- Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να ζήσουν το ανεξήγητο - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ορέστης
Φιλικά Πάντα!

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΔΑΓΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΩ!!.
ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΚΗ.
![]()

ΦΙΛΕ Ορέστη ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...
ΤΙ ΘΕΛΕΙ....
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ....
ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ.....
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
δεν υπάρχει απλά κανένας λόγος να "κοπεί" απρόσμενα και τελεσίδικα αυτή η υπέροχη εμπειρία της αναζήτησης
μόνο και μόνο από απλή περιέργεια για το πως καλούν ένα δαίμονα... ![]()
έπειτα, αν υποθέσουμε πως πράγματι υπάρχουν UFO... τι να φοβηθεί κανείς? αν είναι να σε απαγάγουν οι εξωγήινοι θα το κάνουν ανεξάρτητα από το αν φοβάσαι ή όχι...
εγώ πιο πολύ φοβάμαι αυτούς που παίζουν με τα σπίρτα χωρίς να γνωρίζουν πως να σβήσουν την φωτιά... και όχι το ανεξήγητο
Galadriel

in God we trust
Θα του πεις έλα να αναμετρηθούμε να δούμε ποιός είναι ο πιό δυνατός?
Βέβαια επιθυμείς πιθανόν μια αναμέτρηση με την ελπίδα να τον νικήσεις εσύ, εάν όμως δεν γίνουν έτσι τα πράγματα τι θα γίνει?
Και βέβαια ούτε ξέρω εάν υπάρχει πιθανότητα νίκης δικής σου.
Τώρα για τα διάφορα μεταφυσικά φαινόμενα λες ότι βλέπεις μια άρνηση συμμετοχής. Για ποιά μεταφυσικά μιλάς ακριβώς.
Για παράδειγμα εάν εμένα κάποιος μου πει: έλα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι να δούμε τα φαντάσματα, θα του πω: Ναι...ναι...ότι πεις. Θα το πω γιατί φοβάμαι? πιθανόν, όμως το πιό πιθανό είναι να το πω γιατί ξέρω ότι θα χάσω το χρόνο μου, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να γίνω ghostbuster.
Για όλα πρέπει να υπάρχει λόγος σοβαρός. Όχι ότι ξέρω πως καλούν όλα αυτά, αλλά βάζω λίγο την λογική μου.
quote:Kι ίσως βάζοντας λίγο ή πολύ τη λογική προστατεύεις τον εαυτό σου και κάποιους άλλους...
Για όλα πρέπει να υπάρχει λόγος σοβαρός. Όχι ότι ξέρω πως καλούν όλα αυτά, αλλά βάζω λίγο την λογική μου.
Γενικά και ειδικά.
μα να με πιάσεις δεν μπορείς
υψώνω τα πανάρχαια οχυρά μου
όνειρά μου
θαύματά μου
ίσως γιά τ΄αύριο να απορείς...
Πέταξα...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
quote:
Πίστευε και μη ερεύνα...Φιλικά Πάντα!
Φίλε μου η έννοια αυτή είναι παρεξηγημένη και στα αρχαία λέει:
Πίστευε και μη. (Άνω τελεία) Ερεύνα.
Αυτό σημαίνει: Eίτε πιστεύεις είτε Όχι Ερεύνα.
Πολύ δεν το γνωρίζουνε αυτό.
quote:Φίλε μου η έννοια αυτή είναι παρεξηγημένη και στα αρχαία λέει:
Πίστευε και μη. (Άνω τελεία) Ερεύνα.Αυτό σημαίνει: Eίτε πιστεύεις είτε Όχι Ερεύνα.
Πολύ δεν το γνωρίζουνε αυτό.
Το γνωρίζω φίλε μου… γι’ αυτό δεν χρησιμοποίησα στίξη! Μ’ αυτή την έννοια το έγραψα!
Άφησα να το διαβάσει ο καθένας όπως θέλει…

.
"οταν κοιτας την αβυσσο, φροντισε να φορας καφε παντελονι"
![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ....
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....
quote:
Όποιο και αν το τίμημα εγώ θα το έκανα απλά για να ξέρω ότι υπάρχει κάτι άλλο και το αντιμετόπησα χωρίς να κάνω πίσω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΠΕΡΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ
"ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ, ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ..."
ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΤΑΛΙΓΕΙΣ ΝΑΥΑΓΟΣ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ,
ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ
ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ...
`
LOVE !gamotintrelamou,LOVE!
ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ rizitis...
quote:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...
ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ, ΚΑΤΑΛΙΓΕΙΣ ΝΑΥΑΓΟΣ...
ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ "ΕΝΤΑΞΗ ΜΩΡΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ" ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ KANOYN ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ (ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ) ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ....
ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ.
ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΗΜΑ ΜΑΘΕ, ΣΚΕΨΟΥ, ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Πάντως μπορώ να διαβεβαιώσω από προσωπικό mail που έλαβα ότι είναι ευγενέστατος και συγκροτημένος. Οπότε δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι μόνο για πλάκα.
Edited by - pyramid on 08/10/2005 17:26:43
.
εχω την γνωμη οτι τα τοπικ μετα την δημιουργια τους απο καποιον θεματοθετη, αποκτουν δικη τους οντοτητα και εξελισονται ή σβυνουν, ανεξαρτητως του τι θελει ο δημιουργος τους.
αν το τοπικ τροφοδοτειται απο ανθρωπους που γραφουν, η απουσια του δημιουργου δεν γινεται καν αντιληπτη μετα απο καποιο σημειο...
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
pyramid Απεστάλη: 08/10/2005, 17:20:42
--------------------------------------------------------------------------------
Μπορεί ο Ορέστης να μην εγκατέλειψε το θέμα, ίσως να είναι λίγος ο χρόνος που διαθέτει, ίσως να μην ήξερε πως να το συνεχίσει.
Πάντως μπορώ να διαβεβαιώσω από προσωπικό mail που έλαβα ότι είναι ευγενέστατος και συγκροτημένος. Οπότε δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι μόνο για πλάκα.
Edited by - pyramid on 08/10/2005 17:26:43
ΑΓΑΠΗΤΗ pyramid
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ
ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ Ή ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΑ ΤΟΥ!
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΗΚΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ "ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΤΡΥΠΑΚΙΑ" ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ:
Ή Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΧΙΟΥΜΟΡ" Ή ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ "ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ;"
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ
ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ!
quote:
Σε πολλα θέματα στο Forum δίαβασα για διάφορα μεταφυσικά φαινόμενα που όμως πολλοί αρνουνται να πάρουν μέρος. Όπως για τη μαγεία του Σολομοντα ή τα UFO. Δε θέλω να παρεξηγηθώ αλλά ρωτώ αν κάποιος μπορούσε να καλέσει ένα δαίμονα δεν θα το έκανε. Όποιο και αν το τίμημα εγώ θα το έκανα απλά για να ξέρω ότι υπάρχει κάτι άλλο και το αντιμετόπησα χωρίς να κάνω πίσω.Ορέστης
ΥΓ, ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....?
`
LOVE !gamotintrelamou,LOVE!
Ευχαριστω την pyramid που υποστηριξε την θεση μου οταν εγω δεν μπορουσα.
Ορέστης
ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ!
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ "Θελω αν πεθανω να ξερω οτι δεν εκανα πισω στο ανεξηγητο" ??
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΣΗΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ;
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ" ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΑΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;
ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ;
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
ΑΝ ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ
ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ;
ΑΝΤΕΧΕΙΣ ;
ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΦΙΛΕ ΟΡΕΣΤΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;
ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ!
ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ.
ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΕΓΚΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ
ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΚΟΠΟ!
ΦΙΛΙΚΑ

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
Φιλικα
Ορέστης
quote:
Μου εθεσες πολλα ερωτηματα μαζι που δυστηχως δεν μπορω να απαντησω.Το θεμα δεν το εθεσα για εμενα αλλα για να ακουσω τη γνωμη των αλλων.Εγω ξερω τι θα κανω αν εχω μια τετεια ευκαιρια,ρωτω για την αντιδραση τι δικη σας.Τι θα εκανες εσυ αν μπορουσες να καλεσεις ενα δαιμονα.Θα το εκανες;Θα εδινες τι γνωση σου σε αλλους;
ΦιλικαΟρέστης
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΟΡΕΣΤΗ!
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑ.
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ(με την συγχρονη εννοια)ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ!
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ...
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!
ΧΜ..
Η ΓΝΩΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ; ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΙΛΕ!
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΕ : "ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ"
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΣ!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ !
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΗΣΕ
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ
ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ, ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΕΑΥΤΟΝ"
ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ...

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε