ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αποικίες σε άλλους πλανήτες... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αποικίες σε άλλους πλανήτες... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
20/08/2005, 01:25:29
quote:
ΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ
Η ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΩΝ .

Θα έπρεπε όμως αυτές οι εταιρίες να αναλάβουν το κόστος της έρευνας για να δούν αν τα ορυκτά, το υπέδαφος κτλ είναι κατάλληλα.
Και το κόστος θα ήταν πολύ μεγάλο...

quote:
Όσο για το ότι θα λυθούν αρκετά προβλήματα με την μελλοντική μας αποίκηση σε άλλους πλανήτες....αλλά θα δημιουργηθούν ακόμα περισσότερα.....κάτι αντίστοιχο όπως όταν ανακαλύφθηκε η Αμερική.....που μας το παίζουν τώρα αστυνόμοι του πλανήτη.....τι θα γίνει όταν θα προσπαθήσουν και οι "Αρειανοί" το ίδιο......ούτε να το φανταζόμαστε....

Σε αυτό δεν έχεις κι άδικο.
Μπορεί να αλλάξουμε ακόμα και πλανήτη αλλά η θέληση για εξουσία θα παραμείνει!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

20/08/2005, 11:28:15
quote:
Θα έπρεπε όμως αυτές οι εταιρίες να αναλάβουν το κόστος της έρευνας για να δούν αν τα ορυκτά, το υπέδαφος κτλ είναι κατάλληλα.
Και το κόστος θα ήταν πολύ μεγάλο

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.
20/08/2005, 14:17:54
Ναί αλλά η επιτυχία δε θα ήταν δεδομένη.
Μπορεί πχ η όλη επιχείρηση στη Σελήνη να απέβαινε άκαρπη γιατί το υπέδαφος να μην ήταν κατάλληλο ή πρόσφορο για οποιαδήποτε βάση ή αποκία.
Και τη Σελήνη την είπα υποθετικά.

CentariusΜέλος
20/08/2005, 15:47:05
Για αυτό εξάλλου νομίζω ότι στέλνουν πρώτα "αναγνωριστικά" διαστημόπλοια για την συλλογή πετρωμάτων και ορυκτών για να μελετήσουν την δομή του πλανήτη και αν αυτός μπορεί μελλοντικά να αποικηθεί....
Όσο για τις εταιρίες δεν πιστεύω να διακινδύνευαν να χρηματοδοτήσουν ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα εκτός και αν είχαν αποδείξεις ότι όντως υπάρχει κάτι εκμεταλεύσιμο που θα τους αποφέρει τεράστια κέρδη.....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

20/08/2005, 18:32:42
quote:
Όσο για τις εταιρίες δεν πιστεύω να διακινδύνευαν να χρηματοδοτήσουν ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα εκτός και αν είχαν αποδείξεις ότι όντως υπάρχει κάτι εκμεταλεύσιμο που θα τους αποφέρει τεράστια κέρδη.....

Αυτό λέω, φίλε μου!
Φαντάσου να το έκαναν σε 2-3 πλανήτες (αν είχαν την δυνατότητα υποθετικά) κι έβρισκαν οτι δε μπορεί να αποκηθεί ο εν λόγω πλανήτης.
Θα έχαναν τα πάντα.

οργη του θεουΝέο Μέλος
21/08/2005, 19:50:38
ανακοινωση:ανακαλυψαν πριν απο λιγο καιρο,εναν πλανητη λιγο πιο εξω απο το ηλιακο μας συστημα που πλησιαζει πιο πολυ απο ολους την γη.τον ονομασαν "εξαδερφη" της γης,
ειναι μονο 7 φορες μεγαλυτερος και ειναι 7 ετη φωτος μακρια μας.
το διαβασα στο βημα science το οποιο ομως δεν εχω μαζι μου αυτη την στιγμη.
θα ξαναμπω για περισσοτερες λεπτομερειες.

