- ΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ???? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Τι μας δενει με το esoterica...?
Εμενα μαλλον ο διαλογος, λογο της ελειψης του προφορικου
λογου το μονο που επιζει ειναι η αδιαφορια και ο διαολογος...
Και μερικα ακομα ατομα που λατρευω...!!!
"Carpe diem, qua minimum credula postero..."
Αγαπητε HERMES,
εχεις καποιο δικιο σε οσα λες..νομιζω πως ολοι εδω εχουμε ατομα που λατρευουμε!!![]()
Φιλικα
Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις..
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Υπαρχει κανα θεμα να διαβασω χωρις να μαλωνουν καποιοι?
quote:
Αγαπητη MARMA
Γιατι εμεις εδω μαλωνουμε????...δεν νομιζω!Αλλωστε δεν μαλωνουν εδω απλα κανουν γονιμες αντιπαραθεσεις!!
καλως μας ηρθες!!
Φιλικα
Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις..
quote:
TI ME ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩ-ΤΕΡΙΚΑ!!!
ΧΜΜΜΜΜ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ, Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ, ΟΙ "ΣΟΦΟΙ", ΟΙ "ΓΝΩΣΤΕΣ", ΟΙ "ΑΦΕΛΕΙΣ", ΟΙ "ΕΦΗΒΟΙ", ΟΙ "ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ", ΟΙ "ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΙ", ΟΙ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ".
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ. ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Αγαπητη gretel,
παρα πολυ ομορφη απαντηση!!!!Πραγματι αξιζει ενας φορος τιμης στα μελη των πρωτων χρονων!!
Φιλικα
Για το τρίτο σου μάτι.... θα πρότεινα τα αντίστοιχα τριπλεστιακά γυαλιά !
κάνει όχι μόνο αφόρητη ζέστη...
αλλά κι άλλα..... που αυτά κι αν είναι ΑΦΟΡΗΤΑ!
τι ειναι τα τριπλεστιακα γυαλια?
εχω μυωπια και αστιγματισμο !!!!
άντε τώρα...
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
"δεν κόβεις την πλάκα νυχτιάτικα απολλωνάκι?
άντε τώρα..."
ελααα..... μην θυμωνεις μωρε galadrioyla!!
το παρακάτω το έβαλα σε άλλο θέμα το απόγευμα αλλά φαντάζομαι ότι θα καταλάβεις...
quote:
The THIRD EYE is the one in the middle of your forehead which you might not have noticed yet, but which all New Age People want to open.They figure if they can see two dimensions with one eye, and three dimensions with two eyes, just imagine what they might see with three eyes!
One supposed method of opening the Third Eye is by drilling a hole in the forehead. This has not been a popular technique. Another way is through meditation. Still another way is to say nice things to it and coax it open.
Once you get your Third Eye open, we'll tell you about Cleaning the Third Ear.
αυτά...
και καλή χώνεψη!
Ξωτικά, Galadriel
WARNING !
και καλή χώνεψη!
AAAaaaa......ωραιο ηταν το χωνεψα!!!!!![]()
![]()
![]()
and now understand what kind of person you are? incredible!!!!
Γιατι τοση πολυ συμπαθεια???Απορω!
γιατι απορεις ζηλευεις?
Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις.....
αρχιζω να μην σε καταννοω !!!!????![]()
![]()
![]()
quote:Γιατι τοση πολυ συμπαθεια???Απορω!
γιατι απορεις ζηλευεις?
Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις.....αρχιζω να μην σε καταννοω !!!!????
Δεν με κατανοεις????Πως και ετσι????...αφου εσυ εισαι πανεξυπνος...
Δεν ζηλευω,μεγαλη η χαρη σας για να ζηλεψω κιολας
Φιλικα,
Σεμι
που το ξερεις οτι ειμαι πανεξυπνος?
σου το ειπε κανεις η το φανταζεσαι
με ειρωνευσαι κιολας?![]()
![]()
![]()
quote:
ΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ????
...μια βαριά Κατάρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αισθαντικά... The She Mantis
quote:quote:
ΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ????...μια βαριά Κατάρα...
Αισθαντικά... The She Mantis
Είναι εύκολο να φθονείς ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις...
Μια βαρια καταρα...γιατι το λες αυτο αγαπητη mantis??Μαλλον θα εχεις τους λογους σου...καλο βραδυ
Φιλικα,
Σεμινα
Το αν εισαι πανεξυπνος δεν μπορω να το κρινω εγω αλλα καποιος που σε γνωριζει...αν και πιστευω πως λιγο πολυ ολοι ειναι εξυπνοι φτανει να το καλλιεργησουν σωστα ωστε να γινουν πανεξυπνοι..χιχι
Αν σε ειρωνευομαι???Λιγο μονο...
Καλο βραδυ!
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ????
--------------------------------------------------------------------------------
...μια βαριά Κατάρα...
και μια, και δυό, και τρεις μη σου πω...![]()
Galadriel, Reloaded
Υ.Γ. τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να ειναι το ότι μ'αρέσει να με δένουν φαίνεται... με ότι με δέσει κανένας καλό είναι... ακόμα και με καταρα...![]()
![]()
WARNING !
Edited by - galadriel on 16/12/2004 23:56:28
galadrioula με τι αλλο θελεις να σε δεσουν στο εσωτερικα?
δεν μου αρεσουν οι καταρες με κανουν και τρεμω!!![]()
![]()
![]()
![]()
αγαπητη semina και σεβαστο μελος του forum!!!
πρεπει να σαι και εσυ εξυπνη αφου ολοι ειμαστε
νομιζω παντως για τον ευατο μου οτι η εξυπναδα μου περναει
τα φυσιολογικα επιπεδα και αρχιζω και τα χανω και εγω με τον ευατο μου δεν ξερω ποιος ειμαι ?
μηπως ειμαι εξωγηινος?
απο χιουμορ καλα τα παμε απο μυαλο ομως?
καλο βραδυ!!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
Ο admin φυσικά! Με «κρατάει» παρά τη θέλησή μου μ’ ένα.... λάσο!
βίτσιο κι αυτό.... ![]()
Galadriel of Galadhrim
WARNING !