- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Έχω και κότερο!πάμε μια βόλτα?
καπτεν φαπα -
αν το ξαναπεις θα σου φαω τη μουρη
Ξέχασα τον περίφημο υποσταθμό της ΔΕΗ στα Βριλήσια.
Μόλις αποπερατώθηκε.
Χωρίς αυτόν λέει ( η ΔΕΗ ) ολυμπιακοί δεν γίνονται, λύνει το ενεργειακό των αγώνων.
Αλληλομηνύθηκαν δήμαρχος και ΔΕΗ, έφτασε στο συμβούλιο της επικρατείας και περιμένουμε...
Το ανέφερε κάπου προς το τέλος της εκπομπής.
Ανέφερε και τον Μπους. Ότι δηλαδή έκανε ή θα κάνει μυστικά ταξίδια εδώ, εξαιτίας ύπαρξης της στοάς.
Πως σας φάνηκε;
Γιατί δεν δίνει μια συνέντευξη στο αλτερ να το κάνει πρώτο θέμα ο εισαγγελατος και να μας πει που είναι και να πάει ο λαός και όχι οι γνώστες να πάρει αυτό που δικαιωματικά του ανηκει?και να γίνουμε πρώτη δύναμη και δικτάτορες του κόσμου ολου,να πάμε στα αστέρια (όνειρα μου,αλλα πάω μέχρι τώρα μόνο στον ύπνο μου)και να λύσουμε τα προβλήματα των πάντων και των μαύρων και των άσπρων και των κιτρινων,και των κόκκινων και να σκοτώσουμε και τους βριλ(εκτός από αυτό που γράφει στο φόρουμ)και τους φιδανθρωπους,μυγανθρωπους,ποντικανθρωπους και να τους σκοτώσουμε όλους και να μείνουμε μόνο οι έλληνες και όταν μείνουμε μόνο οι έλληνες να καθαρίσουμε και τους φιλοκομμουνιστες τους φιλονεγρους,τους πούστηδες και τις λεσβίες τους εθνικιστες,ναζιστες,ελαιοχρωματιστες και μετά τους διανοητικά καθυστερημένους(μετά από αυτό δεν θα έχουν μείνει και πολλοί έλληνες)και τους χριστιανούς και όλους γενικά που μας ενοχλούν μέχρι στο τέλος να μην μείνει κανένας και να κληρονομήσουν την γη οι πίθηκοι και να ξαναρχίσει ο κύκλος της ζωής από την αρχή……
Σαν να μου φαίνεται πως παραληρω,τι είχε μέσα ο καφές που ήπια το πρωι?ιχωρ?
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Edited by - τυχερουλης on 06/06/2004 16:53:21
quote:
καπτεν φαπα -αν το ξαναπεις θα σου φαω τη μουρη
ηρεμησε λίγο ρε,η υπογραφή μου είναι!![]()
quote:quote:
καπτεν φαπα -αν το ξαναπεις θα σου φαω τη μουρη
ηρεμησε λίγο ρε,η υπογραφή μου είναι!
OK πλακα κανω - νομιζα θα θυμοσουνα την απαντηση της βλαχοπουλου

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
quote:
[...] και να σκοτώσουμε και τους βριλ(εκτός από αυτό που γράφει στο φόρουμ)
Καλωσύνη σου.
Σε Ευ-Χαριστώ π α ρ α πολύ!!!
:-)
Vril
ΟΥΦ. Φτηνά τη γλιτώσαμε...
Κάπου πήρε το μάτι μου ( το δεξί, το καλό) τώρα τελευταία οτι έχουμε λέει πιό πολλά κοινά γονίδια με τους μυρμηγκοφάγους και πιθανόν να καταγόμαστε από αυτούς...
Εγώ λέω οτι από τους τυφλοπόντικες μάλλον είναι πιό πιθανό.
