- μα που πηγε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΑΝΟΙΞΕΣ ΘΕΜΑ OUIJA;;;
ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ OUIJA.
ΔΥΟ OUIJA ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ;;;![]()
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ...ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΠΡΩΤΟΣ.![]()
ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ OUIJA![]()
BYE!!

Πέθανε μια άλλη μέρα
Είσαι σίγουρος ότι δημοσιέυτηκε; Ίσως συνέβει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δεν δημοσιέυτηκε.
Το λέω αυτό γιατί ακόμα και αν στο μετακίνησε κάποιος από τους διαχειρηστές στην αναζήτηση θα εμφανιζότανε.
Άσε που έχω την εντύπωση ότι σου στέλνουν email όταν μετακινούν ένα θέμα σου.
Τέλος πάντων θα εμφανιστεί και κάποιος από τους υπεύθυνους μας (τους τρεχουμε τους καημένους
) που θα γνωρίζουν καλύτερα αν μετακινήθηκε ή όχι.
Υπάρχει λόγος που θέλεις να ανοίξεις καινούρια συζήτηση για το Ouijia αντί να συνεχίσεις σε κάποια υπάρχουσα με αυτό η παρεμφερές θέμα;

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Edited by - Silverwolf on 08/08/2003 11:06:14
ΑΠΟ O.U.I.J.A.
ΜΟΥ ΤΟ 'ΚΑΝΕ OUIJA
AN KAI ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ OUI.JA![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
Χμ...μάλλον εμφανίσθηκε κάποιο...πνευματάκι
...και εξαφάνισε το θέμα σου φίλε matrix_ghost![]()
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το έχασα![]()
Μάλλον ο Admin έκανε κάποιο μαγικό![]()
Πάντως όπως είχαμε γράψει και στο δικό σου topic, μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις στο υπάρχον αντίστοιχο topic του wicca![]()

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
quote:
Μάλλον ο Admin έκανε κάποιο μαγικό
ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗ ΔΟΞΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
Η Silverwolf έχει δίκιο: κάποιο τεχνικό πρόβλημα όντως παρουσιάστηκε...
Για την ακρίβεια μία "ατασθαλία" της Βάσης Δεδομένων εξακόντισε το Θέμα που άνοιξε ο matrix_ghost σε ένα είδος πεδίου λήθης των Forums, δυστυχώς μία μη αναστρέψιμη διαδικασία (τουλάχιστον με φυσιολογικά μέσα).
Ευτυχώς το περιστατικό ήταν μεμονωμένο και δεν επηρεάστηκε κάποια άλλη συζήτηση (ούτε πιστεύω ότι θα γίνει και στο μέλλον).
Επειδή το θέμα περιείχε μόνο το εναρκτήριο μήνυμα του matrix_ghost, την απάντηση του Συντονιστή μας old tiger και μία τελευταία απάντηση δική μου, θα προσπαθήσω να αποκαταστήσω σε αυτήν την συζήτηση το θέμα επαναφέροντας τις πληροφορίες που περιείχε:
- Ο matrix_ghost ζήτησε πληροφορίες για τα ouija boards.
- O old tiger, πολύ σωστά τον παρέπεμψε στο ήδη υπάρχον σχετικό θέμα >> OUIJA
- Από την πλευρά μου τέλος έγραψα ότι το καινούργιο θέμα δεν θα δεχτεί άλλες απαντήσεις (φαίνεται πως εισακούστηκα... "για τα καλά"!!) και ότι η Συζήτηση για τους Πίνακες OUIJA θα συνεχιστεί στην παλαιότερη συζήτηση.
Αυτά για το "ζήτημα". Ζητούμε συγνώμη από τους συμμετέχοντες.
Η Ενεργή Συζήτηση σχετικά με το OUIJA μετονομάστηκε έτσι μόνο και μόνο για τη διευκόλυνση της αναζήτησης...
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Από την πλευρά μου τέλος έγραψα ότι το καινούργιο θέμα δεν θα δεχτεί άλλες απαντήσεις (φαίνεται πως εισακούστηκα... "για τα καλά"!!) και ότι η Συζήτηση για τους Πίνακες OUIJA θα συνεχιστεί στην παλαιότερη συζήτηση.
Admin, πιάνουν οι "κατάρες" σου βλέπω
Ή μήπως απλώς το προέβλεψες και το μάντεψες; Θα σε αναγραμματίσσω και θα σε λέω MADIN (δλδ. ΜΑΝΤΙΝ)
Χμμμ... για να το εξακριβώσουμε θα σου στείλω μια λίστα με αντιπαθείς μου ανθρώπους. Κάνε κάτι ανάλογο για να... απαλλαχτώ από αυτούς. ![]()
![]()
![]()
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.![]()

Από το τίποτε πάει να δημιουργηθεί κάτι, που δεν είναι ούτε σωστό ούτε ωραίο.
Matrix_Ghost, ο Wicca δεν νομίζω να εννοούσε πραγματικά ότι του έκλεψες το θέμα του. Απλώς του αρέσει να αστειεύεται, με την αφέλεια της εφηβείας του. Αυτό του το χαρακτηριστικό το έχει... πληρώσει με αρκετά "λουκέτα" σε topics που έχει ανοίξει. Πάντως είμαι σίγουρος ότι δεν είχε καμία κακή πρόθεση.
Αφήνω το topic για λίγες ημέρες, αν χρειαστεί να ειπωθεί κάτι άλλο και το κλειδώνω μετά.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΟΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ADMIN ΠΟΥ ο Admin έκανε κάποιο μαγικό
ΧΕΧΕΧΕ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
Edited by - matrix_ghost on 08/08/2003 19:32:19

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΔΕΝ θέλω να επέμβω αλλά νομίζω οτι μπορείς να φτιάξεις εύκολα παρόμοιο θέμα με τον Wicca δίνοντάς του άλλο θέμα και περιεχόμενο.
Don't press yourself.
let you free.
you will find the answer.
Be sure.
![]()
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
Συγγνώμη δεν το ήξερα.
Don't press yourself.
let you free.
Be sure.
![]()
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
OK

Don't press yourself.
let you free.
Be sure
ΕΝΑ OUIJA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΟΧΙ ΔΥΟ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα