- ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΔΡΟΜΟ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΙΡΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝΕ ΒΡΟΜΙΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΕΤΣΙ? ΑΥΤΗ Η ΣΚΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΒΡΟΜΙΑ!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!11
Πολλές φορές έχω δεί στοιχιωμένα αυτοκίνητα σταματημένα και κατασκότεινα κάτω από δέντρα στην άκρη του δρόμου, τα οποία αρχίζουν ξαφνικά να ... κουνάνε. Μετά από λίγο όμως σταματάνε.
Κάποιοι φίλοι μου πήγαν να κινηματογραφήσουν το φάντασμα που διέσχιζε το δρόμο εκέι κοντά, αλλά ο φίλος που είχε τη μηχανή, την έιχε βάλει στο night shot, επέμενε να κοιτάζει επίμονα το στοιχιωμένο αυτοκίνητο. Τι να του αποσπούσε την προσοχή ?
Εμενα μου'χει συμβει κατι ακόμα πιο περιεργο, φιλε Βριλ...
Ημουν με το αυτοκίνητο σε ενα ερημικο μερος ψηλα στην Αθηνα (για ευνοητους λογους δεν μπορω να μαρτυρησω που εδω μεσα...) για να κανω "ερευνα" με μια φιλη... Απ'ότι ειδα ήταν κι αλλα αυτοκίνητα με ερευνητες εκει...
Ενω λοιπον βρισκομουν -ακόμα μεσα στο αυτοκινητο- στα πρωτα σταδια της ερευνας (που, ως γνωστον, περιλαμβάνουν την "ανιχνευση", την "σταδιακη προσεγγιση" και εντελει την "επαφη", αυτο που οι αγγλοι λενε "hands-on research"), στην οποία η φίλη μου συμμετείχε ενεργά, αντιληφθηκα μια σκια να σαλευει σε ενα κοντινο θαμνο... Προσεκτικη παρατηρηση αποκάλυψε ανθρωπομορφο πλάσμα, μολις και μετα βιας διακρινομενο στο σκοταδι και πισω απο τη βλαστηση, που κρατούσε στο δεξί χέρι ένα μικρο αντικειμενο με μια έντονα ερυθρη άκρη το οποιο κατά καιρούς πλησίαζε στο κεφάλι του (όπου η κόκκινη εστία δυνάμωνε) και μετά κατέβαζε..αυτην την κινηση ακολουθουσε συννεφακι καπνου πανω απο το θαμνο. Επίσης, κατά καιρους άφηνε συριστικούς ήχους σαν αναστεναγμούς. Το αριστερό άνω άκρο του δεν το εντόπισα, αντιλήφθηκα όμως παλινδρομικές κινησεις, δυστυχώς όμως χαμηλα και σε σημείο που εκρυβε ο θαμνος. Το ον είχε στραμμένη την προσοχή του στα αυτοκίνητα με τους ερευνητές, παρακολουθώντας τους με μεγάλη προσοχη...
Ξέρει κανεις τι θα μπορουσε να ειναι αυτο το ον πισω απο το θαμνο;
Φαντασμα;
Μόρα;
Υπο/Εσωχθονιος;
Εξωγηινος;
Ο Λιαντινης;
Εβραιοσιωνομασονοιλλουμινατοσατανιστης;
Ναϊτης Ιπποτης;
Ολα τα παραπανω;
Τελος παντων, μαλλον δε θα μαθω ποτε γιατι η φίλη μου μου είπε "μας βλέπουν, παμε καπου αλλου" και εγω αναγκαστηκα να θυσιασω την πιθανη γνωση που θα αποκομιζα σεβομενος το φοβο της φιλης μου...
Ντυθηκαμε και συνεχισαμε την ερευνα μας σε γνωστο ξενοδοχειο του κεντρου...
Occam's Razor: Entia non sunt multiplicanda praeter necessitatem