- Σήκω πάνω Αχιλλέα! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ειναι μεσαίωνας, τόσο μπανάλ!!!!...
Η αλήθεια φαίνεται απ' την πραξη,
και αυτη τη τελευταία την περιμένω ακόμη να τη δώ.
Τα στασιμα νερά κάποια στιγμή βρωμάνε
εξίσου με αυτά που παίρνουν τον κατήφορο και πέφτουνε στον βούρκο.
Όταν το ποτάμι επιστρέψει στο βουνό παίρνοτας την ανηφόρα θα υπάρξουν σημάδια της επιστροφής του. Ένα απο αυτά -και ένα απο τα οποία περιμένω- είναι αυτό που για καιρό αγνοείς, πράγμα που κάνει τη ζωή όλων μας δυσκολότερη,
(όλων αυτών που στοχεύουν στην ακρίβεια κ την σαφήνεια δηλαδή).
Αλλα εχω πειστεί
μου έχεις αποδείξει δηλαδή
ότι εσυ δε στοχεύεις σε κανένα απο αυτά
και άλλοι στόχοι σημαίνουν άλλα στρατόπεδα.
Δε με ενδιαφέρει αν κάποιος βάζει φωτιές επειδή είναι εμπρηστής ή επειδή είναι πυρομανής ή απλά ασυνείδητος που πετάει αναμένα τσιγάρα όπου βρει. Σε κάθε περίπτωση καίει δάση και γεμίζει με καπνό με τον ουρανό. Και όχι ότι όλοι μας δεν έχουμε κάποτε αναψει φωτιά, αλλα δε το κάνουμε συνέχεια, ούτε επίτηδες κ επιλεγουμε τη σιωπη εκεί που δεν υπάρχει κάτι χρήσιμο να πούμε.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 22/07/2010 14:56:29
"θα μπορούσε μετά απο παράκληση στο συντονιστή απο τον θεματοθέτη, να χάνει ένα μέλος τη δυνατότητα να συμμετέχει σε κάποιο συγκεκριμένο φόρουμ, χωρίς όμως να τιμωρείται..."
καποιος αλλος ελεγε δεν επιτρεπεται το τάδε ή το δείνα...
δεν είμαι συχνα εδω αλλα πραγματικα μου φαινεται τρελο.
(εντάξει "χωρις όμως να τιμωρείται" καλα που το αναφέρεις... γιατί θα μπορούσε να υπάρξει και τιμωρία;;;;;;;;;;;;;;!!!!)αν είναι δυνατον απο μονοι μας να περιοριζουμε την ελευθερία εκφρασης,
καποιος/καποιοι λένε για τον trexagireve ότι δεν έχει γραψει ούτε 1 θέμα εσωτερισμού κλπ
είχα διαβασει άλλους πριν μηνες που και πάλι σ 1 θέμα μπορεί να μαλώνανε ή υποτίθεται να ξεφευγανε απ' το θέμα...
τότε λοιπον να βάλετε αυστηρού όρους, "χωρίς-όμως-να τιμωρείται" (δλδ τι τιμωρια θα μπορούσατε να του κανετε;; να μην του επιτρεψεται την είσοδο ή να πει ξανα την αποψή του;;;)κανόνες και να μπαινουμε σαν ρομποτακια που θα μιλάνε ΜΟΝΟ επι του θέματος (χωρις αστεια, μαλακίες κλπ)και θα μεταφερουν πληροφορίες σαν Η/Υ ή βιβλίο, θα συμφωνουμε, θα επαυξανουμε και σιγα σιγα να χαθει η πολυφωνια και η ομορφια.
να κανετε έλεγχο για το ποιόν και τη μορφωση του καθένα που εγγραφεται, τι εχει διαβάσει, αν έχει κανει διαλογισμο, τι σταδια εχει περασει για να φτασει στην κουνταλίνι (δεν ξέρω τι είναι αλλά σ' ενα θέμα πριν μήνες τη διαβασα)
κι έτσι να γίνει το εσωτερικα μια καστα εκλεκτών που κρατάνε και ανταλλάσουνε τη γνωση μετάξύ τους. όπως σ' όλο τον κοσμο ετσι λειτουργουνε τα πραγματα ή ομοιογένεια, οι εκλεκτοί(χάιλ χιτλερ) και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε, ή κάστες κλπ
θα μου πεις νοείται να μπαινεις εδω και να μιλας και να μην ξέρεις για την κουνταλίνη;
εγω δεν ξέρω τιποτα κι ουτε έχω κάνει ποτε διαλογισμό, και μπορει να μην εβγαζα γρι σ' ενα θεμα που διαβαζα επι μέρες όταν μπηκανε βαθια και λεγανε γι αυτα, αλλα δε σταματησα, κάτι πήρα ακομα κι απο αυτους που μαλωνανε, και μου άρεσε αν και κουραζόμουν όχι από τα ασχετα (αυτά με ξεκουραζανε και με επαναφορτίζανε!!)κουραζόμουν γιατί δεν είχα γνωσεις σε καποια πραγματα και δεν τα καταλαβαινα (που και που μπαίνανε και καποια "ζιζάνια" και χλευαζανε και τότε λόγω αυτού γινοντανε κάποιες περαιτέρω διευκρινίσεις). γενικα βρισκω πανεξυπνους, πνευματώδεις και πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους εδω μέσα
ενα μόνο τελευταιο (δεν εχω διαβασει και πολλά εδω ουτε ξέρω για πολλα που λετε γι αυτο και περιοριζομαι στο να διαβάζω μόνο κι ας έχω πολλές απορίες) αλλά ας σκεφτουνε καποιοι αυτό το γαμημενο pollitically correct που μας έχουν περασει και στο τέλος θα πρέπει να μιλάμε όλοι σαν την κοντολίζα ραιτ ή δεν ξέρω ποιον άλλο μορφωμένο μαλακα που έχει μάθει τα μη και τα πρεπει και από μέσα κουφιος και υποκριτης
συγνώμη αν ήταν εντονο ή προσβλητικό απλα δεν πρέπει να κοβουμε καμία αποψη έστω κι αν δε μας αρέσει, αφου υπαρχει είναι σαν να εθελοτυφλεις ότι υπαρχει κι αυτή η "ομάδα" π.χ. που σκεφτεται έτσι αλλιώς να κλειστουμε σε μια γυαλα και να μιλαμε με τους ομοιους μας
καλύτερα να έχεις τη δυνατοτητα να γνωριζεις ακόμα και τις πιο απεχθεις αποψεις ωστε να ξερεις
Αλλά, το ποιός κανει ζημιές για τη ζημιά,φίλε ντόκτορ, ψάξε το...Εισαι πολύ έξυπνος για να μιλας τόσο γενικά..
Για παράδειγμα, κατα τη γνώμη μου και ο Ζιπ έχει "ανάψει φωτιές", για αυτό και σε άλλα θέματα θα μας βρεις να βριζόμαστε... ίσως και κακώς να τσακωνόμασταν βέβαια αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι πολύ προσεχτικός όπως λέω πάντα.. Αλλά τον μάθαμε πια τον Ζιπ και απλά δεν τον ακούμε πάντα, το πιο απλό δηλαδή. Αφήνω το ενδεχόμενο να μας χωρίζει απλά μια διαφορα/ελλειψή εμπειριών κ ένας διαφορετικός κώδικας επικοινωνίας σε κάποια ζητήματα.
Φίλε nays σέβομαι τη γνώμη σου και θα σου απαντήσω σε όλα τα επιχειρήματα που θέτεις εν καιρώ(αύριο πουρνο πουρνο μαλλον).
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 22/07/2010 19:55:33
Το φόρουμ που αποπνέει μια κλεισούρα,μια σοβαροφάνεια,μέσα απο τυπικά, φθινει κάποια στιγμή..Αντιθέτως, ότι αξίζει, όσο κι αν χαλαρώσει, είναι κάπου και κερδίζει απο τη δυναμική του...
Άλλο ρε φιλε το χιούμορ, άλλο η διατριβή κι άλλο η άποψη...
Η κακία,όμως,η ενόχληση, η αγένεια, ειναι συγκεκριμένες κι αυτή ενοχλεί..Και φυσικά, μιλάω γενικά,δίχως κανέναν υπόψην..
Γιατί,ομως, να εμποδίζεται ο διάλογος, για εγωισμούς;Παιδιά είμαστε;...
Σκέτα...Κι αν μπορούμε να το δούμε αυτό..Όλοι μας..
Για μένα, δεν υπάρχει πρόβλημα,δεν τρέχει τίποτε, εφόσον, δεν εκτραχύνθηκε η κατάσταση... Όλα είναι εύκολα, φτάνει να πέσουν οι τόνοι..Δεν έγινε ζημιά, ιδιαίτερα...
Μονο καποιος που θέλει πρόβλημα αυτή την κατάσταση και περιμένει
να κερδίσει απο αυτό, θα την κρατήσει πρόβλημα,γιατί τον βολεύει...
Όσοι θέλουν ένα υγιή απλό διάλογο,θα τον συνεχίσουν...Απλό είναι.....
quote:Αν έχεις διαβάσει πολλά θέματα θα έχεις δεί ότι πάντα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι χλευάζουν αυτό το οποίο είναι το αντικείμενο του θέματος κ οι οποίοι "συμμετέχουν" χωρίς να συμμετέχουν. Με άλλα λόγια δε προσφέρουν τίποτα και επιπλέον ενοχλούνε αυτούς που κάνουν σοβαρή κουβέντα.
"θα μπορούσε μετά απο παράκληση στο συντονιστή απο τον θεματοθέτη, να χάνει ένα μέλος τη δυνατότητα να συμμετέχει σε κάποιο συγκεκριμένο φόρουμ, χωρίς όμως να τιμωρείται..."καποιος αλλος ελεγε δεν επιτρεπεται το τάδε ή το δείνα...
δεν είμαι συχνα εδω αλλα πραγματικα μου φαινεται τρελο.
(εντάξει "χωρις όμως να τιμωρείται" καλα που το αναφέρεις... γιατί θα μπορούσε να υπάρξει και τιμωρία;;;;;;;;;;;;;;!!!!)αν είναι δυνατον απο μονοι μας να περιοριζουμε την ελευθερία εκφρασης,
Ένα το κρατούμενο.
Υπάρχουν επίσης αυτοί οι οποίοι μπαίνουν σε διάφορα θέματα και καταπιάνονται με άσχετα ζητήματα που απασχολούν τους ίδιους. Δεν αναφέρομαι βέβαια στη περίπτωση που άπαντες οι ομιλητές αποκλίνουν απο το κύριο θέμα.
Και τα δύο παραπάνω "φαινόμενα" δεν συνοδεύονται απαραίτητα απο σπάσιμο των κανονισμών του φόρουμ. Εγώ δηλαδή μπορώ να κοροϊδέψω(γενικά) ή να ΣΕ κοροϊδέψω(ειδικά) αλλά εφόσον δεν χρησιμοποιώ, λόγου χάρη, λεκτική βία δεν μπορεί και κανείς να με τιμωρήσει για κάτι(...).
Συμφωνώ ότι μια τέτοια πρακτική(απόκλειση μελών απο θέματα) είναι τουλάχιστον επικίνδυνη, επομένως το αν κάτι τέτοιο θα ήταν σωστό να γίνει ή όχι θα είναι στα χέρια του συντονιστή και όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να συμβαίνει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
Μπορώ να σου δώσω και κάποια απτά παραδείγματα με λινκ αλλά δεν το βρίσκω σωστό να το κάνω αυτή τη στιγμή.
Έτσι κι αλλιώς αυτό δεν είναι σημαντικό ζήτημα για μένα.
quote:Εγώ δε προτείνω κάτι τέτοιο, αλλά οι εντελώς κλειστόμυαλοι, όπου και αν ανήκουν αυτοί, θα προτιμούσα να μη βρίσκονται στο φόρουμ - προσωπικά. Υπάρχουν δηλαδή κάποιοι εδώ μέσα που είναι "ανεπίδεκτοι μαθήσεως". Ας πούμε κ γω ασχολούμε με τον εσωτερισμό και επιδιώκω "υπερβατικές" καταστάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα συμμετέχω ή δε θα διαβάσω ένα θέμα σχετικό με τις επιστημονικές ανακαλύψεις ή τη βιολογία επειδή είναι πολύ "γηίνο" για μένα.
