ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Darkangel_7862 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
16/05/2003, 16:51:01
...(οι τελείες αφορούν σε μια στιγμιαία συνειδητοποίηση). Είστε πολύ σημαντικοί συντροφιά όλοι εσείς (τα μέλη του esoterica) που ασχολείστε με τις ψυχές και τους εαυτούς των άλλων. Βάζοντας ο καθένας τη φορά απο ενα λιθαράκι και γεμίζοντας αυτό που δε γεμίζει με κανένα άλλο τρόπο. Δε μπορεί να το αισθάνομαι μόνο εγώ.
Δε μπορεί να αισθάνομαι μόνο εγώ αυτό το φούντωμα της καρδιάς όταν αντιλαμβάνομαι πόσο πολύ "γεμίζω" εσωτερικά απο αδέλφια στην ψυχή και στο πνεύμα (όλοι εσείς φίλοι μου) και νοιώθω κατα πολύ κοντύτερα στο όντως Ον. Είναι τόσο πεζή και βαρισκίαστη η καθημερινότητα που όλοι εσείς φίλοι μου είστε η πηγή όπου ξεδιψάω το πνεύμα μου. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά που ξεδιπλώνετε τους εαυτούς σας και τους εμπιστεύεστε όπως εγώ στους πολλαπλούς δευτερεύοντες τρωτούς κρυμμένους εαυτούς που όλοι έχουμε.
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 16/05/2003 16:52:29

16/05/2003, 20:27:17
ΥΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ-Η ΖΩΗ ΠΟΥ
ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΟ
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.
ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΙΚΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΠΟΔΑΡΟ ΚΟΥΝΕΛΙ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ...

ΛΥΑΛ ΟΥΑΤΣΟΝ

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»