ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΤΜΑ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
02/06/2004, 15:08:06
ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣΑΒΑΛΛΟΝ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ/ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ;
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ;

Η ΟΣΤΡΙΑ ΕΙΠΕ:
Αυτή η αδυναμία να φανούμε καλύτεροι μειώνοντας τους άλλους, δείχνει ότι είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο αυτογνωσίας. Αυτό πιστεύω. Οτι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, αν ποτέ αποφασίσουμε να μπούμε στην πραγματική διαδικασία της αυτογνωσίας και του πιό ρεαλιστικού αυτοπροσδιορισμού μας.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ Η ΕΡΜΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡ ΚΑΝΕΝΟΣ/ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΑΝΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ...ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!
ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ!

ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΗΘΡΕ!
ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟ!
ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ.

ΜΕ ΠΟΣΕΒΑΛΛΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ;
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΥΡΙΑ" ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΟΓΙΣΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΚΑΚΙΑ ΠΟΤΕ/ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ
ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ....
ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ; Η ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΦΙΛΤΑΤΗ ΟΣΤΡΙΑ/
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΙΑ...
ΥΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ "ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ "...ΣΑΝ ΑΓΕΛΗ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΩΗΡΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ!

Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΑ.
ΣΥΜΒΙΣΒΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ....ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.

Η ΠΡΩΤΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ Η ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗ.

ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ..
ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ/ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ/
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ/ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ /ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..

ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΠΙΟ ΤΟΠΙΚ!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;
ΕΚΙΚΟΙΩΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Ν'ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΙΑ ΟΜΩΣ ΑΒΑΛΛΟΝ/ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.

ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΕΝΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΔΩ.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ/ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ.
ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ" ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΠΕΞΩ/ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ
ΕΙΣΑΙ Η ΑΒΑΛΛΟΝ.

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΙ ΕΣΥ Η ΕΡΜΗ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ.

ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Ν'ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΗΡΗΣΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ/ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΛΑΙΝΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΣ....
ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ /ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΧΣΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ /ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΡΟΛΟΣ ΕΙΠΑΜΕ...
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ...
ΣΥΝΝΩΜΟΣΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΤΙΝΙΑ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΠΙΕΣ.-
ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΠΙΕΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ;....

ΣΤΑΜΑΤΩ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ/ΑΛΛΑ ΧΤΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ/ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ/ANYWAY...
ΔΩΣΑΜΕ ΔΩΣΑΜΕ-

Technoshamanism
02/06/2004, 16:31:05
quote:
ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ/

Αχρηστο Indeed!
Οπως και τα περισσότερα που έγραψες σε αυτό το τόπικ...
Αξιώνεις απάντηση?
Δε νομίζω να την πάρεις αν πρώτα δεν απαντήσεις για τις ερωτήσεις που σου έκανα...(πότε σε αντέγραψα, πως, τι έχω πει για σένα...)

Κακομοίρα μου... τι άλλο να πω?
Το στυλάκι της πληγωμένης και της άμοιρης φαίνεται το έχεις από γεννησημιού σου εκτός κι αν βλέπεις πολύ Μάρθα Βούρτση...ξέρεις μωρέ αυτή τη μίζερη που κλαίει πρωϊ βράδυ στο φακό... αυτή που έγινε διάσημη για τα δάκρυα που έριχνε στις ταινίες...αλλά που η καριέρα της σταμάτησε εκεί...
Σε λυπάμαι... και προσπερνώ...

"Τάδε έφη Avallon"
02/06/2004, 17:54:57
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!

ΞΕΡΕΙΣ ΤΡΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΛΕΠΩ.

ΕΧΕΙΣ+ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ;;;;
ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΗ;
ΟΠΩΣ ΕΘΙΞΕΣ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΘΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ;
ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ;
ΕΙΔΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ; ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ;'
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΤΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΣΕΙ ΔΕΝ ΕΚΕΙ/ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΣΚΑΣΕΣ...
ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΦΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ;
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ;(ΤΑΤΙΑΝΑ; ...)

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ+ΚΛΑΜΜΑΤΑ...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΜ/ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΑΚΛΕΣΕ;;;;;
ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ! ΣΕ ΑΚΟΥΩ
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ;;;;;
ΠΑΡΑΠΟΝΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ;
ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ Η ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;

ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ
ΟΥΤΕ
ΤΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ/ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ.-

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ:)ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ...
ΜΕ ΔΟΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ:)
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ ΟΣΟ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ..ΑΛΛΑ.. ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ/ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΣΤΑΡ:)
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ + ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟ ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕΙΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΦΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΔΩΜ ΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ..ΘΕΩΡΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ.

ΘΑ ΡΩΤΟΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ;;;;;;

ΠΟΝΗΡΙΕΣ ..ΕΞΟΥΣΙΑΣ...Η Ο ΚΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ...(ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΝΗ ΚΛΑΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ/ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ:)

ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ..ΚΑΙ "ΚΑΝΕ" ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ...

Η ΚΑΤΙΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΩΑΥΤΟ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...
ΔΕΣ ΒΡΕ....ΠΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ....!

ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΩΤΙΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ;

ΑΚΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ +ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΒΟΥΡΤΣΗ ΤΩΡΑ Η ΑΧΡΗΣΤΗ....
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑ ΕΣΥ ΚΑΙΜ ΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΜΕΝΑ.
ΑΠΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΠΙΚ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ....ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑ..ΕΣΥ:)

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 02/06/2004 18:05:24

02/06/2004, 18:00:47
άμυνα...άμυνα...(φωναζει ο λαζοπουλος),το λευκο φανελακι μου,στον αερα κινω....

τα σκαγια,σφυρουν γυρω απ'αυτο...

ξαφνικα κατι μου περναει απ'το μυαλο...

ο σταθης(ψαλτης),τουτο το μαντατο θα πει...

και ενα καφεδακο στην υγεια μου να πιει....

ο πητερ σελερ,κυνηγα τον φαντομα...

ο λουι ντε φινες ,με ποδηλατο εφορμα...

σε τουτο εδω το τοπικ,που θα με κρυψετε παιδιαααα ????

υ.γ σας παρακαλω,μην συνεχισετε αλλο τους διαπληκτισμους,μεταξυ σας,
δωστε τις δυναμεις σας ,ωστε να καλυτερευσει το forum,σας χρειαζεται(το forum)...ολες και ολους,επισης θελω προσωπικα να βρισκω γαληνη(εστω και ελαχιστη),σε εναν χωρο που με γεμιζει.

σας ευχαριστω εκ των προτερων.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

02/06/2004, 18:17:27
quote:
υ.γ σας παρακαλω,μην συνεχισετε αλλο τους διαπληκτισμους,μεταξυ σας,
δωστε τις δυναμεις σας ,ωστε να καλυτερευσει το forum,σας χρειαζεται(το forum)...ολες και ολους,επισης θελω προσωπικα να βρισκω γαληνη(εστω και ελαχιστη),σε εναν χωρο που με γεμιζει.

ΕΔΩ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΔΙΝΑ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ....
ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ...
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΟΜΩΣ ΜΑΝΟ.
ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΟΙ ΑΝΚΡΙΒΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΣΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΤΙ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ..ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΕΡΟ..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΒΑΛΛΟΝ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΕΙΣ "ΣΥΓΜΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟ....ΣΥΓΜΩΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"
ΣΥΓΜΩΜΗ ΠΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΣΑ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΑΚΤΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΩ ΚΑΙ ΑΝΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΩ ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ!

ΕΡΜΗ....
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΟΡΙΣΕ Η ΦΥΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΗΤΕΡΑ.

ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΩ ΜΕΣΑ.

ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΤΕΡΑ....ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΣΙ ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΓΩ ΕΙΠΑ....ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ..
ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..
ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ....ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΓΑΠΗΤΗ..ΚΕΝΟΤΗΤΑ.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ...ΤΗΣ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ..ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.

ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΕΣ..ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ...ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.
ΕΙΣΑΙΠΟΛΥ "ΜΙΚΡΗ*" ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

**ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....
ΣΑΝ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ...ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ../ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΕΔΕΝ>>..ΑΛΛΗ ΤΑΙΝΙΑ...ΠΙΟ ΛΥΠΗΤΕΡΗ/

Technoshamanism
02/06/2004, 18:19:38
02/06/2004, 18:49:13
εχμ..εμεις οι γατες ορμαμε μοναχα αν μας ενοχλησουν.
επισης να πω καθοτι τετοια...πως τα σκυλια μου ειναι αδιαφορα..εκτος κιαν καποιος επισκεπτης που ξερει πως εχει γατα τοσπιτι...που ζω..φερει μαζι το σκυλο του..που ειναι εκπαιδευμενος να κυνηγαει κατι τυπισες σαν εμενα...
:)
η μαμα μου η ατμα θα παρακαλεσει πριν ερθεις στο σπιτι μας να αφησεις το σκυλο απεξω.-
αλλιως δεν θα φταιω εγω η γατα που θα κανω νυχακια....

στην πλάτη σου..'η και αλλου/αναλογα με το ποσο θα με ενοχλησεις.

καποτε ειχα δωσει μια παραοβολικη ιστορια που εζησα στην πραγματικοτητα..
εδω την ειδα να επαληθευεται...
βεβαια ισως κατι η ταυτιση μερικων / ισως η "ελλειψη πρωταγωνιστικων ρολων"....(η πρωτια κατειλλημενη τι να κανει η ερμη! που ειναι κριαρι +απο εξουσιαστικη μανια θελει το ρολο;παντως..αν ημουν ανδρας εντος η εκτος δεν θα ηθελα καμμια σχεση μαζι της...ξερω μια κι εχει κατι νυχια! ουτε αρπακτικο να ηταν...αν δεν ειχε νυχια δεν θα την κοιταζε μαλλον αυτος που εχει!...:)

..περιμενωντας τη βροχη....εκανα το γατολουτρο μου...και κοιμαμαι ησυχη...αφου οσες μπορες κι αν ερθουν...ειμαι απο-καλυμμενη.-
οι μεταμφιεσμενες γατες....ας κρυφτουν επειδη η βροχη θα ξεθωριασει το χρωμα..που θα τις φανερωσει...ψευτρες.-

νιαρ:)

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 02/06/2004 18:53:26

02/06/2004, 18:58:05
ΑΤΜΑ ,δεν με νοιαζει ποιος η ποια ξεκινα μια διαμαχη,με ενδιαφερει η προσπαθεια να σταματησει αυτη(η διαμαχη).

θα επαναλαβω ξανα ,μια προταση που μου εγραψε ,φιλος μας αληθινος εδω εσω,"δυνατος δεν ειναι εκεινος που συνεχιζει μια διαμαχη,δυνατος ειναι εκεινος που ξερει πως να την τελειωσει".

πολλες φορες χρειαζεται να μην μιλαμε,γιατι τα λογια που θα πουμε,ισως πληγωσουν,οχι μοναχα τον συνομιλητη μας,μα και εμας τους ιδιους.

επισης θα αναφερω ξανα,κατι που διαβασα και ακουσα σε μια ταινια("εαν βρισεις καποιον/καποια,εχεις τον χρονο να του ζητησεις συγνωμη,εαν τον "σκοτωσεις",δεν εχεις τον χρονο να κανεις τιποτε").

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

02/06/2004, 19:28:25
δενκαταλαβες κατι!
εδωκαι πολυ καιρο σιωπησα.
μα αποφασισα να κανω οτι κανει.
αν αυτο με ριχνει ποσως μενδιαφερει
η εικονα μας εδω ειναι εικονικη/τουλαχισοτν καποιοι εχουμε το θαρρος και ειμαστε αληθινοι.

η σιωπη στην περιπτωση αυτη ειναι η υπογραφη της δολοφονιας μου και δεν νομιζω να με θεωρεις αφελη..φιλε μανο.

τωρα αν δεν πληγωσεις ενα "καρκινακι" δεν σου επιτιθεται....
εχεις να πεις κατι πολεμοχαρη αβαλλον;

κανε σιωπη ετσι θα περασουν εσενα για ανωτςερηκι εμενα για σενα..
κατωτερη

χα!
ακου να συννομοτησω σιωποντας και να πεθανω για χατη της υποκρισιας τους/
ουτε θα σιωπησω ουτε θα σταματησω.

θα κανω οπως θεωρω εγω.
επειδη οποιος ειναι απεξω ειναι απλα παρατηρητης ενος..ματσ.

κι εγω δεν ηρθα εδω για να παιξω αλλα για ναζητησω το λογ απο την αβαλλον και της σιωπηλη(!) φιλη της γιατι ασχοληθηκαν με τοσο πονηρο τροπο εναντιον μου.

ρωταω παλι.

ειναι φιλοσοφια να σκαβεις το λακο του αλλου σιωπηλα/ και να τον κατηγορεις φανερα οτι σκαβει το λακο σου;;;;;;

ειναι φιλοσοφια να σιωπεις εναντια στην ισορροπια της ζωης εσω.
κι αν ειμαι εγω που φαινομαι κοιτα τι καθρεφτιζω βρε....

θυμαμαι εκεινο που λεει..εγω σας δειχνω το δασος και σεις κρυνετε αν εκανα μανικουρ.

δεν εκανα επειδη εθαβα την αβαλλον.
ενω εκεινη φυτευε δεντρα για να ερθε και να σας πει....
ΝΑ!
Η ΑΤΜΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΑ...ΕΓΩ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΠΛΟΠΟΙΩ...
ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ.

ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΣΤΑΜΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΝΤΩΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ
ΚΑΙ Ο ΕΡΠΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΣΟ ΒΡΗΚΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ "ΚΥΡΙΕΣ" ΜΟΥ....

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑΚΙΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ..
ΤΑ ΛΕΜΕ ΧΥΜΑ +ΕΛΛΗΝΙΚΑ....
Η"ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ....ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.

Τ'ΑΚΟΥΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ;

ΑΤΜΑ~~ ΜΟΤΗΕRBOARD

Technoshamanism
Just_A_ManΜέλος
02/06/2004, 19:58:44
Και ας πούμε κάτι και για το topic
Σκέφτομαι άρα υπάρχω.

Για να θυμηθούμε μερικά πράγματα από αυτά που έγραψα:

«Σκέφτομαι + Αισθάνομαι + Βιώνω
Διάνοια + Καρδιά + Σώμα.
Δικαιοσύνη + Αγάπη + Αρμονία.
Είμαι Ζωντανός. Έχω Ειρήνη. Έχω Ψυχή!!!

Όταν δεν Ζω (Είμαι σε καταιγίδα (Θυμός οργή…) ) :

Ανεμοθύελλα Σκέψεων + Τρικυμία Συναισθημάτων + Σεισμός Προσωπικών Πεποιθήσεων.
Καλό ταξίδι φίλοι. Εύχομαι να έχουμε πάντα καλό καιρό στο ταξίδι της Ψυχής μας.

Και λίγο πιο κάτω,

Αισθάνομαι ότι αυτό που χρειάζεται να πνεύσει στις ανθρώπινες καρδιές
είναι η ΑΠ-ΟΔΟ-ΧΗ στην έκφραση του πνεύματος, από όποια πηγή και αν έρχεται η έκφραση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από τα παλιά χρόνια ήταν ότι οι άνθρωποι είχαν πρόβλημα Επι-κοινωνίας. Να συν+υπάρχουν να συγ+χωρούν, να υπάρχουν αρμονικά επί της κοινωνίας και επί της Γης.

Και ενώ όλοι μας μιλάμε Eλληνικά για παράδειγμα, μοιάζει σαν να μην καταλαβαίνει ό ένας τον άλλον.

Και μοιάζουν οι Ψυχές μας, σαν μια Βαβυλώνα που τελικά ενώ όλοι μιλάμε Eλληνικά, καταλήγουμε με τον εγωισμό και την υπερηφάνεια μας να μην καταλάβει ό ένας τον άλλο λες και μιλάμε ξένες γλώσσες.»

Άρα όποιος θέλει να Υπάρχει, πρέπει πρώτα να σκέφτεται.

Και για να βάλουμε και λίγη ποίηση:

Μια ωραία πεταλούδα,

Butterfly, Butterfly πάει να γίνει και αυτή η σελιδούλα.

“The Butterfly Effect” Και η Ιστορία επαναλαμβάνεται .

Άντε να δούμε πόσο μακριά θα πάει αυτό το SAMSONITE.

Αν και είναι προσωπικό το θέμα σας είναι αλήθεια ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι μας στεναχωρεί όλους αυτή η κατάσταση.

Και ο λόγος μα είναι προφανές. Δεν υπάρχει αληθινή συγ-χώρεση.

Μια από τις παλιές σοφίες που έλεγε η γιαγιά ήταν ότι:

“Και από τις δύο πέτρες στον Μύλο βγαίνει το αλεύρι”.

Κυρίες μας, για ακόμα μια φορά σταματήστε να χάνετε την αξιοπρέπεια σας.
Εδώ έχουμε ένα διάλογο και θα πρέπει να υπάρξει κατά-νόηση από όλες τις πλευρές.

Τι λες και εσύ Πλάτωνα?
Και όλοι όσοι έχουν πάρει μέρος σε αυτό το topic.

Νομίζω πια είναι καιρός να χαλαρώσουμε.

Προσωπικά δεν έχω να προσθέσω κάτι γραπτώς.
Ελπίζω το πνεύμα της Συγχώρεσης μεταξύ σας να έρθει οριστικά στις καρδιές σας.
Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθει πρώτα το πνεύμα της Ταπείνωση που από ότι φάνετε μάλλον ακόμα δεν το έχουμε κερδίσει.!!!

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,

Just a man

02/06/2004, 20:01:47
Tελείωσες το παραλήρημά σου?

Αλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...
και από αποδείξεις, άσε τώρα είμαστε για τέτοια?...

Το ποιός πλησίασε τους φίλους μου όταν κατέβηκε στην Αθήνα το ξέρεις καλύτερα...εγώ όταν ανέβηκα επάνω δε συνάντησα κανένα γιατί έτσι ήθελα! Απόδειξέ μου το αντίθετο ή ας βγει κάποιος βόρειος να πει ότι με έχει γνωρίσει...

Το γιατί ζήτησες και έλαβες το τηλέφωνό μου από τη Zadok ακόμα δεν έχω καταλάβει αφού δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ακόμα...ή μήπως ναι?... γιατί κάτι κλήσεις από απόρρητο σε άκατάλληλες ώρες όλο και έχω από τότε...
Μη πιάνεις τη Μακεδονία στο βρωμόστομά σου...απέχεις μακράν από τις τιμημένες Μακεδόνισες που κατηγορούνε όταν έχουν λόγο...

Τέλος μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα από αστρολογία...
Είμαι ντόμπρα και δίκαιη Κριός με ωροσκόπο Ζυγό γαρ...
Οταν βγάλεις τις τσίμπλες απ'τα μάτια και δεις καθαρά θα καταλάβεις...

Οσο για τους "φίλους" σου δεν είναι "οικόπεδα με θέα το πέλαγο" μπορούν να συνομιλούν και να έχουν αλληλογραφία και με άλλους... αν βέβαια τους το επιτρέψει η μεγαλειότητά σου

Μάνο μείνει κοντά μας και μπορεί να μην ακούσεις κάτι σχετικό με το θέμα αλλά σίγουρα θα ρίξεις ακόμα πολύ γέλιο...

"Τάδε έφη Avallon"
02/06/2004, 20:35:29
quote:
δεν εκανα επειδη εθαβα την αβαλλον.
ενω εκεινη φυτευε δεντρα για να ερθε και να σας πει....
ΝΑ!
Η ΑΤΜΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΑ...ΕΓΩ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΠΛΟΠΟΙΩ...
ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ

NΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...
Η διαφορά είναι ότι δεν το έκανα...
Το αρρωστημένο σου μυαλό όμως έκανε το συνειρμό...
Συγνώμη για μια ακόμη φορά που υλοποιώ τη φιλοσοφία μου...
Δε θα το ξανακάνω...
Αλήθεια αν έκανα πράγματι αυτό το σχόλιο τι θα έλεγες?
Γιατί τώρα που δεν το έκανα ούτως ή άλλως λες κακίες...
Κοινώς δε σε πιάνει κανείς ούτε στο κρύο ούτε στη ζέστη...

