ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έχουν θέση οι ομοφυλόφιλοι στην κοινωνία του μέλλοντος? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Έχουν θέση οι ομοφυλόφιλοι στην κοινωνία του μέλλοντος? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Dialogistis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
DialogistisΝέο Μέλος
24/06/2005, 02:13:57
Eides eimai kai o protos!!!! Oti allo thes edo eimai exo trelo iliko!!!!LOL!!

Shotguns? What, like guns that fire shot?

decadance2Νέο Μέλος
24/06/2005, 02:56:44
Οι ομοφυλοφιλοι και οι ετεροφυλοφιλοι δεν θα εχουν καμμια θεση στην κοινωνια του μελλοντος.Θα φανταζουν γραφικα ανθρωπακια..
Οι ανθρωποι θα διαλεγουν τους συντροφους τους με αλλα κρητηρια,κι οχι φυλο,οικονομικη κατασταση κ.λ.π.Αλλα πολυ σημαντικοτερα πραγματα που τα γνωριζουν ολοι,ομως προτιμουν να ζουν οπως ακουσαν, να σκεφτονται οπως αλλοι εκαναν..την σιγουρη πεπατημενη οδο..

Ενα ακομη θεμα για την ομοφυλοφιλια στο esoterica πιστευω πως δεν χρειαζεται,εκτος κι αν ειχε να πει κατι καινουριο ή να δει το θεμα απο μια αλλη πλευρα.Τιποτα απ αυτα δεν συμβαινει..
Ασε που εχουν ηδη ξεφυγει..

Ενα κραταω απ οτι εχει ως εδω γραφτει..
Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ.
Κορυφαια...αυτο ειναι πραγματικα υπερβαση..
Α ρε Χριστουλη τι σου μελε να παθεις αν ξαναγυρνουσες..οχι μονο θα σε ξανασταυρωναν αρων αρων οι ''Χριστιανοι΄΄,αλλα θα σε βαζανε αυτη την φορα να λογοδοτησεις και για τον Πατερα σου..
Ανοιξτε κανα τοπικ με τις προτασεις που εχω με κεφαλαια παιδια..
Πιστευω πως αν μη τι αλλο θα ηταν πολυ ενδιαφερων..για γελια η για κλαματα ισως,ενδιαφερων ομως σιγουρα..
Να στε ολοι σας καλα..καλο καλοκαιρι.

Deghar AdharkΜέλος
24/06/2005, 15:35:46
quote:
Eides eimai kai o protos!!!! Oti allo thes edo eimai exo trelo iliko!!!!LOL!!

εδω και καιρο φιλε μου ψαχνω το site tawneestone ειναι πολυ καλο αλλα θελει να πληρωνεις

ξερεις μηπως που μπορω να βρω δωρεαν εικονες και βιντεακια απο τις tawnee και tori α και αμα ειναι μαζι και η jordan capri ακομα καλυτερα

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
24/06/2005, 20:00:32
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΛΟΙΠΟΝ:
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
Και βέβαια έχουν και θα έχουν μέλλον. Ποτέ δεν αμφισβητώ πως αρκετοί-αρκετές είναι σπουδαία μυαλά.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

Deghar AdharkΜέλος
24/06/2005, 20:55:06
quote:
Και βέβαια έχουν και θα έχουν μέλλον. Ποτέ δεν αμφισβητώ πως αρκετοί-αρκετές είναι σπουδαία μυαλά.

μονο που το μυαλο δεν κανει παιδια

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
26/06/2005, 04:20:47

.

τι μας ενδιαφερει αληθεια το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του?

γιατι η κοινωνια μας δινει τοση σημασια στις σεξουαλικες προτιμησεις την στιγμη που η επιστημη (πολυ ορθα) δηλωνει πως ο,τι γινεται μεταξυ ενηλικων και με κοινη συναινεση ειναι ομαλο?

δεν υπαρχει γονιδιο που οριζει την σεξουαλικη συμπεριφορα - μονο η λοβοτομη "θεραπευει" τα κουσουρια, αλλα "θεραπευει" και την εφυια γενικως!

.

το μελλον παντως δεν θα ειναι οπως το περιγραφεις φιλε μου.

η γονιμοποιηση θα γινεται με ειδικη αδεια τεκνοποιησης και δεν θα ενδιαφερει το ποιος γεννά, ποιος τικτει, ποιος αναθρεφει και ποιος το κανει με ποιον.

απλως τα γενετικα χαρακτηριστικα θα πρεπει να ειναι εντος των οριων της "γενετικης υγιεινης".

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

26/06/2005, 04:26:09
Μα τόσα θέματα για την ομοφυλοφιλία πια...
???
Στο μέλλον ίσως τα πράγματα να είναι τόσο τέλεια που η ατέλεια να φαντάζει γοητευτική και όμορφη....

Ηρεμήστε... όλοι άνθρωποι είμαστε...........

Χαιρετώ......

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Lilith N.Μέλος
12/07/2005, 14:52:56
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ....
ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ 'ΤΡΙΤΟΙ'
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟ ΚΑΤΟ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΠΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙΕΙΕΙΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ GAY!!!!
ΟΚ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ GAY! ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!
14/07/2005, 21:41:25
Σέβομαι τους πάντες.
΄Ανθρωποι με αξίες είναι και αυτοί.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.

_Μέλος
15/07/2005, 08:23:32
Ας ξεκαθαρίσουμε ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν διαλέγουν συντρόφους, τις περισσότερες περιπτώσεις διαλέγουν απλά έναν συμπαίκτη στο σεξ, και έχει να κάνει περισσότερο με το σεξ παρά με το να ερωτεύονται με τα κανονικά αισθήματα όπως οι str8, Η τουλάχιστον αυτό είναι το πρώτο που τους ενδιαφέρει όσο αφορά τον σύντροφο τους.

Με λίγα λόγια τους ενδιαφέρει περισσότερο να τους φορεθεί, παρά να αναπτύξουν αισθήματα αγάπης κτλπ οι πραγματικές γυναίκες ζητούν άλλα πράγματα πιο ουσιώδες, θα έλεγα ότι απλά είναι περισσότερο μια εκδήλωση ανωμαλίας και διαστροφής το κούνημα της συκιάς και σε πιο σπάνιες περιπτώσεις γεννητική ανωμαλία.

Όσο και αν σιχαίνομαι που θα το πω αυτό, οι γυναίκες είναι αναντικατάστατες και μοναδικές.

To Hollywood Έχει Κάψει!

Lilith N.Μέλος
15/07/2005, 14:32:41
quote:

Όσο και αν σιχαίνομαι που θα το πω αυτό, οι γυναίκες είναι αναντικατάστατες και μοναδικές.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΣΥΧΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ?
ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ????

15/07/2005, 15:23:36
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΗΜΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΧΑΧΑΧΑ.

ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ "ΝΟΡΜΑΛ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΕΙΣΑΙ GAY ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ...ΕΞΟΝΤΩΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ;

ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ;
ΟΧΙ
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ.
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ:
ΟΙ GAY ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ:
ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΣΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ...ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ;

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Ο ΜΠΟΥΣ;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΑ ΙΣΑ....ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ; ΣΤΟΝ Κ***Ο ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ;

..

17/07/2005, 16:53:50
Ο Τυφλος αντιμετωπιζει τα πραγματα και τον κοσμο, σαν τυφλος.
Ο κουτσος σαν κουτσος.
Ο χοντρος σαν χοντρος.
ο κοντος σαν κοντος.
Και παει λεγοντας.
Ενταξει, ανθρωποι ειναι δε λεω, εχουν δικαιωματα ( και υποχρεωσεις)
Αλλα αυτο απεχει απο το να κανουμε την αναπηρια σημαια και καμαρι μας ε?
Βεβαια, εχουν πιστει οι παντες πλεον, οτι οι ομοφυλοφιλοι, ειναι αναποσπαστο κοματι της κοινωνιας κι αν δεν αποδεχεσαι την υπαρξη τους εισαι το λιγοτερο βλαμενος. Αλλα για σκεφτητε πως θα σας φαινοταν να απαιτουσαν οι τυφλοι, για παραδειγμα,να βγαλουν ολοι τουλαχιστον απο ενα ματι?
Κι οσοι εχετε παιδια θα τα αφηνατε να κανουν παρεα με δηλωμενους ομοφυλοφιλους?
Xotchipilli2Μέλος
18/07/2005, 00:04:50
quote:
Αλλα για σκεφτητε πως θα σας φαινοταν να απαιτουσαν οι τυφλοι, για παραδειγμα,να βγαλουν ολοι τουλαχιστον απο ενα ματι?

Την τελευταία φορά που έκανα παρέα με ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους δεν θυμάμαι να είχαν τέτοια απαίτηση,ούτε να είχαν εκδηλώσει κάποια παγκόσμια επιθυμία να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμά τους.Απλά αυτή είναι μια προτίμησή τους που κοινωνικά τους δημιουργεί πολλά προβλήματα.Μερικά άτομα δεν θέλουν να τους αφήσουν να υπάρξουν και να συνουσιάζωνται με όποιον θέλουν και τους βάζουν καμμιά φορά πολλά εμπόδια στον δρόμο τους.Μετά ακολουθεί η οποιαδήποτε γκετοποίηση που ξέρουμε που οδηγεί : Σε κλικες ομοφυλόφιλων (υπάρχουν και τόυτες) που θα σου πούν πχ "Δεν περνάς Κυρά Μαρία,Αν δεν την φάς".¶λλο αυτό,άλλο κάποιος που ανακαλύπτει οτι τον έλκει το ίδιο φύλλο.

quote:
Κι οσοι εχετε παιδια θα τα αφηνατε να κανουν παρεα με δηλωμενους ομοφυλοφιλους?

Προσφυγή στο γονεικό ένστικτο που καμμιά φορά εχει και δόση υπερπροστασίας.Ο ενσυνείδητος,καθωσπρέπει γονιός θα απέτρεπε τέτοιου είδους παρέα?

Ένας πιθανός διάλογος που θα μπορούσε να γίνει αφότου ο Πατέρας είχε απομακρύνει τον Γιο απο τον Κοσμά ο οποίος είναι δηλωμένος ομοφυλόφιλος.Το μαχαίρι φτάνει στο κόκκαλο και ακολουθεί μια συζήτηση¨

Γιός : Γιατί να μην κάνω παρέα με τον Κοσμά?
Πατέρας: ¶κου που σου λέω σε κακό θα σου βγεί
Γ: Γιατί?
Π: Ε ,επειδή είναι ομοφυλόφιλος και το ξέρεις,θέλεις και εξήγηση? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?
Γ: Οτι ειμαι και εγώ ομοφυλόφιλος? Αφού τα έχω με την Μαίρη/μου αρέσουν τα κορίτσια ,όπως αυτούνου του αρέσουν οι άνδρες
Π: Τι θα πεί του αρέσουν οι άντρες,αυτά είναι ανώμαλα πράματα! Ξέρεις τι λέει ο λαός? "Λέγε ,Λέγε το κοπέλι κάνει την γριά και θέλει"
Γ: Τι εννοείς ρε πατέρα?
Π: E,θες να το ακούσεις? ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ!
Γ: Και πώς θα γίνει αυτό,θα κάνει με το ζόρι το κλειστό "μπουμπουκάκι" μου ανοιχτή "τουλίπα"? Φαί είναι να μου αλλάξει τα γούστα?
Π: Καλά,κάνεις τον βλάκα ή είσαι πραγματικά? Ξυπνα ρέεεεε! Θα σου την πέσει
Γ: Ναι ,και εγώ θα πώ "να πάει και το παλιάμπελο,ας το δοκιμάσω!"
Π: ¶κου να σου πώ ,μην με ειρωνεύεσαι όταν σου μιλάω! Όπως εσύ βλέπεις μια γυναίκα και σαρέσει,έτσι αυτοί βλέπουν άντρα και τους τρέχουν να σάλια !Γιατί νομίζεις οτι σε κάνει παρέα?
Γ: Μπαμπά,εξήγησέ μου δηλαδή, εσύ όταν βλέπεις μια γυναίκα σου τρέχουν τα σάλια?
Π: Τι είναι αυτά που λές,εγώ είμαι με την μαμά σου!
Γ: Ε ,ωραία,σκέψου οτι ώς γυναίκα η άλλη λοιπόν είναι πάλι μέσα στις πιθανές σου σεξουαλικές προτιμήσεις με τον ίδιο τρόπο που ποτέ δεν θα ήταν ένας άντρας.Παρόλαυτα,δεν επιδιώκεις κάτι μαζί της γιατί το μυαλό σου είναι αλλού.Ε ,εμένα ο κοσμάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ μέσα στις πιθανές σεξουαλικές μου προτιμήσεις,πολύ παραπάνω ακόμα και απο την πιο άσχημη γυναίκα! Τον θεωρώ εντελώς εκτός του δικού μου ερωτικού ρεπερτορίου.
Π: Και άν αυτός στην πέσει ρε εξυπνάκια?
Γ: ΠΟλύ απλά ,θα του πώ σταράτα οτι δεν γουστάρω και αν συνεχίσει θα κόψω την φιλία μαζί του,όπως θα έκοβα και την φιλία με κάποια τύππισα που δεν γουστάρω αλλα συνεχίζει να μου την πέφτει.
Π: Δεν ξέρω τι λές,πάντως εμένα αυτά τα πράματα δεν μαρέσουν και σου απαγορεύω να κάνεις παρέα μαζί του! Προτιμώ να πεθάνω παρά να δώ τον γίο μου ομοφυλόφιλο!!!

