- Ταξίδια στην απουσία των λέξεων - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
ΟΜ
dsm
ευχαριστω:)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Η ΚΟΥΝΕΛΟΠΑΓΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?
γιατι ολα ειναι ζεν οπως λεει και το τραγουδακι και ας μην το νομιζουν
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
![]()
[πολλες φορες η απουσια ειναι πιο εντονη απο την παρουσια...]
quote:
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?
Υπάρχει μέσα σου φίλε μου, υπάρχει μέσα στον καθένα, μόνο που δεν κινούμε ή δεν τολμούμε να τον αναζητήσουμε αυτόν τον άνθρωπο...
Δε χρειάζεται να ψάχνουμε γκουρού και/ή αυθεντίες...
Θα εντυπωσιάσουν, θα γεμίσουν με ευδαιμονία εσένα εμένα που θα τους απολαμβάνουμε αλλά αν αναρωτηθούμε λίγο βαθύτερα θα αντιληφθούμε πως δεν έχει νόημα να ζούμε σαν άτομα απο δεύτερο χέρι...
Ό,τι κατόρθωσαν αυτοί, μπορούμε να το κατορθώσουμε κι εμείς.
Το θέμα είναι αν έχουμε τη διάθεση να προχωρήσουμε...
Το πρώτο σκαλί θα φέρει το δεύτερο...και αν είμαστε αληθινοί, θα ξημερώσουμε κάποια αυγή έχοντας ανέβει όλα τα ανθρώπινα σκαλοπάτια και με έκπληξη θα αντιληφθούμε οτι υπάρχουν κι άλλα...
Μόνο που αυτά δεν είναι αποθαρρυντικά πλέον...είναι ταξίδεμα στην απουσία των λέξεων...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Πουλιά πέταξαν μαζί πέρα στον τόπο δίχως τελείωμα και αρχή του χρόνου...
Γιγάντιες γαλάζιες διάφανες σφαίρες, πλησιάζουν μεγαλόθυμα σε αργή κίνηση, να φανερώσουν μυστικά, τα επτασφράγιστα, στων αγγέλων τις παιδικές ζωές...
Ένας όμορφος πλήρης κόσμος Αγάπης μορφοποιείται κάθε λεπτό εκεί πέρα έξω απο τις γήινες αισθήσεις και πέρα εκεί, έξω απο τα όρια του χρόνου...ανίκανος να αγγιχθεί απο αυτόν που δε μπορεί να πεθαίνει συνεχώς...
Η Γιγάντια σιωπή κύλησε στον ουράνιο θόλο και χοροπήδησε σα μπάλα σε αργή κίνηση...
Ξεδίπλωσε της αερόσταλτες πτυχές της, ρωτώντας, με μια μουσική που γλυκά κυρίευε τα αυτιά και το συναίσθημα...
Πλήρης εκεί έξω, στον κόσμο των αισθήσεων που γήινος δε μπόρεσε να οσφρηστεί πριν ανοίξουν όλα τα πέταλα και διαιωνήσουν τα επτασφράγιστα μυστικά, αυτά των αγγέλων με τις παιδικές ζωές και τις γλυκόμορφες μουσικές, να κυριεύουν χώρες όπου το απάτητο χιόνι στοιβάζεται σωρό...
~Γρηγόρης~
...
Τόσα χαιρέτυπα κενά μεσολάβησαν πριν ο απώτερος εαυτος προσκυνήσει την αυγή...
Ξέφρενα αισθητήρια θέλω, ξεπρόβαλαν μέσα απο ημισκότεινες σήραγγες και τρύγησαν αλήθειες...
Διάφανες ορατές πραγματικότητες οραματίστηκαν κάποια ενδόμυχη και ξεδιπλωμένη σκέψη που πρόλαβε και έγινε συναίσθημα...
πέρα απο του τόπου τις ξεδιαλεγμένες αλήθειες, έδωσε πολλά και πήρε τίποτε...
Μα αυτό ήταν το τελευταίο που του έμελλε να φωνάξει...
Αυτοί με τις μάσκες στην καρδιά...δε μπορούν να κρυφτούν απο τον γεννημένο απο το Φώς...
Γεννημένος πριν το χάραμα....δε σημαίνει οτι δεν κατανοεί επειδή δε μιλά....
Ίσως κρατά τον τελευταίο λόγο...να τον μοιράσει στους ολιγόπιστους....
