- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Καλησπέρα σε όλους .Τι έγινε φιλαράκια πως τα περάσατε ;….
εσυ πως τα περασες????

quote:
PREDATOR-εσυ πως τα περασες????
Ταΐζοντας τα ζωάκια στο Αττικό πάρκο…![]()
![]()

Μάλλον μπήκαμε στην άνοιξη για τα καλά αφού ο καιρός είναι και ζεστός κι ηλιόλουστος, κάτι που ευνοεί αφενός την καλή διάθεση και τις εξορμήσεις κι αφετέρου τις ιώσεις.
Οπότε προσοχή γιατί αν κρίνω από γνωστούς και φίλους τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Εμείς πάντως μόνο που στην Άνοιξη δεν μπήκαμε ![]()
Love wothout genelove is like an important question without answer.
Dying_Incubus οσο αφορά τις ιώσεις γίνεται χαμός εγω έβγαλα το τριήμερο σπίτι καθώς
Ήταν άρρωστος ο μεγάλος μου γιος μόλις έγινε καλα αυτος αρρώστησε ο μικρός
Άστα να πάνε .
Elo το αττικό πάρκο είναι πολύ ωραίο έχω πάει και θέλω να ξανάπαω .
quote:Μια απ'τα ίδια κι εγώ, με παλιοδέκατα, πονόλαιμο, καταρροή και άγιος ο θεός!
οσο αφορά τις ιώσεις γίνεται χαμός εγω έβγαλα το τριήμερο σπίτι καθώς ηταν άρρωστος ο μεγάλος μου γιος μόλις έγινε καλα αυτος αρρώστησε ο μικρός
Άστα να πάνε
Ωραία που περνάω την άδειά μου...

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Με το που είπα ότι ήρθε η άνοιξη για τα καλά μάλλον, επανήλθε ο χειμωνιάτικος ουρανός κι άρχισαν πάλι οι βροχές.
Από θερμοκρασία όμως καλά πάμε. ![]()
Όσον αφορά τις ιώσεις και την γρίπη που μπορεί να ταλαιπωρούν αρκετούς, ευτυχώς την έχω γλιτώσει.
Για την ακρίβεια, έχω κάποια χρόνια να αρρωστήσω οπότε υποθέτω πως από ανοσοποιητικό καλά πάμε. ![]()

quote:
Με το που είπα ότι ήρθε η άνοιξη για τα καλά μάλλον, επανήλθε ο χειμωνιάτικος ουρανός κι άρχισαν πάλι οι βροχές.
Από θερμοκρασία όμως καλά πάμε
Έχεις καμια συγγένεια με τον Μητσοτάκη ?
Αμάν βρε open mind κάθε φορά που θα μπω κάποια αναφορά στον γκαντέμη θα κάνεις είτε λεκτική είτε φωτογραφική! ![]()
![]()
![]()
Εγώ το τριήμερο βρήκα ευκαιρία και την κοπάνησα από την Αθήνα, φυσικά πάλι στο εξοχικό πήγα, αυτή τη φορά συνάντησα και χιόνι, αφού δεν ήρθε φέτος το χιόνι μέσα στην Αθήνα πήγα εγώ σε αυτό.
...Μία μικρή γεύση από την μαγευτική θέα, και το χιονάκι λίγο πριν λιώσει εντελώς στην αυλή.

quote:
Αμάν βρε open mind κάθε φορά που θα μπω κάποια αναφορά στον γκαντέμη θα κάνεις είτε λεκτική είτε φωτογραφική
Είναι το σήμα κατατεθέν της γκαντεμιάς
quote:
Open Mind- Ήταν άρρωστος ο μεγάλος μου γιος μόλις έγινε καλα αυτος αρρώστησε ο μικρός
Άστα να πάνε .
Τόσο καλά…![]()
Μου αρέσει που λέω, ποτέ θα μεγαλώσει ο δικός μου μπόμπιρας και να σταματήσει να μας φέρνει ιώσεις από τον παιδικό σταθμό…![]()

