ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

LEVITY23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
miouΜέλος
31/03/2005, 14:27:35
Γλυκιά μου Αφροδίτη,

η πραγματικότητα παραμένει πραγματικότητα και εμείς κατά την γνώμη μου τα θέματα που θέτουμε έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα!

Απλά επειδή είναι πάρα πολύ δύσκολο να μαζέψεις τόσους πολλούς ανθρώπους με διαφορετικό χαρακτήρα και διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις και να συζητήσεις μαζί τους, το δίκτυο σου δίνει αυτήν την δυνατότητα!

Απλά δεν μου αρέσουν αυτού του είδους χαρακτηρισμοί διότι ακόμα και έτσι να είναι άσε να τον άλλο να "γεμίζει" από αυτό!
Σίγουρα είναι επιλογή του καθενός που θα αφιερώνει λίγο από τον προσωπικό του χρόνο αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να βγάζει τα απωθημένα του!

Με εκτίμηση,
Μiou

KrisnnaΜέλος
31/03/2005, 18:23:38
Δυστυχώς όσο κι'άν το δίκτυο μπορεί να μας επιτρέψει να ξεφύγουμε απο την θλιβερή πραγματικότητα είναι αδύνατον να την αποφύγουμε. Απο αυτήν ξεκινάμε και σε αυτήν καταλήγουμε!! Στο δίκτυο το μόνο που αναζητάμε είναι λύσεις, λύσεις μήπως καταφέρουμε να μετατρέψουμε την θλιβερή πραγματικότητα σε λιγότερο θλιβερή!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

liviaΜέλος
22/04/2005, 14:29:01
quote:

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ .

LEVITY

Αγαπητέ levity;
Το ποιό ηλίθιο είναι να χλευάζεις την ηλιθιότητα κάποιου άλου.

Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια γιατί νιώθω και εγώ μέλος του χώρου . Και εις ανώτερα!!!!

Είναι δύσκολο το μονοπάτι