Και κάπου εδώ τελειώνει αυτή η "φανταστική" συζήτηση που συγκρινόμενη με παρόμοιες συζητήσεις που έχω ακούσει είναι ΠΟΛΥ ΗΠΙΟΤΕΡΗ του πραγματικού.

Αν πιστεύεται οτι αυτός ο διάλογος αδικεί τον πατέρα και απλά παρουσιάζει τον φόβο του ως ανυπόστατο προτείνετε εσείς έναν διάλογο,τον διάλογο που θα είχατε εσείς με αυτό το παιδί! "Το παιδί δεν είναι αρνί να το βάλεις στο παχνί".Έχει τις δικές του απόψεις,τις δικές του προτιμήσεις και την δικιά του ζωή.Δεν θα γίνει ομοφυλόφιλος επειδή είναι ο φίλος του.Αν γίνει σημαίνει οτι είχε την τάση μέσα του (τρομαχτικό ε? ).Με αυτή την λογική μήπως πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας μια ζωή "απο κοντά" έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι οτι ποτέ δεν θα κάνουν κάτι χωρίς την...να δείς πως το λένε τα σηματάκια της τηλεόρασης ..."Γονεική Συνέναιση"?

Reality: A serotonine induced Hallucination?

18/07/2005, 09:39:46
Καλο το σκετσακι, μου θυμιζει αυτα που παιζαμε στις σχολικες εορτες.
Δεν απανταει στο ερωτημα ομως.
Xotchipilli2Μέλος
18/07/2005, 15:52:38
Το σκετσάκι ήταν παράδειγμα διαλόγου που θα μπορούσε να παιχτεί σε μια κατάσταση οπου ο γονιός δεν θα επέτρεπε το παιδί του να κάνει παρέα με έναν "δηλωμένο ομοφυλόφιλο". Η επιχειρηματολογία του πατέρα είναι "βασική",πολύ απλά δεν θέλει ο γιός του να κάνει παρέα με αυτό το άτομο γιατί του ίδιου δεν του αρέσει η ομοφυλοφιλία και πιστεύει οτι με το να εναντιωθεί σε αυτή την επιθυμία του γιού του θα τον σώσει ,μη λαμβάνωντας υπόψιν οτι ίσα-ίσα μπορεί να προκαλέσει την αντίθετη αντίδραση στον γιό του...

Εγώ όταν κάνω παιδιά θα τα αφήσω να κάνουν τις δικές τους επιλογές,αν θέλουν να κάνουν μια τέτοια παρέα γιατί οχι? Θα τους εξηγήσω πως έχει το πράμα και να μην βρεθούν προ εκπλήξεως αν αποδειχτούν διαφορετικά τα κίνητρα του φίλου αλλα πέραν αυτού η επιλογή είναι δική του.

Εξάλλου αυτό δεν θέλουμε? Την ανατροφή ενός όντος που ξέρει να αποφασίζει μόνο του,ξέρει να κρίνει τα στοιχεία και να αξιολογεί που πάνε ορισμένες καταστάσεις.Ένα αυτόνομο όν που δεν χρειάζεται παραινέσεις για να σκεφτεί!

