βεβαια το δυσκολο/
οσο και τους αλλους....

(Αβαταρ,..χαιρομαι...που εδω...-καθολου τυχαια-
(μαλλον εκανε τον κυκλο της... εκεινη ..η σκια...)
καταλαβαινομαστε...εντελως..+ παλι/να'σαι παντα καλα:)

φιλε madmax, αν θες σχολιασε αυτο που ειπα για το γατι -στο προηγουμενο ποστ-...επειδη κατι μου θυμισε...η αναφορα σου..σε αυτο:)
την ταινια δεν την εχω δει....αλλα εχω δει κατι ανεπαισθητο σε ατομα..που αργοτερα..σκοτωθηκαν...
και δεν χαιρομαι που μπορω να δω αλλα δεν μπροω να αλλαξω κατι τετοιο...που ειναι μαλλον γραμμενο επανω στον καθενα...η το αποκτα με τακτικες..οχι λευκες..

και κατι ακομη
... τις γατες -εχω- τις αγαπω....
επειδη εκτος απο την ικανοτητα "να εξαφανιζονται"..εχουν και την ικανοτητα να.. καθαριζουν το χωρο...απο κακες ενεργειες...
ειναι κοινως προστασια εναντια σε οποιαδηποτε επιθεση απο "επιτηδειους κακους μαγους"(οσοι βιωνουν τις λεπτοφυεις ενεργειες κατανοουν επακριβως τι λεγω../οι υπολοιποι που δεν ξερουν καν σε τι αναφερομαι..ας ψαξουν πριν συμπερανουν και παραπληροφορισουν αλλους/επειδη η παραπληροφορηση βλαπτει...οσο ενας σαββατογεννημενος που δεν γνωριζει την ορθη χρηση του χαρισματος που του εδωθει...:)

φως!
Ατμα

Technoshamanism
madmaxΜέλος
12/05/2004, 19:11:20
quote:

φιλε madmax, αν θες σχολιασε αυτο που ειπα για το γατι -στο προηγουμενο ποστ-...επειδη κατι μου θυμισε...η αναφορα σου..σε αυτο:)
την ταινια δεν την εχω δει....αλλα εχω δει κατι ανεπαισθητο σε ατομα..που αργοτερα..σκοτωθηκαν...
και δεν χαιρομαι που μπορω να δω αλλα δεν μπροω να αλλαξω κατι τετοιο...που ειναι μαλλον γραμμενο επανω στον καθενα...η το αποκτα με τακτικες..οχι λευκες..

και κατι ακομη
... τις γατες -εχω- τις αγαπω....
επειδη εκτος απο την ικανοτητα "να εξαφανιζονται"..εχουν και την ικανοτητα να.. καθαριζουν το χωρο...απο κακες ενεργειες...
ειναι κοινως προστασια εναντια σε οποιαδηποτε επιθεση απο "επιτηδειους κακους μαγους"(οσοι βιωνουν τις λεπτοφυεις ενεργειες κατανοουν επακριβως τι λεγω../οι υπολοιποι που δεν ξερουν καν σε τι αναφερομαι..ας ψαξουν πριν συμπερανουν και παραπληροφορισουν αλλους/επειδη η παραπληροφορηση βλαπτει...οσο ενας σαββατογεννημενος που δεν γνωριζει την ορθη χρηση του χαρισματος που του εδωθει...:)
Technoshamanism[/URL][/center]

Επιτελους, back from work...

Καλη μου (αν μου επιτρεπεις) ΑΤΜΑ, σε παραπεμπω στην πιο λογικη(???) απαντηση που μπορω να δωσω και στην οποια παρεπεμψα πριν και την Lostris_a:

"δε ξερω γαμωτο... πιστευω μεσα μου οτι ηταν κατι σαν αγγελος κακου (αν ισχυει κατι τετοιο) που παρακολουθουσε ολη τη πορεια μας με μονο σκοπο αυτο που τελικα εγινε. Ισως αν ημουν πχ πιο προσεκτικος και στην αρχη του ταξιδιου σε καποιες στασεις που καναμε να το εβλεπα κι εκει, διολου απιθανο!!"

Γατα η οχι, τα ματια μου ειδαν την εξωτερικη της(του) μορφη και δεν ξερω ειλικρινα αν θα πρεπει να προσθεσω το γεγονος στις παμπολλες συμπτωσεις (?) που εχω αντικρυσει απο καιρου εις καιρον...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

astral-projectΜέλος
12/05/2004, 19:50:39
συνηθως εχω καποια ονειρα (εφιαλτες) πριν συμβει κατι κακο και ετσι προσεχω. γενικα παντως, γνωριζω ποτε προκειται να παθω εγω ή καποιος δικος μου κατι....

το περιστατικο που αναφερεις ειναι τρομερο παντως...

καποιος ή κατι ηθελε να σας προειδοποιησει για τον θανατο αυτων των δυο παιδιων. ισως το πνευμα του παππου ή της γιαγιας...

τελικα, μερικες φορες καλυτερα να μην ξεμυταμε απο το σπιτι αν εχουμε τετοια σημαδια...

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

madmaxΜέλος
12/05/2004, 20:19:39
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω φιλε astral με την τελευταια σου φραση περι "μη ξεμυτισματος"...

Κατ αρχας πιστευω οτι αν ειναι να με βρει κατι (χτυπαω ξυλο) θα με βρει δεν πα να μαι και κλεισμενος σε ντουλαπα ολη τη μερα...

Αν κανεις δεν "ξεμυτουσε" τοτε δεν θα ειχε γινει πραγματικοτητα και το esoterika.gr (if u know what i mean).

Παντως συμφωνω απολυτα με την "προσεκτικοτητα" που ανεφερες, που διαφερει παρασαγγας απο το να κλειστει καποιος μεσα περιμενοντας να περασει η "θυελλα"...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

TelxinasΜέλος
13/05/2004, 15:38:42
Ένα είναι σίγουρο: Αν δεν σταματούσατε για την φωτογραφία, εγώ δεν θα έγραφα αυτήν εδώ την απάντηση. Αυτή την στιγμή γράφω... αν ήξερα ότι θα μου κοστίσει πολύ στο προσεχές ή μακρινό μέλλον αυτό που κάνω αυτή ακριβώς τη στιγμή, σίγουρα δεν θα το έκανα.
Αφού το κάνω, λέτε να προλαμβάνω κάποιον πιθανό κίνδυνο αυτή τη στιγμή; Έστω ασυνείδητα;
Που θα μου πάει όμως, θα το βρω το μυστικό και θα το κάνω κάποια στιγμή συνειδητά!

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.

madmaxΜέλος
13/05/2004, 16:03:30
Ναι φιλε Telxinas, δικιο, τελικα ισως ολα στη ζωη ναι μοιαζουν καπως ετσι:
(δικος μου "νομος" του 50-50, οπου οι περιπτωσεις διαφορετικων εξελιξεων πολλαπλασιαζονται με γεωμετρικη προοδο)

πχ θελω να παω για καφε. ας πουμε οτι εχω 2 πιθανες επιλογες
α) θα παω με τα ποδια
β) θα παω με το αμαξι

α1) με χτυπαει αυτοκινητο
α2) συναντω εναν παλιο φιλο που περπατουσε διπλα μου

β1) χτυπαω εναν πεζο
β2) φτανω μια χαρα στον προορισμο μου

α1') αυτος που με χτυπησε με παρατησε κι εφυγε
α1'') >> >> με πηγε στο νοσοκομειο

α2') συζηταμε τα παλια και αλλαζουμε τηλεφωνα
α2'') θυμαται οτι του χρωσταω λεφτα απο παλια και νιωθω ντροπη

β1') χτύπησα μια γυναικα
β1'') χτύπησα την γυναικα που στο μελλον ισως παντρευομουν

β2') ηπια καφε με την παρεα και ολα οκ
β2'') με στησανε και περιμενω σα χαζος

(σα φακελους και υποφακελους των windows ενα πραγμα...)

και ουτω καθεξης... δηλαδη η μια απο τις 2 πιθανες επιλογες που εχουμε (πχ να παω με τα ποδια η με το αμαξι) οδηγει σε νεα "διχαλα" και αυτο συνεχιζεται επ'απειρον..Γι αυτο και που λεμε "αχ να γυριζα το χρονο πισω" τι διαολο θα πρωτοαλλαζαμε;

Σχολιαστε please...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

MAX - X5Μέλος
13/05/2004, 17:17:19

και ουτω καθεξης... δηλαδη η μια απο τις 2 πιθανες επιλογες που εχουμε (πχ να παω με τα ποδια η με το αμαξι) οδηγει σε νεα "διχαλα" και αυτο συνεχιζεται επ'απειρον..Γι αυτο και που λεμε "αχ να γυριζα το χρονο πισω" τι διαολο θα πρωτοαλλαζαμε;

Σχολιαστε please...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
[/quote]

Φιλε madmax καλησπερα, Συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυση σου, πάντα άλλωστε το μεγαλύτερο πρόβλημα του ανθρώπου ήταν η επιλογή. Και τι εννοώ όντως στην καθημερινότητα μας όλοι βρισκόμαστε ανάμεσα σε απλά φαινομενικά διλήμματα, που όμως μπορούν τελικά να αλλάξουν την ζωή μας. Η ιστορία σου όντως ήταν ανατριχιαστική, και καταλαβαίνω απόλυτα το να ψάχνεις να βρεις τι έγινε τελικά, χρειάζεσαι να νιώσεις αυτό που λένε <> να κλείσει δηλαδή αυτός ο κυκλος του περιστατικού που σε σημάδεψε τόσο πολύ….Ποιος ξέρει φίλε μου ίσως η απάντηση να είναι κάπου στο μέλλον.

coperroloΜέλος
13/05/2004, 19:00:54
Όσον αφορά τις επιλογές, πολλές φορές μπορούμε να διακρίνουμε λογικά αυτές με το μικρότερο "κόστος"...

παίρνω το αυτοκίνητο;... δεν το πλακώνω για να αποδείξω την ελληνικότητά μου.
παίρνω τη μηχανή;... παίρνω και το κράνος και τα δέρματα
πάω εκδρομή;... πάμε όλοι μαζί με ένα αμάξι και όχι κονβόι καθώς ο μισός χαβαλές γίνεται στη διάρκεια της μετακίνησης.

My Karma ran over your Dogma

madmaxΜέλος
14/05/2004, 01:10:05
Ασφαλεις επιλογες για εμας, η μονοδρομος προς το ηδη προαποφασισμενο πεπρωμενο ???

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

14/05/2004, 05:45:11
quote:
Το θεμα ειναι- πως δεν μπορεις να δεις τι ακριβως θα συμβει..
παρα μονο οταν συλλεξεις καποια ομαδα πληροφοριων...
αυτο μοιαζει πολυ με παιχνιδι σε κονσολα..που βρισκεις κλειδια και περνας τις πυλες για τα επομενα σταδια)
αν και με αρκετη εκπαιδευση μπορεις να εχεις σημαντικη προοδο στο να διαβαζεις πιο γρηγορα και να αποφευγεις τις μοιραιες κινησεις.

quote:

παντως και στις δυο περιπτωσεις..η περιγραφη ηταν.."κατ'εικονα..."

εντωμεταξυ εμενα μου θυμιζει... το παραδοξο της πεταλουδας(οχι τη διαμαχη βρε παιδι μου/το δρωμενο/γεγονος καθε αυτο:)

θεωρω πως ολα γινονται ακριβως οπως πρεπει να γινουν...

αν για παραδειγμα μπεις εκει οπου σε παραπεμπει η υπογραφη μου..τοτε θα καταλαβεις επακριβως τι εννοω...

"Η εξοδος"...ειναι θεμα επιλογων."

αλλα και η επιλογη θεμα αντιληψης...της επαναληπτικοτητας...

για παραδειγμα..ποσες φορες σου ετυχε να ζησεις κατι με αλλαπροσωπα και αλλες συνθηκες (μεταμφιεσμενα ολα)
και επρεπε να αποφασισεις..χμ...
ποσες φορες δεν επελεξες να κανεις το ιδιο με αλλη φορα..αλλα σε πηγε αλλου και οχι εκει οπου σ'εβγαλε η..πρωτη....;

ετσι...μετα απο πολλες επαναληψεις η ψυχη εκπαιδευεται....
το θεμα ειναι να της κανεις τη χαρι και να αφεθεις στο λαβυρινθο που λεγεται ζωη..
ο φοβος....ειναι ενας παραγοντας...που λειτουργει...αναλογως...
σε αλλους ο φοβος φερει ωφελη...και σε αλλους καταστροφες..
-θεμα κοσμοθεασης;
'η σθενους..ψυχικου;

σαν ψυχη εν πολλες αμαριτες πεσουσα....
θα ελεγα..πως αν ενα ηθοποιος παιξει πολλακις ενα ρολο...τοτε...και το κοινο καταλαβαινει/αλλα και ο ιδιος ταυτιζεται..με το ρολο.

αν ζεις..προσεχε πως το κανεις..

Atma in the Laby...

Technoshamanism
madmaxΜέλος
14/05/2004, 15:54:56
Μακαρι βρε ΑΤΜΑ μου να ισχυε παντα και 100% το λεγομενο σου περι ηθοποιου και ρολου, αλλα...

τι να κανεις εφ'όσον το σεναριο ειναι απο αλλον γραμμενο και καθε φορα διαφορετικο??

Στα υπολοιπα συμφωνω με δεος...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...