- ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
giati poles fores tha sou dosei apantisi poy theleis:)
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε τα μηνύματα σου να είναι πιο ευανάγνωστα.

In anticipation of my resurrection...
«Ξεθάβω» το εν λόγο θέμα για απευθύνω μια ερώτηση στα μέλη και τους αναγνώστες του φόρουμ.
Υπάρχουν μέλη η αναγνώστες που γνωρίζουν το θέμα και συγχρόνως σήμερα ασχολούνται επιτυχώς με την τέχνη του εκκρεμούς η της ραβδοσκοπίας;;;
Ο λογος που αναζητω αυτους τους χαρισματικους ανθρωπους είναι για να βοηθησουν, με την τεχνη τους,να απαντηθει το ερωτημα αν κατω από τον δομο των Μυκηνων υπαρχει ο ιπταμενος δισκος,που με εντολη της Αθηνας τοποθετηθηκε εκει από τον Μενελαο,η όχι.
Αν υπαρχει οποιοσδηποτε άλλος/η που πιστευει πως με το χαρισμα που διαθετει,οποιο και αν είναι αυτό,μπορει να βοηθησει προς την κατευθυνση αυτή,τον παρακαλω να απαντησει.
Έχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να ασχολούμαι με το εκκρεμές μου, δυστυχώς δεν μπορώ να εξασκούμαι καθημερινά αλλά πιστεύω πως είμαι σε καλό δρόμο. Όπως καταλαβαίνεται είμαι αρχάρια. Δεν έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο και δεν σκοπεύω να το κάνω άμεσα γιατί πιστεύω ότι θα επηρεαστώ και θα περιμένω συγκεκριμένα αποτελέσματα. Όπως οι κινήσεις πιστεύω πως είναι διαφορετικές για κάθε άνθρωπο και θα πρέπει να τις ανακαλύψει μόνος του.
Η ερώτησή μου είναι αν γνωρίζει κάποιος ή έχει πηγές ή ιδέες (από τους έμπειρους) για το πως μπορώ να παίρνω πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
Να γίνω πιο συγκεκριμένη. Με το ναι και όχι περιορίζεσαι πολύ ως προς το εύρος των απαντήσεων. Θέλεις για παράδειγμα να ρωτήσεις που οφείλεται ένα πρόβλημα και οι απαντήσεις μπορεί να είναι 10 διαφορετικές. Θα πρέπει να ρωτήσω 10 φορές για να βρω που οφείλετε το πρόβλημα, ή μπορεί να είναι και κάτι που δεν έχω σκεφτεί να ρωτήσω. Ψάχνοντας έχω βρει κάποια διαγράμματα κυκλικά ή ημικυκλικά στα αγγλικά τα οποία μπορείς να αγοράσεις αλλά δεν μπορείς να διακρίνεις τι γράφουν και φυσικά αν αξίζει τον κόπο.
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο ή μπορεί να μου δώσει γενικά κάποιες κατευθύνσεις για πιο συγκεκριμένες απαντήσεις από το εκκρεμές και περισσότερες ερωτήσεις διερεύνησης;
Ευχαριστώ πολύ!!!
Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τη ραβδοσκοπία.
Η χρήση του εκκρεμούς είναι αρκετά γενική και θέλει αρκετό πειραματισμό για να καταλήξεις σε σωστές ενδείξεις. Πρέπει να τελειοποιήσεις τη δική σου προσωπική τεχνική.