ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

pixeldream61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
13/06/2003, 03:30:30
Το συγκεκριμένο είναι ιοβόλο και δε θα το πρότεινα με τίποτα...ωστόσο έχω άλλα εξίσου καταπληκτικά και έδωσα σε μια φίλη ενα φίδι (σε φιλική τιμή βέβαια) η οποία στη σκέψη των φιδιών άνοιγε λάκκο να κρυφτεί Τώρα ζητάει κι άλλο!!!

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

wiccaΜέλος
13/06/2003, 13:39:36
ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ (ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ. ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΟΡΓΟΝΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ, ΕΙΔΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΓΥΓΑΝΤΙΟ ΦΙΔΙ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΚΑΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΣΑΝ ΑΡΝΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΓΑΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ!
ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΥΣΑΥΡΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?) ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

14/06/2003, 01:20:04
quote:
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?)

~Γρηγόρης~

14/06/2003, 05:37:10
ΧΜΜΜ! ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ Ο "ΚΥΡ-ΝΙΚΟΣ"... ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΤΣΙ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ...

ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ + ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...

ΜΑΣ ΑΦΗΓΟΥΝΤΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ...
ΚΑΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΔΙ/
ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ...
ΤΟΝ ΕΣΦΙΓΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΛