- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
δεν πασχω για τον βαζελο φιλε μου για να συμπασχεις...ελπιζω να μην πασχεις μονος σου...
μπραβο στα παιδια με της πρασινες φανελες τους αξιζει... και τους αξιζουν δυθηραμβοι και κατεβατα παντου.... ακομα και στο εσωτερικα
και επειδή κρίνω ότι το ανωτέρω απόσπασμα είναι παντελώς ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα του ανωτέρω topic,
πήρα το θάρρος να ανοίξω αυτό το θέμα.
Ελπίζω οι ποδοσφαιρικές αναζητήσεις των μελών του forum να περιορισθούν μόνο εδώ...μήπως και μπορέσουμε στα θέματα που ανοίγονται, να ασχολούμασθε μόνο με αυτά.
Ευχαριστώ
![]()
Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...
τελος παντων....
επειδη πιστευω οτι οι βαζελοι στο φορουμ ειναι περισοτεροι απο τους υπολοιπους και οτι το να εισαι βαζελος τελος παντων ειναι προνομοιο της ΑΡΧΟΥΣΑΣ πμευματικα ταξης και των ανωτερων κατα καποιο τροπο μυαλων ..
.....ενω αντιθετα οι πλεμπες ειναι κυριως γαυροι...
...προτεινω να μετρηθουμε απλα βαζωτας την υπογραφη μας στο τοπικ...
ολα τα ανωτερω μπορει να βγαζουν ενα σνομπισμο ....
πιστεψτε με αυτο ακριβως ηθελα να κανω.......
.....
τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...
ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ
Απλά στο topic που έγραφες περί Παναθηναικού, το θέμα ήταν άλλο...
![]()
quote:
επειδη πιστευω οτι οι βαζελοι στο φορουμ ειναι περισοτεροι απο τους υπολοιπους και οτι το να εισαι βαζελος τελος παντων ειναι προνομοιο της ΑΡΧΟΥΣΑΣ πμευματικα ταξης και των ανωτερων κατα καποιο τροπο μυαλων ..
.....ενω αντιθετα οι πλεμπες ειναι κυριως γαυροι...
Ο κομπλεξισμός σε όλο του το μεγαλείο !!!!!
Μπράβο και σ ανώτερα !!!!!
Λοιπόν εκ του ρήματος Γαυριώ το οποίο σημαίνει υπερηφανεύομαι προέρχεται το Γαύρος δηλαδή ο υπερήφανος .
Όσο για το 7 ξέρετε τι αντιπροσωπεύει μιας και είσαστε σε χώρο εσωτερισμού.
Χαίρομαι που με την πρώτη ευκαιρία δείχνετε ποιοι είσαστε και τι κουβαλάτε μέσα στην ψυχούλα σας.
Φωνάξτε βρε :
Είμαστε εδώ !!!
Είμαστε ζωντανοί !!!
ΘΑ πάρουμε κούπα !!!
Άντε καιρό είχαμε να σας ακούσουμε τώρα που γεμίσατε ταξί θα σας δούμε κιόλας
31 Πρωταθλήματα 20 Κύπελλα 10 Νταμπλ και 4.000.000 φιλάθλων συνθέτουν το ΘΡΥΛΟ
Αλήθεια το υποκοριστικό ΒΑΖΕΛΙΝΗ πρέπει να σας αντιπροσωπεύει πλήρως και είναι και το μοναδικό που σας ακολουθεί τόσα χρόνια.
Ουδέποτε θα αρθρώσετε άλλο συνώνυμο για την ομάδα σας που να δείχνει τιμή και δόξα.
Να μην αναλύσουμε και τα σήματα ( σύμβολα ) γιατί θα γίνετε Προοδευτική σίγουρα μετά.
Ο Υπερήφανος Πρωταθλητής
Apostolos
με σημαια του.... θρυλου..
ελα το καλο κορνε ..με αεροδυναμικο σχημα...
πικρααααααααααα...
νομιζα οτι το γαυρος προερχεται απο την ψαροκασελα...και σας το κολησαν απο την μυρουδια που αναδυει το λιμανι....
το μαθαινει κανεις ...
.ο ενδοξος γαυρος...3 e
γαυρος πλακι...2.5....e
γαυρος του καναπε ....τζαμπα και μια TV δωρο...
ραντευου στο mega....
οε..οε...οε
και οι γαυροι απο τον καναπε....
