ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

spider-man30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ProtectorΜέλος
02/07/2007, 13:22:47
Όλοι διακατεχόμαστε από την περιέργεια του μεταφυσικού και θέλουμε να δούμε με τα μάτια μας κάτι μεταφυσικό για να πειστούμε, όμως στο συγκεκριμένο θέμα τόσοι πολλοί που θέλετε να πειστείτε είστε έτοιμοι να προκαλέσετε τεράστιο κακό στους δικούς σας ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα? Είστε έτοιμοι να προκαλέσετε ακόμα μεγαλύτερο κακό στους εαυτούς σας που μπορεί να σας στιγματίσει μια ζωή? Είστε έτοιμοι να φέρετε κάτι που θα τρέφετε από την αρνητική ενέργεια του φόβου σας, και θα κάνει τα πάντα για να σας καλλιεργεί φόβο? Και όχι μόνο σε σας όπως είπα. Δυστυχώς δεν είναι μυθοπλασία το συγκεκριμένο, και όσοι το έχουν επιχειρήσει η μετακόμιση σε άλλο χώρο ήταν το αναγκαίο κακό, η ισόβια τρομοκράτηση τους και ο στιγματισμός των παιδιών τους που ζούσαν στον χώρο και δεν μπορούν να κοιμηθούν ήρεμα για δεκαετίες είναι κάτι πιο φρικτό.
RankettΜέλος
03/07/2007, 14:14:18
quote:
Γιατί οι περισσότεροι λενε "μην το κανεις, είναι επικίνδυνο" και δεν λενε απλώς "δεν γίνεται τίποτα, δεν αξίζει τον κόπο" ;

Γιατί; Μήπως γιατί εκτός από θηλαστικά είμαστε και σκεπτόμενα όντα;
fishfemaleΝέο Μέλος
04/07/2007, 17:45:27
- Γιατί οι περισσότεροι λενε "μην το κανεις, είναι επικίνδυνο" και δεν λενε απλώς "δεν γίνεται τίποτα, δεν αξίζει τον κόπο" ; Είναι γνωστό ότι πολλές φορές ο άνθρωπος στο "μη" συμπεριφέρεται ακριβώς αντίθετα, από αντίδραση και περιέργεια... -

Αυτή ήταν ολόκληρη η φράση μου αγαπητέ/ή. Εννοούσα ότι γενικά το "μη" μεγαλώνει την περιέργεια κάποιων που τους ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα.

Φιλικά!

elemarΝέο Μέλος
05/07/2007, 12:37:42
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΟΝΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ .ΦΟΒΟΜΟΥΝ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.
RankettΜέλος
06/07/2007, 13:18:05
[quote]
- Γιατί οι περισσότεροι λενε "μην το κανεις, είναι επικίνδυνο" και δεν λενε απλώς "δεν γίνεται τίποτα, δεν αξίζει τον κόπο" ; Είναι γνωστό ότι πολλές φορές ο άνθρωπος στο "μη" συμπεριφέρεται ακριβώς αντίθετα, από αντίδραση και περιέργεια... -

Αυτή ήταν ολόκληρη η φράση μου αγαπητέ/ή. Εννοούσα ότι γενικά το "μη" μεγαλώνει την περιέργεια κάποιων που τους ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα.

Φιλικά!
ΟΚ, βλέπω τι εννοείς. Απλά μου φάνηκε ότι θέτεις το πρώτο σκέλος ανεξάρτητα από το δεύτερο. Συγγνώμη για την παρανόηση.

RankettΜέλος
06/07/2007, 13:20:04
quote:

Φιλικά!

ΟΚ, βλέπω τι εννοείς. Απλά μου φάνηκε ότι θέτεις το πρώτο σκέλος ανεξάρτητα από το δεύτερο. Συγγνώμη για την παρανόηση.
dragarΝέο Μέλος
21/07/2007, 01:09:44
Λοιπόν... Αυτό που θα σας πώ είναι πέρα για πέρα αληθινό και Θα ήθελα την γνώμη κάποιου που ξέρει γι' αυτό το θέμα. Χωρίς να πολυλογώ Πήρα μια μέρα τον πίνακα ouija από ένα φίλο μου να <<παίξω>> με την ξαδερφή μου, ακομα και αν δεν το πιστευα πραγματικα.. Λοιπόν μετά απο μερικές προσπαθειες ήρθε ενα πνεύμα, δαίμονας μας είπε ότι ήταν και αρχίσαμε να συζητάμε.. Μας έγραφε πολλά πράγματα απο μόνο του, χωρίς να το ρωτάμε πολλές φορές, όπως οτι ειμαστε αργόστροφοι, μαλ*κες ηλίθιοι κτλ, ή ότι ήξερε την ξαδέρφη μου στην προηγούμενή της ζωή που ήταν αμαζόνες, ότι ήταν φιλες και τόνιζε κάθε φορά ότι την αγαπάει και ότι θα ξανασυναντηθούν μια μέρα(!) Εμένα μου τόνιζε κάθε φορά ότι θελει να με σκοτώσει οτι με μισει και θέλει να μου κανει τη ζώη δύσκολη απλά επειδή υπάρχω!.. Τέλως πάντων δεν ξέρω αν κάναμε καποιο λάθος, αλλά όπου και αν πηγαίναμε να παίξουμε ερχόταν το ίδιο πνεύμα (Αρμαγεδώνα ή
είπε οτι το λεγαν, αλλά μετά μας είπε ότι δεν ήταν το πραγματικο του ονομα) και ότι ακομα και αν το διωξουμε αυτο θα ξανάρθει.. Και όντως οσες φορές προσπαθούσαμε όλο αυτο ερχόταν.. Η ξαδέρφη μου όμως εξακολουθούσε να μην το πιστευει και μια μέρα που βγήκαμε έξω με μια αλλη φίλη πιο μικρή και είπαμε πριν πάμε να το ΄δωσουμε στον φίλο μου να παιξουμε αλλη μια φορα. Καθήσαμε σε ένα πάρκο δίπλα σε μια εκκλησία που είχε ερημια και ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Ο δείκτης κουνιόταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρήγορα μεχρι που δεν προλαβαίναμε να διαβαζουμε και του ζητησαμε να πηγαινει πιο σιγα. Μας είπε επίσης οτι ειναι πιο δυνατο κοντα σε εκκλησία.. Επίσης μας είπε ότι ελευθερωθηκε και ότι είναι πολύ αργά για να κάνουμε κάτι γι αυ΄το και επέμενε να μιλάει για ένα όνομα Dragar, κάτι που η ξαδέρφη μου σκεφτόταν χρόνια και να περιμένουμε μέχρι τις 12 για να δούμε τι θα γίνει, μετά το ρωτήσαμε τί θα γίνει, και είπε ο τάφος σας!! Τέλως πάντων χεστήκαμε πάνω μας και η μικρή άρχισε να κλαίει, τρέμαμε απ το φόβο μας και το βάλαμε στα πόδια γιατί η ώρα ήταν 11.50.. Δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό το παιχνίδι, και θέλω να μου πείτε πώς να διώξω το πνεύμα που με ακολουθει όπου και να πάω. Δεν ειμαι τρελός και ειμαι σιγουρος οτι καποιοι που ξέρουν θα με καταλάβουν..
spider-manΝέο Μέλος
24/07/2007, 01:04:19
Φιλε gragar καλοσηρθες στην συζητηση μας.εγω εχω δοκιμασει το ποτηρακι αλλα ειμασταν παρεα που με το παραμικρο γελαγαμε με αποτελεσμα να μην μπορουμε να συγκεντρωθουμε.αυτο σημαινει οτι εμεις τουλαχιστον δεν μιλησαμε με κανενα πνευμα.δεν ξερω αν ηρθε και προσπαθησε να περασει απαρατηρητο.να σου πω την αληθεια για καποιο καιρο ενιωθα μια παρουσια διπλα μου και μου συνεβαιναν διαφορα ΄΄κουφα΄΄ πραγματα.εσενα ομως τι σου εχει συμβει και θεωρεις οτι το πνευμα ειναι ακομα εδω.και δευτερον γιατι χρησιμοποιεις το ονομα dragar χωρις να ξερεις τι σημαινει.περιμενω απο τα αλλα μελοι να στειλουν τις ιστοριες τους γιατι σαν να εχει πεσει η ορεξη για γραψιμο στο θεμα μας.....................
DrsuzaΝέο Μέλος
29/07/2007, 13:52:53
Αγαπητοι φίλοι, έχετε σκεφτεί ποτέ αν τα πνεύμα, καλά ή κακά, ενοχλούντε εάν τα καλούμε? Μη σας φανεί αστεία η ερώτηση αλλά πιστεύω πως δε θα είνα και το καλύτερο τους να εωοχλούντε απο τους ζωντανούς όταν τους θέτοθν όλες αυτές τις ερωτήσεις.
RankettΜέλος
29/07/2007, 22:47:44
quote:

Δεν αφήνετε τα ποτηράκια και τις βλακείες και να κάνετε λίγο σεξ λέω γω.. καλύτερα θα σας βοηθήσει...

Χαχα, καλό. Πρόσεχε όμως τι λες, γιατί μπορεί ο μέσος όρος ηλικίας των ενδιαφερομένων να είναι κάτω των 18 ετών...