Μια ερώτηση: To σκετσάκι ,δεν δώθηκε για την πλάκα.Αντικατοπτρίζει φόβους γονέων.Πιοι πιστεύεται ΕΣΕΙΣ οτι είναι οι φόβοι ενός γονιού που θα απαγόρευε στον γιο του ή την κόρη του να κάνει παρέα με κάποιον ομοφυλόφιλο?

18/07/2005, 19:38:16
quote:

Εγώ όταν κάνω παιδιά

Αρα δεν εχεις παιδια, αρα η απαντηση σου δεν εχει αντικειμενικη αξια.

quote:
Εξάλλου αυτό δεν θέλουμε? Την ανατροφή ενός όντος που ξέρει να αποφασίζει μόνο του,ξέρει να κρίνει τα στοιχεία και να αξιολογεί που πάνε ορισμένες καταστάσεις.Ένα αυτόνομο όν που δεν χρειάζεται παραινέσεις για να σκεφτεί!

Σωστα, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε το ευπλαστο των ανθρωπων και την ελλειψη αντιστασεων, σε συνδιασμο με την περιεργεια, που υπαρχει στις ευαισθητες ηλικιες. Εχουμε απειρα παραδειγματα και δεν ειναι κακο ουτε υπερπροστατευτισμος το δειχνουμε μερικα πραγματα.

quote:
Μια ερώτηση: To σκετσάκι ,δεν δώθηκε για την πλάκα.Αντικατοπτρίζει φόβους γονέων.Πιοι πιστεύεται ΕΣΕΙΣ οτι είναι οι φόβοι ενός γονιού που θα απαγόρευε στον γιο του ή την κόρη του να κάνει παρέα με κάποιον ομοφυλόφιλο?

Δηλαδη θελεις σκετσακι?
Καταλαβαινω οτι οι αποψεις μου δειχνουν "συντηρητικες" αλλα οπως και να το δουμε το θεμα η ομοφυλοφιλια ειναι εκτος φυσεως. Το οτι υπαρχει και στα ζωα, απλως δειχνει οτι οι παρεκλησεις υπαρχουν παντου.

Edited by - χρυσος Κλωνος on 18/07/2005 19:40:00

18/07/2005, 20:30:10
Σωστα, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε το ευπλαστο των ανθρωπων και την ελλειψη αντιστασεων, σε συνδιασμο με την περιεργεια, που υπαρχει στις ευαισθητες ηλικιες. Εχουμε απειρα παραδειγματα και δεν ειναι κακο ουτε υπερπροστατευτισμος το δειχνουμε μερικα πραγματα.............................................................

Συμφωνω απολυτως Χρυσε Κλωνε.Αν και εχει τυχει να κανω παρεα με ομοφυλοφιλους και των 2 φυλων θα εχω πολλες επιφυλαξεις αν ο γιος μου αργοτερα μου πει οτι συναναστρεφεται και αυτος μαζι τους.
Αλλα ποτε δεν θα τον απομακρυνω εγω παντως απο κοντα μου οτι και να συμβει.
Παρατηρω ομως οτι απο τωρα που ειναι μικρος προσπαθω να του ενισχυσω το ανδρικο προτυπο.
Φιλικα

Xotchipilli2Μέλος
18/07/2005, 22:08:05
Δηλαδή αν είχα παιδία η άπάντησή μου θα είχε -αντικειμενική αξία-? Μα ρωτώντας τον καθένα τι θα κάνει/τι θα έκανε ρωτάς για την υποκειμενική τους γνώμη.

Για τί ηλικίες μιλάμε και λέμε για το εύπλαστο? Για 5 χρονών? Αυτά κινδυνεύουν περισσότερο απο την τηλεόραση παρα απο οτιδήποτε άλλο.Χώρια που σε τόσο εύπλαστες ηλικίες είναι σπάνιοι οι "δηλωμένοι ομοφυλόφιλοι".

