ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γήινες και εξωγήινες συμπεριφορές και σκέψεις... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Γήινες και εξωγήινες συμπεριφορές και σκέψεις... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/08/2011, 17:58:51
Ωραία τα εφφέ στο τραγουδάκι σου Ζιπ.

θα σου έλεγα να πιώ ενα ποτήρι στην υγειά σου,αλλά επειδή πίνω μόνο ένα,θα αρκεστείς στην γουλιά!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/08/2011, 19:34:22

To ποτήρι του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ

Άντε στην υγειά μας!!

Σημ:
Και για να μην ξεχνιόμαστε, περιμένουμε μια σαφή απάντηση για το εάν παραπλάνησες την κοινότητα σχετικά με τα στοιχεία που δήλωσες για την ταυτότητα και την ιδιότητά σου.

06/08/2011, 20:10:24
Εμπρός λοιπόν?
Εβίβα….. και άσπρο πάτο

06/08/2011, 23:04:01
Αμαλία ευχαριστώ που μου δίνεις το μικρό ποτήρι.

Εσύ κρατάς το μεγάλο?

quote:

Σημ:
Και για να μην ξεχνιόμαστε, περιμένουμε μια σαφή απάντηση για το εάν παραπλάνησες την κοινότητα σχετικά με τα στοιχεία που δήλωσες για την ταυτότητα και την ιδιότητά σου.

Εχει καμμία σημασία τι θα απαντήσω?

Εχει καμμία σημασία αν δεν απαντήσω?

Δεν ζήτησα να προσληφθώ,ώστε να καταθέσω τίτλους σπουδών.

Αν και αγράμματος μπορώ να λύνω προβλήματα αστροφυσικής.
Εχω το <χάρισμα>,βρε παιδί μου,πως να το πούμε?

Κάτι σαν τούς Αποστόλους,αγράμματοι ψαράδες μεν,αλλά είδες τι τους έκανε αυτη η επιφοίτηση?

Αν έγραφε στο φόρουμ ο Απόστολος των Εθνών,θα του ζήταγες να καταθέσει διαπιστευτήρια πανεπιστημίων?

Σοβαρά τώρα,δεν εχω τίποτα προσωπικό μαζί σας και επιθυμώ να παραμείνει ετσι,αν κι εσείς το θέλετε.Αν επιθυμείται κάτι διαφορετικό,το καρπούζι και το μαχαίρι είναι δικά σας.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

MasvidalΜέλος
07/08/2011, 11:40:34
Μεταξύ των γήινων και των εσω-εξωγήινων συμπεριφορών θα προτιμήσω αναφανδόν τη δεύτερη κατηγορία.