- ΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ???? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Υ.Γ.Θελω να του μοιασω!!!![]()
![]()
Χαχαχα!!
Φιλικα
Η μοναξιά θεραπεύεται.Αυτα που σε έκαναν να μείνεις μόνος, δεν θεραπευονται.
quote:
Ο admin φυσικά! Με «κρατάει» παρά τη θέλησή μου μ’ ένα.... λάσο! Αλλά που θα πάει... έχω βρει εδώ και πολλούς μήνες ένα μαχαιράκι και... πριονίζω, πριονίζω & ξανα-ματα- πριονίζω... που θα πάει!
* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ -ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ- ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΝΕ ΜΕ ΛΑΣΣΟ.
ΠΑΡΤΕ ΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑΚΙ![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Θα ήθελα ο κάθε ένας που πιστεύει στα θαύματα, να καταθέσει μια δική του ιστορία ή αυτήν που έχει ακούσει ή διαβάσει...
Εκτός όμως απο το καθημερινό θαύμα της ίδιας της ζωής
δέν έχω βιώσει άλλο.
Ας αναφερθούμε στο περίφημο ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΜΥΡΟ ΤΗΣ ΜΑΛΕΒΗΣ. Σημειώστε ότι όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα δεν είναι τεκμήρια αλλά εκπορεύονται από «αφηγήσεις πιστών» καθώς και την «αλάθητη λαϊκή παράδοση». ![]()
![]()
Βέβαια, δεν λησμονεί ο συντάκτης να αναφέρει και «κάποιον επιστήμονα» που επιβεβαίωσε λέει το θαυματουργό υγρό (!) καθώς και την…..αυτοψία ενός αστυνομικού πριν από 35 χρόνια.
Επομένως, και αφού αναφώνησε ο «επιστήμονας Τριπόλεως» ΘΑΥΜΑ ΕΓΕΝΕΤΟ, και δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστούνε στο χημείο του τα συστατικά του εξωκόσμιου χριστιανικού υγρού (!), τι μας απομένει πλέον παρά ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ και…..να τρέξουμε γονυπετείς για τάματα και προσφορές!!![]()
Διαβάστε λοιπόν ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΘΑΥΜΑ, διαβάστε για να καταλάβετε ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ….ΠΙΣΤΗ!!![]()
![]()
www.ecclesia.gr/greek/monshrines/malevi.html
Εγώ από την περιγραφή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας σημειώνω τα παρακάτω….τραγελαφικά (τουλάχιστον!) και μετά σας αφήνω να απολαύσετε την Παναγία που…….ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!!!!!![]()
![]()
![]()
Σημείωση: αυτό που ξέχασε ο συντάκτης να μας περιγράψει είναι……τι χρώματος είναι το χρήμα που ρέει! Γάλακτος ή…..κοινό των θνητών???![]()
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΟΥΝ (ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ),ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΠΟΥΝ..
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
Αγαπητη μου Μαριαννα! μολις εχτες το βραδυ ειπα για το Θαυμα που προστευονται τα δεματα στη θαλασσα και τα στελνουν σε συγκεκριμενο μοναστηρι. (ΑΛηθεια θυμισε μας λιγο ποιο ακριβως ηταν). Η φιλη μου μου ειπε οτι καποια γνωστη της ειχε κλεισει σε μπουκαλι και το εστειλε απο εδω απο τον Θερμαικο (Θες/νικη!) και μετα απο ενα χρονο ταξιδεψε εκει και το βρήκε!! Αληθεια εμεινα εκπληκτος!
Γειά σου Νick, ναι αυτό είναί αλήθεια!!! είναι από τα θαύματα της πίστης μας! Ημουν στον Πανορμίτη στη Σύμη πριν μια βδομάδα, και την Χάρη του την αισθανόσουν παντού. Μου έλεγε ο νεαρός που είναι υπεύθυνος στο μοναστήρι του Αρχαγγέλου οτι εκεί μπροστά στη θάλασσα καταφθάνουν κουτιά με λάδι μέσα, που γράφουν απ'έξω "προς Ι. Μ. Πανορμίτη Σύμης", φθάνουν μπουκάλια με χαρτάκια που γράφουν προσευχές αιτήματα προς τον Αρχάγγελο ή τάματα και το φοβερό είναι οτι όσοι γράφουν μέσα διεύθυνση τους στέλνει το μοναστήρι απάντηση οτι το λάβανε, και τους αναφέρουν το περιεχόμενο. Εχουν φτάσει από Αμερική, Αυστραλία, τάματα από Αφρική, ό,τι θες!! Ενας νεαρός εκεί μου λέει ένα βράδυ που τον ρώτησα εγώ και η φίλη μου, οτι αρκετές φορές που φθάνει μπουκάλι, χτυπάει η καμπάνα του Αρχαγγέλου μόνη της! Μου έχουν πεί οι κάτοικοι εκεί θαύματα που μου είχε σηκωθεί η τρίχα!!! Δε φαντάζεσαι τί σου λέω. Θαύματα που τα ζήσανε οι ίδιοι και κόντευα να βάλω τα κλάματα.!!
