- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Αγαπητέ μου Dying_Incubus, με το καφέ χρώμα ένα συνήθως στερεό σωματικό παράγωγο εννοούσα![]()
και συγγνώμη για το αηδιαστικό πρωί πρωί![]()

Η πρωινή απόλαυση καθώς γίνεσαι ένα με τον καφέ …

Αντε να δουμε τι θα γινει με τους "νεους" υπουργους μας!!! Αν θα τα πανε καλυτερα!!
1 προβλεπω... οτι Βουλευτικες εκλογες, θα εχουμε ξανα πολυυυ συντομα!!! Σε 2 χρονια περιπου, ειναι οι "εκλογες" για τον Προεδρο της Δημοκρατιας... και ακομα χειροτερα, ΑΝ στις 26 Σεπτεμβριου η τωρινη κυβερνηση δεν παρει ψηφο εμπιστοσυνης, σε 1 μηνα ξαναπαμε σε εκλογες (λιγο απιθανο να γινει αυτο το σεναριο...αλλα ποτε δεν ξερεις)

quote:
Αν προσθέσουμε όλα τα χρώματα των κομμάτων βγαίνει το "καφέ", ας ελπίσουμε να μην τα κάνουν έτσι οι 300
Μα ήδη όλα αυτά τα χρονια έτσι τα έχουν κάνει.
![]()

Μιας κι εχθές πλάκωσε πολλή δουλειά, ελπίζω σήμερα να κυλήσει η ημέρα πιο χαλαρά! ![]()
Καλή μου keraynos, το χρώμα που λες εννοούσα! ![]()
Φίλε PREDATOR, δε νομίζω να έχουμε εκλογές σε κανένα μήνα πάλι.
Λίγο απίθανο μου φαίνεται...

In anticipation of my resurrection...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Edited by - maraki8 on 20/09/2007 08:20:20
Ο αφρός της maraki8 και το ποτήρι του elo είναι οι συμπαθέστερες φιγούρες.
quote:
Καλημέρα σας!Μιας κι εχθές πλάκωσε πολλή δουλειά, ελπίζω σήμερα να κυλήσει η ημέρα πιο χαλαρά!Καλή μου keraynos, το χρώμα που λες εννοούσα!
Φίλε PREDATOR, δε νομίζω να έχουμε εκλογές σε κανένα μήνα πάλι.Λίγο απίθανο μου φαίνεται...
In anticipation of my resurrection...
Mακαρι να μην εχουμε σε 1 μηνα...
Αλλες δουλειες δεν εχουμε, απο το να ψηφιζουμε 1 φορα το μηνα!
Αν ομως, η τωρινη Κυβερνηση (η "καινουρια") ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ψηφο εμπιστοσυνης (οπως προειπα, λιγο δυσκολο...) στις 26 Σεπτεμβριου, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ, ο Προεδρος της Δημοκρατιας, κυρηττει νεες εκλογες!Ετσι ειναι δυστυχως το Συνταγμα!

quote:
Καλημέρα και απο μένα
Ο αφρός της maraki8 και το ποτήρι του elo είναι οι συμπαθέστερες φιγούρες.
Καλημέρα φίλε snoopy! ![]()
Σε χάσαμε...

Γμτ... αυτος ο καιρος φετος!!!!

Ο καιρός εδώ είναι θαυμάσιος,
με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 35 βαθμούς...
Εξαιρετικά!
Βροχές, γιοκ!
Λόγο προεκλογικής περιόδου δεν μας κόβουν το νερό...
...διαφορετικά...
Θα λέγαμε το νερό νεράκι...
Αυτά το ολίγα!

Κεραυνός σε λίγο θα πέσουν κεραυνοί.
Και αφού μιλάμε για κεραυνούς θα βάλω εδώ κάτι σχετικό αν και κανονικά έπρεπε να το βάλω στα παράξενα των παράξενων ![]()
Κεραυνός διαπέρασε το μόριο του!
Ένας μοτοσικλετιστής, από την Κροατία, που βγήκε στην άκρη του δρόμου για να ουρήσει δέχτηκε χτύπημα από κεραυνό που διαπέρασε το μόριο του.
«Δεν θυμάμαι τίποτα. Την μια στιγμή ουρούσα στην άκρη του δρόμου και την άλλη ξύπνησα στο νοσοκομείο,» είπε ο κύριος Ante Djindjic, από το Zagreb.
«Οι γιατροί δήλωσαν πως ο κεραυνός πέρασε μέσα από το σώμα του 29-χρονου και επειδή φορούσε λαστιχένιες μπότες εξήλθε του μορίου του!
««Ευτυχώς εκτός από τα εγκαύματα στα χέρια και στο στήθος δεν έχω άλλες επίπτωση στην υγεία και το γεννητικό μου όργανο θα αποκατασταθεί πλήρως,» είπε με χαρά ο κύριος Ante Djindjic.
η πηγή είναι η εφημερίδα έθνος.
Εγώ πάντως δηλώνω αθώα δεν τον χτύπησα ![]()

quote:
Καλημέρα φίλε snoopy!Σε χάσαμε...
Kαλησπέρα ... λόγω ώρας ... και απο μένα φίλε Krios![]()
Eυχαριστώ για την συμπάθεια που μου έχεις και το ενδιαφέρον σου.