- Σύμβολα των Ε - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Κοίταξα στο Club Pathfinders και στο site των έψιλον(δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο στο δεύτερο)και βρήκα κάποιες απλά αναρωτιέμαι αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο!!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
quote:
Όχι εννοώ κάποιο site η κάπου αλλού που μπορώ να βρώ μια πληθώρα συμβόλων των έψιλον!! Ψάχνω γιατί "έπεσε" στα χέρια μου μία πανοραμική φώτο ενός νησιού του Αιγαίου και πανοραμικά φαίνεται να σχηματίζεται το συμβολο των έψιλον σε διαφορετικη μορφή απ΄ότι εχω βρει ως τώρα και θέλω να το εξακριβώσω.Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μου έχει κινήσει πολύ την περιέργια....
Πληθώρα συμβόλων των Ε δεν νομίζω να υπάρχει. Δες τα κοσμήματα που πουλάει ο Λιακό μέσω tv
τα σύμβολα των Ελ όπως τα ονομάζει, τον μαίανδρο, το Λ σε κύκλο και το Δελφικό διπλό Έψιλον.
Δηλαδή πώς είναι αυτό το Εψιλον που σχηματίζεται από το νησί. Συνήθως οι πλευρές είναι άλλοτε στρογγυλοποιημένες και άλλοτε τετραγωνισμένες. Μόνο αυτές τις διαφοροποιήσεις θυμάμαι.
Δες τα υποτιθέμενα Εψιλον δίπλα στον θρόνο του Μίνωα στην Κνωσσό.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
ΦΙΛΕ Centarius ΣΕ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr....
ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "Ε" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
quote:
Ερώτηση (η οποία μπορεί να ανοίγει άλλο κεφάλαιο...) ποιά είναι η γνώμη σου για αυτη την περιβόητη ομάδα γιατί έχω διαβάσει αρθρα και βιβλία και πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να βγάλει κάποιο συμπέρασμα...
ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "Ε"...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Ερώτηση (η οποία μπορεί να ανοίγει άλλο κεφάλαιο...) ποιά είναι η γνώμη σου για αυτη την περιβόητη ομάδα γιατί έχω διαβάσει αρθρα και βιβλία και πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να βγάλει κάποιο συμπέρασμα...
το κεφάλαιο αυτό είναι ήδη ανοιχτό σε αρκετά άλλα θέματα των forums, τα οποία μπορείς να βρεις εάν χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία της Αναζήτησης.
Επίσης, εκεί μπορεί να συνεχιστεί και η παρούσα συζήτηση.
Centarius
Σε καλωσορίζω στα forums και σου εύχομαι καλή συνέχεια ![]()
το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!