- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Επειδή πολλοί (αν όχι όλοι) έχουν την ανάγκη της προσωπικής επαφής και επικοινωνίας - πέραν των αναμφισβήτητων δυνατοτήτων που παρέχει το forum - σας γνωστοποιώ (ούτε δελτίο τύπου να έγραφα) οτι κάποιοι απο εμάς θα πάμε για καφέ, στην Πλατεία της Βαρυμπόμπης, στο καφέ «Ιωνες», το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, κατά τις 10.00 το πρωί.Προς αποφυγήν οιασδήποτε παρεξήγησης, οφείλω να υπερτονίσω οτι δεν πρόκειται για οργανωμένη εκδήλωση συλλόγου, οργάνωσης, τάγματος ή ομάδος, ούτε οργανώνεται από το esoterica.gr. Μην τρελλαίνεστε? Ενα καφέ θα πιούμε (ή τέλος πάντων ό,τι πίνει ο καθένας), θα γνωριστούμε και θα τα πούμε.
Όσοι πιστοί και άπιστοι ευπρόσδεκτοι.
ΥΓ 1 Δεν είναι ανάγκη να βάλετε ξυπνητήρι ή να τρέχετε στο δρόμο. Και 11.00 και 12.00 να έρθετε ?θα σας επιτραπεί η είσοδος (Δίνουμε στο φρουρό ρεπό τα Σάββατα).ΥΓ 2 Υπήρξε και μια σκέψη να καλέσουμε τα κανάλια να τραβήξουν πλάνα για τα δελτία ειδήσεων, με τηλεοπτικές λεζάντες όπως: «Παραφυσικά φαινόμενα σε καφετέρια» ή «Φραπέ(ς) και 666» ή «Ύποπτες καφεποσίες αιρετικών» αλλά το αφήσαμε για αργότερα
ΥΓ 3 Ενδυμασία: Οτιδήποτε πλην φούστας για τους άνδρες. Εξαιρείται το κιλτ.
ΥΓ 4 Τιμή συμμετοχής: Περίπου 3 ευρά. Τόσο έχει ο καφές, τί να κάνουμε ; Να φέρουμε τον Κουλούρη ; (Να έχετε κέρματα μαζί σας για ν αποφύγουμε το μπάχαλο με τα ρέστα).
ΥΓ 5 Και για τους λάτρεις της συνωμοσιολογίας? Όταν έλθει το γκαρσόνι θα σας ρωτήσει το σύνθημα:
- Τί θα πάρετε ;Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Σ'ευχαριστώ που με έκανες και γέλασα πρωί-πρωί!! πολύ εμπνευσμένο post (ειδικά αυτό με τον Κουλούρη...)![]()
![]()
![]()
![]()
Μας χρειάζεται το καλό χιούμορ

quote:
ΥΓ 3 Ενδυμασία: Οτιδήποτε πλην φούστας για τους άνδρες. Εξαιρείται το κιλτ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕ ΚΙΛΤ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
quote:
ΥΓ 5 Και για τους λάτρεις της συνωμοσιολογίας? Όταν έλθει το γκαρσόνι θα σας ρωτήσει το σύνθημα:
- Τί θα πάρετε ;
ΑΑΑΑΑ!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ...
ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ;...
ΕΛΑ ΝΤΕ!!!
( ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ!!!)
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 03/10/2003 22:26:57

Όπως πάντα πρωτοπόροι στην έρευνα πήγαμε , είδαμε και σας αποκαλύπτουμε τον ANTOUAN .
Ναι είναι ο σερβιτόρος που έχει αναλάβει το έργο της τροφοδότησης σας με το απαραίτητο υγρό που επιθυμείτε .
Προσοχή αν θέλετε φραπέ με γάλα πρέπει να του πείτε θέλω ένα ΜΠΕΖ , ειδάλλως θα σας έρθει σκέτο ΚΑΦΕ .
Υ.Γ. Η απάντηση στο σύνθημα είναι "Η Logo είναι κολύριο ;" απαραίτητα τα μάτια σας να είναι κλειστά όταν το λέτε .
Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 04/10/2003 00:42:49
quote:
Υ.Γ. Η απάντηση στο σύνθημα είναι "Η Logo είναι κολύριο ;" απαραίτητα τα μάτια σας να είναι κλειστά όταν το λέτε .Ο κακός λύκος
Να είσαι καλά ρε Ramogloy. Ήμουν έτοιμος να ρωτήσω ότι δεν πρέπει να ξέρουμε μόνο το σύνθημα αλλά και ποιο θα είναι το παρασύνθημα.
Πάντως με έναν τέτοιο σερβιτόρο δεν την γλυτώνετε την διαπόμπευσή σας ως... Σατανιστές, αν σας δει κανένας σερβιτόρος.
Προσοχή. Τα μάτια σας ανοιχτά.. γιατί αν περιμένετε από τον ANTOUAN
... χαθήκατε
![]()

quote:
Cube: Φίλε αννουνάκι βγάλε αυτή την φάτσα από την υπογραφή σου σε κάνει κακό! Είναι άγριος...
Έχεις δίκιο.
Βάζω κάτι πιο χαριτωμένο.

