ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Beba30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/01/2006, 10:03:56
Η βλακεία είναι ανίκητη...

Πώς το λένε το άλλο ?

"Ο έξυπνος παραδέχεται,

ο ηλίθιος επιμένει ?"

Edited by - Δύναμη Βρίλ on 28/01/2006 10:05:47

28/01/2006, 15:54:39
Μόλις τελείωσα τις 13 σελίδες του θέματος τούτου και δεν πιστεύω αυτά που διάβαζα.
Θα ήθελα να ξέρω το εξής:
ΜΗΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΝΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ;
Οι "οπαδοί" της κούφιας γης καραργήσανε σχεδόν όλους τους νόμους της φυσικής - ακόμα και αυτόν την βαρύτητας! Μήπως και έχετε τελειώσει μόνο την τρίτη δημοτικού και δεν έχετε ιδέα από νόμους της φυσικής, από γεωλογία και από βιολογία;
13 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ και καμία ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ απόδειξη του γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί μπορεί να υπάρχει αυτό. (Το ονομάζω "αυτό" γιατί δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς.) Μόνο γελοιότητες του τύπου το είπε αυτός ή το είπε εκείνος.
Λοιπόν σε όλους αυτούς τους εύπιστους - άσχετους αιθεροβάμονες, εδώ είμαι για να μου αποδείξετε ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ τις απόψεις σας. Γιατί, ναι, γελοιότητες του τύπου -ότι θέλω πιστεύω- δεν ισχύουν στον 21 αιώνα αλλά στους μαύρους και σκοτεινούς αιώνες και μάλιστα από ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ανθρώπους.
Σε περίπτωση που κάποιος από εσάς καταφέρει και αποδείξει(ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ τις θέσεις των παραμηθάδων που έχει διαβάσει, κερνάω γεύμα στο Αρχαίων Γεύσεις.

Υ.Γ. ουδόλως με νοιάζει εάν προσβλήθηκαν οι αμόρφωτοι.

wolfowitzΜέλος
04/02/2006, 20:39:37
Εστω οτι αυριο-μεθαυριο αποδεικνυεται επιστημονικα πως η γη πραγματι ειναι κουφια....

σημαινει αυτο πως ειχαν δικιο τελικα οι οπαδοι της κουφιο-θεωριας...???

05/02/2006, 13:37:53
Αγαπητέ wolfwitz,
Απόδειξέ μου ότι τα άλογα έχουν δύο πόδια και κερνάω αρχαίων γείσεις.
(Αυτό που ανέφερες μαθηματικά δεν ισχύει.)
AngelosΜέλος
05/02/2006, 14:00:42
OANNHSEA

1) Το άλογο έχει τέσσερα πόδια.
2) Ειναι γνωστο οτι 4 = 2 + 2
Αρα το έλογο έχει 2 ποδια και άλλα 2 Ποδια.

Δηλαδή η πρόταση

"Το άλογο εχει 2 πόδια" είναι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΩΣΤΗ !

QED

Angelos

Sidons_YouthΝέο Μέλος
08/02/2006, 03:14:10
HI SE OLOUS! SORY GIA TOUS LATINIKOUS XARAKTIRES ALLA EIMAI AUSTRALIA KAI AUTI TI STIGMI DEN EIMAI KAN SPITI MOU ...
TO THEMA TIS KOUFIAS GHS EINAI PRAGMATIKA SYNARPASTIKO! STO VIVLIO TOU GIANOULAKI "KOUFIA GH" THIMAMAI ENA KEFALAIO POU MILOUSE GIA TON MELHISEDEK I ALIOS O VASILIAS TOU KOSMOU! THIMAMAI SIGEKRIMENA POS ELEGE, OTI STIN AGIA SOFIA STON KWN/POLI STO PISO MEROS IPARXEI MIA OIKONA APO TON MISTIKO DEIPNO TOU IHSOU KAI TWN MATHITWN! TO PARAKSENO EINAI POS STIN SIGEKRIMENI OIKONA IPARXEI KAI MIA 13h THESI! H THESI AYTI EINAI KENH, GRAFEI "VASILIAS TOU KOSMOU" KAI STO PATOMA APO PISO APO TIN KAREKLA AUTH YPARXEI ENA ANOIGMA PROS TO ESOTERIKO THS GHS! THIMAMAI POS POLI ME SYNEPIRE AUTO TO KEFALAIO. APISTEUTI SYMPTOSI LOIPON I KATI PARAPANW? TI ENOOW? TIS PROALES EVLEPA ERT-SATELITE( AUTO PIANOUME EDO STIN AUSTRALIA ) KAI EDEIXNE KATI APOSPASMATA APO TOURKIA/KWNSTANTINOUPOLH OPOU ANAKALIPSANE PIGADIA/STOES KATO AKRIVOS APO TIN EKKLISIA! OUTOS I ALLOS AN ODOS IPARXEI O MELHISEDEK POU ALOU KALITERA THA DIALEGE NA KANEI TO SPITI TOU? I KOUFIA GH EINAI ENA THEMA POLI SYDARAKTIKO GIATI POLOI APLA KANEIS DEN KSEREI TIPOTA! DEN EINAI SAN TO FAINOMENO TON UFO POU STIN OUSIA MAS PARAKALANE NA TOUS PROSEXOUME.KAPOTE LENE OI GIGANTES PIGAN STO ESOTERIKO THS GHS KAI AFISANE PISO TOUS TOUS TIMWRHMENOUS NA MEINOUN STIN EPIFANIA OPOU THA PETHENAN KAI PIO GRIGORA!ERGATHS SE YPOGEIO ERGOTAXIO LAMVANE LEEI EDOLES APO VRIL OTAN AGIZE MIA SIGEKRIMENI VALVIDA! TRYPES ANOIGOUN KAI KLEINOUN STOUS POLOUS! O ADERFOS MOU PROSOPIKA MIA FORA OTAN EIMASTAN MIKROI, STIN PLATEIA THS GEITONIAS MAS OPOS EPEZAN 10des PAIDAKIA IPIRXE MIA KOLONA ME FWS! SE KAPIA FASH O ADERFOS MOU VLEPEI STI VASI TIS KOLONAS MIA MIKRI MAURI TRIPA NA EMFANIZETAI! IPIRXAN PARA POLLA PAIDIA EKINI TIN ORA EKEI KAI OMOS KANEIS DEN FENOTAN NA TO PERNEI XABARI! MESA SE DEUTEROLEPTA AISTHANTHIKE KATI METAKSI PODOVOLITO KAI SEISMO! SAN KATI MOLIS NA EIXE PERASEI KATO APO TA PODIA TOU! I PYLH I OTI ALLO ITAN EKLISE AMESOS! AFOU TELIOSE TO SKHNIKO GYRISE KAI KOITAKSE ENAN FILO TOU APOU TON KOITOUSE KAI AUTOS SASTISMENOS! HTAN TA 2 MONADIKA PAIDIA POU EIXAN DEI AUTH TH TRYPA NA EMFANIZETAI! KANEIS ALLOS DEN EIXE PAREI XABARI! KAMPOSO KAIRO META MIA APO TIS VRADIES POU MILOUSAME ME TETIA THEMATA, ENAS ALLOS FILOS MAS MAS LEEI: EGO MIA FORA KSERETE TI EIXE DEI? EIXA DEI KATI SAN MAURI PILI NA ANOIGEI SE EKEINH HN KOLONA! SHMEIWSH PWS MEXRI TWRA O ADERFOS MOU ME TO FILO TOU POU TO XAN DEI DEN EIXAN PEI SE KANENAN TIPOTA! TO ALLO PAIDI POU TO ISXIREZETAI OTI TO EIXE DEI KAI AUTO ITAN DIAFORETIKI HMERA APO EKEINH TOU ADERFOU MOU!SE AFTO TO SITE DEN MPENW SYXNA GIATI DEN EXO XRONO! KALO THA EINAI NA PAROUN MERIKOI TO VIVLIO KOUFIA GH KAI NA DIAVASOUN THN EISAGOGH TOU GIANOULAKH GIA NA PAROUN MIA IDEA PIOI PRAGMATIKA EIMASTE! MIA LIMNI ME PSARIA! OPOTE KALO THA EINAI KAPIOI APO ESAS NA EISASTE LIGO PIO SOVAROI KAI NA MIN VLEPETE TA FORUM EDO SAN AUTOPROVOLH TIS EKSYPNADAS......IF YOUR NOT A PART OF THE SOLUTION , YOU'R PROPABLY ARE PART OF THE PROBLEM!! CHEERS

Ballance_TNT

08/02/2006, 10:50:33
Όχι, όσο και αν έχω ψάξει, ψάρια εδώ κάτω δεν έχω βρεί...

mariha2912Μέλος
08/02/2006, 12:41:02
quote:
OPOTE KALO THA EINAI KAPIOI APO ESAS NA EISASTE LIGO PIO SOVAROI KAI NA MIN VLEPETE TA FORUM EDO SAN AUTOPROVOLH TIS EKSYPNADAS......IF YOUR NOT A PART OF THE SOLUTION , YOU'R PROPABLY ARE PART OF THE PROBLEM!! CHEERS

ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΣΕΙΣ ΚΟΜΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΗΝΕΥΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ!
ΠΡΟΣΟΧΗ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.

wolfowitzΜέλος
08/02/2006, 18:24:47
οσο πιο πολλες τρυπες εχει το τυρι τοσο πιο πολλα ποντικακια πιανουμε στη φακα

αρα με μια μεγαλη τρυπα χωρις ιχνος τυριου μπορουμε να πιασουμε ολα τα ποντικακια

ιδου ο μαθηματικος πυρηνας της κουφιοθεωριας

(δεν εχει μεγαλη σημασια αν στεκει μαθηματικα η θεωρια διοτι εδραζεται σε παραλογικο εδαφος, στο οποιο οι μαθηματικως σκεπτομενοι εξυπνοι δεν εχουν περιθωρια ελιγμων)

tptΜέλος
09/02/2006, 09:26:30
"SAN AUTOPROVOLH TIS EKSYPNADAS".................

ναι ρε μεγαλε.Αυτοπροβαλομαι σαν εξυπνος και μερικοι-αρκετοι αλλοι εδω μεσα.Αποδειξε μας το αντιθετο για την περιπτωση της κουφιας γης στην οποια κατοικεις(γιατι αποκλειεται να κατοικουμε στον ιδιο πλανητη οι υποστηρικτες και οι μη υποστηρικτες της θεωριας) και τουλαχιστον εγω θα παραδεχτω την ηλιθιοτητα μου!