- Φαντάσματα,οπτασίες-και εικασίες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Who was the first that forged the deadly blade?Of ragged steel his savage soul was made.
Προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα θα ήταν πολύ χρήσιμο να συμβουλευόμαστε την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορούμε να υποβάλλουμε τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά κι αν επιλέξουμε την εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο για τίτλο θέματος θα βρούμε όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Αν βρούμε κάποιο ενεργό θέμα μπορούμε να συνεχίσουμε σ' αυτό την συζήτηση προκειμένου να αποφύγουμε τα διπλά θέματα.
Σχετικά με τα φαντάσματα, πνεύματα κτλ υπάρχουν αρκετά θέματα που θα μπορούσες να δεις.
Ενδεικτικά θα σου αναφέρω εγώ μερικά κι αν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση με τον τρόπο που σου είπα, θα βρεις αρκετά.
Μερικά από αυτά είναι (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν):
Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα προτεινόμενα θέματα.

In anticipation of my resurrection...
Δεν το κάνω για να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου ή σε άλλους.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/11/2010 14:23:14
Ξέρεις εσύ![]()
Και δεν σου κρύβω ότι ζηλεύω λιγάκι που δεν "μπορώ" να το κάνω κι εγώ...![]()
![]()
Όσο κι αν ξέρω τι είναι "σωστό" και τι "λάθος", δυστυχώς είμαι υπερβολικά πολύ τολμηρή και πέρίεργη ως άνθρωπος...
Edited by - Narkissa555 on 29/11/2010 14:44:43
quote:
Καλως σας βρηκα παρεα του Esoterica.Εχοντας διαβασει ολα τα προηγουμενα εχς μια απορια....γινεται να καλεσει κανεις τα πνευματα τραγουδιστων πχ.του συχωρεμενου του Ασιμου η του Σιδηροπουλου??
Εδώ λέμε ούτε του παππού σου δεν μπορείς να καλέσεις, θα μπορείς του Σιδηρόπουλου??
quote:quote:
Καλως σας βρηκα παρεα του Esoterica.Εχοντας διαβασει ολα τα προηγουμενα εχς μια απορια....γινεται να καλεσει κανεις τα πνευματα τραγουδιστων πχ.του συχωρεμενου του Ασιμου η του Σιδηροπουλου??
Εδώ λέμε ούτε του παππού σου δεν μπορείς να καλέσεις, θα μπορείς του Σιδηρόπουλου??Χαχαχα!! Ρε είσαι άκυρη λέμε! Αλλά ΟΚ! Έχεις δίκιο.. Έχω λιώσει! Και οι δικιές μας προσπάθειες ήταν άκαρπες!
Aporw...
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να τα μηνύματα σου να είναι κατανοητά.
Σ’ ευχαριστώ.

g.p
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/01/2011 22:18:48
Edited by - Narkissa555 on 21/01/2011 22:19:39
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/01/2011 23:53:47