Το σαββατο που μας περασε σπασανε το αμαξι μου και πηρανε μια μπερτα του μπατμαν που ειχα ακουμπισει στο πισω καθησμα και επειδη δεν τους ευτανε αυτο εψαξαν και στο πορτμπακαζ μηπως και εχω κατι εκει.
Ειχα κρυψει απο το σπιτι πριν φυγω την τσαντουλα μου με τα κλειδια μου , τα χαρτια μου τιποτε χρηματα , αλλα χαρτια και διαφορα αλλα.
Εκει στο καφε που ημουνα το αυτοκινητο ητανε μολις μετρα απο την πορτα του μαγαζιου αλλα δεν ειχα το μυαλο μου προσπαθουσα να περασω καλα με τους φιλους μου.
Οταν πηγα να παρω την μπερτα μου κατα τις 11 και 30 για να παμε στο χορο ειδα τα τζαμια και τα πραγματα μου να λοιπουνε.
Νευριασα , εβρισα να μου περασει ,να νιωσω διαφορετικα.
Φοβηθηκα καπως για τα κλειδια μου που ειχα στο τσαντακι μου, ειναι του σπιτιου μου καταλαβενετε!
Ομως εκτες το βραδυ-σημερα το πρωι κατα τις 4 κτυπησε το τηλεφωνο μου αλλα και του αδελφου μου που μενει απο κατω.
Ειχα ενα χαρτι του οτε και ανεγραφε τον αριθμο του τηλεφωνου μου.
Ομως τηλεφωνησανε 4 το πρωι και σε μενα και στον αδελφο μου που εχει αλλο αριθμο στο αποκατω διαμερισμα.
Δεν ξερω τι να κανω βγαινω και φοβαμαι , το ειχα αισθηση οτι θα με κλεψουνε και ειχα κριψει απο το σπιτι πριν φυγω την τσαντα και ειχα αφησει το αυτοκινητο πολυ πολυ κοντα στο καφε (αν κοιτουσα καλυτερα).
Ετσι λοιπον εχω μια αισθηση οτι .....δεν ξερω φοβαμαι καθε μερα , ελπιζω να μου περασει.
Αυτο ηθελα να πω , το πα!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.

Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή και μπορώ να πω ότι αυτή η εβδομάδα πέρασε πολύ γρήγορα, η αργία της Καθαράς Δευτέρας προφανώς βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό. ![]()
Φίλε Open Mind, δεν έχω βέβαια κάποια συγγένεια με τον συγκεκριμένο πολιτικό.
Ευτυχώς για μένα δηλαδή! ![]()
![]()
Αγαπητέ cody30, λυπάμαι για το περιστατικό της κλοπής, δυστυχώς τέτοιες μέρες σημειώνονται αρκετά τέτοια κρούσματα... ![]()
Ελπίζω να άλλαξες όντως κλειδαριές στο σπίτι σου και να έδωσες κατάθεση στην αστυνομία...

πως ειστε σημερα?

quote:
Καλησπερα σε ολους εδω, να πω και εγω τα δικα μου.Το πονο μου θα ελεγα.
...
λυπαμαι για οτι σου συνεβει... αλλα πρεπει (περα απο το να παρεις τα καταλληλα μετρα, οπως να αλλαξεις κλειδαριες και αριθμο τηλεφωνου) να το ξεχασεις... να μην σε παρει απο κατω!
Μια εμπειρια ειναι, που καθημερινα συμβαινει σε χιλιαδες ανθρωπους (μονο στην Ελλαδα)

quote:
Μου αρέσει που λέω, ποτέ θα μεγαλώσει ο δικός μου μπόμπιρας και να σταματήσει να μας φέρνει ιώσεις από τον παιδικό σταθμό
Μετά θα τις φέρνει απ το σχολειο .
quote:
Φίλε Open Mind, δεν έχω βέβαια κάποια συγγένεια με τον συγκεκριμένο πολιτικό.
Ευτυχώς για μένα δηλαδή!
Και για εμάς
quote:
Φοβηθηκα καπως για τα κλειδια μου που ειχα στο τσαντακι μου, ειναι του σπιτιου μου καταλαβενετε!
Ομως εκτες το βραδυ-σημερα το πρωι κατα τις 4 κτυπησε το τηλεφωνο μου αλλα και του αδελφου μου που μενει απο κατω.
Ειχα ενα χαρτι του οτε και ανεγραφε τον αριθμο του τηλεφωνου μου.
Ναι γραφεί όμως και την διεύθυνση ο λογαριασμός του οτε οποτε πρέπει να αλλάξεις κλειδαριές το συντομότερο .
Άμα αλλάξεις κλειδαριές είσαι εντάξει .

Ειχα και την σφραγιδα της δουλειας μεσα.Ευχομαι να μην συνεχιστει τιποτε αλλο αλλα θα παρουμε καλυτερα μετρα.
Αντε να ειμαστε καλα ολοι!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.