ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Kronos22Μέλος
02/09/2004, 22:48:53
Ασεβή ngw.
Πολύ αργή η κατασκευή ενόχων!!!
Τελικά θα φύγω (για τα εξωτερικά) και δεν θα μάθω ποιον θα "πνίξετε" βρέ ασεβή.
xa,xa,xa, Αλεξανδριανή φελάχα τώρα και στην κατασκευή ενόχων;;; χα, χα, χα!

ngwΜέλος
03/09/2004, 01:16:29
Και το ξαναλεω.Υπαρχει κανενας που να φοραει πανταλονια εδω μεσα;Δεν νομιζω.-----Οσο για σενα που λες για την μανα μου.-----Καρφακι δεν μου καιγεται.Η φλογα δεν κολλαει πουθενα.Ξερεις εχουμε ''πλαστικη'' συνειδηση.Και ενα παλασμα που ξερει τον εαυτο του και το συμπαν.----Δεν τα εχω πει εγω ολα αυτα αλλα ενας καθηγητης του χωρου.Καποτε ημουν μαθητης του.Και φυσικα περασα με αριστα.---------Τωρα ολοι εσεις κακομοιροι αφηστε την μανα μου.Ουτε που με ενδιαφερει.-------Μπορειτε να κανετε τιποτα;Καμια βαρβατη ''τεχνικη''.-------Μπα εισαστε αδελφες.Ολοι.Και πιο πολυ οι δημιουργοι.Προσκυνηστε τους ψωνια.-------Ασχετοι.Μπου.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαωδης και τελειως απειλητικο.Ειπαμε ολα θα γινουν βαση σχεδιου.-------------------------------χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαος.Και ξερω παρα πολλα.Να εισαστε σιγουροι.Ειπαμε ολα θα γινουν βαση σχεδιου και οπως θελουμε ''εμεις''.

KaizerΜέλος
03/09/2004, 01:44:40
Ανάλυση του τελευταίου μυνήματος του ngw
quote:
Και το ξαναλεω.Υπαρχει κανενας που να φοραει πανταλονια εδω μεσα;Δεν νομιζω

Στο ξαναλέω. Ρώτα τη μάνα σου. Ξέρει μέχρι και τα πραγματικά μας ονόματα, βλέπεις πριν απο ***** ζητούσε όνομα και ψευδώνυμο.

quote:
Οσο για σενα που λες για την μανα μου.-----Καρφακι δεν μου καιγεται.

Πολύ χαίρομαι!!! Θα συνεχίσω λοιπόν μια που κανείς δεν έχει πρόβλημα!
quote:
φλογα δεν κολλαει πουθενα.Ξερεις εχουμε ''πλαστικη'' συνειδηση]

Α, τελικά ο άνθρωπος είναι πολύ μ...ας. Μα πάρα πολύ μ...ας.
quote:
Δεν τα εχω πει εγω ολα αυτα αλλα ενας καθηγητης του χωρου.Καποτε ημουν μαθητης του.

Ποιος καθηγητής? Ο κύριος Παπαρόπουλος του Ινστιτούτου Μαλακολογίας και Ηλιθιότητας?
quote:
Και φυσικα περασα με αριστα

Α....α με λουλούδια πέρασες.
quote:
Τωρα ολοι εσεις κακομοιροι αφηστε την μανα μου.Ουτε που με ενδιαφερει

Το παμε αυτό, παρακάτω...
quote:
Μπορειτε να κανετε τιποτα;Καμια βαρβατη ''τεχνικη''.-------Μπα εισαστε αδελφες.Ολοι.Και πιο πολυ οι δημιουργοι.Προσκυνηστε τους ψωνια

Σου στέλνω αύριο επιταγη για να πληρώσεις τη μάνα σου για τη σημερινή περιποίηση που μου 'κανε. Επι τη ευκαιρία ρώτα την και για τις τεχνικές μου, για να δεις άν είναι βαρβάτες.

quote:
Ασχετοι.Μπου.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαωδης και τελειως απειλητικο.Ειπαμε ολα θα γινουν βαση σχεδιου.-------------------------------χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαος.Και ξερω παρα πολλα.Να εισαστε σιγουροι.Ειπαμε ολα θα γινουν βαση σχεδιου και οπως θελουμε ''εμεις''.

Φόβος και τρόμος... Μιλάμε δεν θα μπορώ να κοιμηθώ όλο το βράδυ! Παιδιά προσέξτε... Κυκλοφορούν ανάμεσα μας!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

KaizerΜέλος
03/09/2004, 01:50:33
''Φόβος και τρόμος... Μιλάμε δεν θα μπορώ να κοιμηθώ όλο το βράδυ! Παιδιά προσέξτε... Κυκλοφορούν ανάμεσα μας!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ''
Αυτό μπήκε καταλάθος στο quote στο προηγούμενο post μου.

ngwΜέλος
03/09/2004, 02:02:19
Kaνενας με πανταλονια εδω μεσα.-----Αντμινα εχεις σιωπησει.Και η αμαλια που της αρεσουν τα κοριτσακια.--------Θα τα πουμε.

ksenitiaΜέλος
03/09/2004, 02:04:56
Pros anagwgo :
O ka8hghths ta eipe, esy omws ta katalabes?????
Epishs : pantelonia esy foras (????) h ta exeis katebasmena?
Geia soy Kaizer megale!!!! Dwsta ola sth "mama"!!!! Mpas kai gkastrw8ei kai apokthsei kana paidi ths... prokophs!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

ksenitiaΜέλος
03/09/2004, 02:08:06
Twra, 3ereis eeee??? Moy ftia3es to bradi ngw.... Ws koritsaki poy eimai, les na exw elpides?
Kaizer, ti les? Eisai na thn kanoyme apo dw mesa, giati exei arxisei kai 3enerwnei to prama? Eipame, h epanalhpsh einai h mhtera ths ma8hshs, alla mas ta xei kanei tsoyrekia ple3oydes o typos....

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

ngwΜέλος
03/09/2004, 02:30:44
Καιζερ και ξενιτια.Ηλιθιοι και ασχετοι.Εισαστε να κανουμε καμια τεχνικουλα βραδιατικα.Για να εχει ενδιαφερον το βραδι.Γιατι για τους δημιουργους του εσοτερικα.Ξερω τι κανουν.Ετοιμαζουν με τον δικηγορο τους την απολογια τους.Εσεις εισαστε για καυτα πραγματα.Ξερετε οι ανιχνευσεις δεν υπαρχουν μονο για μενα αλλα και για σας.Αμφιδρομο βλεπετε ολο αυτο που υπαρχει.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.οποιος θελει games βραδιατικα εγω εδω ειμαι.ασχετοι.-------------all night

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

ngwΜέλος
03/09/2004, 03:17:58
Και επειδη ειπαμε για τεχνικουλες βραδιατικα.Και για ανιχνευσεις.------Ειπαμε το συστημα ειναι αμφιδρομο.-------Βεβαια ολα αυτα δεν πρεπει να τα λεω.-------------Για την ξενιτια.Οση αγαπη σου δωσαν οι γονεις σου,αλλη τοση θα δωσεις και συ στα παιδια σου.Αν ψαχνεις να βρεις την πραγματικη αγαπη σε αυτη την ζωη,τουλαχιστον απετυχες.Αυτο δεν προκειται να γινει ποτε.Και αν βρεις την πραγματικη αγαπη σε αυτη την ζωη.Ποτε δεν θαστε μαζι.Θαναι φασματικο.Σαν φαντασμα.Ποτε δεν θα γινει ενωση.Προσπαθησε παλι στην επομενη ζωη σου και διορθωσε τα λαθη της σημερινης ζωης.Ξερω θα πεις οτι σε ολα αυτα φταινε αυτοι που σε γεννησαν.Ισως εχεις δικιο.Αλλα αν παμε πιο βαθια.......Οσο για τον καιζερ.Σε αυτες τις ταινιες που παιρνεις θα ηθελες να ησουν πρωταγωνιστης.Σε καταλαβαινω απολυτα.Και εγω δεν μπορω να τρωω το ιδιο φαγητο καθε μερα.Και αυτο ειναι τελειως φυσικο.Οσο ομορφη κι αν ειναι η δικια σου.Το πιο καλο μοντελο.Συμβουλη τελειως φιλικη.Σκεψου και οργανωσου.---------------Ολα αυτα τελειως φιλικα προς εσας.Εγω δεν εχω τιποτα προς εσας.Ουτε ειχα ουτε θα εχω.-------------Βεβαια ολα αυτα που εγραψα θα διαψευσθουν.Η θα τα κανουν κωμικα.Τι σημασια εχει;--------Το θεμα εδω ειναι αλλο.

KaizerΜέλος
03/09/2004, 03:18:39
NGW. Σε βαρέθηκα. Αγαπητή ξενιτια, συμφωνώ μαζί σου, πάμε να φύγουμε απο δω, τον σιχάθηκα τον *****. Πάντως, άμα έχω τα νεύρα μου, σκοπεύω να επιστρέφω σε αυτό το topic (που είθε να μην κλείσει ποτε!!!) να βγάζω το άχτι μου.
Άλλα games δεν θέλω απόψε ngw, γιατί πρώτον με κούρασε πολύ η μάνα σου απόψε, δεύτερον γιατί δεν είμαι αδελφή, σε αντίθεση με εσένα όπως φαίνεται απο τα λεγόμενα σου, και τρίτον γιατί και αδελφή να'μουνα, θα προτιμούσα να με καθαρίσουν παρα να πάω με ένα ***** σαν εσένα.
Φιλική συμβουλή. Κάνε κανα τεστ DNA. Ξέρεις, απο αυτά που λένε ποιανού παιδί είσαι. Που ξέρεις, μπορεί και να 'σαι γιος μου, ή γιος κανενός άλλου απο δω μέσα. Ας είναι καλά η μανούλα σου, άγια γυναίκα... Άμα ισχύει κάτι τέτοιο, άμα είσαι γιός μου δηλαδή, πες το μου να πάω να αυτοκτονήσω!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