Just a man συγνώμη αλλά ένας κούκος δε θα φέρει την άνοιξη...
It takes two to tango...
Mάνο κάνε και συ παιχνίδι για να δούμε τι σκέφτεσαι για τον τίτλο του τόπικ...

"Τάδε έφη Avallon"
02/06/2004, 23:05:58
ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΒΡΕ ΕΡΜΗ.

ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ...
ΜΙΑ Η ΑΒΑΛΛΟΝ
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ
Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ

ΩΡΑΙΑ!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΜΑΖΙ...
ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΙΓΓΗΠΑΣ..

"ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΟΥ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ .

ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΑΝΟΙΞΗ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!

+ ΑΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ...

ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΗΣ ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΖΗΛΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ/ΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ;...
ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; Η ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ;

ΑΣΕ ΔΕΝΘΑ ΠΑΡΩ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ.

ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑ-ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ.....

+ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ...!!!!!1
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟ/ΛΕΣ +ΕΙΜΑΙ Η ΓΕΡΑΚΙΝΑ...
Ο ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ... Ο HUE NEG...KAI AΛΛΑ ΔΙΔΥΜΑ ΦΡΟΥΤΑ...

ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΒΑΛΛΟΝ 'Η ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ + ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ;;;;;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ/ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ-
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ; ΤΑ ΕΣΤΩΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΩ ΕΙΔΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ! ΕΙΔΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ/ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ;;;;;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΡΙΞΕΙΣ ΒΡΕ ΕΡΜΗ;
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ;;;;;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΚΙΡΒΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ.-
ΑΝΤΕ ΡΙΞΕ ΜΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ..ΑΝΟΗΤΗ.

ΧΜ....
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙΑΣΕΙΣ....
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚ....ΑΛΛΑ "ΟΣΑΚΙΣ"...:))
ΝΥΝ + ΑΕΙ..

ΣΥΓΝΩΜΗ;
ΣΥΓΝΩΜΗ;
ΣΥΓΝΩΜΗ;

....ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ....
ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΜΟΣ ΜΕ ΝΕΡΟ...
ΜΕΧΡΙ ΠΝΙΓΜΟΥ.

/center]

[center]

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 02/06/2004 23:13:37

02/06/2004, 23:22:08
quote:
Το γιατί ζήτησες και έλαβες το τηλέφωνό μου από τη Zadok ακόμα δεν έχω καταλάβει αφού δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ακόμα...ή μήπως ναι?... γιατί κάτι κλήσεις από απόρρητο σε άκατάλληλες ώρες όλο και έχω από τότε...
Μη πιάνεις τη Μακεδονία στο βρωμόστομά σου...απέχεις μακράν από τις τιμημένες Μακεδόνισες που κατηγορούνε όταν έχουν λόγο...

ΚΑΤΙΝΙΑΑΑΑ.:)))

ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ!
ΑΠΛΑ ΑΠΑΞΙΩ
ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝΣ ΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΛΕΣ....~~~~~~
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!~~~~~`ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ;;;;;;
ΜΙΛΩ

ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ.

ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;;;

ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ +ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ".
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ "ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ"
(ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ:Ρ
...ΒΡΕ ΜΠΑΣ +ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ....ΘΑΥΜΑΣΤΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ....+ ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ...":Ρ)))

ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΒΑΛΛΟΝ....

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ....

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

ΣΩΣΤΗ.
ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ....

ΤΣΙΜΠΑΕΙ;
ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΠΟΛΛΛΥ...

Technoshamanism
Just_A_ManΜέλος
03/06/2004, 00:11:22
Κυρίες μου,

Η Αγάπη στην Βάση της είναι πράξη.

Καθώς και η Συγνώμη είναι Πράξη.

Από ότι φαίνεται δεν είστε διατεθειμένες για χορό. Και όχι γιατί δεν ξέρετε τα βήματα, άλλα γιατί δεν θέλετε!!. Έχω μιλήσει και για την Θέληση.
Ας είναι.
Δικαίωμα σας.

Εξάλλου είναι γνωστό και από Πνευματικής Πλευράς ότι ζούμε στην Νέα Εποχή των Προσωπικών μας Δικαιωμάτων. Ό καθένας κάνει πράγματα επειδή πιστεύει ότι το δικαιούται!!

Θέλετε να έχετε συν ένοχους στην δική σας διένεξη. Νομίζώ ότι δεν είναι σωστό!!

Μόνο αν δούμε μηνύματα του χαρακτήρα:

Συγγνώμη για την Συμπεριφορά μου για παράδειγμα ATMA.
η
Συγγνώμη για την Συμπεριφορά μου για παράδειγμα Avallon.

και μόνο αυτό το μήνυμα χωρίς άλλο σχόλιο, μια καρδιακή πράξη και
όχι από δουλοπρέπεια, τότε θα είναι δήγμα αληθινής Κατανόηση και Αγάπης.

