- Έχουν θέση οι ομοφυλόφιλοι στην κοινωνία του μέλλοντος? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
2)Η κόρη σας να κάνει παρέα με ομοφυλόφιλη γυναίκα
3)Ο γιός σας να κάνει παρέα με ομοφυλόφιλη γυναίκα
4)Η κόρη σας να κάνει παρέα με ομοφυλόφιλο άντρα
.....................................................................
Xotchipilli2 θεωρητικα εχεις δικιο με την εννοια οτι ουτε να κλειδαμπαρωσεις κανενα μπορεις ουτε να τους απαγορευσεις την εξοδο.
Εγω δεν εχω ακομα εμπειρια απο εφηβους,ειναι μικρο το παιδι μου αλλα αν κρινω απο την αισθηση της ευθυνης που αναπτυσετται οταν γινεις γονιος προβλεπω οτι θα κανω οτι μπορω για να το προφυλαξω.
Παρατηρω οτι και μονο αυτη η αισθηση μας κανει καπως συντηριτικους.
Τωρα στην ερωτηση σου .Εγω θα εκανα παρεα και πολυ καλη με ολους αυτους που ανα φερεις.
Εχω ξεκαθαρισει τα πραγματα ομως οσον αφορα την ταυτοτητα μου και οτι και να δοκιμαζα θα ηξερα τι κανω.
ουτε για το παιδι μου θα ειχα προβλημα αν ηξερα οτι ισχυει το ιδιο.
Προσεξε τωρα την διαφορα.Αν καποιος εφηβος η εφηβη με ρωταγε θα ελεγα τις αποψεις μου και θα κατεληγα στο οτι η αποφαση ειναι δικη του.Αλλα δεν θα ηταν το παιδιμου ,δεν θα ειχα συναισθηματικη σχεση ουτε ευθυνη γι'αυτο.
Το δικο μου παιδι προτιμαω να αποφυγει αυτες τις σχεσεις και τους πειρασμους ,κυριως οταν θα ειναι 16-17 που αρχιζουν τα πειραματα.
Δεν εισαι ποτε σιγουρος οτι θα τα καταφερεις αλλα τουλαγχιστον προσπαθεις να τα προστατεψεις.
Η παντοδυναμια που νιωθει κανεις σε κεινη την ηλικια μπορει να ειναι γοητευτικη και επιθυμητη αλλα ειναι και επικινδυνη ιδιως αν πεσεις αποτομα απο τα συννεφα.Ας την χαρουν οσο πιο <<ασφαλως>> γινεται.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ GAY ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΗΣ ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ GAY ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ...ΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΙΚΗ...ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ...ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ/ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΑ ΑΤΟΜΑ/ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ/STRAIGHT ΓΕΙΤΟΝΕΣ...ΠΑΡΑΞΕΝΟ...ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ GAY...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΘΥΤΗ ΚΑΠΟΙΟΝ GAY;
ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM...ΕΝΟΣ FORUM ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ/ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ;
ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...ΕΝΩ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΘΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ...ΕΙΝΑΙ.
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ/ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ.
ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΜΑΟ.
Ο ΠΩΛ ΠΟΤ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.
ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ MUPPET SHOW;
NAI...PIGS IN SPACE.
Ο PIXELDREAM ME ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ...ΓΙΑΤΙ Ο PIXELDREAM ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΔΙΚΙΟ.
THN ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.
Έχει γνωρίσει κάποιος από σας ομοφυλόφιλους που να είναι σοβαρά άτομα; Αν όχι μπορώ να σας εγγυηθώ πως υπάρχουν και είναι πολλοί περισσότεροι από αυτόυς που νομίζουμε. Αν δέν φαίνονται είναι γιατί δεν αισθάνονται την ανάγκη να βγουν και να δηλώσουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις δημόσια. Έτσι όπως και ένας σοβαρός ετερόφυλος δεν δηλώνει δημόσια το τι κανει στο κρεβάτι με την γυναίκα του.
Επειδή τυχαίνει να έχω φίλους τέτοιυς ομοφιλόφιλους μπορώ να σας πω πως δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος. Αντιθέτως, από ομοφυλόφιλους που πιστεύουν ότι ο κόσμος πρέπει να γίνει ένα απέραντο όργιο υπάρχει σοβαρός κίνδυνος. Όχι όμως περισσότερος από κάποιον μανιακό ετερόφυλο. Εδώ να σημείωσω ότι έχω παρενοχληθεί πολλές φορές από τέτοια άτομα. Δεν μπορώ όμως να πω οτι βρέθηκα σε χειρότερη θέση από μια γυναίκα που την ενοχλεί ένας ΄΄ανώμαλος΄΄.
Αυτό που μας φοβίζει περισσότερο ίσως είναι η κουλτούρα gay που έχει δημιουργηθεί και προβάλεται συνεχώς. Πιστεύω όμως ότι είναι μια μόδα που κάποια στιγμή θα περάσει ή απλά δεν θα μας απάσχολεί.
Καταλήγοντας, πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να κρίνεται για αυτό που είναι αλλά γι΄αυτά που κάνει.
quote:
Ας ξεκαθαρίσουμε ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν διαλέγουν συντρόφους, τις περισσότερες περιπτώσεις διαλέγουν απλά έναν συμπαίκτη στο σεξ, και έχει να κάνει περισσότερο με το σεξ παρά με το να ερωτεύονται με τα κανονικά αισθήματα όπως οι str8, Η τουλάχιστον αυτό είναι το πρώτο που τους ενδιαφέρει όσο αφορά τον σύντροφο τους.Με λίγα λόγια τους ενδιαφέρει περισσότερο να τους φορεθεί, παρά να αναπτύξουν αισθήματα αγάπης κτλπ
Φίλε __ είσαι τελείως λάθος. Κατ΄αρχάς πολλοί ομοφυλόφιλοι έχουν σταθερές σχέσεις. Λες να ζητούν το δικαίωμα του γάμου για να εξασφαλίσουν το ότι θα τους τον φοράει κάποιος για την υπόλοιπή τους ζωή; Δεν έχεις γνωρίσει κανέναν ετερόφυλο που να ψάχνει συμπαίκτρια στο σεξ; Εσύ ο ίδιος όταν κάνεις καμάκι δεν έχεις στο μυαλό σου το σεξ; Τέλος πάντων, καλοκαίρι είναι, αν πας μια βόλτα σε κάποιο νησί θα καταλάβεις τι εννοώ. Εκεί να δεις τι είδους ψάξιμο πέφτει από τους ετερόφυλους και φυσικά δεν βγάζω τον εαυτό μου εκτός.
Να΄σαι καλά.
quote:Ο PIXELDREAM ME ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ...ΓΙΑΤΙ Ο PIXELDREAM ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΔΙΚΙΟ.
THN ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.
Την εχουμε ψωνισει κομματακι?
Με συνθηματολογικο λογο και κοινοτυπιες δεν γινεται να εχεις δικιο.
quote:
Την εχουμε ψωνισει κομματακι
Eιναι χρονιο χαρακτηριστικο...
Παντως, η σεξουαλικη ομοφυλοφιλια ειναι ενα ειδος διαστροφης, θα ελεγα καλυτερα ψυχολογικη διαταραχη...ειναι περαν απο ηλιθιο, ανηθικο και αρρωστο να αρνισε την φυση σου...παραυτα ειναι δικαιωμα του καθενα.
Και καλο θα ειναι να διαχωρισουμε τον ομοφυλοφιλο, ο οποιος βρισκει τον πνευματικο του ερωτα στο ιδιο φυλο, απο αυτον που ειναι ομοφυλοφιλος λογο του sex...
Το πρωτο δεν θα ελεγα οτι οτι ειναι ομοφυλοφιλια αλλα σκετη φιλια, το δευτερο αρρωστεια.
Να΄σαι καλά.
Τα θεματα που ασχολουμαι ειναι διαφορετικου τυπου...
αλλα ...θα ηθελα να εκφερω την γνωμη μου....!!!
Γιατι διαχωριζετε τους ανθρωπους σε ετσι και αλλοιως...????
Κατ'αρχην ειναι ανθρωποι με ελευθερη βουληση να πραξουν οτι θελουν αρκει να μην επεμβαινουν στην ζωη του αλλου...κατι αναλογο νομιζω λεει και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ για την ελευθερια...!!!
Το αν εχει καποιος διαφορετικες προτιμησεις στο sex δικαιωμα του...
Αμα δεν σε ενοχλει...!!!!να μην ασχολεισαιμαζι του εκτος....αν εχεις προβλημα...λυσε το....!!!
Για την ομοφυλοφυλια...ρωτησε κανεις γιατι...????
Τι παραγοντες εσπρωξαν σε μια τετοια κατευθυνση...???
Τι προβλημα "ιδιαιτερα" ψυχολογικο...εχει φτασει τον ανθρωπο.< δεν διαχωριζω αντρα η γυναικα...> να διαλεξει κατι τετοιο...??
Ξερετε ...!!! οτι ο δακτυλιος στον αντρα ειναι ερωτογενης περιχη...???
Δεν το ξερετε ειμαι σιγουρος,,,,οι περισσοτεροι...!!!!
Ξερετε ποσοι ...που το παιζουν ΑΝΤΡΕΣ και φαινομενικα ειναι...πως φαντασιωνονται....με κατι αλλο..??
Ξερετε ποσοι αντρες... κανουν απο γυναικες strapon γιατι τους αρεσει αλλα δεν εινα ομοφυλοφιλοι...απλα τους αρεσει και ετσι..???
Ξερετε ποσοι ειναι αυτοι που κριτικαρουν με εμφαση και κακια αλλους ....ενω ειναι καταπιεσμενα ατομα που ζητανε το ιδιο αλλα δεν τολμουν να το εξωτερικευσουν...?????
Τι παει να πει πρωκτικο sex ??? σου αρεσει ???? το απολαμβανεις??? με τον / την συντροφο σου...??? καλα κανεις...δεν σου αρεσει???? καλα κανεις...μην το κανεις..!!! απλα ο/η συντροφος σου ....θα παει αλλου... αν του /της αρεσει.....
Εμενα η κοπελα μου ...μου το ζηταει αλλα το θελω και εγω...αν δεν το ηθελα...και της αρεσε τοσο...απλα...θα πηγαινε στον γειτωνα...στον φιλο...στον.....οπου το εβρισκε...
Τι θα πει...ειναι ψυχολογικη αρρωστια??? τι ειναι αυτο...????
Αρρωστοι ειναι αυτοι που σκεπτονται ετσι για το θεμα αυτο...
Καποτε μιλαγα με ενα φιλο ....και μου ελεγε οτι δεν θα αφινει την γυναικα του....να του κανει τσι.......< με το στομα> ...ξερεις τι του απαντησα...θα της το κανει αλλος....
Μια γνωστη μου ....χωρησε και μου ειπε....οτι δεν την εγλυφε ο αντρας της....δοκιμασε αλλου....και την εκανε...!!εφυγε ...χωρησε...βρηκε αλλου την ηδονη....!!!
Ειναι πολλα που θα μπορουσα να γραψω...αλλα ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΕΔΩ ΝΑ ΔΩ ...ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ....
Αλλα....!!!! ηρεμια ρε παιδια ο ανθρωπος εχει δικες του επιλογες η γουστα....!!! αν δεν σας πειραζει...!! τοτε ασχοληθειται με αλλα πραμματα...που ειναι πιο καυτα και μας καινε....!!!!
Sunrise zero
Edited by - aries0 on 20/07/2005 13:20:55
Hermes
ΣΥΝΗΘΩΣ...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ...ΜΑΣ ΞΙΝΙΖΕΙ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ/ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.
ΤΩΡΑ...ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΨΩΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.
ΑΛΗΘΕΙΑ...ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ;...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ...ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.
ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ.
Με βάση αυτό το σκεπτικό θεωρώ ότι θα πρέπει να σκεφτούμε πρώτα ποιος είναι ο δικός μας ρόλος μέσα στη κοινωνία και όχι αυτός των άλλων, με γνώμωνα πάντα την ομαλή συνήπαρξη. Ένα καλό παράδειγμα και επίκαιρο είναι αυτό της συνήπαρξης των ευρωπαίων με τους μουσουλμάνους. Σκεφτείτε που θα τους ωθήσουμε εάν τους βάλουμε στο περιθώριο.
Να είστε καλά.