Μιας και ρώτησες, ο Πανορμίτης (έτσι λέγεται ο Αρχάγγελος εκεί γιατί είναι πάνω από τον Πάνορμο) είναι ένα μονστήρι στη Σύμη, θα σου στείλω φωτογραφία στο μαιλ σου, το οποίο έχει δικό του μέρος! Δηλαδή είναι απομονωμένο, με δίκό του λιμάνι, και άν θες μένεις στους ξενώνες που είναι ακριβώς δίπλα από την εκκλησία του! Δε μιλάω για την θέα που έχεις έτσι? Μπροστά ακριβως είναι το λιμανάκι του που καταφθάνουν μόνα τους τα μπουκάλια! Η ξαδέλφη μου μου έλεγε χθες οτι έβλεπε από Κάλυμνο προς Σύμη πολλά μπουκάλια στο νερό άλλα να πηγαίνουνε εκεί, άλλα να έχουν φτάσει!
Ε δε, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, είναι να μην του τάξεις!! Ολοι στη Σύμη μας λέγανε ΜΗ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΣ Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!! Με μία πίστη που την ζήλεψα. Μία σιγουριά απίστευτη. Και έτσι έγινε και με μένα μια μέρα για κάτι που του ζήτησα... Ε δε άν του πάρεις κάτι από την εκκλησία του? Δε θα καταφέρεις να φύγεις από το νησί. Δε θα σε αφήσει!!!! Σου λέω δε φεύγουν τα πλοία! Αφού οι καπετάνιοι τώρα έχουν μάθει το κόλπο και όταν δε μπορούνε να ξεκινήσουν το πλοίο, λένε το γνωστό "ποίημα"! Αν κάποιος πήρε κάτι από τον Αρχάγγελο να το επιστρέψει. Γι' αυτό τον λένε "κλέφτη". Είναι άγριος άγγελος και λογικό είναι. Είναι ο Αρχάγγελος του Θανάτου, είναι ο Αρχιστράτηγος.
Αμα θέλεις μπορώ να σου γράψω πράγματα που έμαθα και θα βάλεις τα κλάματα! Ορεξη να'χεις να διαβάζεις.
Φίλε SCWABE γειά σου και πάλι.
Δυστυχώς το θέμα των θαυμάτων δε μπορώ να το αποδείξω. Αν μπρούσα ή εγώ θα ήμουν Θεός ή αυτά δε θα ήταν θαύματα.
Πάντως ακούω, διαβάζω και βιώνω πράγματα που πραγματικά αποδεικνουν με τον πιο ταπεινό τρόπο την βοήθεια από το Χέρι του Θεού
Τώρα από κεί και πέρα ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει.
Θα κοιτάξω αργότερα το site που έστειλες και θα επανέλθω.
Εγώ δεν έχω site να στείλω, αλλά άν μου πει και ο ΜΑΝΙCK να του αναφέρω τις ιστορίες αυτές που γνωρίζω, διάβασέ τες και εσύ άν θέλεις..
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ..ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΟΥΝ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
Το θέμα των θαυμάτων έχει αναπτυχθεί πιστεύω Άπειρες φορές στο Esoterica!! Δέν είναι Τίποτε άλλο απο την εκμετάλλευση των Τεράστιων Εγκεφαλικών & Πνευματικών δυνάμεων που κατέχει ο Άνθρωπος τις οποίες συνήθως έχει ΝΕΚΡΕΣ εκμεταλλευόμενος μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό τους!!
Δηλαδή μου λες οτι η γνωστή μου που είχε όγκο στο κεφάλι, έτοιμη να πεθάνει και της είπε ο γέροντας Πορφύριος να κάνει νηστεία και να κοινωνήσει και να γυρίσει σε ένα μήνα και ήταν θεραπευμένη ήταν δύναμη του ανθρώπου? Δεν της είπε αυτοσυγκεντρώσου θα σου περάσει.
Η μήπως η άλλη που επικαλέστηκε στην αναπηρία της θερμά τον Αγ. Εφραίμ να την κάνει καλά (την ώρα που διάβαζε τα θαύματά του) και Εκείνος ο καλόγερος μπήκε ξάφνου στο δωμάτιο και της πίεζε τις αρθρώσεις και εκείνη είχε μείνει κόκαλο από το σοκ, ήταν η δύναμη του εγκεφάλου της? Γιατί από εκείνη την μέρα περπατάει καλύτερα και από μένα.
Παιδιά για λίγο να...ΜΗ λογικευτούμε!!!!!
quote:ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ..ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΟΥΝ..