Αυτοί λοιπόν, οι πρόγονοί μας οι τυφλοπόντικες, ζούσαν κάποτε κάτω απ τη γης που την πατούμε κι όλοι μέσα θε να μπούμε.
Και για να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη ( και τη δική μας και ιδία των ΦουρακοΠαλμοΓιαννουλοΒελοπουλοΕψιλοΚαιδενξερωγωτιάλλων ) δυσκολότερη, άλλη δουλειά δεν έκαναν παρά να σκάβουν οληνυχτίς ( γιατί μέρα δεν έβλεπαν εκεί κάτω ) τρύπες και στοές και να φτιάχνουν παλάτια, όχι στην άμμο αλλά κάτω κι απ’ αυτήν.
Κι επειδή σαν πρόγονοί μας ( Ελληνες γαρ ) ήταν και κομμάτι πιό καπάτσοι απ’ τους υπόλοιπους, για σκαφτιάδες χρησιμοποιούσαν κάτι όντα που τα λέγαν Βρίλ.
Πώς εμείς σήμερα βάζουμε τα αλβανά και τα πακιστανά για τέτοιες δουλειές ένα πράμα.
Ετσι εξηγείται και γιατί το εξελιγμένο σκαφτοβρίλ το είπαμε Μετροπόντικα, να ‘χει κάποια σχέση με τα αρχαία Βριλοπόντικα.
Κι επειδή σ’ αυτό ειδικά το γένος ( των Ελλήνων δλδ ) πάντα υπήρχαν κάποιοι αποεξανέκαθεν που ήσανε πιό καπάτσοι κι απ’ τους καπάτσους, να μή χαθεί η παράδοση, έτσι και τη σήμερον ημέρα ξεπετάχτηκαν κάτι καρακαπάτσοι που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι, ερευνητές, αρχαιολόγοι, ενίοτε και καθηγητές πανεπιστημίου ( τρομάρα τους ), που κατάλαβαν πόσο δεμένοι είμαστε σαν λαός και πόσο μας αρέσει το παραμύθι και βάλθηκαν να μας μορφώσουν με τα βιβλία τους, τις εκπομπές τους ( ή μήπως διαπομπεύσεις;).
Αλλοι με περίεργες πέτρες ανα χείρας ( που δε βρίσκεται κάποιος να τους πάρει με τις πέτρες ), άλλοι με τρίτο ( έχουν και τέταρτο και πέμπτο αλλά δεν το λένε ) μάτι, άλλοι με γράμματα και αριθμούς ( ωραίο παιγνιδάκι ήταν αυτό αλλά το νεώτερο σκίζει ).
Αυτοί λοιπόν έχουν ένα κοινό ( εκτός απ’ αυτό που τους βλέπει ).
Εκτός από φλέβες ενέργειας που ανακαλύπτουν στις στοές των κακόμοιρων ποντικοπρογόνων, ανακάλυψαν και φλέβα χρυσού ( βλ. Ευρώ ), που κυλάει μέσα από τσέπες και αν την αναλύσεις θα βρείς περιέργεια και αφέλεια, ίσως και λίγο ιχώρ.
Αλλά επειδή για να λέγεσαι ερευνητής και επιστήμονας τη σήμερον ημέρα πρέπει να έχεις όραμα, να βλέπεις μακρυά και να ‘χεις σπουδαίους στόχους, δε μένουν μόνο σ’ αυτά αλλά διατυπώνουν και γενικές θεωρίες ( τύφλα να ‘χει ο Αλβέρτος ) ή ενοποιητικές ( κοινώς αχταρμά ) θεωρίες ( καημένε Χόκινγκ ).
Ετσι, βάζουμε μέσα λίγη από ούφο, μια γερή δόση από σούπερ τεχνολογία ( αρχαία εννοείται ), ολίγη από μυθολογία, κάμποση αστρολογία, τα πασπαλίζουμε με ολίγη από κλασσική φιλοσοφία, σωτάρουμε με κοσκινισμένη αρχαιολογία ( την καλή, όχι την άλλη τη συμβατική ) κι έχουμε ένα μεζέ...να γλύφεις τα δάχτυλά σου ( κι αυτοί το λογαριασμό τους ).
Και σαν καλός μεζές αναδίδει ευωδιά ( για άλλους μπόχα ) και τραβάει απ’ τη μύτη τους πεινασμένους για μεγαλεία και ανωτερότητα και δώστου αυτοί να φτιάχνουν κι άλλους μεζέδες και δώστου οι άλλοι να τσιμπάνε και να μασάνε και οι δουλειές στο μαγεριό πήραν τα πάνω τους.
Και μην πει κανείς οτι δεν υπάρχουν πεινασμένοι που τσιμπάνε γιατί θα σας στείλω στο προηγούμενο ποστ μου, όπου έχοντας διαβάσει καμμιά 10ριά σελίδες εδώ μέσα και αλλού έξω σχετικά, βάζοντας μια – δυό αλήθειες ανάμεσα σε κανα – δυό φούμαρα, έφτιαξα μεζεδάκι, όχι βέβαια σαν τους άλλους τους σεφ, αλλά κι απο κείνο κάποιοι τσίμπησαν και με την ευκαιρία τους ζητώ συγγνώμη.
Χαιρετίσματα επίσης στέλνω στον Χαρά Του Νταβέλη ( Χαρ – Ντα - Βέλη > Χαρ-δα-βέλη > ..., άξιο απόγονο των ένδοξων εκείνων και χορηγό της AGB ( Aei Gam… Blima ).
Είπαμε να ‘χουμε ανοιχτό μυαλό αλλά όχι και σουρωτήρι που μπάζει απ’ όλες τις πάντες.
Υ.Γ. 1 Οσοι θένε να μου την πέσουν, με το μαλακό παρακαλώ.
Υ.Γ. 2 Κάπου διάβασα εδώ μέσα το καλύτερο. Με ψηφιακή υπογραφή έμοιαζε και το οικειοποιούμαι συγχαίροντας αυτόν που το είπε.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ
quote:
Ετσι, βάζουμε μέσα λίγη από ούφο, μια γερή δόση από σούπερ τεχνολογία ( αρχαία εννοείται ), ολίγη από μυθολογία, κάμποση αστρολογία, τα πασπαλίζουμε με ολίγη από κλασσική φιλοσοφία, σωτάρουμε με κοσκινισμένη αρχαιολογία ( την καλή, όχι την άλλη τη συμβατική ) κι έχουμε ένα μεζέ...να γλύφεις τα δάχτυλά σου ( κι αυτοί το λογαριασμό τους ).
Πες τα χρυσό-στομε ! ! !
Να αγιάσεις καλέ μου άνθρωπε ! ! !
Ούτε μετάφραση του Däniken δεν περιέχει τόση Μπουρδολογία πια !
Μπράβο.
Vril
quote:
Χαιρετίσματα επίσης στέλνω στον Χαρά Του Νταβέλη ( Χαρ – Ντα - Βέλη > Χαρ-δα-βέλη > ..., άξιο απόγονο των ένδοξων εκείνων και χορηγό της AGB ( Aei Gam… Blima ).
Είπαμε να ‘χουμε ανοιχτό μυαλό αλλά όχι και σουρωτήρι που μπάζει απ’ όλες τις πάντες.Υ.Γ. 1 Οσοι θένε να μου την πέσουν, με το μαλακό παρακαλώ.
Υ.Γ. 2 Κάπου διάβασα εδώ μέσα το καλύτερο. Με ψηφιακή υπογραφή έμοιαζε και το οικειοποιούμαι συγχαίροντας αυτόν που το είπε.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ
(Να σου κάνω εγώ την πρώτη επίθεση γέλιου)
Μου άρεσε ο ο ερευνητής (Ευαγγελοπουλος λεγοταν?δεν το έπιασα καλά είχα πέσει κάτω από τα γέλια)που στην πρώτη κιόλας ερώτηση αποκήρυξε το έργο του.
