- Γιατί μόνο σε ΛΙΓΟΥΣ[?] (Σχετικά με τις θεάσεις ΑΤΙΑ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Το να κάνουν εμφανίσεις σε πολλούς θα δημιουργούσε μάλλον γρήγορη αναστάτωση και πιθανότατα κοινωνική υστερία...
Βλέπετε θέλουν να δηλώσουν τη παρουσία τους αργά και σταθερά ώστε να είμαστε έτοιμοι για κάποια επίσημη επαφή στο μέλλον...
Οι εμφανίσεις των ΑΤΙΑ αυξάνονται όλο και πιο πολύ, τα επόμενα 7-8 χρόνια θα το βλέπουμε ως ένα τελείως συνηθισμένο φαινόμενο.
Εάν το δούμε κάπως έτσι θα έλεγα πως αυτό που συμβαίνει είναι ευλογία Θεού...
quote:
Οι εμφανίσεις των ΑΤΙΑ αυξάνονται όλο και πιο πολύ, τα επόμενα 7-8 χρόνια θα το βλέπουμε ως ένα τελείως συνηθισμένο φαινόμενο.
Φίλε Πρίγκιπα
Με ενδιαφέρει πολύ το πως κατέληξες σ’ αυτό το συμπέρασμα.
Ευχαριστώ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Παρακολουθώ το φαινόμενο των UFO εδώ και 40 χρόνια (διαθέτω ένα μεγάλο αρχείο από βιβλία και περιοδικά σχετικά με το θέμα) και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι και από εκείνες τις μακρυνές εποχές, υπήρχε η αίσθηση ότι όπου νάναι θα προσγειωθεί ένα UFO στην πλατεία Συντάγματος!
Δυστυχώς, όπως γνωρίζετε, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα...
Αναφορές υπάρχουν πολλές και κάποιες είναι αρκετά αξιόπιστες, αλλά απόδειξη καμία...
Στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία...

* Ειρήνη *
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?
Μιλά για την εξωγήινη ομορφιά μου φαντάζομαι!!!![]()

* Ειρήνη *
Αυτά που είδες εσύ σε ποια κατηγορία εντάσσονται?
Η ομορφιά σου, θα μου επιτρέψεις να πω, είναι διαγαλαξιακή...
Πάντως οφείλω να το πω: έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι!
Διαγαλαξιακή???!!! ![]()
![]()
![]()

* Ειρήνη *
Πάντως, για να σοβαρευτούμε, το περίεργο είναι πως δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα εξωγήινοι επισκέπτες στη Γη, οι οποίοι, κατά τη γνώμη μου, αναμφισβήτητα υπάρχουν!
Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος-μιας και το θέμα πραγματεύεται τις θεάσεις UFO...
Θα ήθελα να καταθέσω τη δική μου εμπειρία: Πριν δυο χρόνια περίπου, μέρα μεσημέρι, κοιτούσα αφηρημένη έξω απ΄το παράθυρο στο διαμέρισμά μου στο Λονδίνο, και ξαφνικά βλέπω ένα μαύρο αντικείμενο, σαν μισοφέγγαρο ή , καλύτερα, σαν το σχήμα καβουριού (τώρα...σας φώτισα...αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω!!!)να ίπταται μπροστά στα μάτια μου, και αρκετά χαμηλά, κοντά στα κτήρια, η τουλάχιστον αύτήν την εντύπωση μου έδωσε. Θυμάμαι ότι με παραξένεψε, γιατί δεν αιωρείτο απλά, σαν να το παρέσυρε ο αέρας, αλλά έκανε ελιγμούς, και κάποια στιγμή παρέμεινε ακίνητο στον αέρα. Πριν το κάνει αυτό, νόμιζα ότι έπρόκειτο για τηλεκατευθηνόμενο παιχνίδι, ισως...Αλλά μετά άλλαξα γνώμη. Ακόμα δεν έχω ιδέα περι τίνους πρόκειται, οπότε για μένα παραμένει...U(unidentified)F(flying)O(object)
Edited by - inandabove on 26/02/2004 14:09:42
Θα θέσω μια ερώτηση: Αν εμείς είχαμε κατορθώσει να πάμε σε ένα πλανήτη ο οποίος φιλοξενούσε ένα πολιτισμό, πιστεύετε πως θα παίζαμε αυτό το κρυφτούλι που -υποτίθεται- παίζουν μαζί μας οι εξωγήινοι?
Στην αρχή ίσως ναι, για λόγους προφύλαξης, αλλά μετά γιατί?
Πάντως θεωρώ εξαιρετικά αξιόπιστες πηγές, τις αναφορές σε αρχαία κείμενα, σχετικά με ιπτάμενα αντικείμενα και υπερόπλα! Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι εκείνες τις εποχές δεν ήταν πονηρεμένοι και έγραφαν ότι έβλεπαν!