- Η Ατλαντίδα στην Κύπρο; Ναι, υπάρχουν ευρήματα ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ.
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ...ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ...ΧΧΜΜ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.
ΜΕΣΟ-ΓΕΙΟΣ/MEDITERRANEAN ....ΜΑΛΛΟΝ Η "ΜΕΣΗ ΓΗ" ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.....
Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ......ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.....
Ας είναι...
Δύο ΜΕΓΑΛΑ ερωτήματα.
Λοιπόν.. κατά τα λεγόμενα των Αιγυπτίων ιερέων στο Σόλωνα.. το 10.000 ΠΧ οι Αθηναίοι είχαν πόλεμο με τους Ατλαντες.. και τους νικούσαν...οι Αθηναίοι .. εκείνη την εποχή έγιναν μεγάλοι σεισμοί και το νησί βυθιστηκε μαζί με τους Ελληνες.
Τώρα ... οι Ελληνες το 10.000 ΠΧ με τι ταξίδεψαν για να πολεμήσουν τους Ατλαντες...
Με πλοία?? Ηδη αμφισβητείται πρίν το 7.000 ΠΧ η ναυσιπλοία .. αλλά και να ναυσιπλοούσαν .. έφτασαν στον Ατλαντικό...???![]()
Και δεύτερον...
Η Ατλαντίδα οπως την περιγράφουν δεν χωρά γεωγραφικά ούτε στον Ατλαντικό αλλά ούτε και στη Μεσόγειο.
ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ: ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΙΛ.ΣΚΟΤ ΕΛΛΙΟΤ ΕΚΔ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΚΔ. ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
file krisna me to parakatw soy sxolio , gia na katalavw diladi ennoeis oti ta toy platwna einai parafilologies?
[
quote:
στιγμή που υπάρχει αδυναμία προσδιορισμού της πραγματικής της θέσης στον Ατλαντικό Ωκεανό ... τουλάχιστον οι όποιες παραφιλολογίες έπρεπε να σταματήσουν Εκεί!]
giati an nai kaneis megalo lathos
ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!
ΒΙΝGOOOOOOOOO

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Φίλε asia όσο και να μην μπορείς πρέπει να κάνεις προσπάθεια, κάποια στιγμή πρε΄πει να καταλάβουμε ότι σε αυτά τα βιβλίαείναι όλο το νόημα και απο αυτά ξεκινούν και τελειόνουν όλα!
quote:
Ερωτηση: Που μπορει κανείς να μάθει πληροφορίες για το μύθο της Ατλαντίδας?/Εννοώ καπου που να γράφονται λεπτομέρεις κλπ κλπ γιατί ξέρω ότι αναφέρεται ότι ήτανε 5 μεγάλες πόλεις που αποτελούσανε αυτόν τον πολιτισμό....Και μη μου πειτε να διαβάσω Πλάτωνα...δε μπορώ με τίποτα!
ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ: ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΙΛ.ΣΚΟΤ ΕΛΛΙΟΤ ΕΚΔ. ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΚΔ. ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ
Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΗΣ

quote:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΖΑΡΟ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.
Φίλη Gretel,
Δεν μου λές σε τι διαφωνείς??
Διαφωνείς στην χρονολογία ή στην γεωγραφική θέση?
Η αφήγηση των Αιγυπτίων στον Σόλωνα ειναι τα μοναδικά στοιχεία που έχουμε για την Ατλαντίδα.
Εμένα τα ερωτήματα μου είναι πολλά και αν αρχίσω να τα σχολιάζω θα γεμίσω πολλές σελίδες.
Να ξεκινήσω ομως σε οτι αφορά τη θέση της Ατλαντίδας.
Εδώ και δεκάδες χρόνια υποστηρίζω τη θέση της Ατλαντίδας στη θέση της ``Σίδρας``.
Τώρα αν πέφτω εξω και είναι στη θάλασσα του ``Ταύρου`` πάλι κοντά είμαι.
Τώρα σχεδόν κανείς δεν απαντά στα ερωτήματα μου.
1 - Σχετικά με το πως πήγαν οι Αθηναίοι , με τι μέσα πήγαν στην Ατλαντίδα, με τι όπλα τους πολέμησαν, και ποιοί ήταν οι λόγοι που τους οδήγησαν στον πόλεμο αυτο.
Η γνώμη μου ήταν οτι πήγαν με τα πόδια..![]()
2- Αν οι Ατλαντες είχαν τόση μεγάλη ισχύ ... τους νίκησαν οι Αθηναίοι ??? ΤΕΣΠΑ ...
Για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια ακρη και να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το θέμα ... πρέπει πρώτα απο όλα να προσδιορίσουμε την χρονολογία της καταστροφής της Ατλαντίδας καθώς και τους λόγους που καταστράφηκε..
Εγώ προσδιορίζω συμφωνώ με τους Αιγύπτιους Ιερείς για το 10.000 ΠΧ και μπορώ να εξηγήσω και που το στηρίζω..
Μαλιστα υποστηρίζω οτι η καταστροφή τη Ατλαντίδας συμπίπτει και με τον 3ο κατα σειρά κατακλυσμό μετά του Ωγύγη και του Δάρδανου...
Τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα που τον κατατάσσω και αυτόν στην ιδια χρονολογία.
Οι διηγήσεις βέβαια των Αιγυπτίων και του Σόλωνα εχουν πολλές ασάφειες. Απο την θέση της Ατλαντίδας μέχρι και το όνομα της ``Ποσειδωνία`` μιας και το 10.000 ΠΧ ... ήταν ακόμα η βασιλεία του Κρόνου...![]()
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Κοίταξες την ανάλυση της οθόνης σου? Μήπως είναι πολύ μεγάλη?
Πάντως αν κρατήσεις πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού σου και το σύρεις προς τα κάτω,είναι μια πρόχειρη λύση για να δεις όλα τα προσωπάκια,μέχρι να επιληφθούμε του θέματος...
Σε χαιρετώ!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
POSOUS VATHMOUS MIOPIA EXEIS???????![]()
![]()
XORIS PAREXIGISH FISIKA!!!
ENA ASTIAKI EKANA O KAIMENOS,MHN ME PAREXIGISETE![]()

Φίλε Εχέμβροτε,αν το παιδί είχε μυωπία θα έβλεπε τα εικονίδια πολύ θαμπά,όπως τα βλέπω κι εγώ χωρίς τα γυαλιά μου!!
Αν έχεις κάποια πρόταση επί του τεχνικού μέρους του θέματος να κάνεις,παρακαλώ να την κάνεις...
Aσημένιε λύκε έβγαλες άκρη? Περιμένω post σου!
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Darkangel_78
ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΜΙΛΙΕΣ...![]()
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Edited by - Silverwolf on 18/02/2003 19:48:51
Η ανάλυσή μου είναι πια 1024Χ768, μα δεν μπορώ να δω όλες τις φατσούλες και δεν υπάρχει μπάρα να τσουλήσω ούτε και μεγαλώνει το πινακάκι με το αριστερό πλήκτρο του ποντικακιού μου... Τι να κάνω;

Λοιπόν κοίτα τί να κάνεις: να κρατήσεις πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού σου και το σύρεις προς τα κάτω (left click and drag) ,σαν να κάνεις select all,είναι μια πρόχειρη λύση για να δεις όλα τα προσωπάκια.Τα προσωπάκια θα καλυφθούν από λευκά ίχνη,το συνοδευτικό κείμενό τους από χρωματιστά παραλληλόγραμμα και τα γράμματα θα εμφανιστούν λευκά.Αν όλα πάνε κατ'ευχήν,ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΤΗΜΕΝΟ το αριστερο πλήκτρο του ποντικιού σου και σύρεις προς τα κάτω θα τα δεις...όλα!
Στείλε ξανά μήνυμα αν δε τα καταφέρεις.

Όλα καλά τώρα.

ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..