«Δεν το είπα εγώ οι άλλοι το είπαν» και στην τελευταία ερώτηση του δημοσιογράφου
έριξε το μέγα επιχείρημα:η γη είναι σαν το πλυντήριο και όταν ο κάδος περιστρέφεται
δημιουργείται κενό στο κέντρο.
ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΕΝΟ ΟΝΤΩΣ!ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ 600 Στροφές ΕΩΣ 1200 ΤΟ ΛΕΠΤΟ!!
ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ 600 ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΒΛΗΜΑΤΑ (χωμάτινα και ανθρώπινα)ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΣΤΑ ΕΞΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ!
Μόλις έκανα μια ανακαλυψη,θα την εκδώσω να κονομησω,βρηκα πως δημιουργήθηκε η ζώνη αστεροειδών στο ηλιακό μας σύστημα!!!
----
quote:
Μόλις έκανα μια ανακαλυψη,θα την εκδώσω να κονομησω,βρηκα πως δημιουργήθηκε η ζώνη αστεροειδών στο ηλιακό μας σύστημα!!!
Κάνε το εξής:
Ξεκίνα το θέμα με ένα ξεκάρφωτο ΕΙΝΑΙ.
Π.χ. οι στροφές της Γής ΕΙΝΑΙ 600, βρές σαν πηγή τον Χωροβάτη, που με τέτοιο αστρικό όνομα μόνο στον αστερισμό της Κασσάνδρας μπορέι να έυησε, και που το έγραψε το 75.000 π.χ. αλλά το βιβλίο του χάθηκε στην Αλεξάνδρια από φωτιά ( και οχι επειδή ήταν 75.000 ετών)
Ο μαθηματικός τύπος της φυγόκεντρης/κεντρομόλου δύναμης έχει και ένα 2*π και ένα ω μέσα του, οπότε να και η απόδειξη της μουσικότητας και μαθηματικότητας της γλώσσας
και η φυγόκεντρος ΣΙΓΟΥΡΑ έχει να κάνει και με τη σταθερά του Vril που ισούται με
0+(άπειρο)=1 --> (άπειρο)=1-0=1 ---> 1/(άπειρο)=1 ---> ο λέξάριθμος του AΠΕΙΡΟΣ=1/α+(άπειρο)
οπότε έτσι αποδείξαμε τα ΠΑΝΤΑ.
Μάστορα, θέλω ποσοστά απ το βιβλίο.
Να αγοράσω πίσω την γή των προγόνων μου (Βρηλίσια) και να διώξω και τον υποσταθμό της ΔΕΗ απο κεί.
Vril
Υ.Γ : η ταπείνη μου γνώμη για την υπόγεια ελλάδα είναι ότι κρύβονται πολλά στοιχεία...ωστόσο οι περισσότεροι 'ερευνήτες - συγγραφείς' μου φαίνονται ολίγον...μουφατζήδες, ειδικά ο κύριος Φουράκης....
From the things i've lost, i miss my mind the most !
quote:
Κάνε το εξής:
Ξεκίνα το θέμα με ένα ξεκάρφωτο ΕΙΝΑΙ.
Π.χ. οι στροφές της Γής ΕΙΝΑΙ 600, βρές σαν πηγή τον Χωροβάτη, που με τέτοιο αστρικό όνομα μόνο στον αστερισμό της Κασσάνδρας μπορέι να έυησε, και που το έγραψε το 75.000 π.χ. αλλά το βιβλίο του χάθηκε στην Αλεξάνδρια από φωτιά ( και οχι επειδή ήταν 75.000 ετών)Ο μαθηματικός τύπος της φυγόκεντρης/κεντρομόλου δύναμης έχει και ένα 2*π και ένα ω μέσα του, οπότε να και η απόδειξη της μουσικότητας και μαθηματικότητας της γλώσσας
και η φυγόκεντρος ΣΙΓΟΥΡΑ έχει να κάνει και με τη σταθερά του Vril που ισούται με
0+(άπειρο)=1 --> (άπειρο)=1-0=1 ---> 1/(άπειρο)=1 ---> ο λέξάριθμος του AΠΕΙΡΟΣ=1/α+(άπειρο)οπότε έτσι αποδείξαμε τα ΠΑΝΤΑ.