κανόνες και να μπαινουμε σαν ρομποτακια που θα μιλάνε ΜΟΝΟ επι του θέματος (χωρις αστεια, μαλακίες κλπ)και θα μεταφερουν πληροφορίες σαν Η/Υ ή βιβλίο, θα συμφωνουμε, θα επαυξανουμε και σιγα σιγα να χαθει η πολυφωνια και η ομορφια.να κανετε έλεγχο για το ποιόν και τη μορφωση του καθένα που εγγραφεται, τι εχει διαβάσει, αν έχει κανει διαλογισμο, τι σταδια εχει περασει για να φτασει στην κουνταλίνι (δεν ξέρω τι είναι αλλά σ' ενα θέμα πριν μήνες τη διαβασα)
κι έτσι να γίνει το εσωτερικα μια καστα εκλεκτών που κρατάνε και ανταλλάσουνε τη γνωση μετάξύ τους. όπως σ' όλο τον κοσμο ετσι λειτουργουνε τα πραγματα ή ομοιογένεια, οι εκλεκτοί(χάιλ χιτλερ) και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε, ή κάστες κλπ
quote:Νοείται να μπαίνεις εδώ και να μιλάς χωρίς να ξέρεις για τη Κουνταλίνη;
θα μου πεις νοείται να μπαινεις εδω και να μιλας και να μην ξέρεις για την κουνταλίνη;
quote:Politically Correct είναι για μένα αυτός που μιλάει αντικειμενικά ξεχωρίζοντας τη γνώση απ' το προσωπικό στοιχείο.
εγω δεν ξέρω τιποτα κι ουτε έχω κάνει ποτε διαλογισμό, και μπορει να μην εβγαζα γρι σ' ενα θεμα που διαβαζα επι μέρες όταν μπηκανε βαθια και λεγανε γι αυτα, αλλα δε σταματησα, κάτι πήρα ακομα κι απο αυτους που μαλωνανε, και μου άρεσε αν και κουραζόμουν όχι από τα ασχετα (αυτά με ξεκουραζανε και με επαναφορτίζανε!!)κουραζόμουν γιατί δεν είχα γνωσεις σε καποια πραγματα και δεν τα καταλαβαινα (που και που μπαίνανε και καποια "ζιζάνια" και χλευαζανε και τότε λόγω αυτού γινοντανε κάποιες περαιτέρω διευκρινίσεις). γενικα βρισκω πανεξυπνους, πνευματώδεις και πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους εδω μέσαενα μόνο τελευταιο (δεν εχω διαβασει και πολλά εδω ουτε ξέρω για πολλα που λετε γι αυτο και περιοριζομαι στο να διαβάζω μόνο κι ας έχω πολλές απορίες) αλλά ας σκεφτουνε καποιοι αυτό το γαμημενο pollitically correct που μας έχουν περασει και στο τέλος θα πρέπει να μιλάμε όλοι σαν την κοντολίζα ραιτ ή δεν ξέρω ποιον άλλο μορφωμένο μαλακα που έχει μάθει τα μη και τα πρεπει και από μέσα κουφιος και υποκριτης
ακόμα κ απο κάποιους χλευασμους(αν και είναι βαρυ να χρησιμοποιείται αυτη οι λέξη σε καποιες περιπτωσεις) πιο παλια βγηκανε πραγματα, οπως είπα γινανε περαιτέρω διευκρινίσεις σε κάποια θεματα. Και ξαναλέω είναι υποκειμενικα γιατι εμενα με ενοχλήσανε π.χ. 2 σχολια 2 ατομων 3 λεξεων περιπου του καθενα απεναντι σε κάποιον ενώ οι πιο πολλοι θα ενοχλουνταν με τον καποιον (γενικότητες κ αοριστίες θα μου πεις)
Και μια και το αναφέρεις ποιοι είναι οι κανονισμοι; δε προσεξα καπου να τους έχει. Μαλλον οταν εγγραφεται καποιο μέλος ανφερονται ε;
κ πώς μπορω να παρω ολοκληρο το κομμάτι καποιου να το κάνω quote;
quote:
quote: θα μου πεις νοείται να μπαινεις εδω και να μιλας και να μην ξέρεις για την κουνταλίνη;Νοείται να μπαίνεις εδώ και να μιλάς χωρίς να ξέρεις για τη Κουνταλίνη;
Γιατί ρε παιδιά,ξέρει και κανένας εδω μέσα πραγματικά για την κουνταλίνη?