IsidoraΜέλος
21/08/2005, 20:29:42
Γειά σας και από μένα παιδιά,

Δεν έχω διαβάσει, το θέμα λεπτομερώς από την αρχή, γι΄ αυτό και δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί και από άλλους φίλους [ που όμως θα πρέπει να έχει αναφερθεί..., γιατί δεν είναι κάτι τόσο καινούριο...].

Τι νόημα έχει, το ότι πωλούνται και κατά συνέπεια και αγοράζονται οικόπεδα στη σελήνη, αν δεν είχαν τουλάχιστον, την ιδέα, στην άκρη του μυαλού τους, για κάτι τέτοιο μακροπρόθεσμα...

Εσείς όμως, μην ακούτε τέτοια...

"Αν ο Θεός ήθελε, ο άνθρωπος να φτάνει εκεί πάνω..., θα του είχε βάλλει φτερά... "

Θα περίμενε τους Αμερικάνους...

21/08/2005, 23:51:45
Οργή του Θεού, το έχω ακούσει αυτό που είπες.
Αλλά δε νομίζω να πάμε ποτέ εκεί πέρα...
Αν πάντως μοιάζει με εμάς ως πλανήτης, μήπως έχει και παρόμοια ζωή με εμάς...?

Ισιδώρα, δε νομίζω να μην πάμε ποτέ στο διάστημα.
Απόδειξη του οτι πήγαμε στην Σελήνη!

CentariusΜέλος
22/08/2005, 16:57:04
Φίλε οργη του θεου για ποιόν πλανήτη συγκεκριμένα αναφέρεσαι????
Αν μπορείς να βρείς λεπτομέρειες θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να τις αναλύσουμε...
Ηαπόστασή του είναι σταθερή????

Φίλη Isidora το γνωρίζω το θέμα αν και δεν έχει αναφερθεί....
2 φίλοι μου μπήκαν στον πειρασμό και αγόρασαν απο ένα στρέμμα έκαστος, προσωπικά το θεωρώ απάτη και έναν ακόμη τρόπο για να βγάλουν ορισμένοι γρήγορο και εύκολο χρήμα!!!!

Φίλε Dying_Incubus να συμπληρώσω ότι πήγαμε στην Σελήνη αλλά όχι με τον γνωστό σε όλους τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τρόπο αλλά όσες φορές και αν έχουμε πάει αυτό έχει γίνει με άκρα μυστικότητα....

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

22/08/2005, 17:25:21
quote:
Ναί αλλά η επιτυχία δε θα ήταν δεδομένη.
Μπορεί πχ η όλη επιχείρηση στη Σελήνη να απέβαινε άκαρπη γιατί το υπέδαφος να μην ήταν κατάλληλο ή πρόσφορο για οποιαδήποτε βάση ή αποκία.
Και τη Σελήνη την είπα υποθετικά.

ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ
ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ.
ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
23/08/2005, 08:38:16
quote:
Φίλε Dying_Incubus να συμπληρώσω ότι πήγαμε στην Σελήνη αλλά όχι με τον γνωστό σε όλους τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τρόπο αλλά όσες φορές και αν έχουμε πάει αυτό έχει γίνει με άκρα μυστικότητα....

Σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι, αγαπητέ μου!
Δε νομίζω οτι πήγαμε στη Σελήνη όταν μας λένε οτι πήγαν οι Αμερικανοί...
Το όλο θέμα ήταν μία καλοστημένη παραπλάνηση των ανθρώπων.
Σχετικά με τα οικόπεδα που λές, είχα ακούσει οτι οι τιμές είναι αρκετά υψηλές κι όχι αρκετά φθηνές.
Για να πουλάνε λοιπόν οικόπεδα, είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα εποικηθεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.
Ίσως πάλι, μετά την εποίκηση της γίνει εξωρμητήριο για αποστολές σε άλλους πλανήτες.