Μάστορα, θέλω ποσοστά απ το βιβλίο.
Να αγοράσω πίσω την γή των προγόνων μου (Βρηλίσια) και να διώξω και τον υποσταθμό της ΔΕΗ απο κεί.Vril
Θα σου δώσω αλλά θα γυρνάς από κανάλι σε κανάλι σαν τον αξιότιμο κύριο Παλμό
Να κάνεις διαφήμιση στο βιβλίο.
----
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΜΕ
ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ
ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ?
ΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ
ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΛΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ
ΤΟ ΣΤΥΛ ΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΩΣΤΑ
ΤΩΡΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ
ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΣΑΣ ΠΑΩ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Υ.Γ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΑ !!! ( ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ )
40.000.000 ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ !!!
ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ !!!
quote:
Δεν νομίζω ότι αγνοήθηκαν ερευνητές όπως ο Γιαννόπουλος, απλά δεν δέχτηκαν να παραστούν στην εκπομπή. Και σε άλλη εκπομπή ειπώθηκε ότι τον κάλεσαν και δεν πήγε. Νομίζω ότι σοφά πράττει προσπαθώντας να περισώσει την αξιοπρέπεια του μια και θα εκτεθεί με αυτά που λέει και ο ίδιος.Τώρα σχετικά με τα καπάκια, να σας πω εδώ ότι γνωρίζω καλά, λόγο τις ειδικότητας που είχα στον στρατό, ότι υπάρχουν κενά φρεάτια σε μεγάλους κεντρικούς δρόμους, νευραλγικές περιοχές και γέφυρες που έχουν τον σκοπό σε περίπτωση πολέμου να γεμιστούν με εκρηκτικά και να ανατινάξουν το σημείο δημιουργώντας κόλλημα στον εχθρό. Επίσης υπάρχουν και σημεία γεμάτα με εκρηκτικά για ανάλογη χρήση. Αν και είχα δει τέτοια φρεάτια δεν είχα προσέξει τα σκεπάσματα τους. Οπότε ίσως ορισμένα σύμβολα σε καπάκια να παραπέμπουν σε τέτοια φρεάτια. Αυτό βέβεια δεν εξηγή όλα αυτά τα περίεργα σχήματα, αλλά ίσως κάποια από αυτά.
Γιάννης
Δεν ξέρω κατά πόσον εκτείθεται κάποιος αν έβγαινε και μίλαγε για πράγματα για τα οποία θα είχε επιχειρήματα ατράνταχτα να το πω κι έτσι. Πιστεύω ότι πιο πολύ εκτείθεται όταν βγαίνουν "άσχετοι" και μιλάνε γι' αυτά με αποτέλεσμα να κατατάσσονται κι άλλοι, που ίσως δεν φταίνε, στο ίδιο τσουβάλι με αυτούς που θεωρούνται ότι το κάνουν για κερδοσκοπικούς λόγους.
ανήσυχη7
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΧΑΡΑΔΡΑ.ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 13 ΜΕ 14 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΟΣΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΟΡΙΣΑΜΕ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ.ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΝ "ΠΑΡΑΘΥΡΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΓΓΕΛΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
to avrio ine ena menomeno teras,pou kapia stigmi prepi na to adimetopisis...
TSEA
Live By The TSEA Die By The TSEA
TSEATSEATSEATSEATSEATSEATSEA
και μη γραφεις τσεα σε δημοσιο χωρο!