για να κατσουν καλα
και να βαλουν μυαλο
που μας ηθελαν και τελικο
οε....οε...οε
κορνε... ελα το καλο κορνε
Τοσα χρονάκια έχουνε περάσει και οι βαζέλες δε τό'χουν ξεπεράσει ο Oleg Protasof στο 91' τα .....σε όλα δεν άφησε κανένα !
Ιούνιος 1995 Γιώργος Βαρδινογιάννης ή καου μπου " Πότε ξανά πρωτάθλημα στον Πείραια"
1995-1996 1ο
1996-1997 2ο
1997-1998 3ο
1998-1999 4ο
1999-2000 5ο
2001-2002 6ο ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ![]()
Apostolos
Loipon katarxas alli mia ipografi na prosmetrithei gia to triffili parakalw ( to kaname ekpompi TV den ksero kai ego ti , pou pernoun oloi oi kamenoi kai lene omada kai dinoun psifo lol )
Ena asteiaki na gelasoume:
Ti eipe o proponitis tis Maccaby stous paiktes tou prin ton agwna me tin AEK? ( proigoumenos i maccaby eixe agwnistei me ton olympiako gia tous mh sxetikous peri tu thematos me skor 3-0 kai 3-3 )
NO OLYMPIAKOS
NO PARTY
axaaxaxxa....
loipon apla epeidi anaferthike kai auto kapou ( se allo topic ) i poreia tou 1971 sto wembley den itan stoixeio apoprosanatolismou tis koinhs gnwmhs apo tin xounta sto podosfairo...as min geliomaste an ithelan na kanun auto ipirxan kai alloi tropoi..EIDIKA tin epoxi ekeini
(leo na to kopsoume auto to topic siga siga epeidi tha ginoume o perigelos ths esoterica an sinexisoume na stelnoume edo ![]()
oxi oti ta themata den einai simantika, alla iparxoun kai atoma pu den katadexontai ta podosfairika zitimata ( an kai oson afora ton panathinaiko, ksepername to podosfairo kai ta athlimata kai pername se auto pou leme, politismo )
**TakeIT or LeaveIT**![]()
quote:
(leo na to kopsoume auto to topic siga siga epeidi tha ginoume o perigelos ths esoterica an sinexisoume na stelnoume edo
Φίλε Take it or leave it, ο σκοπός μου με την εισαγωγή αυτού του topic ήταν απλά να σταματήσει η ένταση που είχε δημιουργηθεί σε κάποιο άλλο topic.
Εάν το επιθυμεί και ο Admin δεν έχω κανένα πρόβλημα να κλείσει
![]()
ΘΡΥΛΟΣ ΗΜΟΥΝ ΜΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΦΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
...ΓΙΑ ΠΟΡΟΚΛΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΕξικο ...ομαδα!!!
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...
D.Β15
και ενα θεμα φιλοσοφικης αναζητησης....τετοιο ειναι...
σχολιαστε παρακαλω το συστημα που αναπτυσεται ο ..θρυλος...
μετα τα τοσα χρονια εμπεριστατομενης ερευνας..απο αμαδα ειδκων... με ιστορικα στοιχεια για το ποδοσφαιρο στον 20 αιωνα....μελετη των μεγαλων ομαδων της ευρωπης και της Ν Αμερικης ...με εξιδηκευση στο...3-6-1....
στο 4-4-2.......4-3-3....διπλη ζωνη αμυνας...και ολοκληροτικο ποδοσφαιρο που επεξε ο Αjax στην τελευταιa δεκαετια του 20 αιων...
διαπιστωσαμε....
το συστημα του ολυμπιακου...ειναι το κλασικο....
κου-του-ρου...
....και περιλαμβανει.... φουλ επιθεση με ξαφνικες αμυνες....
παρακαλω σχολιαστε το πορισμα...
αν το ποδοσφαiρο ειναι το οπιο του λαου
ο οπιομανης....drumx....13
Σαφώς και έκανα πλάκα λέγοντας να το κλείσουμε το θέμα...Δεν είναι άλλωστε κακό να ασχολείται κανείς με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό κάθε άλλο μάλιστα..( θυμιθείτε "ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΗΓΙΕΙ" δεν έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι ? "
Σε μερικές εβδομάδες θα ταξιδέψω στη Σεβίλλη διότι έχει και κάποια...ωραιότατα μνημεία και αγάλματα...Α επ'ευκαιρία θα παρακολουθήσω και τον τελικό του Uefa.
Demosthenis...αν παρακολούθησες η πρόκριση καθάρισε από προχθές στο Antas...εσείς την Πέμπτη που παίζεται αλήθεια..?
Βέβαια τι να περιμένει κανείς από άτομα που έχουν αλλάξει ομάδα..?
"Θρησκεία και ομάδα δεν αλλάζει κανείς μέχρι το θάνατό του, αν και για το πρώτο δεν είμαι τόσο βέβαιος"
Φιλικά (Όλοι Mega)
*Take It or Leave It**

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ
το μόνο που έδειξες ήταν....
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ....
![]()
.... και ειδικα οι γαυροι με ΙQ τουλαχιστον ....διψηφιο...και με οσο χρονο θελουν να μας πεισουν για την ορθοτητα!!!!! της επιλογης τους....
αλωστε δεν ειμαστε ρατσιστες..... αυτοι ειναι γαυροι...
αλλο ενα θεμα για την αναζητηση της γνωσης....
θα βγαλει ο προτασοφ το πασχα...?????
και ασχολουμαστε με 11 μαλακοπιτουρες που παιζουν μ'ενα κοματι δερμα???
συνελ8ετε ρε συντονιστεεεεες....(αν εισαστε)
D.Β15
(Συν)ήλθα μετά από.... Δημο-τική αίτηση (του Δημοσθένη).
Νομίζω old tiger ότι κάπου δεν κολλάει το θέμα. Δεν παρέμβηκα γιατί αρκετές φορές το θέμα ξεκινάει περίεργα και στρώνει αργότερα, αλλά εδώ βλέπω μόνο αθλητική συζήτηση. Και είναι και στο forum "Παράξενο"!!! Μου φαίνεται "παράξενο" που είναι στο forum "παράξενο" γιατί δεν είναι παρά-ξενο, παρά, ξένο με την θεματολογία. ![]()
Ξέρω ότι πολλές φορές εκτονωνόμαστε, κάνουμε χιούμορ (και ειδικά εσύ έχεις μπόλικο και καλό), αλλά η μεγάλη πλειοψηφία των επισκεπτών και μελών θα αισθάνεται λίγο κορόιδο να χάνει τον χρόνο της σε ένα topic που όσο ενδιαφέρον και να έχει δεν είναι αυτό που υπόσχεται το γενικότερο forum.
Θα σε παρακαλούσα να δεις αν θα είναι καλύτερα να συνεχίσετε το θέμα, εσείς που ενδιαφέρεστε, μέσω email και όχι σε αυτό το forum.
Ζητάω κάτι παράλογο;
Με εκτίμηση

γιατι δεν ηξερα αν ειμαι εγω σε λαθος μερια η αυτοι σε
λαθος καναλι...αμι τι αλλο χαροτρομαξα ρε αδερφε!
D.Β15
quote:
Φίλε Take it or leave it, ο σκοπός μου με την εισαγωγή αυτού του topic ήταν απλά να σταματήσει η ένταση που είχε δημιουργηθεί σε κάποιο άλλο topic.Εάν το επιθυμεί και ο Admin δεν έχω κανένα πρόβλημα να κλείσει
ΦΙΛΕ ΤΗΟΤΗ, ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ADMIN, ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ;
Και ξαναεπαναλαμβάνω και γράφω για τελευταία φορά σε αυτό το topic...
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ...ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΝΗΞΕΙ...
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ...
Υ.Γ. Φίλε Δημοσθένη εάν χαροτρομάζεις τόσο εύκολα και ειδικά με τους 11 μαλακοπίτουρες, που ανέφερες...τι να πω...
![]()
Edited by - old tiger on 16/03/2003 04:00:31
δεν μπορεί η πιο αρχαία ομάδα ..μπορεί να εχει καποια σχεση με τα παναθήναια ....
Ομως τρόμαξα ...γιά λίγο ενιωσα οτι ημουν σε κάποιο site από αυτά των φιλάθλων ....ακόμα λίγο και θα πεφτε και ξύλο ...(που λέει ο λόγος πάντα ..)![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω την εντύπωση πως κάποιοι εδώ μέσα πάνε να μετατρέψουν το esoterica σε "διαδηλοτέρικα", και οχι σε τόπο αναζήτησης ψυχής ///και μη μου πείτε, οτι ψυχή εχει "και" το ποδόσφαιρο ...γιατί αν το πάμε ετσι ..σε λίγο θα ανοίξω Topic για συνταγές μαγειρικής ...(οχι τίποτε αλλο, τώρα νομίζω εχουμε επαρκεί αριθμό γυναικών εδώ μέσα!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()