quote:quote:
quote: θα μου πεις νοείται να μπαινεις εδω και να μιλας και να μην ξέρεις για την κουνταλίνη;Νοείται να μπαίνεις εδώ και να μιλάς χωρίς να ξέρεις για τη Κουνταλίνη;
Γιατί ρε παιδιά,ξέρει και κανένας εδω μέσα πραγματικά για την κουνταλίνη?
Koυ(ν)ταλίνη...απο το κουνάω σε συνδυασμό με το σκουντάω..το προερχόμενο απο την συνεύρεση των δυό...ονομάζεται Σκουνταλίνη...
Για να δόθεί όμως έμφαση και δύναμη στο "τελικό παραγόμενο" απαλείφθηκε το -Σ- και επικράτησε το Κουνταλίνη απο το Κουνταλιανός...Κουταλιανός..!
Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός...και έτσι έμεινε -μας- η Κου(ν)ταλίνη..
Τι το θες το κου(ν)ταλάκι , να μου δώσεις το φαρμάκι...τραγουδισμένο απο τον Μητροπάνο...![]()
-Ντοτόρο , πως με βλέπεις..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
εδω μεσα μεχρι κι γω εμαθα τι είναι κουνταλινη πριν πολλους μηνες απο ενα θεμα που ειχε ανοιχτει, τεραστιο και μαλιστα μιλούσε και ένας που μου τον θυμιζεις strangerz
ε εδω πιστευω το 90% ξερουν τι είναι, εγω θυμαμαι μονο 1-2 πραγματακια
quote:
χαχα ωραιο
εδω μεσα μεχρι κι γω εμαθα τι είναι κουνταλινη πριν πολλους μηνες απο ενα θεμα που ειχε ανοιχτει, τεραστιο και μαλιστα μιλούσε και ένας που μου τον θυμιζεις strangerz
ε εδω πιστευω το 90% ξερουν τι είναι, εγω θυμαμαι μονο 1-2 πραγματακια
Ασφαλώς κατάλαβες ότι αστειεύομαι φίλε μου και δεν υπάρχει κανενός είδους ειρωνία ή οτιδήποτε άλλο...ειλικρινά εγώ πάντως δεν ήξερα καν αυτήν την έκφραση και μόλις σήμερα την πληκτρολόγησα και είδα περί τίνος πρόκειται....![]()
![]()
![]()
Πόσο ντρέπομαι , να είμαι μέλος ενός φόρουμ και να μην γνωρίζω για τα τσάκα και τα τσούκα και την κουνταλίνη...![]()
Νά'σαι καλά..!!!![]()

quote:quote:
χαχα ωραιο
ε εδω πιστευω το 90% ξερουν τι είναι, εγω θυμαμαι μονο 1-2 πραγματακιαΑσφαλώς κατάλαβες ότι αστειεύομαι φίλε μου και δεν υπάρχει κανενός είδους ειρωνία ή οτιδήποτε άλλο...ειλικρινά εγώ πάντως δεν ήξερα καν αυτήν την έκφραση και μόλις σήμερα την πληκτρολόγησα και είδα περί τίνος πρόκειται....
Πόσο ντρέπομαι , να είμαι μέλος ενός φόρουμ και να μην γνωρίζω για τα τσάκα και τα τσούκα και την κουνταλίνη...
Νά'σαι καλά..!!!
ΕΣΥ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ???
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Εαρινέ,
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ (ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ)!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΤΣΙ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ
ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ,
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ
ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ,ΤΟΥΣ
...ΑΝΙΔΕΟΥΣ...(ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ...)
Υ.Γ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η nays,
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Υ.Γ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η nays,
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
Eιπα και εγω,αντρας να εφραψε μηνυμα με τετοια ευαισθησια....γαιδουρια...ουστ....