Open Mind, σχετικά με αυτό που είπες για τα αναγνωριστικά σκάφη, δεν διαφωνώ καθόλου.
Με την παρούσα όμως τεχνολογία οι χρόνοι που χρειάζονται τα σκάφη αυτά για να πάνε σε κάποιους πλανήτες είναι αρκετά μεγάλοι.
Οπότε πρέπει πρώτα να υπάρξει μία ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας μας στο θέμα αυτό.

BizarreΜέλος
23/08/2005, 09:55:29
Θεωρώ πως σε ό,τι αφορά την σελήνη, μιλάμε για «προάστιο» και πάντα εφόσον η γη κατοικείται. Δεν πρόκειται καν για αυτόνομο πλανήτη, αλλά για τον δορυφόρο μας. Άρα, αν η γη καταστραφεί, το μέλλον της σελήνης ποιο θα είναι?
Και επειδή αργά ή γρήγορα, αυτό θα γίνει, δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούν με το να κάνουν κατοικήσιμη τη σελήνη. Εκτός κι αν το κάνουν πειραματικά. Επειδή είναι κοντά και μπορούν να υποστηρίζουν την επιχείρηση, μέχρι να την τελειοποιήσουν και να είναι έτοιμη να την πάνε ΜΑΚΡΙΑ…
CentariusΜέλος
23/08/2005, 11:30:21
Και να θέσω εγώ το ερώτημα ποία είναι αυτή η αρμόδια αρχή που μπορεί και εκμεταλέυετε νόμιμα εδάφη σε έναν άλλο πλανήτη????
Λογικά το πρώτο λόγο θα το είχε η Αμερικάνικη κυβέρνηση....ή κανω λάθος???

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

BizarreΜέλος
23/08/2005, 11:36:13
Ή ίσως τα έσοδα να πάνε για μελέτες, επιστημονικές έρευνες και διαστημικές αποστολές. (λέω εγώ τώρα…)
23/08/2005, 12:52:03
Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιηθεί η Σελήνη ως προπύργιο για άλλες "εξορμήσεις" μέχρι να στεριώσουν οι αποικίες στους "νέους" πλανήτες.

23/08/2005, 13:59:25
quote:
Open Mind, σχετικά με αυτό που είπες για τα αναγνωριστικά σκάφη, δεν διαφωνώ καθόλου.
Με την παρούσα όμως τεχνολογία οι χρόνοι που χρειάζονται τα σκάφη αυτά για να πάνε σε κάποιους πλανήτες είναι αρκετά μεγάλοι.
Οπότε πρέπει πρώτα να υπάρξει μία ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας μας στο θέμα αυτό.

ΣΥΜΦΩΝΩ
quote:
Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιηθεί η Σελήνη ως προπύργιο για άλλες "εξορμήσεις" μέχρι να στεριώσουν οι αποικίες στους "νέους" πλανήτες

ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.
CentariusΜέλος
23/08/2005, 14:53:09
quote:

Ή ίσως τα έσοδα να πάνε για μελέτες, επιστημονικές έρευνες και διαστημικές αποστολές. (λέω εγώ τώρα…)

Με ποιανού το συμφέρον?????
Ποιος πραγματικά έχει τα δικαιώματα της σελήνης????

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

BizarreΜέλος
23/08/2005, 15:24:17
Σύμφωνα πάντα με το αισιόδοξο σενάριο…. Προς όφελος της ανθρωπότητας!!!
(Τι είπα τώρα η γυναίκα!)
CentariusΜέλος
23/08/2005, 16:45:28
Bizarre μήπως δουλέυεις στον ΟΗΕ και μας το κρύβεις???
Μακάρι όλοι να ήμασταν τόσο αισιόδοξοι.......

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

23/08/2005, 19:45:51
quote:
Σύμφωνα πάντα με το αισιόδοξο σενάριο…. Προς όφελος της ανθρωπότητας!!!
(Τι είπα τώρα η γυναίκα!)

Καλή μου, αν διάφορα έσοδα πήγαιναν πρός όφελος της ανθρωπότητας θα ήμασταν πολύ πιο ευτυχισμένοι όλοι μας...