ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

gegal18 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
gegalΝέο Μέλος
07/05/2003, 14:25:34
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ

07/05/2003, 14:47:28
Καλώς ήρθες Φίλε μου!

thothΙδρυτικό Μέλος
07/05/2003, 14:52:03
Καλησπέρα και σε εσένα.

Ευχαριστούμε για την "Καλημέρα" όλοι οι κύριοι (και όλες οι κυρίες υποθέτω, αν και ξέχασες να τις καλημερίσεις).

Βλέπω ότι δημιούργησες ένα νέο topic με τίτλο αλλά με κενό περιεχόμενο. Να υποθέσω ότι θα προσθέσεις και περιεχόμενο;

Το ελπίζω και το εύχομαι. Γιατί αν το μήνυμα μείνει έτσι, δεν έχει νόημα ύπαρξης, οπότε θα περάσει στο αρχείο, για να μην παραπλανά τους επισκέπτες και τα μέλη του forum.

Αναμένω...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

κυρία ΛουκκάΝέο Μέλος
07/05/2003, 15:13:37
Καλοιμέρα κήριοι!

Διλαδόί εμής οι κηροίες, τήποτα;;;
Ανύκουστων!
Απραιπων!
Εσχος!!!

Παρακαλό σας πολή να ανακαλαίσατε!

Μαι την φηληκή μου καλοιμέρα...Κήροιε!

RemowoΝέο Μέλος
07/05/2003, 15:45:20
kalispera sta paidia...!!!

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
08/05/2003, 18:12:00
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

08/05/2003, 21:48:53
Κλείδωμα!!!!!!!!

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...

angelstormΝέο Μέλος
08/05/2003, 21:59:43

ΠΝΙΓΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.....................................

ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΩ,
ΜΕΛΑΝΙΑΖΩ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ.........

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ "ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ........

ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!

ΒΥΘΙΖΟΜΑΙ !

ΕΧΩ ΠΝΙΓΕΙ .................................

ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!

Angelstorm

LoucasΜέλος
08/05/2003, 22:00:35

[

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

08/05/2003, 22:03:32
Κλείδωμα;;;;

08/05/2003, 22:11:53
ΦΙΛΕ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΠΩΣ "ΒΡΩΜΟΥΣΕ" ΝΑ' ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ.

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΑΓΓΕΛΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΟΥ, ΠΝΙΞΕ ΜΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΛΕΨΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ, ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΩΚΑΙΑΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΜΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΜΟΥ, ΝΕΚΡΟΣ Η ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΙΩΝΙΑ ΜΥΗΜΕΝΟΣ

ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ ΤΙ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ;

Edited by - ARCHON on 08/05/2003 22:13:42

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
09/05/2003, 01:56:49
Σατανική εφευρηματικότητα....

Περιμένω τα αποτελέσματα της στατιστικής σου...gegal mate!

Αν και υποπτεύομαι κάτι από τα αποτελέσματα...
Με τις υγείες μας....

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

09/05/2003, 14:18:06
Χαίρετε!

Επειδή είναι ολοφάνερο ότι το topic αυτό δεν έχει θέμα και είναι απλά άλλο ένα χτύπημα τον γνωστών άγνωστων, θα παρακαλούσα πραγματικά τον Admin να πάρει θέση. Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να κλειδωθεί, μα επειδή δεν αποφασίζω εγώ για την μύρα ενός topic και κανένα άλλο μέλος, απλός κάνω μια έκκληση παράκληση τουλάχιστον στον admin να κάνει αισθητή την παρουσία του μιας και είναι ο μόνος που ουσιαστικά μπορεί να ισορροπήσει την κατάσταση.
Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία.

Έτσι, για ένα ξεσκαρτάρισμα.

Ευχαριστώ.

09/05/2003, 14:26:05

AKOMA KAI OTAN KAΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ..."ΠΝΙΞΙΜΟ" ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΙΕΙ ΦΙΛΕ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΤΙ; ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΙΣΩΣ; ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ; ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ; ΙΣΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΙΨΑΣΠΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...ΧΑΙΡΕ GEGAL ΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΧΑ ΧΑ...

ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ARCHON

09/05/2003, 14:37:29
Ποιο "Πνίξιμο", ποια "Καλημέρα"... ποιο Θέμα;;

Το "Θέμα" μεταφέρεται από το Forum " .-= Η ΣΟΦΙΑ =-. " στο "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού"...

Ως γνωστόν στο συγκεκριμένο Forum τα Θέματα αρχειοθετούνται μετά από την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος, παρότι η διαδικασία αρχειοθέτησης δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Υπενθύμιση:

Στα Forums "ειδικής θεματολογίας" δημιουργούνται συζητήσεις με συγκεκριμένο θέμα που σχετίζεται, είναι αυτονόητο φυσικά, με τη θεματολογία του Forum που τα φιλοξενεί.

Στο Forum (της Γενικής Κατηγορίας Συζήτησης) "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." φιλοξενούνται Συζητήσεις που σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του Τόπου αλλά είναι πιο γενικές ή είναι πολύπλευρες κ.ό.κ.

Στο Forum (της Γενικής Κατηγορίας Συζήτησης) "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού" δημιουργούνται (ή μεταφέρονται) Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του Τόπου αλλά οπωσδήποτε συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!

Την καλησπέρα μου λοιπόν!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

wiccaΜέλος
29/06/2003, 23:42:33
ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑDMIN????????

Πέθανε μια άλλη μέρα

SecondbornΜέλος
30/06/2003, 03:57:53
Καληνύχτα σου εύχομαι φίλε μου gegal.
Καλή παραμονή και δημιουργική συμμετοχή σ'αυτή την όμορφη "παρέα" που έχει δημιουργηθεί εδώ.
Σε καλώ φίλε μου να αναφέρεις το περιεχόμενο του θέματος που άνοιξες.

Τα υπόλοιπα μέλη τα παρακαλώ μέχρι να απαντήσει ο νέος φίλος μας να μη δώσουν συνέχεια στο θέμα. Μην το πνίξετε πριν πνιγεί.
Εξάλλου πού ξέρετε; Ίσως ο πραγματικός στόχος του φίλου μας να είναι ακριβώς αυτό: Το δικό μας πνίξιμο.(ελπίζω πως όχι)
Οπότε ας περιμένουμε να δούμε αν θα "σηκώσει κύμα στη θάλασσα" και μετά αποφασίζουμε αν θα μπούμε. Είτε έτσι είτε αλλιώς η τελική απόφαση για τη συμμετοχή μας σε ένα θέμα είναι μόνο δική μας.

Φιλικά

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
T-SEEKERΜέλος
30/06/2003, 22:27:01
καλημέρα...
ίσως όμως και να μην βγήκε η αρκούδα επειδή μόνο και μόνο η σελήνη ήταν απο πάνω της ... και στο κατω και γιαυτό ευθύνεται ο σανταμ ??? μα τι έχει κανει αυτός ο άνθρωπος και όλοι τον κατηγορούμε ? τώρα θα μου πείτε πως και η γάτα μου δεν μπορεί να πιάσει ποντίκι... ε λοιπόν όχι κύριοι...μπορεί και παραμπορεί. έχει ψοφήσει βέβαια εδώ και έναν χρόνο αλλα έτσι και αλιώς ποιός μπορει΄να καθορίσει τη ζωή και το θανατο ?... και απαντώ ... ουδείς ! αλλα πέρασε η ώρα...καληνύχτα !

όσο νόημα είχε το παρον μύνημα άλλο τόσο έχει αυτό το τοπικ ... δεν νομίζω πως αξίζει να υπάρχει πλεον .

quote:
Σε καλώ φίλε μου να αναφέρεις το περιεχόμενο του θέματος που άνοιξες.

αν δεν πει κατι συντομαι θα πει πως είναι απλώς αλλος ένας που είπε " τι στο καλό είαι αυτό ? ας κανουμε την πλάκα μας για λίγο ." δεν αξίζει να τρώνε τον χώρο του εσωτερικα τέτοιες βλακείες που ούτε καν στο χω΄ρο ττης χαλάρωσης και τουγέλιου υπαγονται...
ευχαριστώ

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"