- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Βγηκε δια βοης οχλου,με ψηφο,η εγκαθετοποιηθηκε?
Δεν εχω αντιρρηση,να υπαρχουν οι παντες σε εναν χωρο,
αλλα να μην δειχνουν πνευματικο φασισμο,μισαλλοδοξια και βια,
ελλειψη ανοχης,και συννενοημενες επιθεσεις κατα αντιφρονουντων.
Τοτε αρχιζω και εγω να εκφραζομαι
κατα τον τροπο,που σε σημαδεψε και λατρευεις...
Για το διαχειριστιλικι,ειμαι φυσει και θεσει
σαν Ελλην θεοσοφιστης και εσωτεριστης,
ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ!
Εδώ μας λένε οτι κατευθύνουμε συνειδήσεις με νοητικές ακροβασίες...επειδή λέμε τα αυτονόητα.Για κεραυνόύς μιλάμε σβάστικες ακούνε ...
Χέλιο ή πές για τα κομμάντα που αγόρασαν την έκταση και για το πώς προωθεί η ΝΑ τον ελληνισμό στο Ισραήλ ή ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ !!!!
Δεν θα δεχτώ σαν καλό τσιρακι που είσαι να αποπροσανατολήσεις το θέμα.
quote:
μώλις η φίλτατη zadok ακύρωσε τον νόμο της ελεύθερης βούλησης!Δηλαδή είναι σαν να μας λέει πως η ιερά εξέταση των Χριστιανών (που ξεκίνησαν και αυτοί σαν εσωτερικό "τάγμα") έγινε για να εξυπηρετήσει κάποιον συμπαντικό νόμο και όχι για λόγους εξουσίας...αλλιώς με κάποιο μαγικό τρόπο θα είχε εξαφανιστεί.
Τέτοια λέτε και μετά σας ενοχλεί που σας λέω να πάτε πίσω στα χωριά σας.
Πήγαινε πρώτα εσύ κι όσοι θέλουν θ' ακολουθήσουν, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ!!!!
Εγώ δεν ακύρωσα τίποτα, συ είπας.
Εσύ μας δείχνεις σε κάθε ποστ το πόσο έχεις ανοίξει το καρδιακό σου κέντρο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Καμια φορά είναι καλύτερο να μασ(ΩΝ)άς παρά να μιλάς...
...η πρόοδος στο καρδιακό φαίνεται απο τον τρόπο που σκέφτεσαι και όχι απο το τι λές.
Edited by - AION on 25/02/2004 18:10:57
Συνεπώς διαχειριστή ίσως ξέρω πιο πολλά απο όσα νομίζεις γιαυτό πρόσεχε πολύ καλά τι θα πείς.
quote:
...η πρόοδος στο καρδιακό φαίνεται απο τον τρόπο που σκέφτεσαι και όχι απο το τι λές.
ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΕΤΣΙ;;;
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΣΥΔΟΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ;;; ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ;;;
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Ευτυχώς που μπορώ να γράψω !!!
Μήπως θέλετε να τρελαθούμε τελείως ;;;;;;;;;
Πρώτα συνδέουν εμένα με τον ΑΙΟΝ !
Με βάζουν και δίπλα δίπλα μαζί του , α πα πα πα ύπαγε οπίσω μου σατανά !
Μετά βλέπω ένα κείμενο τεράστιο , απολογητικό , δεικτικό κλπ για να απαντήσει σε μία απλή ερώτηση , απλή απλούστατη !
Να το θεωρήσω ταραχή , πανικό , εσκεμμένη τακτική , συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κουβέντας ;
Τι απ’ όλα ;
Η ερώτηση μου ήταν :
quote:
Και το ερώτημα που γεννιέται είναι, τελικά εκτός του φιλοσοφικού κομματιού η Νέα Ακρόπολη έχει και στρατιωτικό κομμάτι ;
Ή μήπως το φιλοσοφικό και το στρατιωτικό κομμάτι συνυπάρχουν ;
Η απάντηση είναι :
quote:
Και απομένουν οι μαρτυρίες και οι καταγγελίες των ανθρώπων, οι οποίες είναι οπωσδήποτε σοβαρές και έντονες. Γι'αυτές φυσικά δεν μπορώ και δεν δικαιούμαι να εκφέρω καμία άποψη! Εάν υπάρχουν και στοιχεία που τις στηρίζουν θα πρέπει να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη με αυτές, προφανώς μετά την αγωγή που το συγκεκριμένο Σωματείο έχει υποβάλλει για δυσφήμιση εις βάρος του.
Θα πρέπει να πω εδώ και να παρακαλέσω όλους και όλες να μην φέρνετε εμένα προσωπικά και τo ESOTERICA στην θέση του να εκφέρει άποψη εκ μέρους άλλων Ομάδων, Συνεργαζόμενων με μας ή μη. Εμείς μπορούμε να μιλήσουμε μόνον γι'αυτά που υποπίπτουν στην αντίληψή μας και μόνον γι'αυτά. Και γι'αυτά, όση προσπάθεια και να κάνουμε για να είμαστε αντικειμενικοί, δεν είναι σίγουρο και ότι έχουμε διαμορφώσει και πλήρη άποψη, ούτε τη σωστή απαραίτητα. Είπαμε, για τη σωστή ερμηνεία οποιουδήποτε φαινομένου χρειάζονται πολλά στοιχεία και πολυεπίπεδη ερμηνεία.
Δεν θέλω να έλθουμε στη δυσάρεστη θέση, κάθε φορά που κάτι βγαίνει στις τηλεοράσεις και σχετίζεται με τον έναν ή τον άλλον Συνεργάτη μας να μας ταυτίζουν κάποιοι με άλλους φορείς και να ζητάνε, και επιτακτικά ίσως, να εκδώσουμε και "ετυμηγορία"...
Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό και δεν μπορούμε να το κάνουμε. Για τα πράγματα που αφορούν τα ενδιαφέροντά μας, όσα μας δημιουργούν εντύπωση, θετική ή αρνητική, ψάχνουμε και βρίσκουμε περισσότερα στοιχεία, όπως βλέπετε, και τα παραθέτουμε μαζί με την άποψή μας! Για τα υπόλοιπα είναι υπεύθυνοι μόνον οι εκάστοτε Φορείς να απαντήσουν γι'αυτά που τους αφορούν και γνωρίζουν καλύτερα και αυτοί θα πρέπει να το κάνουν εάν θέλουν.
Εμείς στο ESOTERICA, θέλουμε να κρατάμε δίκαιες αποστάσεις από κάθε συνεργαζόμενο φορέα, αλλά όσο μπορούμε μικρότερη απόσταση από την Αλήθεια!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ;
Και ερωτώ αφού το site δεν έχει σχέση με τη Ν.Α. , εκτός από την ηλεκτρονική συνεργασία του , πως γίνετε να εκπροσωπεί στην TV το esoterica.gr ο ίδιος άνθρωπος που κάνει διαλέξεις σε σεμινάρια της Ν.Α. ;
Εκτός και αν ο άνθρωπος αυτός προσελήφθει από το esoterica.gr για την εφράδια του λόγου του και για τις γνώσεις του ή γιατί κανείς από την ομάδα συντονισμού του site δεν ήθελε να βγει στην TV ( Χλομό αλλά ας το υποθέσουμε ) .
Τότε ναι δεν θα υπάρχει άλλη σχέση του site με την Ν.Α.
Είπαμε καλό είναι να λοιδορείς αγαπητέ Admin αλλά όταν κάνεις επιθέσεις να περιμένεις και τις απαντήσεις.

Ο κακός λύκος
quote:
Μετά βλέπω ένα κείμενο τεράστιο , απολογητικό , δεικτικό κλπ για να απαντήσει σε μία απλή ερώτηση , απλή απλούστατη !
Φαίνεσαι να είσαι πολύ σίγουρος πως το προηγούμενο Μήνυμά μου ήταν απάντηση στη ερώτησή σου. Γιατί; Μήπως έτσι δήλωσα;
Έκανα μία δήλωση περί Κιτρινισμού και Νοητικών Ακροβασιών, ζητήματα που ταλανίζουν και τον χώρο του Εσωτερισμού ακόμη, πέρα από αυτό των καναλιών και των μέσων ενημέρωσης γενικά. Φαινόμενα που κάνουν την εμφάνισή τους και στο παρόν Θέμα, κατά την γνώμη μου. Για να στηρίξω τους συλλογισμούς μου έλαβα ως παράδειγμα και ένα δικό σου μήνυμα.
Επίσης στο μήνυμά μου συμπεριέλαβα και διάφορα άλλα στοιχεία σχετικά με το Θέμα που βρισκόμαστε και τη γενικότερη θέση του ESOTERICA. Δεν είπα όμως πουθενά πως το μήνυμα μου ήταν απάντηση προς οποιονδήποτε...
AION, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγχύζεσαι, στο μήνυμά μου δεν παραθέτω το μήνυμα το δικό σου αλλά του Ramoglou που υποστηρίζει ότι το είπες εσύ. Φυσικά είναι προφανές ότι δεν είπες τα πράγματα έτσι. Για την ακρίβεια στο μήνυμά του είπε:
"Ο ΕοΝ-ΑΙΟΝ είπε πως τα θέματα μιλιταρισμού δεν επιδέχονται αμφισβήτηση διότι είναι ξεκάθαρη η χρησιμοποίηση συμβόλων ( SS ) και η εκγύμναση κομάντος."
Προσωπικά αυτήν τη δήλωση παίρνω ως παράδειγμα και όχι τη δική σου, όπως και λέω εξάλλου:
"Για παράδειγμα:
Ο AION είπε ότι είναι ξεκάθαρη η χρήση συμβόλων των SS και επίσης ξεκάθαρη η εκγύμναση κομάντος από την Νέα Ακρόπολη, οπότε τα θέματα του μιλιταρισμού(που της προσάπτονται) δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. (ανασυντάσσω λίγο τη δήλωση που κατέθεσε ο Ramoglou, για να βοηθήσω λίγο τον συλλογισμό μου, χωρίς φυσικά να παραλάσσω το νόημά της)"
Για το δικό σου μήνυμα λέω μόνον παρακάτω τα εξής:
"Και στην ίδια τη δήλωση του AION δεν βρήκα κάποιο αντικειμενικό στοιχείο που να μπορεί να σταθεί χωρίς αμφισβήτηση."
Έχεις πάντως δίκιο να εξεγείρεσαι μόνον για έναν λόγο... ότι στο μήνυμα του Ramoglou δεν έβαλα εισαγωγικά έτσι ώστε να φαίνεται και πιο σαφώς ότι το μήνυμα είναι δικό του και όχι να φαίνεται ίσως για κάποιους αναγνώστες το: Ο AION είπε ότι: "είναι ξεκάθαρη η χρήση συμβόλων των SS και..."
Διορθώνω το αρχικό μου μήνυμα προσθέτοντας τα εισαγωγικά λοιπόν.
Για τα "κομμάντος" ή όπως αλλιώς λέγεται η εταιρία που αναφέρεις δεν γνωρίζω τίποτα και εξάλλου είναι θέματα που θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο φορέας, εάν το θέλει. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ο ίδιος ο δημοσιογράφος είπε ότι δεν βρέθηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο σχετικά. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να ξαναδώ το βίντεο της εκπομπής(τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες) για να δω μήπως ανακαλύψω εκεί κάποια επιπλέον διευκρινιστικά στοιχεία.
Σχετικά με το αν είναι ο Kεραυνός ή όχι ένα Σύμβολο, δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Θα πρότεινα και σε σένα να το ξαναψάξεις.
Θα ήθελα επίσης να σου ζητήσω "να μου επιτρέψεις", εάν θέλεις, να χρησιμοποιώ οποιαδήποτε στοιχεία θεωρώ εγώ για να στηρίξω τους συλλογισμούς μου, το ίδιο δικαίωμα που δίνω και σε σένα και σε όποιον άλλον συμμετέχει. Από κει και πέρα τα στοιχεία, οι ισχυρισμοί και τα επιχειρήματα κρίνονται μόνον από την αλήθεια τους, την ορθότητά τους και τον νου του αντικειμενικού παρατηρητή.
Επίσης, τελευταία, θα ήθελα να σου ζητήσω να είσαι περισσότερο ευγενής απέναντί μου, με τον ίδιο τρόπο που είμαι κι εγώ. Δηλώσεις του τύπου: "Συνεπώς διαχειριστή ίσως ξέρω πιο πολλά απο όσα νομίζεις γιαυτό πρόσεχε πολύ καλά τι θα πείς." δεν έχω δείξει να τις επιτρέπω ούτε με τη στάση μου, ούτε με τον λόγο μου προς εσένα. Εάν έχεις κάτι να πεις, είσαι ούτως ή άλλως ελεύθερος να το πεις, φτάνει να είσαι μέσα στα πλαίσια των Κανόνων του Ευγενούς Διαλόγου.
Επιθυμώντας να συμβάλλω στο να δωθεί ένα τέλος(αν και το βρίσκω μάλλον δύσκολο...) σε αυτόν τον ιδιότυπο "βομβαρδισμό" εντυπώσεων που έχουν ως στόχο τον Τόπο του ESOTERICA.gr και σίγουρα δεν επιβοηθούν τους σκοπούς του, θέλω να δηλώσω τα παρακάτω:
Το ESOTERICA.gr δημιουργήθηκε, συντηρείται και συντονίζεται από ανθρώπους που τοποθετούν τις Αρχές και τους Σκοπούς του Τόπου πάνω από την προσωπική τους ιστορία και την προσωπική τους διαδρομή όπως άλλωστε έχει καταγραφεί στο Μήνυμα της Συντακτικής του Ομάδας(το πρώτο κείμενο του site) που αποτελεί και κατά κάποιο τρόπο το "καταστατικό" του. Δεν επιθυμεί με κανέναν τρόπο και δεν κάνει λογοκρισία και κατασκοπεία στους συνεργάτες του. Επιδιώκει δε με κάθε τρόπο την "προστασία" της ιδιωτικότητάς τους και των επιλογών τους από εξωγενείς και κακόβουλες προσπάθειες.
Θα ήταν τουλάχιστον φαιδρό, για τους παραπάνω λόγους, να πει οποιοσδήποτε ότι "αστυνομεύεται" κανένας από την Ομάδα των Συνεργατών(και Συντονιστών) και ούτε ζήτησε κανείς να "αστυνομεύσει" τον άλλον για το που επιλέγει να κάνει διαλέξεις, σεμινάρια, ομιλίες ή οτιδήποτε παρεμφερές, πότε να τα κάνει και με τι θέμα. Ούτε φυσικά πού να γράψει άρθρα και τι θέμα να έχουν. Οι προσωπικές επιλογές αφορούν αυστηρά και απαρέγκλιτα τα πρόσωπα, οι ομαδικές επιλογές την Ομάδα.
Η ελευθερία που έδινε, δίνει και θα δίνει το ESOTERICA στους Συνεργάτες του είναι τόσο μεγάλη και αδιαμφισβήτητη που κάποια στιγμή η μεγάλη πλειοψηφία των Συνεργατών ήταν από μια συγκεκριμένη εσωτερική ομάδα(και αυτή δεν ήταν η Νέα Ακρόπολη) και κανένας δεν σκέφτηκε ποτέ εκείνη την εποχή ότι το Esoterica "καπελώθηκε", για παράδειγμα, από αυτήν την ομάδα. Εάν υπήρχε κάποια άλλη σχέση του συγκεκριμένου φορέα "Νέα Ακρόπολη" με το ESOTERICA τότε στην Ομάδα των Συντονιστών(και των Συνεργατών ευρύτερα) δεν θα υπήρχαν τόσο διαφορετικά άτομα από τόσες διαφορετικές εσωτεριστικές προελεύσεις.
Στην τηλεόραση και στα περιοδικά, το ESOTERICA.gr εκπροσώπησαν κατά καιρούς αρκετά άτομα που είχαν ιστορία σε διαφορετικούς μεταξύ τους χώρους και αυτό θα εξακολουθήσει να γίνεται και στο μέλλον... και αυτό είναι το μεγάλο επίτευγμα του ESOTERICA.gr.
Λυπάμαι πραγματικά που αυτή η "νοοτροπία του μαντριού" που διακατέχει κάποιους, τους κάνει να προσπαθούν να εκβιάσουν ανυπόστατα συμπεράσματα. Το ESOTERICA το εμπνεύστηκαν άτομα με αγάπη για άλλα άτομα και για την Eσωτερική Aναζήτηση "πέρα από ονόματα, σχολές και ομάδες". Αυτό είναι τόσο φανερό, τόσα χρόνια, που είναι άσκοπο και ανόητο καν να προσπαθήσουμε να το αποδείξουμε. Χρειάζεται άραγε αποδείξεων κάτι που είναι τόσο ζωντανό και βαθιά καταγεγραμμένο παντού σε αυτόν τον Τόπο και στις δράσεις του; ... Φαίνεται, μέσα στα άλλα, από την ζωντάνια, τον πλουραλισμό και την ποικιλία των απόψεων και των θέσεων που ανταλλάσσονται ελεύθερα όλα αυτά τα χρόνια και σε αυτόν εδώ τον χώρο Συζήτησης.
Σίγουρα κάποια πράγματα δεν μας είναι άγνωστα και γι'αυτό είμαστε προετοιμασμένοι γι'αυτά. Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που μας ταυτίζουν με κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Στο παρελθόν υπήρξαν και άλλες τέτοιες "κατηγορίες" και είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξουν και στο μέλλον. Όσο ο Τόπος αυτός προχωράει πιο σταθερά και σίγουρα προς τους σκοπούς του, τόσο περισσότερες και οι κατηγορίες. Είναι κατά κάποιον τρόπο ένας εσωτεριστικός "νόμος".
Νομίζω πως αυτά που λέμε εδώ είναι τόσο ξεκάθαρα που δεν θα χρειαστεί να ξανατοποθετηθούμε γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των Μελών των Forums, των χιλιάδων φίλων μας και των επισκεπτών μας. Έτσι κι αλλιώς αυτοί κρίνουν το ESOTERICA και από εκεί παίρνει δύναμη ο Τόπος αυτός. Εάν παρολαυτά μερικοί νομίζουν ότι "πίσω από το ESOTERICA" υπάρχει κάποια Οργάνωση, Σχολή, Ομάδα, κάποιο οργανωμένο οικονομικό συμφέρον, κάποια Συνωμοτική αρχή κ.ο.κ. μπορούν πανεύκολα και χωρίς κανέναν κόπο να μην "παγιδεύονται" πλέον με το να μην το επισκέπτονται.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Επίσης κανένας δεν απάντησε για τους "κομμάντος" που πήραν την έκταση στην Βυτίνα αλλά και τα σήματα των ss για τα οποία δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία οτι τα χρησιμοποιούν...
Ναι καλό το θέατρο και η οικολογία ...καλύτερη όμως η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ramoglou :
quote:
Ο ΕοΝ-ΑΙΟΝ είπε πως τα θέματα μιλιταρισμού δεν επιδέχονται αμφισβήτηση διότι είναι ξεκάθαρη η χρησιμοποίηση συμβόλων ( SS ) και η εκγύμναση κομάντος.Και το ερώτημα που γεννιέται είναι, τελικά εκτός του φιλοσοφικού κομματιού η Νέα Ακρόπολη έχει και στρατιωτικό κομμάτι ;
Ή μήπως το φιλοσοφικό και το στρατιωτικό κομμάτι συνυπάρχουν ;
AION :
quote:
Επίσης για να μη γίνονται ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ με τον γυμνοσάλιαγκα Χαρδαβελα και την εκπομπή του ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο THOTH ΠΟΤΕ ΕΓΩ πρωτοείπα ΝΑΖΙΔΕΣ την Ν.Α. μέσα σε αυτό το forum...
ADMIN :
quote:
AION, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγχύζεσαι, στο μήνυμά μου δεν παραθέτω το μήνυμα το δικό σου αλλά του Ramoglou που υποστηρίζει ότι το είπες εσύ. Φυσικά είναι προφανές ότι δεν είπες τα πράγματα έτσι. Για την ακρίβεια στο μήνυμά του είπε:
"Ο ΕοΝ-ΑΙΟΝ είπε πως τα θέματα μιλιταρισμού δεν επιδέχονται αμφισβήτηση διότι είναι ξεκάθαρη η χρησιμοποίηση συμβόλων ( SS ) και η εκγύμναση κομάντος."Προσωπικά αυτήν τη δήλωση παίρνω ως παράδειγμα και όχι τη δική σου, όπως και λέω εξάλλου:
"Για παράδειγμα:
Ο AION είπε ότι είναι ξεκάθαρη η χρήση συμβόλων των SS και επίσης ξεκάθαρη η εκγύμναση κομάντος από την Νέα Ακρόπολη, οπότε τα θέματα του μιλιταρισμού(που της προσάπτονται) δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. (ανασυντάσσω λίγο τη δήλωση που κατέθεσε ο Ramoglou, για να βοηθήσω λίγο τον συλλογισμό μου, χωρίς φυσικά να παραλάσσω το νόημά της)"Για το δικό σου μήνυμα λέω μόνον παρακάτω τα εξής:
"Και στην ίδια τη δήλωση του AION δεν βρήκα κάποιο αντικειμενικό στοιχείο που να μπορεί να σταθεί χωρίς αμφισβήτηση."
No comments !!!

Ο κακός λύκος
quote:
Εάν παρολαυτά μερικοί νομίζουν ότι "πίσω από το ESOTERICA" υπάρχει κάποια Οργάνωση, Σχολή, Ομάδα, κάποιο οργανωμένο οικονομικό συμφέρον, κάποια Συνωμοτική αρχή κ.ο.κ. μπορούν πανεύκολα και χωρίς κανέναν κόπο να μην "παγιδεύονται" πλέον με το να μην το επισκέπτονται.

Δυο πόρτες έχει η ζωή άνοιχτε μια και βγήτε !
Ευχαριστούμε για την δημοκρατική επιλογή που μας δίνετε αγαπητέ ADMIN.

Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 27/02/2004 07:04:45