Και όπως λέει και ο Γλυκός μας Χριστός στο Ευαγγέλιο Κατά Ματθαίον 18-15Περι "Η συγνώμη για τον αδελφό/η" σε ένα κομμάτι λέει:

"Σας βεβαιώνω πώς ό,τι κρατήσετε ασυγχώρητο στη Γη, θα είναι ασυγχώρητο και στον Ουρανό. Και ό,τι συχωρέσουμε στην Γη θα είναι και συχωρεμένο και στον Ουρανό."

Όλο το Αλάτι της Ενανθρώπησης του Γλυκού μας Χριστού είναι για να μεταφέρει το μήνυμα της Συγγνώμης και της Συχώρεσης.

Γιατί η Αληθινή Αγάπη δεν είναι τίποτα άλλο από μια ατελείωτη πράξει Συγγνώμης και Συχώρεσης

Τουλάχιστον έτσι το έχω καταλάβει.

Αν και πάλι μπορεί να κάνω λάθος φίλοι μου.

Όπως ο άδειο ντενεκές κάνει πολύ θόρυβο έτσι και τα πολλά λόγια και οι πολλές Διδασκαλίες από όλους μας είναι μάταιες.

Με τα λύπης μου διαπιστώνω ότι σε αυτό το topic όπως και σε άλλα πολλά αντί να είναι esoterica.gr έχει γίνει εξωτέρικα.gr.

Ας είναι.
Admin, μην το πάρεις προσωπικά. Αλλά έτσι αισθάνομαι. Αν και πάλι μπορεί να κάνω λάθος.
Πίστευα ότι ο στόχος είναι να πηγαίνουμε όλοι εσώτερα και να
ανακαλύπτουμε τον θεϊκό μας χαρακτήρα. Κάθε μέρα έστω και ένα χιλιοστό.

Φίλοι μου,
Θα αποχωρίσω και πάλι για λίγο στην Πνευματική Μου Έρημο και στο
Topic Γνώρισε τον Εαυτό σου – Επιστροφή στην Αγάπη.
Νιώθω την ανάγκη να γνωρίσω ακόμα περισσότερο τον Εαυτό μου.

Συχωρέστε με για την προσωρινή μου αποχώρηση. Θα είμαι κοντά σας με όλους μηδενός εξαιρουμένου με την καρδιά μου.

Συχωρέστε με αν είπα κάτι και σας στενοχώρια και με αυτό τον τρόπο ζημίωσα την Ψυχή σας και σας έκανα να με αγαπάτε λιγότερο. Η πρόθεση μου όμως δεν είναι αυτή.

Τα λέμε πάλι σύντομα.

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7

Just a man.

03/06/2004, 02:03:44
ποιος ειπε οτι διαφωνω μαζι σου;

ξερεις κατι ομως φιλε μου.
ενω γνριζεις απο την αρχη την μιση ιστροια....στο ενα μερος του παραδειγματος εβαλες εμενα και στο αλλο την αβαλλον'

ευγε αβαλλον
εφτασες λοιπον εκει που ηθελες

το εξωτερικα=αβαλλον χτυπησε το εσωτερικα=ατμα

νικησε το εξωτερικα;
απο ποτε μιλας λεει για ολο το φορουμ;

μα οχι η ερμη
εγω μιλαω για τα "εσωτερικα"....

οσο εγω θα μιλω εσωτερικα αλλα δεν θα γινομαι πιστευτη απο τους εξωτεριστες πυ δεν πιστευουν σε τιποτε και θελυον αποδειξεις..και ψαχνουν τα προσωπικα μας δεδομενα....τοσο θα φωναζω και θα τη βριζω επειδη δεν ειμαι μονο εσωτερικα....
ειμαι και εξωτερικα...να οπως εδω...

εδω ειμαστε οντως εξωτερικα

αφου το θεμα ανηκει σε μια...εξωτερικη....που θελησε να παραστησει την εσωτερικη....

αντε μην πω καμμια εξωτερικη βρισια....
και αρχισει να διαδιδει η αβαλλον πως βριζω!

μα και βεβαια βριζω!
οπως ολοι οι φυσσιολογικοι ανθρωποι οταν τους επιτιθενται αδικως./
ειπα σε συγχωρω δεν ειπα θα κατσω να με...γ****

υπαρχει διαφορα.

οσο εσυ δεν γνωριζεις το ρολο σου τοσο θα μου επιτιθεσαι.

και βεβαια οσο συ θα μου επιτιθεσαι εγω θα..πεφτωωωωωωωωωωωωωωω
!
εντος σου.
αφου για μενα δεν αλλαζει τιποτε.

φιλε just a man
OI ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ..ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ..

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ Η "ΚΥΡΙΑ" ΤΟΥΤΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ....ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.

ΜΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΑρΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΑΒΑΛΛΟΝ/ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΚΙΡΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ!
ΕΧΜ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ "ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ "ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ" ΤΟΠΙΚ "ΠΑΙΞΤΕ ΣΠΕΡΜΑΤΟΠΟΛΕΜΟ!"...
ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!
ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ.
ΑΓΕΝΕΙΑ.
ΑΝΟΗΣΙΑ.

ΑΧ ΑΒΑΛΛΟΝ...!

ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ...:

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ Τ'ΟΝΟΜΑ...:)

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ...
ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ..ΑΠΟ ΣΕΝΑ + ΤΗ ΣΚΙΑ ΣΟΥ...
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ...
ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΙΡΒΩΣ ΠΡΑΤΕΤΕ....

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΙΡΒΩΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΗΤΓΟΡΕΙΤΕ!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΛΩΜΑ/ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ!

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΔΩΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ..;
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ;
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΜΕΝΑ;

=ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....
ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ...ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!

ΣΥΓΝΩΜΗ;;;;
ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ;
ΑΠΟ ΠΟΙΑΝ;
ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΔΙΕΔΩΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΝΤΙΘΕΤΑ;
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ;
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΛΑΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΣΟ;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΩ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...
ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ..
ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ..ΤΟΣΟ ΦΑΙΝΟΜΑΙ EΓΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ.
ΤΙ ΕΧΩ Α ΦΟΒΗΘΩ; ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΙ;
ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΒΡΙΣΑ;

ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΘΙΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ.
ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ
Α ΘΥΜΗΣΩ ΣΤΙΣ ΙΕΡΟΣΥΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΚΡΥΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ/ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ..
ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΠ ΠΙΣΩ..ΚΟΤΕΣ.

ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΠΟΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΗΧΗ;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ..
ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ.

ΕΓΩ ΑΠΟ ΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ/ΠΑΛΙ ΝΑΙ-
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ/

ΚΑΗΜΕΝΗ ΑΤΜΑ...ΤΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΑΣ.

ΕΓΩ Η ΨΥΧΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ..
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΒΟΥΤΥΓΜΕΝΕΣ...ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΡΜΕΣ.

ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΙΩΞΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΕΚΑΝΕ/ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ/ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΩΣ ΣΥΡΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...
ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...
ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ....
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙΕΓΩ/ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ...
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΙ...:)
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΟΣΑ ΛΕΤΕ...//ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑΦΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΑΣ ΜΕΡΙΑ..ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ....ΣΑΣ:
ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΑΒΑΛΟΝ-

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/06/2004 02:12:16

pentheasΜέλος
03/06/2004, 02:59:29
"Φίλη" Avallon, τελικά το topic σου "κανιβαλίστηκε" ..... όσο ωραία και αν ξεκίνησε , όσο ενδιαφέρον και αν φάνηκε στην αρχή....

Ελπίζω σε ένα επόμενο topic , εξ ίσου ενδιαφέρον να γίνει μια καλύτερη ανταλλαγή απόψεων , και όχι αυτό που συνέβη εδώ :
(αγένεια, ύβρις, κλπ.)

Φιλικά

Taf

pentheas
zezmpergΜέλος
03/06/2004, 09:12:04
Σας χαιρετώ.
Σε χαιρετώ γλυκιά ΜΑΝΟΥΛΑ, άριστη ΣΥΖΥΓΟ, καλή ΦΙΛΗ AVALLON και μορφωμένε ΑΝΘΡΩΠΕ.

Λίγο πιο μπροστά; μήπως θέλει λίγο πιο πίσω;
Απ, εδώ καρδιά μου μείνε, καλά είσαι.

Η φιλοσοφία του γιατί και πως υπάρχω όταν πραγματικά σκέφτομαι.

Ναι καλοί μου φίλοι μέσα στο ατελείωτο (;) ταξίδη της ψυχής/πνεύμα φυσικά και πέρασα από πολλούς σταθμούς. Κάποιες φορές έγινα σκουλίκη, κάποιες άλλες πουλί, ενώ σαν άνθρωπος δοκιμάσθηκα σε αρκετά κοινωνικά στάδια. Άλλοτε σαν αγροίκος, σαν θύτης και θύμα, σαν εμπορεύσιμο κρέας... Στα πνευματικά στάδια τώρα, σίγουρα έζησα σαν αυτιστικό άτομο, πέρασα όλες τις ασθενικές σκάλες με μεγάλη πιθανών προσπάθεια και συνεχίζω. Σε τούτον τον σημερινό σταθμό όπου απόκτησα διπλώματα, ντοκτορά, γνώσεις, ομορφιά, χρήματα, υγεία. Σχεδόν όλα μου τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ και μπόρεσα σαν ψυχή/πνεύμα να τις ξεπεράσω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ που είμαι εδώ έσω και μπορώ να ορθόνω την δική μου σκέψη στο esoterica.gr.

"Cogito ergo sum" για να φωνάξω άλλη μία φορά πως η τακτική στην σκέψη της πράξης απαιτεί αλλαγή.
Σε χαιρετώ μικρή γλυκιά φιλεναδούλα.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.

Just_A_ManΜέλος
03/06/2004, 10:25:51
ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ATMA,

Αποχώρισα όχι γιατί δεν βλέπω την αλήθεια και από τις τρεις πλευρές. Ξέρω η κάθε μια που έχει δίκιο και που άδικο.

Αποχωρώ γιατί δεν μπορώ άλλο να είμαι θεατή σε αυτή την αλλήλω σφαγή.
Μια μίνι Ολυμπιάδα. Χωρίς όμως κανένα νικητή.