~Γρηγόρης~
ερχόταν άλλες μέρες να καλωσορίσουν...υπήρχε εκείνο το παιχνίδι που παίζαμε όταν είμασταν μικροί...θυμάσαι πως γυρνούσαν γύρω μας οι μέρες νωχελικά σαν είμασταν παιδιά?...
Πάντα απο επάνω έριχνα τα χαρτιά και ή έμπνευσή μου με οδηγούσε σε εκείνο το όμορφο δωμάτιο της ψυχής...
Θυμάσαι πως ξαπλώναμε κάτω στο χορτάρι και παίζαμε με τα χρόνια που γυρνούσαν τόσο νωχελικά σαν είμασταν παιδιά...αλήθεια, θυμάσαι?...
Τρέχα τώρα πίσω στη χώρα που χοροπηδάει στα απλωμένα πέρατα...
και η έμπνευσή μου πάντα θυμάμαι με οδηγούσε να στην ευτυχία του παιδικού κόσμου ξαπλωμένος...
Εσύ κι εγώ, πάντα θα είμαστε ξαπλωμένοι στο γρασίδι των παιδικών μας χρόνων, να γυρνάμε τις μέρες που δίχως έμπνευση δε θα μπορούσαν να υπάρξουν επάνω σε αυτή την ξέχειλη ευτυχία...
~Γρηγόρης~
πόσες χιλιάδες λέξεις,
ωραία τοποθετημένες,
χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε την σιωπή !!
Αν πεις τ όνομά μου παύω να υπάρχω !![]()
ευχαριστώ εκ των προτέρων
(και μια και το έφερε η κουβέντα υπάρχει δικτυακός τόπος wwww.megapolisomancy.com αλλά οδηγεί σε μια λευκή σελιδα με μια τελεία πάνω αριστερά. ενδιαφέρον ε;)
"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω (μια εποχή στη κόλαση)
ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΗΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΚΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
πως ό,τι αναφέρεται σε αυτό είναι πραγματικότητα.
Κατά την άποψή μου, τα περισσότερα είναι φανταστικά.
Ο Thibault de Castries δεν υπήρξε ποτέ και ούτε το
βιβλίο του φυσικά. Είναι δημιούργημα του Φριτζ Λάιμπερ
και αναφέρεται στο βιβλίο του : "Our Lady of Darkness"
το οποίο έχει εκδωθει και στα ελληνικά (Αρχέτυπο).
Τα περισσότερα από τα βιβλία που αναφέρει ο κ. Γιαννουλάκης
στο βιβλίο του μπορούν να βρεθούν δωρεάν στο Internet (στα
αγγλικά βεβαίως). Δες επίσης και το "Conjure Wife" του
Λάιμπερ. Ουσιάστικά, μάλλον πρόκειται για προσπάθεια του
συγγραφέα να δημιουργήσει έναν νέο urban legend, μια
αστική νεομυθολογία, για αυτό και δεν βρίσκεις πληροφορίες.
Πολύ χρήσιμο ίσως σου φανεί και η σειρά βιβλίων R.P.G.
"Unknown Armies" της εταιρείας Atlas Games. Δεν έρχεται
στην Ελλάδα, μόνο μέσω Internet. Δεν έχει και τόσο σημασία
αν δεν ασχολέισαι με R.P.G., εκεί μπορείς να βρεις πολλές
ιδέες. Κοίταξε στη σελίδα της Atlas Games.
Urbanomancers always know the mind of the crowd. They sense the thin gaps between districts, the gaps you can fall into. They keep albino alligators and mutated rats for pets. They know why time becomes a thick as treacle late at night on the subway. They know what happens if you knock on the small green door at 92nd and 4th. They read the names behind the names. They can send you to Rat's Alley, and you really don't want to see what's been made from the dead men's bones. No urbanomancer would ever go to St. John's Wood at night.
The word "urbanomancer" combines Greek and Latin, which annoys grammarians and old-school occultists. Most urbanomancers couldn't care less, and think the correct term - "Polisurgist" - sounds dumb.
Μήπως σου θυμίζει κάτι αυτό; Μήπως έχεις δει κάπου την ελληνική
του μετάφραση; Είμαι σίγουρος πως την έχεις διαβάσει.
ΦΙΛΕ morph ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΦΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚ.
ΗΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΗ 3 ΦΟΡΕΣ.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=724
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1069
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=452
ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ....
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()