Μιλάμε για την εφηβεία? Αν όντως μιλάμε για κάτι τέτοιο και θέλουμε να είμαστε πιστοί σε αυτή την μέθοδο προστασίας των παιδιών μας (μελλοντικών και τωρινών) τότε...έχουμε να τα προφυλάξουμε απο πλειάδα συμπεριφορών (Απο τον βλάκα,απο τον ζαμαμφουτίστα,απο παντώς τύπου κατηχητή και "κάπηλο",απο τον βολεψάκια,απο τον συμμαθητή που την είδε σατανιστής και καλά επειδή άκουσε έναν δίσκο μέταλ και έτσι το παίζει σκληρό,απο..απο..) που η μόνη ασφαλής λύση θα ήταν να τον κλειδαμπαρώσουμε κάπου τον γιόκα ή την κορούλα μας.

Το θέμα λοιπόν είναι είτε συμφωνούμε με το παιδί μας να κάνει παρέα με ομοφυλόφιλους (και χίλιους δυο άλλους που μπορεί να έχουν την Χ επίδραση πάνω του ) τι θα κάνουμε?Ποια η πορεία πλέυσης τους nst,ποιά του Χρυσού Κλώνου,ποιά του Xotchipilli?

Αυτό είναι το βασικό! Δεν σε βρίσκω συντηριτικό ή κάτι τέτοιο (όπως δεν βρίσκω τον εαυτό μου προοδευτικό ή κάτι ανάλογο) αλλα πιστεύω οτι πολλά εξαρτώνται αποτο πώς θα εξωτερικέυσουμε αυτές τις απόψεις μας σε μια εύπλαστη ψυχή.

Το ίδιο κακό μπορεί να συμβεί απο τον γονιό που δεν έχει πρόβλημα σε μια παρέα με τον γονιό που ανθίσταται σε τέτοιου είδους φιλίες αν εξωτερικευτούν με τον λάθος τρόπο.

Αυτό πολύ απλα ,επειδή θυμάμαι ένα φιλαράκι μου μετά απο πολλές καταστάσεις που περάσαμε μαζί να μου λέει αστεία-σοβαρα "Μαλακείες γονέων ,παιδέυουσι τέκνα και μάλιστα θέλουν και κάποιες γενιές για να ξεπλυθούν" ή πιο συνοπτικά "Η Θεωρία των μπαγαζιών" όπως την ονόμαζε.

Δεν είναι τόσο η άποψη,αλίμονο έχει ο καθένας την δικιά του και τα ερεθίσματα που του την διαμόρφωσαν,αλλα το τι θα κάνει πρακτικά με αυτήν!

Κατεμε μπορεί κάποιος να μιλήσει ειλικρινά στο παιδί του,να του εκθέσει τις απόψεις του και την επιχειρηματολογία του αλλα απο εκείκαι πέρα? Να αποβεί σε απαγορεύσεις? Αυτές παρακάμπτωνται έυκολα και ίσα ίσα είναι σαν να ρίχνεις και νερό σε φωτιά απο πετρέλαιο για μια εύπλαστη αλλα συνάμα και επαναστατική φύση όπως αυτή του νέου. Μπορείς φυσικά ,άπαξ και βρίσκεται απο την κηδεμονία σου και η στέγη σου υπο την νόμιμη κατοχή σου να μην επιτρέψεις στον φίλο του γιού σου ή στην φίλη της κόρης σου να έρχεται.Τι παραπάνω όμως?

Επίσης,θα αντιμετωπίζατε διαφορετικά τους παρακάτω συνδιασμούς? Αν ναι γιατί? Αν όχι πάλι γιατί?

1)Ο γίος σας να κάνει παρέα με ομοφυλόφιλο άντρα
2)Η κόρη σας να κάνει παρέα με ομοφυλόφιλη γυναίκα
3)Ο γιός σας να κάνει παρέα με ομοφυλόφιλη γυναίκα
4)Η κόρη σας να κάνει παρέα με ομοφυλόφιλο άντρα

(Απο ότι είναι προφανές ,εδώ θέτω μια πρόσκληση στο να κάνουμε μια ανατόμία του θέματος και να βρούμε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μας ενοχλεί σε μια τέτοια φιλία.Οι απαντήσεις πιστεύω πως θα ρίξουν λίγο φώς)

18/07/2005, 22:54:08
ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ=ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ.
ΟΠΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΕΝΤΡΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ.