- Η Ατλαντίδα στην Κύπρο; Ναι, υπάρχουν ευρήματα ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Αμερικανός ερευνητής υποστηρίζει ότι βρήκε την Ατλαντίδα κοντά στην Κύπρο
Ο Αμερικανός ερευνητής Robert Sarmast, είναι πεπεισμένος ότι βρήκε τα ερείπια της αρχαίας Ατλαντίδας στον βυθό της θάλασσας ανάμεσα στην Κύπρο και στην Συρία.
Το δικαίωμα αυτό του το δίνουν οι ανακαλύψεις κάποιων ανθρώπινων κατασκευών στον βυθό της θάλασσας. Περισσότερες πληροφορίες θα δώσει την Κυριακή
Κάτι έχει βρεθεί που μας υποδεικνύει ότι υπάρχουν ανθρώπινες κατασκευές ανάμεσα στην Κύπρο και στην Συρία υποστηρίζει εκπρόσωπος της αποστολής αυτής.
Το μυστήριο της μυθολογικής χαμένης ηπείρου προσπαθούν εδώ και δεκαετίες να λύσουν αρκετοί εξερευνητές.
Αν και οι περισσότεροι την τοποθετούν στον Ατλαντικό Ωκεανό, ο Sarmast θεωρεί ότι η Κύπρος είναι μια κορυφή της ηπείρου αυτής, με το υπόλοιπο κομμάτι να βρίσκεται 1,6 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Για να δούμε... μια άλλη πιθανή απογοήτευση, από τις τόσες που είχαμε, ή μια απροσδόκητη έκπληξη που θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε πολλά από όσα πιστεύαμε
Πηγή: http://www.iol.co.za/index.php?set_id=1&click_id=31&art_id=qw110034396078B232
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

kala na patheis?
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΑΝΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ( ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙ).
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΑΘΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.
ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, Η ΘΕΩΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.
ΝΑ ΕΜΝΕ ΕΝΑΝ ΡΑΣΙΟΠΟΥΛΟΝ Σ' ΟΡΜΑΝ ΑΠΕΣ ΠΟΥΛΟΠΟΝ
ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ
quote:
ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, Η ΘΕΩΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.
Καλά λές gusotos.
Κι'Εγώ λέω κάτω απο το δικό μου ... Ποιός θα πιστέψει είτε Εμένα, είτε Εσένα![]()
![]()
Δέν είναι Σωστό να προσπαθούμε να γίνεται πλύση Εγκεφάλου Τοποθετώντας την ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ σε 100 μέρη στον κόσμο απο την στιγμή που υπάρχει αδυναμία προσδιορισμού της πραγματικής της θέσης στον Ατλαντικό Ωκεανό ... τουλάχιστον οι όποιες παραφιλολογίες έπρεπε να σταματήσουν Εκεί!
Εμείς σεβόμαστε την δουλειά του συγκεκριμένου ερευνητή κυρίου Samsart, θα του βγάλουμε το Καπέλλο για οποιαδήποτε Υποθαλάσσια ανακάλυψη εμφανίσει και οφείλουμε Όλοι να το κάνουμε γιατί θα είναι πραγματικά άξιος!
Πέρα απο αυτό Εγώ διαφωνώ με την ιδέα οτι η οποιαδήποτε Υποθαλάσσια ανακάλυψη = ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ![]()
Οι γεωλογικές μεταβολές ήταν πάρα πολλές ενώ αναφέρονται πληθώρες Κατακλυσμών ... αυτό σημαίνει οτι οι Βυθισμένοι κόσμοι μπορεί να βρεθούν σε οποιοδήποτε σημείο του Πλανήτη!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
ΜΠΑ! ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.
ΕΞΑΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ? ΕΝΑ Ε-ΒΟΟΚ , ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ SITE , ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠAΣΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟPIC, KAI ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ, ΒΑΡΥΝΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ , ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.
ΣΗΜΦΩΝΕΙΣ KRISNNA?
ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ
εαν οι προγονοι των κυπραιων ηταν οι ατλαντες, τοτε εκανε καλο στην ανθρωποτητα η πλυμμηρα....
![]()
------------------------
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?!?!
Astral project δέν είμαι Κύπριος αλλά διαφωνώ με τέτοια Αστεία!
Σε πόσα μέρη τελικά πάνω στη γη την έχουν ανακαλύψει; Έλεος!
Ευτυχώς που ακόμα δεν την ανακαλύψανε στον...Ειρηνικό!
Φιλικά
Φάνης!

quote:
Χαιρετώ την παρέα!Σε πόσα μέρη τελικά πάνω στη γη την έχουν ανακαλύψει; Έλεος!
Ευτυχώς που ακόμα δεν την ανακαλύψανε στον...Ειρηνικό!
Μέσα είσαι!!!
και αυτο το λεω μια και εχω γνωρισει αρκετους, δυστυχως...
------------------------
ΝΑ ΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
quote:
τωρα εγω θα την πω την κακια μου:
εαν οι προγονοι των κυπραιων ηταν οι ατλαντες, τοτε εκανε καλο στην ανθρωποτητα η πλυμμηρα....
quote:
ε ας πουμε οτι τους θεωρω αηδιαστικα φιλοχρηματους.και αυτο το λεω μια και εχω γνωρισει αρκετους, δυστυχως...
χωρίς να θέλω λογομαχία ή συνέχεια στα σχόλια σου, συμφωνώ εν μέρει ότι υπάρχουν πολλοί υλιστές Κυπραίοι και φιλοχρήματιες. Μήπως οι άλλες χώρες δεν έχουν; ή εννοείς σε αναλογία του μεγέθους της νήσου μας. Αν και γνώρισες "αρκετούς"(πόσους;) εξαρτάται που ήσουν που τους βρήκες. Πήγες παντού στην Κύπρο αγαπητέ; γνώρισες και τους αγαθούς του χωριού και τις εξαιρέσεις της πόλης; Συγνώμη που σου έτυχε να γνώρισεις μόνο το είδος που αναφέρεις αλλά είναι φανερό οτι ΔΕΝ γνώρισες αρκετούς. Ελπίζω να μην ακούομαι πίκρης με τα παραπάνω δέν ήταν η πρόθεση μου, απλώς να είμαστε μέσα στα λογικά πλαίσια όταν γράφουμε κάτι για κάποιον και να μήν γενικέυουμε όποτε μας βιδώσει.
Και μια απλή ερώτηση ρε astral-project, Αν υπήρχε το edit των μηνυμάτων θα το χρησιμοποιούσες;
"You are only paranoid when you Imagine people are against you"
http://www.apokalypsis-kypros.com/atlantida.htm
Δέν είναι δυνατόν να καταλάβω πώς βρέθηκε απο την Ανατ.Μεσόγειο κάυω απο την Χαβάυ
Σε μερικά σημεία μου φαίνεται για γέλια!
Άρα ας μήν παρεξηγούμε τόσο τον Sarmast που κάνει πάνω απ'όλα την δουλεία του. Προφανώς θα περιμένει καμιά Αστρονομική αμοιβά απο τους Κύπριους!

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΣΕ Ο ΑΤΙΛΛΑΣ, ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΛΗΔΕΣ, ΚΟΥΚΛΕΝΤΕΔΕΣ , ΚΟΚΟ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, 0ΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΩΡΕ. 8 ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΚΑ ΞΕΡΑΜΕΝΑ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΟΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ( ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΟΚΟΣΜΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΥΠΡΙΟΣ-ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ-TRENDY ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.
ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ , ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.
ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΛΑΙΓΝΕ ΤΑ ΜΑΝΑΣΤΗΡΕ
η ζωη με εμαθε παντως ενα πραγμα. οτι εαν θελω να διατηρησω τα χρηματα που εχω στο πορτοφολι μου, εαν θελω να μην μπλεχτω σε διαφορες "ιστοριες" για αγριους που μπορει να εχουν και ποινικο αντικτυπο, και γενικα εαν θελω να συνεχισω να περπατω με το μετωπο ψηλα, πρεπει μολις βλεπω κυπριο να κοβω λασπη σαν το μπιπ μπιπ.
και ναι γνωριζω πως να κανω εντιτ, και ναι αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη.
φιλουρες.
------------------------
δεν νομιζω οτι ειναι η ατλαντιδα αυτη η πολη που βρεθηκε.
η ατλαντιδα αναφερεται απο τους αρχαιους ως ηπειρος οχι ως νησι. μπορει να μην ηταν μεγαλη σαν την αυστραλια, αλλα σιγουρα πρεπει να ηταν μεγαλυτερη ενος απλου νησιου.
εξαλλου, η ανευρεση της θα ελυνε και πολλες αποριες που εχουν δημιουργηθει τα τελευταια χρονια, οπως πως ειναι δυνατον να μοιαζουν οι πολιτισμοι της λατινικης αμερικης με των μεσογειακων (πυραμιδες, μουμιες, θεοι κτλ)
με τα καραβακια που ειχαν οι αρχαιοι ελληνες, ή αλλοι θαλασοποροι της μεσογειου δεν θα ηταν δυνατο το περασμα του ατλαντικου.
αυτα.
------------------------
ποτε το βγαλατε ωρε το εντιτ?
[/ασχετο οφ]
------------------------
Πέρα από αυτό είναι ακόμη σημαντικότερο ότι ήδη υπάρχει αυτό το topic ως παραπομπή και σε άλλα sites για να το επισκεφτούν και να γνωρίσουν το Esoterica.gr νέοι επισκέπτες και δεν θα ήθελα αυτή η αντιπαράθεση να είναι η "βιτρίνα" του Esoterica.gr
Θα παρακαλέσω αυτούς που θέλουν να κάνουν μια τέτοια αντιπαράθεση να την κάνουν σε ένα από τα τόσα βλακώδη topics (δυστυχώς) που υπάρχουν σε άλλες κατηγορίες του forum αυτού.
Μιλάω σκληρά και απότομα, ελάχιστες φορές, και τώρα είναι μία από αυτές. Ελπίζω να γίνει σεβαστή η επιθυμία μου και να μην προχωρήσουμε σε άλλες πιο δυσάρεστες λύσεις.
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

quote:
ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙ
ΝΑ ΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
Να βρεθεί η Ατλαντίδα για να μας αφήσουν ήσυχους επιτέλους...![]()
--
Στράτος. Ετσι απλά.
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση των πραγμάτων, είναι να ζουν έκπτωτοι.