Δεν μου είναι καθόλου ευχαριστώ και στεναχωργέ με πάρα, μα πάρα πολύ και για τις τρεις σας. Και όχι μόνο για σας. Αλλά και για κάθε μέλος που μπαίνει σε αυτή την διαδικασία.

Γιατί δεν θέλω να είμαι Θεατή του Φόβου στην Ζωή αλλά Πρωταγωνιστής της Αγάπης.

Για το Γλυκό μας Χριστό εξάλλου δεν έχει νόημα να ζητάμε εμείς την Συγγνώμη από τον άλλων, αλλά ο άλλος να ζητάει συγγνώμη και συχώρεση με την μετάνοια ότι σε μια στιγμή αδυναμίας λειτούργησε λάθος, με την κατανόηση, μα πάνω από όλα με την συγγνώμη να ρέει σε κάθε κύτταρο του DNA μας.

Αν τώρα νομίζουν όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό το topic ότι περνώντας, Ένας, το μέρος του Ενός και Άλλός το μέρος του Άλλού ότι είναι σωστό, μάλλον κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι λάθος.

Γιατί με αυτό τον τρόπο φουντώνει την Αυτό Δικαίωση – τον Εγωισμό – Και τον Θυμό του εκάστοτε μέλους. Είναι σαν να βάζουμε ξύλα στο καζάνι του άλλου. Και τώρα μιλάω βάση Ψυχολογίας μια και έχω σπουδάσει λίγο και από αυτό.

Όπως ακριβώς έγινε και με το Εκκλησιαστικό θέμα στην Ελλάδα και το Φανάρι.

Μόνο όταν θα αρχίσουμε όλοι να εστιάζουμε στην αρμονία και την αγάπη θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε χέρι χέρι αρμονικά.

Αποχωρώ γιατί στεναχωργέ με να σας βλέπω να μαλώνετε. Δεν μου είναι ευχάριστο.
Και όχι μόνο με σας. Αλλά και με όλα τα μέλη που πέφτουν σε αυτή την Παγίδα.

Ελπίζω ο πιο προχωρημένος από εμάς να κάνει την αρχή και να ρέει σε όλες του τις γραφές το μύρο της συγνώμης!!

Όπως όταν πατάμε τα λουλούδια με τα πόδια μας, και αυτά αν τα πλησιάσει πάλι άρωμα βγάζουν. Το άρωμα της Συγνώμης και της Συχώρεσης

Και ότι γράφω με πρώτο τον just a man είναι για όλους μας.!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο just a man ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,
Just a man

Edited by - Just_A_Man on 03/06/2004 10:30:06

03/06/2004, 10:36:53
Μάλλον φταίει η πανσέληνος...που τόσο ταλαιπωρεί κάθε φορά τα άμοιρα τα καρκινάκια...
Δε πειράζει...πανσέληνος είναι θα περάσει...

Είναι όντως πολύ παράξενη η συγκυρία να ανοιχτούν 3 παρεμφερή στην ουσία τόπικ...
Το ένα για τους "ιπτάμενους" και για αυτούς που νοιώθουν ζωντανοί όταν πετάνε εκεί ψηλά...
Το άλλο για τους "τρελλούς" της ταχύτητας που νοιώθουν ζωντανοί όταν τρέχουν με τα χίλια στην Εθνική...(βλ.κακό λύκο που εκτός από κακός είναι και γρήγορος)
και τούτο εδώ κάπου στη μέση να ανακαλύπτει και να σχολιάζει τα πάνω και τα κάτω "ορμέφυτα"...
Τι δόλο είχαν οι άλλοι συγγραφείς όταν ξεκινούσαν τα τόπικ τους?
Μήπως να κατακρίνουν τη στάση ζωής των άλλων?
Αυτών που τους αρέσει να τρέχουν?
Αυτών που τους αρέσει να πετούν?

Οταν ξεχειλίζει το ποτάμι δεν ξέρεις γιατί αυτό συμβαίνει...
και σίγουρα δεν συμβαίνει όταν το περιμένεις... είναι απόροια του πριν και του μετά... Συγνώμη δεν έχω λόγο να ζητήσω...αν δεν ζητήσεις και συ Ατμα για τα όσα έχεις γράψει εδώ μέσα για μένα...

Τα μέλη βλέπουν ποιός γράφει τι, ποιος βρίζει ποιόν και κρίνουν μόνα τους... Από την άλλη είμαι εδώ για να με πάρεις όποτε θέλεις τηλέφωνο και ακόμα και να βρεθούμε για να λύσουμε την "όποια" παρεξήγηση...
Σταμάτα να γράφεις με αυτό τον τρόπο και ασχολήσου με ποιό επικοδομητικά για τα πνευματικά σου τέκνα μηνύματα... Απορώ γιατί αναλώνεσαι με μια κατίνα ενώ είσαι Θεά... Δε θέλω να ασχολείσαι πλέον με την αναξιότητά μου... το ίδιο θα κάνω και γω... δεν πρόκειται να ξανασυμμετάσχω σε δικά σου τόπικ...

Νομίζω ότι ο χώρος αυτός χωράει και τις δυό μας...

"Τάδε έφη Avallon"