και από όλα αυτά που έγραψα σε αυτό στάθηκες, σαν να μην έχουν προηγηθεί άλλα που έγραψα. Για τα μπουκάλια που φθάνουν από Αμερική τότε τί έχεις να πείς? Θέλω όμως λογικό επιχείρημα, όσο λογικά βλέπεις και εσύ τα πράγματα...
quote:
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ..ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΟΥΝ..
Αν δεν έχεις ζήσει ένα θαύμα,λογικό είναι να μην μπορείς να κατανοήσεις την ύπαρξη θαυμάτων.Δεν είναι κάτι που αποδεικνύεται επιστημονικά.Είναι κάτι που το ζήσεις.Την ιστορία πάντως με τα μπουκάλια πρώτη φορά την "ακουώ",και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη σχετικά με αυτή.
quote:
Δηλαδή μου λες οτι η γνωστή μου που είχε όγκο στο κεφάλι, έτοιμη να πεθάνει και της είπε ο γέροντας Πορφύριος να κάνει νηστεία και να κοινωνήσει και να γυρίσει σε ένα μήνα και ήταν θεραπευμένη ήταν δύναμη του ανθρώπου? Δεν της είπε αυτοσυγκεντρώσου θα σου περάσει.Η μήπως η άλλη που επικαλέστηκε στην αναπηρία της θερμά τον Αγ. Εφραίμ να την κάνει καλά (την ώρα που διάβαζε τα θαύματά του) και Εκείνος ο καλόγερος μπήκε ξάφνου στο δωμάτιο και της πίεζε τις αρθρώσεις και εκείνη είχε μείνει κόκαλο από το σοκ, ήταν η δύναμη του εγκεφάλου της? Γιατί από εκείνη την μέρα περπατάει καλύτερα και από μένα
Bεβαίως!!! Η δύναμη του Πνεύματος του γέροντα Πορφυρίου, ή του Αγ.Εφραίμ σε συνδυασμό με το δικό τους Πνεύμα τις θεράπευσε!!
Κατα την γνώμη μου στους Ανάπηρους & ασθενείς Σωματικά Ανθρώπους η δύναμη του Πνεύματος εκδηλώνεται πολύ ευκολότερα & εντονότερα απο τους Απόλυτα Υγιείς!! Αυτό γιατί είναι λιγότερο εξαρτημένοι απο τον Υλικό κόσμο & μπορεί να βλέπουν τα πράγματα με καθαρότερο μυαλό
Μήν ξεχνάς ο ΤΥΦΛΟΣ ΚΕΥΣΥ είδε με τα μάτια της ψυχής του γεγονότα του Παρελθόντος τα οποία ήταν φύση αδύνατο να δεί κάποιος Απόλυτα Υγιής!! Θα με ρωτήσεις βέβαια "Γιατί ο Κεύσυ δέν θεράπευσε τον Εαυτό του;;;" Ίσως να μήν το πίστεψε & τόσο πολύ!!
quote:Bεβαίως!!! Η δύναμη του Πνεύματος του γέροντα Πορφυρίου, ή του Αγ.Εφραίμ σε συνδυασμό με το δικό τους Πνεύμα τις θεράπευσε!!
Ελα καλε Demo. Δηλαδή η γυναίκα αυτή που περπάτησε από εκείνη τη στιγμή νόμιζε οτι είδε τον καλόγερο να μπαίνει μέσα? Νόμιζε οτι της πίεσε τις κλειδώσεις? Ας μη βγάζουμε το κόσμο τρελό. Είναι αλήθειες.
Ο γέροντας ασφαλώς & είναι με το παραπάνω ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! Η Πνευματική επαφή μαζί του βοήθησε την γυναίκα να δυναμώσει το δικό της Πνεύμα & στην συνέχεια να λύσει το πρόβλημα της!! Αυτό μερικές φορές μπορεί να γίνει & Υποσυνείδητα χωρίς κάν να το καταλάβει.
Δέν πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με παρωπίδες στα πλαίσια της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας & στο "Πίστευε & μή Ερεύνα"!!
Με την λογική σου όποιος δέν είναι Ορθόδοξος Χριστιανός είναι καταδικασμένος & δέν πρέπει να ελπίζει σε Κανένα θαύμα!!
quote:
Δέν πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με παρωπίδες στα πλαίσια της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας & στο "Πίστευε & μή Ερεύνα"!!
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων,το δόγμα "πίστευε και μη ερεύνα" είναι εφεύρεση των Καθολικών και δη των Ιεροεξεταστών.![]()
quote:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων,το δόγμα "πίστευε και μη ερεύνα" είναι εφεύρεση των Καθολικών και δη των Ιεροεξεταστών.
Συμφωνώ!! Αλλά το εφαρμόζει Σήμερα ... με το παραπάνω ... η Ορθόδοξη Εκκλησία!!!
Ευχαριστω προκαταβολικα για την κατανοηση σας!