- Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
quote:
το σημαντικότερο έγκλημα που κάνει ο ‘Θεός’ σας είναι να σας ‘αλυσοδένει’
quote:
Τοτε ποιος θα μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ; ποιος θα κατευθυνει τη ζωη μας; ποιος θα σκεφτεται για μας; ποιος θα μας τιμωρει; Μα δε σκεφτηκες, τι θα απογινουμε αν λειψει ο θεος και ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;;;
η θρησκείες -άρνηση της φύσης- είναι ένα σύστημα δομημένο με σκοπό να κατασκευάζει και να διατηρεί την ΕΝΟΧΗ στον άνθρωπο...
Ο άνθρωπος τοποθετείται στο εδώλιο επειδή ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΦΥΣΗΝ ΖΩΟ!
Ο άνθρωπος πετροβολείται για τα αρχέγονα "αιμοβόρα" ή "κατακτητικά" του ένστικτα!
Ο άνθρωπος οφείλει να ερωτοτροπεί μόνο μέσα σε συγκεκριμένες συνθήκες, οτιδήποτε έξω από αυτό ονομάζεται αμαρτία!
Η απόλαυση και η ηδονή θεωρούνται ΠΑΘΟΙ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ και η θρησκεία σκοπό έχει να απελευθερώσει τον άνθρωπο από τα πάθη του!
Το μικρό παιδί που τρώει χώμα, παίζει με τα σεξουαλικά του όργανα και πασαλίφει με βρομιές τα "θεία" πρέπει να το περιορίσουμε με κατάλληλη αγωγή, ώστε να γίνει ένας φρόνιμος και "χριστοήθης" άνθρωπος!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ...
ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ...
ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΖΩΑ", ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΡΟΥΝΙ, ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΝΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΗΣΟΥΜΕ ΣΑ ΖΩΑ, ΝΑ ΣΤΡΙΓΓΛΙΣΟΥΜΕ...
quote:
Μα δε σκεφτηκες, τι θα απογινουμε αν λειψει ο θεος και ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;;;
Μπορείς να γίνεις περισσότερο αναλυτικός και κυρίως-αν κατάλαβα σωστά-γιατί να είναι κακό να μείνουμε ελεύθεροι;
Καλή μου Λίλιθ....μίλησες σαν τον Tiger, τον Old...για να μην ξεχνιόμαστε...![]()
![]()

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΛΕΥΚΟΥ
Αγαπώ αυτό το λαό που πάντα με καλοδέχεται και μου προσφέρει ό, τι καλύτερο διαθέτει.
Αγαπώ το λαό που ζει τίμια, δίχως νόμους, που δε διαθέτει φυλακές ούτε πτωχοκομεία.
Αγαπώ το λαό που ζει σύμφωνα με τις 10 Εντολές δίχως να τις έχει διαβάσει ή ακούσει στο κήρυγμα κάποιας εκκλησίας.
Αγαπώ το λαό που ποτέ δεν ορκίζεται και ποτέ δεν επικαλείται το όνομα του Θεού του... άνευ λόγου.
Αγαπώ το λαό που "αγαπά τον πλησίον του ως σεαυτόν ".
Αγαπώ το λαό που η θρησκεία του δεν έχει αιρέσεις και δεν γνωρίζει θρησκευτικές αντιθέσεις.
Αγαπώ το λαό που προσεύχεται στο Θεό δίχως Βίβλο διότι πιστεύει ότι ο Θεός τον αγαπάει κι Αυτός.
Αγαπώ αυτό τον λαό που ποτέ δεν ύψωσε το χέρι εναντίον μου και ποτέ δεν προσπάθησε να κλέψει κάτι από τα υπάρχοντά μου, μολονότι δεν υπήρχαν νόμοι για να τον τιμωρήσουν.
Αγαπώ το λαό που ποτέ δεν πολέμησε τους λευκούς έξω από τα σύνορα της χώρας του.
Αγαπώ και δε φοβάμαι τον άνθρωπο που ζει όπως τον έπλασε ο Θεός διότι τότε είναι παιδί Του.
Αγαπώ το λαό που ζει και κρατάει ό, τι του ανήκει δίχως κλειδαριές και αμπάρες.
Αγαπώ το λαό που ζει με μυαλό ξεκάθαρο.
Αγαπώ πολύ το λαό που δε ζει αγαπώντας το χρήμα.
Μαρτυρία του George Catlin, Αμερικανού ζωγράφου που έζησε πολλά χρόνια με τους Ινδιάνους της Βορείου και Νότιας Αμερικής στα μέσα της δεκαετίας του 1880 και υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής τους.
And I keep on wondering....
Και της κιθάρας της χορδές έκρουσα ξανά… και ένας αυλός συνόδεψε κάπου από μακριά….. Τι όμορφη μουσική….. Κάποιες μορφές κινούνταν εκεί, θολά …. σαν χορός έμοιαζε…. σαν ‘όντα’ από κάπου. Μα δεν με ένοιαζε να μάθω, γιατί χόρεψα και εγώ……….
Δεν μπορώ, μα ούτε και θέλω να περιγράψω την μητέρα μου. Αρκεί που με αγκαλιάζει…
Καλή σας ημέρα

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 07/05/2003 10:47:25
Είδα κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια.
Ένοιωσα, βίωσα! Ίσος δυνατότερα από ποτέ!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 18/03/2004 12:33:17
9 μήνες, τι συμβολικό, αλλά μόνο συμβολικό... ουσιαστικά πολύ πιό γρήγορα! ίσως σε 45, η σε 60... ημέρες.
τα πλάσματα που θα γεννηθούν θα είναι υπέροχα!
το κρεββάτι που ξαπλώσαν οι γονείς τους στη πρώτη τους, πρώτη? συνεύρεση ήταν απέραντο και παραδείσιο...
νεράιδες ύφαιναν το δρόμο του έρωτά τους σαν μικρές, ανεπαίσθητες ίνες από ιστό αόρατης αράχνης...
αυτός την έλουζε με νερό από την μητέρα των υδάτων...
την δάγκωνε και μετά έγλυφε στοργικά τις πληγές της...
ύστερα Αυτή ήρθε και μου μίλησε,
με φίλησε και μου είπε ένα μεγάλο μυστικό...
"Σε αναγνώρισα", μου είπε, "το ξέρεις ποιός είναι ο πατέρας των παιδιών μου...""
Edited by - λίλιθ on 11/05/2003 00:57:39
Σ’αγαπώ……….

Silverwolf και Mara (για Ινδιάνους): Λαθεμένα ονομάζονται "Ινδιάνοι" έτσι τους ονόμασαν οι ευρωπαίοι που τους αποδεκάτιζαν γιατι τους παρομοίαζαν με γαλοπούλες λόγω των μακριών φτερών και της ενδυμασίας τους (turkeys). Αχ...μου θυμίσατε αυτούς τους αγνούς ανθρώπους, τους αυτόχθονες Αμερικανούς για τους οποίους όποτε τους συλλογίζομαι η ψυχή μου γεμίζει απο δάκρυα... Μακάρι ο ελάσσων βαφτισμένος και οχι συνηδητοποιημένος χριστιανός να ζούσε στο ελάχιστο όπως αυτοί οι αγνοι άνθρωποι με τη Σπαρτιάτικη λιτοδίαιτη ζωή και την αγνή ψυχή γεμάτη σεβασμό για τη μητέρα (Γη) και τον πατέρα (Ήλιο). Η θρησκεία των Αυτόχθονων Αμερικανών ήταν οι διάφορες ιερές τοποθεσίες στη φύση γιατί πίστευαν οτι εκεί κάπου βρίσκονται όλες οι καλές ενέργειες (κεραυνός, αέρας κ.λ.π) και επικοινωνούσαν με το Θείο δίχως λέξεις γιατι θεωρούσαν οτι ο λόγος είναι ατελής.
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 11/05/2003 02:10:31

Σας παρέθεσα τον Τροχό του 'Ετους των Παγανιστών, για όσους τους ενδιαφέρει...
Συμφωνώ με τη Λίλιθ...
Βγήτε ΟΛΟΙ έξω...
Και πηγαίνετε στο Πάρτυ της Λίλιθ....
Κέλσος

του καλοκαιριου
στους προποδες του ορους Φεγγαρι,
λατρευοντας τη φυση...
χορευοντας με τον Πανα...
καλημερα
...
*Κελσο αγαπημενε...η εικονα ειναι..σκετη μαγεια...![]()
aummmmmmm
Edited by - ΑΤΜΑ on 12/05/2003 06:44:07
Προσκαλώ τον ρωμαλέο Πάνα, τον ποιμενικό, το σύμπαν του κόσμου,
τον ουρανό και την θάλασσα και την παμβασίλλισα γη
και το πυρ το αθάνατο, γιατί αυτά είναι τα μέλη του Πανός.
Έλα μακάριε, χορευτή, περιφερόμενε, ομόθρονε με τις Ώρες
τραγοπόδαρε, βακχευτή, ενθουσιαστικέ, υπαίθριε,
που αυλοπαίζεις την αρμονία του κόσμου με παιχνιδιάρικο τραγούδι,
ώ βοηθέ των φαντασιώσεων, υποκινιτή των ανθρώπινον φοβων,
που χέρεσε με τους γιδοβοσκους και τους βουκόλους στις πιγές,
οξυδερκή, κυνιγέ, φίλε της Ηχούς, συνχορευτή των νυμφών,
συ ο παντογόνος, ο γεννήτωρ όλων, πολυώνυμη θεότιτα,
κοσμοκράτορα, αυξητή, φωτοφόρε, γόνιμε Παιάν,
σπηλαιόφιλε, εξοργισμένε, ο αληθινός εσυ Ζεύς ο κερασφόρος.
Γιατί σε σένα έχει στηριχθεί το απέραντο έδαφος της γής,
Και υπακούει το βαθύρροο ύδωρ του ακαταπόνητου πόντου
κι ο Ωκεανός που περιελίσσει μέσα σε ύδατα τη γή,
και το αέριο μέρος της τροφής, το έναυσμα στα ζωντανά,
και πάνω από την κορφή ο οφθαλμός της ελαφρότατης φωτιάς.
γιατί αυτά τα ανόμοια θεία βαίνουν με τις δικές σου εντολές.
Την φύση των πάντων αλλάζεις με τις δικές σου προβλέψεις.
το γένος των ανθρώπων τρέφοντας στον απέραντο κόσμο.
αλλά, μακάριε, βακχευτή, ενθουσιαστικέ, πρόσελθε στις σπονδές
τις πανίερες, και δώσε τέλος καλό βίου
διώχνοντας τη μανία του Πανικού στα πέρατα της γής…
(η Αιθέρια με παρακίνησε με τα λόγια της να αντιγράψω τον ύμνο του Πανός από το αγαπημένο μου…'βιβλίο'. Τους Ορφικούς Ύμνους)
Δεν θέλησα να παραθέσω τον Ύμνο στην παλαιά διάλεκτο (αρχαία), για να γίνει κατανοητός από όλους.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/05/2003 12:32:40
Όμορφα ήταν.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 18/03/2004 12:41:53