ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

2230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AetosΜέλος
29/10/2005, 15:55:22
quote:

ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 19η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005, ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ.

Αααα μην το ξεχάσω:

Ο Άγιος Κωστάντας μας λέει μάλλον το 2006:
Δις τρισάριθμος χιλιαντάδος νόει, όταν τέρμα φέρωσιν, συν έβδομον αιώνα, ξανθόν γένος ορμήται πρός Βυζάντιον τάχα πρός γενής ανακτόρων διχθήση
2 χ 1003 = 2006

stits4Νέο Μέλος
29/10/2005, 16:38:28
ΑΔΕΛΦΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ peronospore,

ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΕΙΣ.

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

stits4Νέο Μέλος
29/10/2005, 16:43:50
ΑΔΕΛΦΕ ΑΕΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΝΟΩ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΕΤΗ ΚΑΙ ΤΑ 102,5 ΕΤΗ.

http://homepages.pathfinder.gr/stits3/agiuandros

http://homepages.pathfinder.gr/stits3/tarasiu

22Μέλος
29/10/2005, 17:04:08
Αν δεν γίνει τίποτα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου δεν τρέχει και τίποτα.Στο κάτω-κάτω αναλύσεις κάνω και τολμώ να τις εκφράζω,ενώ εσείς όλοι που με απειλείται ότι θα με κάνετε ρεντίκολο κρατάτε κρυφές τις σκέψεις σας προκειμένου μετά να το παίξετε έξυπνοι.
Αν ο κάθε ένας απο εδώ ήθελε πραγματικά να συμμετέχει στο θέμα με άδολες προθέσεις,απλώς θα παρέθετε τη γνώμη του,τη συμφωνία ή την αντίρησή του,και δεν θα απειλούσε με φράσεις του τύπου <<μετά τις 21 θα πρέπει να εξαφανιστείτε>> κ.λ.π.
Να ξέρετε ότι αν γίνει κάτι,δεν θα δεχτώ τον τίτλο του προφήτη,και αν δεν γίνει,δεν θα δώσω σημασία στα όποια ειρωνικά σχόλια κανενός,αλλά θα συνεχίσω να αναλύω τις προφητείες,θα κάνω δλδ αυτό που όλοι εσείς που ειρωνεύεστε δεν τολμάτε να κάνετε.
22Μέλος
29/10/2005, 17:29:24
Η είδηση που είχε πει κάποιος φίλος ότι οι Εβραίοι περιμένουν καποιο προφήτη με΄σα στο Νοέμβριο είναι αληθής,αλλά πρόκειται για μιά σέκτα της Ιουδαικής θρησκείας.
Οι προφητείες που μας λέει ο Λιακόπουλος ότι του δίνει ο γέροντας,είναι του Ιωσήφ Βατοπεδινού.
PeronosporosΜέλος
29/10/2005, 17:41:51
quote:
ΑΔΕΛΦΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ peronospore,

ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΕΙΣ.

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Καλά STITS αν μιλάς εσύ για δημοκρατία τι να πώ δηλαδή, ή σχιζοφρενής είσαι ή έχεις αμνησία γιατί πριν 8 σελίδες άλλα έλεγες...
Και όσο για το αν θα με προστατεύει ο Θεός ή τί θα κάνει μαζί μου είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ και ΔΙΚΟ ΜΟΥ θέμα, εσύ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ και ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ!!!!! ("Μην κρίνετε ίνα μη κριθείτε" είπε ο Κύριος) Εγώ δεν είπα ΤΙΠΟΤΑ για τον χαρακτήρα σου και δεν σε έκρινα με βάση τι πιστεύω ότι είσαι, ΚΡΙΝΩ αυτά που γράφεις και όχι τον γράφοντα, χώρια που καλά θα κάνεις να αρχίσεις να προσεύχεσαι και εσύ απο αυτά που βλέπω να γράφεις, γιατί δεν είσαι πνευματικός και αν είσουν τόσο κοντά στον Θεό όσο νομίζεις ότι είσαι, θα είσουν μοναχός στο Όρος και όχι εδώ να κάνεις τον κύρηκα.

Φίλε 22, απλά μπορούσες να αναφέρεις την ημερομηνία χωρίς να αναφέρεις το ΈΤΟΣ. Να κάνω μια επισήμανση μάλιστα, ποιός σου λέει ότι μιλάει για την αρχή του πολέμου μπορεί να μιλάει για ένα γεγονός πριν , ένα γεγονός μετά ή ένα γεγονός παράλληλα με τον πόλεμο, μην ξεχνάς ότι οι προφητείες είναι αλληγορικά κείμενα και δεν ακολουθούν χρονολογική σειρά. Συνεπώς αυτό που βρήκες, μπορεί να ισχύει αλλά δεν ξέρεις για πότε μιλάει!!!

Υ.Γ.Αν δεν κάνω λάθος σε προηγούμενες σελίδες το "εγένετω ο πρώτος δεύτερος και ο δέυτερος πρώτος" αλλιώς το αναλύσατε και συμφωνήσατε μάλιστα!

Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.

Edited by - Peronosporos on 29/10/2005 17:44:30

AetosΜέλος
29/10/2005, 18:06:56
quote:

ΑΔΕΛΦΕ ΑΕΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΝΟΩ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΕΤΗ ΚΑΙ ΤΑ 102,5 ΕΤΗ.

http://homepages.pathfinder.gr/stits3/agiuandros

http://homepages.pathfinder.gr/stits3/tarasiu

Σου ζητώ συγνώμη, την προφητεία του Αγ.Ταρασίου δεν την είχα. Προσπάθησα επανειλημένως να την ανοίξω από το site που μου παρέθεσες, αλλά δεν μου την ανοίγει ολόκληρη.

θα σου ήταν τρομερός κόπος να μου την στείλεις με ένα mail, zip-αρισμένη?
Σε ευχαριστώ!

LiakoFanΜέλος
29/10/2005, 20:26:22
quote:

Αν δεν γίνει τίποτα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου δεν τρέχει και τίποτα.Στο κάτω-κάτω αναλύσεις κάνω και τολμώ να τις εκφράζω,ενώ εσείς όλοι που με απειλείται ότι θα με κάνετε ρεντίκολο κρατάτε κρυφές τις σκέψεις σας προκειμένου μετά να το παίξετε έξυπνοι.

Οι ημερομηνίες που βγάζεις, φίλε 22, συγνώμη αλλά δεν είναι προϊόν λογικής επεξεργασίας, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Είναι μεροληπτική ΑΝΤΙΛΗΨΗ, προϊόν του δεξιού ημισφαιρίου, και όχι της λογικής:

Δηλαδή διάβασες κάποιες ημερομηνίες σε ένα βιβλίο, κι όλα τα βλέπεις μέσα από τα ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ του Νοέμβρη 2005, και κάνεις τα στραβά μάτια στην πληθώρα στοιχείων που δείχνουν αργότερα.

Βλέπεις το <<δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην εξουσία ο Πούτιν>>, και το εμφανίζεις σαν ένδειξη, σχεδόν απόδειξη, ότι θα αρχίσει πόλεμος το 2005, ενώ αυτό δεν θέτει κανένα χρονικό όριο.

Και το χειρότερο, δεν κάνεις κανένα ξερκαρτάρισμα, ότι σαβούρα βρεις γραμμένη στα Ελληνικά του Μεσαίωνα για υποτιθέμενη προφητεία, την διαβάζεις και:

1. την χρησιμοποιείς όπου συμφωνεί με τον Νοέμβρη 2005
2. την αγνοείς όπου δείχνει αλλιώς

Και αδιαφορείς αν ο Λέων ήταν βαρεμένος, ή αν οι άλλοι τον επαναλάμβαναν, ή αν ο Παϊσιος, ο Κοσμάς, η Αγία Γραφή ολόκληρη δεν έίπαν τίποτα που να ταιριάζει.

Γι αυτό και να γίνει τίποτα το Νοέμβρη 2005, μάλλον από τύχη θα βγεις ακριβής. Όχι από την ποιότητα της επεξεργασίας.

Η πλάκα είναι πως, ότι και να σου πούνε, εσύ θα συνεχίζεις να υποστηρίζεις τη γνώμη αυτή μέχρι γελοιοποιήσεως, κι όποιος προσπαθήσει να σε προσγειώσει, θα τον σνομπάρεις όπως έκανες με τον gigeni.

Σνόμπαρε κι εμένα τώρα. Άντε, καλό Εγγλέζικο sulking.

stits4Νέο Μέλος
29/10/2005, 21:04:45
ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ,

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ:

1. «ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ»

2. «ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΦΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ»

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ (Φ.Π.Α.). ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1987.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΗΔΗ ΟΤΑΝ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ 19% ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΑΙ
ΑΠΟ 1-1-2006.

ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ 19 – 11 – 2005 !!!!!!!!!

LiakoFanΜέλος
29/10/2005, 21:26:10
quote:

ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

Μήπως εννοούσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ?