- OI EΛΛHNEΣ ΒLΟGGΕRS - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:quote:
"Γλώσσα (γραφή) λανθάνουσα λέει την αλήθεια"...
...ή "γλώσσα (γραφή) λανθάνουσα προτρέχει διανοίας";;;Καλώς σας βρήκα και χαρηκα πολύ γαι την γνωρημία!Αγαπητέ Αίολε, συνήθως συμφωνώ με το παραπάνω και ανατρέχω σ' αυτό αλλά αν και δυσκολευομαι με τις ανθρώπινες σχέσεις ποτέ δεν θα πλήγωνα κάποιον εν γνώση μου. Αλλά αυτό μάλλον δεν έχει να κάνει με το θέμα...
γουελκαμ στο φορουμ φιλτατε S_a!
μην στενοχωριεσαι, ολοι καταλαβαν οτι ελειπε το ΜΗΝ...
αλλά αν και νεο μελος, γραφτηκες στην ιστορια του εσωτερικα εξ αιτιας του ![]()

quote:ALOS
Οι απαντήσεις του κουίζζζζζ ? Γιατρέ τί έχω
ως ολιστικος αποσυμβολιστης (οπως ηταν ολιστικος ντετεκτιβ ο διασημος Ντερκ Τζεντλι) πρεπει να σας αποσυμβολισω ολιστικα και μου λειπουν στοιχεια, δηλαδη συμμετοχες
λειπουν πολλοι ακομη!!! ![]()

Και αποσυμβολίζω καλά, δηλαδή μέχρι να...
quote:Πολύ μας το κλωθοφέρνεις jonnie μας και θα με αναγκάσεις ν' αρχίσω ν' αποσυμβολίζω εγώ.
Και αποσυμβολίζω καλά, δηλαδή μέχρι να...!
ελευθερα συναδελφε, αρκει να μην τσουζει ![]()
δε σου λειπουν ομως καποιοι?
ο βριλης, η μεντεκ, ο πανό, κτλ κτλ??? ![]()

Θα κάνω βόλτες εδώ γύρω...
φυση,μοναξια,υπερτατος νους...
2)Θα εμπιστευόσουν μία ή περισσότερες εναλλακτικές θεραπείες? Κι αν ναι ποια/ποιες??
κατι σε γιογκα...
3)Βουνό ή Θάλασσα? Ποιο από τα δύο σε γοητεύει/γαληνεύει περισσότερο?
και το βουνο και η θαλασσα... αλλα πιο πολυ τα δαση...
ενα δασος στον βυθο της θαλασσας θα ηταν οτι πρεπει!
4)Ποιοι είναι οι 2 μεγαλύτεροι φόβοι σου?
να βρεθω νυχτα και μονος στο κεντρο του ειρηνικου...
ο θανατος αγαπημενου ανθρωπου.
5)Σε περίπτωση που η ανθρωπότητα ερχόταν σε επαφή με εξωγήινους, ποια πιστεύεις πως θα ήταν η σχέση της μαζί τους? α)φιλική/ειρηνική, β)πολεμική/εχθρική, γ)άλλοτε ειρηνική και άλλοτε εχθρική
τι να σου πω τωρα?
δεν ξερω.
Αν τελικά ισχύει η μετενσάρκωση και στην επόμενη ζωή,ήξερες ότι θα είσαι κάποιο ζώο,ποιο θα ήθελες να είναι αυτό?
τυραννοσαυρος...
7)Βάλε τις παρακάτω τέχνες σε σειρά από την καλύτερη προς την χειρότερη(ή λιγότερο καλή), σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σου αισθητικά κριτήρια. α)Βυζαντινή/Χριστιανική, β)Αρχαια Ελληνική, γ)Δυτικοευρωπαϊκή(αναγέννηση/διαφωτισμός), δ) Ανατολικές (κινέζικη/ιαπωνική/βουδιστική/ινδουιστική κ.τ.λ.)
β
γ
δ
α
8)Ανάφερε τα αγαπημένα σου ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4). Δηλαδή αυτούς που θαυμάζεις περισσότερο, ή που θεωρείς πρότυπο κτλ
Σωκρατης
Χαρι Κιο
ουφφφ...θελει σκεψη και δεν εχω χρονο.
9)Ομοίως, ανάφερε τα χειρότερα ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4).Δηλαδή τα περισσότερο αντιπαθητικά,υπερεκτιμημένα ή παράδειγματα προς αποφυγήν
φασιστες
Τσαλικης
και πολλοι ακομη...
10)Στο άκουσμα της λέξεως "Ελλάδα", γράψε τις 3 λέξεις που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό.
Εσεται ημαρ...
Ανθρωπος...
11)Γράψε με μία πολύ σύντομη πρόταση τι σε έχει διδάξει η ζωή μέχρι τώρα?
μη λογομαχεις με εναν ηλιθιο γιατι θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει λογο πειρας.
12)Ποιο είναι το τρομακτικότερο όνειρο που έχεις δει?
προσπαθουσαν να βιασουν την κοπελα μου...
φρικη...
then you better turn away

Δεν ξέρω... Δύσκολη μου φαίνεται η ερώτηση. Νομίζω ότι επικεντρώνομαι σε ένα πολύ μικρό σημείο του. Συγκεκριμένα στο ρούχο που φοράει και πιο συγκεκριμένα πάνω στην καρδιά. Φοράει κάτι που έχει χρυσαφί και κόκκινα σχέδια.(Είναι εξανθρωπισμένος στην εικόνα)
2)Θα εμπιστευόσουν μία ή περισσότερες εναλλακτικές θεραπείες? Κι αν ναι ποια/ποιες??
Η φρουτοφαγία και ο καλός ύπνος γιατρεύει τα πάντα. (Εντάξει, όχι και τα πάντα, αλλά τις ιώσεις και τα κρυώματα πιο καλά κι από αντιβιωτικά νομίζω).
3)Βουνό ή Θάλασσα? Ποιο από τα δύο σε γοητεύει/γαληνεύει περισσότερο?
Με γαληνεύει το βουνό. Η θάλασσα με γοητεύει γιατί αλλάζει μορφές και χρώματα.
4)Ποιοι είναι οι 2 μεγαλύτεροι φόβοι σου?
1ος: Να μην πάθει κάποιος από τα αγαπημένα μου πρόσωπα κάτι μη αναστρέψιμο.
2ος: Αυτόν τον καιρό φοβάμαι όταν γυρίζω μόνη σπίτι μη μου επιτεθεί κανείς. Στην περιοχή που μένω έχουν συμβεί διάφορα και εμένα προσωπικά επίσης.
5)Σε περίπτωση που η ανθρωπότητα ερχόταν σε επαφή με εξωγήινους, ποια πιστεύεις πως θα ήταν η σχέση της μαζί τους? α)φιλική/ειρηνική, β)πολεμική/εχθρική, γ)άλλοτε ειρηνική και άλλοτε εχθρική
Δεν ξέρω. Πάντως αν κάποιος από τους δυο άρχιζε πόλεμο, αυτοί θα ήμασταν εμείς.
6)Αν τελικά ισχύει η μετενσάρκωση και στην επόμενη ζωή,ήξερες ότι θα είσαι κάποιο ζώο,ποιο θα ήθελες να είναι αυτό?
Θα ήθελα να ήμουν κατσικάκι για να με σφάζανε το Πάσχα και να ξαναγινόμουνα γρήγορα άνθρωπος.
7)Βάλε τις παρακάτω τέχνες σε σειρά από την καλύτερη προς την χειρότερη(ή λιγότερο καλή), σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σου αισθητικά κριτήρια. α)Βυζαντινή/Χριστιανική, β)Αρχαια Ελληνική, γ)Δυτικοευρωπαϊκή(αναγέννηση/διαφωτισμός), δ) Ανατολικές (κινέζικη/ιαπωνική/βουδιστική/ινδουιστική κ.τ.λ.)
β, γ, δ, α
8)Ανάφερε τα αγαπημένα σου ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4). Δηλαδή αυτούς που θαυμάζεις περισσότερο, ή που θεωρείς πρότυπο κτλ.
Μαρία Κιουρί, Μπαχ, Ντα Βίντσι, Περσεφόνη
9)Ομοίως, ανάφερε τα χειρότερα ιστορικά/μυθολογικά πρόσωπα(από 1 μέχρι και 4).Δηλαδή τα περισσότερο αντιπαθητικά,υπερεκτιμημένα ή παράδειγματα προς αποφυγήν.
Η ωραία Ελένη
10)Στο άκουσμα της λέξεως "Ελλάδα", γράψε τις 3 λέξεις που σου έρχονται αμέσως στο μυαλό.
Αγελάδα: (Ήταν ο πρώτος συνειρμός που έκανα στα 3 μου ακούγοντας τη λέξη Ελλάδα-μοιάζει ηχητικά με την αγελάδα-όταν έμενα στην Γερμανία. Τύχαινε και περνούσαμε εκείνη τη στιγμή από ένα λιβάδι με αγελάδες και έτσι νόμιζα ότι η Ελλάδα έχει πολλές αγελάδες.)
Γερμανία: (Είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Ο πατέρας μου είναι Έλληνας η μητέρα είναι Γερμανίδα)
Ιστορία: Νομίζω δε χρειάζεται αιτιολόγηση.
11)Γράψε με μία πολύ σύντομη πρόταση τι σε έχει διδάξει η ζωή μέχρι τώρα?
Δείξε αυτοπεποίθηση!
12)Ποιο είναι το τρομακτικότερο όνειρο που έχεις δει?
Ανατριχιάζω μόνο που το σκέφτομαι... Ήμουν λέει σε ένα πατάρι με το φίλο μου και ήθελα να του δείξω κάτι παλιά παιχνίδια που είχαμε καταχωνιάσει εκεί. Ανάμεσα στις σκόνες ήταν και μια Μπαμπούσκα. (Αυτές οι κούκλες που τις ανοίγεις και έχουν μια ίδια μικρότερη μέσα και αυτές με τη σειρά τους άλλη και πάει λέγοντας.) Αυτή, όμως, η Μπαμπούσκα δεν άνοιγε, αλλά ήταν από εκείνα τα παιχνίδια που είχαμε παλιότερα που τα κούρδιζες και έπαιζαν μουσική. Εγώ ήξερα πως η Μπαμπούσκα ήταν χαλασμένη και πως δεν έπαιζε πια το παιδικό τραγουδάκι που έπαιζε παλιότερα αλλά αν την κούρδιζες στρίβοντας τον κορμό της έπαιζε ανάποδα. Δεν ήθελα να ακούσω το σκοπό ανάποδα γιατί έδειχνε τον τρόπο με τον οποίο θα είχα πεθάνει όταν ήμουν μικρή, αν δεν είχα την καλή τύχη να βρίσκομαι δίπλα σε νοσοκομείο (μικρή είχα ένα ατύχημα και κόπηκαν οι φλέβες των χεριών μου). Κούρδισα, λοιπόν, τη Μπαμπούσκα και την πέταξα στο φίλο μου και βιάστηκα να κατέβω από το πατάρι. Δυστυχώς άκουσα μέρος της μελωδίας. Και ανατριχιάζω που θυμάμαι το όνειρο γιατί η μελωδία ηχεί ακόμη στα αυτιά μου. Ήταν τραγουδισμένη από παιδιά και.. δε μπορώ να συνεχίσω, λυπάμαι, είναι δύσκολο στην περιγραφή.
:*) Μου αρέσει να ζω!
Πράγματι ο Τσαλίκης είναι από τα χειρότερα ιστορικά πρόσωπα
Να επισημάνω ότι μου άρεσε πολύ η απάντηση του φίλου Timetrapped στην ερώτηση 6)
Ηλεκτροφόρο χέλι, λέει..για να μην πληρώνει ΔΕΗ...χεχε
Αν μη τι άλλο, ορθολογική και ρεαλιστική απάντηση μετά τους θανατηφορους λογαριασμούς που πληρώνουμε και τα αυξημένα πάγια![]()
![]()
Ομοίως θα μπορούσε και κάποιος που πληρώνει πολλά στην ΕΥΔΑΠ να απαντήσει στην ερώτηση 6) Καμήλα, μιας και με τόσο νερό που αποθηκεύει στις καμπούρες της δεν έχει αναγκη να αφήσει τον οβολό της στη σχετική δημόσια υπηρεσία...
Αντε να βλέπω κι άλλες συμμετοχές!!!
Δεν κρύβω ότι είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω απαντήσεις στο Quiz αυτό από τα παρακάτω μέλη:
-medtech
-Βρίλ
-dim.kar
-PaNo(εδώ ειδικά)
-WWalker
Και πολλών άλλων εννοείται!!!Οι δυνητικοί αποσυμβολιστές, προς το παρόν, ας παραμείνουν στο ακουστικό τους![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Αυτό το όνειρο σου φίλη iridav με την Μπαμπούσκα πρέπει να ήταν όντως τρομακτικότατο έτσι όπως το είχες συνδυάσει...
Αυτές οι Μπαμπούσκες...τις θυμάμαι παλιά σε ένα ράφι στο παλιό μας σπίτι...πολύ μυστηριώδεις φιγούρες ρε παιδί μου...
Δεν με τρόμαζαν, αλλά μου προκαλούσαν μυστήριο...
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Δε θέλω να σου πάρω τη δουλειά agnostic αλλά ήδη είναι εύκολο να παρατηρήσει κανείς ότι η Βυζαντινή τέχνη συγκινεί λιγότερο από όλες. Μάλλον επειδή δεν έχει εκφράσεις προσώπων.
:*) Μου αρέσει να ζω!
Καλημέρα βρε!

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...

θα παίζω μαζί της όλη μέρα….

Μαζί θα πετάμε σε άλλες διαστάσεις…

Μαζί θα ψάχνουμε τους αβύσσους της ψυχής μας

Η καλημέρα μου θα είναι ένα ποίημα….

Η καληνύχτα μου ένα Όνειρο…

Ατελείωτο!

Κορίτσια, φεύγω για μια εβδομάδα στις Μπαχάμες….Μετα απο τοσα, παω να βρω τον εαυτο μου!!!
Διαφορετικα... με βλεπω για....

Χμμμ η Θεα και εκει.... δεν ειναι ασχημη!!![]()
Εχεμβροτε ακους? χεχε δεν φερνεις το φιλο σου τον d.j, να Εκμοντερνίσουμε λιγο το Αγιον Ορος?
Χεχε εγω θα επετρεπα και στις κουμπαρες να μπαινουν!![]()
Φιλια!!!![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 12/05/2003 19:29:36
Ντροπή σου Πλάτωνα!![]()
Όσο για τον Dj… δεν τον γνωρίζω, η καλή μας λίλιθ όμως μπορεί να κάνει τα ‘κονέ’
Χμ……. θα είναι και η κουμπάρες;;;
θα το ξανασκεφτώ τότε..
Μήπως αντί για μοναστήρι να κλειστούμε σε κανένα Ρωμαϊκό λουτρό;;;Με Dj!!!! Αυτό θα πει… εκσυγχρονισμός!!
Φαντάσου εικόνα….![]()

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/05/2003 12:56:16
Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους εσάς τους νοήμονες ανθρώπους , εσάς που έχετε κάνει βίωμα ζωής την αγάπη προς τον συνάνθρωπο , να μην επιτεθείτε στους συνανθρώπους και φίλους μας οι οποίοι είναι φίλαθλοι-οπαδοί του Πανχασιακού .
Ωχ συγνώμη Παναθηναϊκού ήθελα να πω .
Ας τους αφήσουμε να λύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα μόνοι τους , ας τους συμπαρασταθούμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες με ένα χαμόγελο ( Alastis σε βλέπω μην πέφτεις κάτω από τα γέλια , χαμόγελο είπαμε ) .
Δείξτε αγαπημένοι φίλοι το μεγαλείο της ψυχής μας , δείξτε τον εσωτερισμό μας , δείξτε την ανωτερότητα μας .
Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να διδάξουμε το ήθος .
Εμείς ξέρουμε πως είναι να είσαι ο πρώτος .
Εμείς ξέρουμε να χαμογελάμε και να βοηθάμε τους αδύνατους και τους επαίτες της γης .
Μην απαντήσει κανείς στις όποιες προκλήσεις δεχτήκαμε , μην χτυπήσει κανείς πάνω στην ανοιχτή πληγή του αντιπάλου , μην θυμίσει κανείς τις σεξουαλικές πράξεις και τα πάρτυ ( Alastis σου είπα σε βλέπω άσε κάτω το λαγό … και την κότα παιδί μου και την κότα άσε κάτω . Ρεεεε είπαμε όχι σεξουαλικά μίλια και Καρεμπέ α πα πα πα δε ακούς καθόλου ) .
Αδέφια ζήτε εσείς μας οδηγείτε !
Εμπρός όλοι μαζί να κλείσουμε με τον ύμνο «Είναι αρρώστια και μαλακία να είσαι βάζελος σ αυτή την κοινωνία»
O αναζητών
Apostolos
Βρεεε για να ισιωσουμεεε λεωω εγω!!!!!!
Πλατωνα και Εχεμβροτε ετοιμαστειτε για ταξιδακι με η χωρις DJ ![]()
![]()
Mαρααα παμεεε ξεκιναμεεε!
(ε…. ψίτ…. παιδιά… ψήνω κατάσταση…..
)

Μόνο αν πάρετε και μένα μαζί, που και ...καλή παρέα κάνω
αλλά το κυριότερο ....εχω γνώσεις απο κότερα ![]()
Μα…… και γνώσεις από κότερα να μην είχες, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Γιατί το κότερο θα το οδηγεί η………τρέλα μας!