Φέυγω για... καλό ταξίδι μου εύχομαι!
Να είστε καλά θα τα πούμε στις 11 του μηνός.
Αννουνάκη καλύτερο αυτό που έβαλες από τον μάυρο!!! μήπως ήταν ο μαύρος με το πιτσόχαρτο? χα... χα... χα... Να είσαι καλά φίλε μου.

Ναι λοιπόν... Ο Antouan μας σέρβιρε καφέ σήμερα το πρωί (εννοείται μετά την συνθηματική ερώτηση)

Α, και μια ερώτηση (παρακαλώ κάντε μια προσπάθεια να απαντήσετε!):
Από την πείρα σας, ω φίλτατοι Αντμινς, ποιός πιστεύετε ότι είναι ο μέσος όρος ηλικίας των μελών? Διότι απ' ότι έχω δει υπάρχουν
12χρονοι και 77χρονοι, μια αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας που δεν καλύπτεται μόνο από τα κοινά ενδιαφέροντα! (Και 'γω σχετικά μικρός είμαι...)
Στην Σοφία και στην Γνώση π.χ. συνήθως συμμετέχουν μεγαλύτερες ηλικίες. Στο Παράξενο, μικρότερες ηλικίες.
Τι να κάνουμε; Είμαστε μια μικρή κοινωνία και έχουμε από όλες τις ηλικίες.
Διαισθάνομαι πάντως ότι ο μέσος όρος είναι περίπου 25-30 ετών.

quote:
Προτείνω ανεπιφύλακτα την επόμενη φορά η συνάντηση να είναι κοντά σε σταθμό του μετρό, κάτι που διευκολύνει τους περισσότερους...(τους Αθηναίους τουλάχιστον!)
Ωραία ! Πρότεινε σημείο συνάντησης ΥΗVH

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΩΘ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 (78 ΕΙΜΑΙ)![]()
ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ????????????????
ΣΤΟ Γ! ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ??????????![]()
ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΚΟΡΑΚΙΟΥ ??????????????????![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Edited by - AVATARGR on 06/10/2003 17:43:07

Τόπος:Γύρω από το Θησείο , με φόντο την ακρόπολη , όπου έχει και μετρό και εξηπηρετεί αρκετούς χωρίς μεταφορικό μέσο... (για να έρθουμε και εμείς οι 11χρονοι...)![]()

Όσων αφορά τους τόπους συνάντησης, πιστεύω ότι ο Anounakis με κάλυψε πλήρως, οι σταθμοί Μοναστηράκι, Θησείο και Ακρόπολη είναι ιδανικοί.
Για να αναγνωριστούμε, όλοι μας θα φοράμε Τ-shirts που θα γράφει "Ο Έλβις ζει"
ΥΓ: Σχετικά πρόσφατα είδα σ'ένα σπίτι το περιοδικό strange που είχε ένα άρθρο "Ο χίτλερ ήταν εξωγήινος". Το διάβασα και έτσι μπορώ να εκφέρω άποψη. Μα είναι πράγματα αυτά??? Είπαμε, παραφυσικό, μην το παραχ*σ*με κιόλας! Τελικά υπάρχουν δύο κατηγορίες παραφυσικών:
οι παραφυσικοί και το τσίρκο-μεντράνο.
Καλημέρα σε όλους...
Την άλλη κυριακή θα πάω για καφέ μπροστά από την ακρόπολη εκεί που αρχίζει να ανεβαίνει και έχει και αδιέξοδο έχει μιά καφετέρια, έχει και πάρκιν 3 ευρω κάνει και όσο κάνει ο καφές. Εγώ θα είμαι ντυμένος στα άσπρα και θα με καταλάβετε.
Οποιος έχει όρεξη για συζήτηση ΟΧΙ θρηκευτικού περιεχομένου ας έρθει.
Αυτή η συνάντηση ΔΕΝ θα είναι επίσημη συνάντηση του site αλλά των φίλων της γνώσης.
Ωρα 12:00. Εαν έχετε καλύτερο μέρος να προτίνετε είμαι όλος αυτιά.

Αν είμαι εντός Ελλάδος (ενδέχεται να φύγω για Γερμανία την Τετάρτη) θα προσπαθήσω να έλθω. Εσύ λευκά ; Εγώ μαύρα... (αστειεύομαι)

ΟΑΝΝΕΣ την ξέρεις την καφετέρια?
Είναι στο αδιέξοδο στην Ακρόπολη.
τι λές?