ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι είναι ο αριθμός 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Τι είναι ο αριθμός 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Binational30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο Μέλος
17/09/2002, 19:18:44
Αγαπητέ φίλε Υάκινθε.

Φίλε μου δεν σε ξεχνώ, αλλά αυτή την φορά θα περιμένω να δώσουν άλλοι πρώτα τις απαντήσεις τους και μετά θα δώσω εγώ τις δικές μους. Σου υπόσχομαι ότι του πρώτου που θα δώσω απάντηση θα είναι προς τον Υάκινθο τον φίλο μου.

Κωνσταντίνος

Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλά

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο Μέλος
17/09/2002, 20:46:43
Αγαπητέ φίλε beyond καλησπέρα.

Για το θέμα του χωροχρόνου πράγματι υπάρχει και στην τέταρτη διάσταση όπως υπάρχουν και σε όλες τις διαστάσεις και στις επτά διαστάσεις, η μόνη διαφορά στην κάθε διάσταση υπάρχει ο δικό της χωροχρόνος.

Στην έβδομη διάσταση υπάρχει διάσπαση του χωροχρόνου και κινούνται με πολύ – πολύ μεγάλη ταχύτητα. Όσο κατεβαίνεις στις πιο κάτω διαστάσεις γίνετε πιο βαρετός ο χωροχρόνος.
Στην τέταρτη διάσταση είναι ο μισός χωροχρόνος σε ταχύτητα από την έβδομη διάσταση.
Στην Τρίτη διάσταση όπου υπάρχει η έξαρση των αρνητικών γίνεται ο μισός χωροχρόνος από την τέταρτη διάσταση.
Από την τέταρτη διάσταση ξεκινά η θετικότητα και αποφεύγεις από τα αρνητικά.
Πολλά πειράματα που δοκίμασαν δια μέσου του χωροχρόνου πήγαν μέχρι την Τρίτη διάσταση και δεν κατάφεραν να περάσουν στην τέταρτη διάσταση, γιατί τους έλειπε η θετικότητα για να διαπεράσουν την Τρίτη διάσταση και τους καθήλωναν τα αρνητικά και δεν τους άφησαν να περάσουν και να ανεβούν στις άλλες διαστάσεις.
Υπάρχουν και πολλά άτομα που πήγαν μέχρι την Τρίτη διάσταση από μόνοι τους με πνευματική αρνητική δύναμη.

Κωνσταντίνος

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο Μέλος
18/09/2002, 12:52:36
Φίλε Κέλσο και μέλη γεια σας.

Κέλσο πάντα γράφεις με θαμαστές λέξεις και επίσης γράφεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφουμε και σε ερωτώ εγώ ξανά με απλές λέξεις.

Τι είναι Σιωνισμός;
Τι είναι Μασονία (Τεκτονισμός);

Θέλω να μου γράψης την δική σου γνώμη και όχι να γράψεις από τι; διαβάζεις για αυτά που θα γράψης. Θέλω να είναι τελεσίδικα για την υποστήριξη σου.

Εγώ έδωσα την θέση μου και την γνώμη μου για την Μασονία (Τεκτονισμό) και Σιωνισμό και γράφεις φίλε Κέλσο ότι δεν είναι έτσι όπως τα γράφω. Εσυ έχεις το ελεύθερο και να έχεις την δική σου γνώμη και την σέβομαι και χαίρομαι που έχεις άλλη γνώμη για να την συζητήσουμε την δική σου γνώση με την δική μου γνώμη.

Εάν όμως κάποιος κάνει επίκριση και μου λέει ότι έχω λάθος δίχως να δίνη την θέση του και την γνώμη του. Δεν τον σέβομαι γιατί είναι ένας δειλός και κρύβεται πίσω από τον υπολογιστή, γιατί δεν έχει δική του γνώμη και δεν ξέρει τι γράφει, απλώς θέλει να γράφη.

Κωνσταντίνος

thothΙδρυτικό Μέλος
18/09/2002, 13:13:33
Γεια σας, παιδιά, μυρίζω μπαρούτι ή κάνω λάθος;

Ειπε ο Λ.Α. απευθυνόμενος στον Κέλσο:

quote:
Εάν όμως κάποιος κάνει επίκριση και μου λέει ότι έχω λάθος δίχως να δίνη την θέση του και την γνώμη του. Δεν τον σέβομαι γιατί είναι ένας δειλός και κρύβεται πίσω από τον υπολογιστή, γιατί δεν έχει δική του γνώμη και δεν ξέρει τι γράφει, απλώς θέλει να γράφη.

Λ. Α. πρόσεχε με τους χαρακτηρισμούς που δίνεις. Ο Κέλσος, μίλησε με μεγάλη προσοχή και δεν σε έβρισε. Θα ήταν πρέπον να αποσύρεις αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Δεν θα ήταν καλό να τραγουδάς το τραγούδι "Είμαι αετός, χωρίς φτερά..."

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο Μέλος
18/09/2002, 13:23:38
Φίλε Υάκινθε γεια σου.

Με ερώτησες
«από που παίρνεις τις ιδέες σου πριν γράψεις εδώ.»

Τις γνώσεις φίλε Υάκινθε τις παίρνω από την ίδια την προσωπική μου ζωή που κάθε ημέρα παίρνω και μία γνώση. «Η Ζωή είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο» 2ον διαβάζω διάφορα βιβλία και παίρνω την πραγματική γνώση (εάν την γράφουν διαστρεβλωμένη την αναλύω και παίρνω την γνώση που πρέπει και όχι αυτή που θέλουν να δώσουν οι συγγραφείς) 3ον και το πιο βασικό τα εναρμονίζω με τον εσωτερικό μου κόσμο, (ο εσωτερικός κόσμος αποτελείται από την διόραση, ενόραση και υποσυνείδητο που είναι αλάνθαστο) μαζί και τα τρία βγάζουν ένα αλάνθαστο συμπέρασμα για τον δικό μου εαυτό και δικό μου ελεύθερο και αυτεξούσιο.

Για μένα είναι αλάνθαστα και μπορώ να τα υποστηρίζω, δίχως να τρέχω στα βιβλία να δω τι γράφουν μέσα για να απαντήσω. Για αυτό το λόγο μου αρέσει περισσότερο να αντιμετωπίζω τε-α-τε και όχι γράφοντας που χάνετε η πραγματική ενεργοποίηση, προσπαθώ συνεχώς να κρατώ την ενεργοποίηση του κάθε θέματος όσο μπορώ, για να δίνω την γνώμη μου.

Κωνσταντίνος

thothΙδρυτικό Μέλος
18/09/2002, 16:52:36
Γεια σας.

Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος. Μπόρεσα επιτέλους να λύσω το μυστήριο για το οποίο συζητάμε (;;;) σε αυτό το topic.

Το πρόβλημα είναι ότι κάναμε τόσο καιρό λάθος στον αριθμό του Αντίχριστου!!!.

Ποια είναι η αλήθεια; Επισκεφτείτε αυτό το link και θα καταλάβετε τι εννοώ.
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

beyondΜέλος
18/09/2002, 17:01:02
καλοοοο !

BinationalΜέλος
18/09/2002, 17:10:36

ΠΡΩΤΟ

...

Πίστευε και μη, … ερεύνα !

18/09/2002, 17:58:09

S U P E R

Οφείλω να ομολογήσω πως τα επίπεδα της ενεργοποίησης σου σ' αυτήν σου την αναζήτηση χτύπησαν "κόκκινα"!!!

nagualΜέλος
18/09/2002, 19:18:12

Kαι βλέποντας το αισθητήριο του χιούμορ που διαθέτεις
θα τολμήσω να σου προτείνω,σαν οπαδός της διαλλακτικότητας και ιδιαίτερα της ΣΥΝΘΕΣΗΣ,το όνομα ΘΩΡΘ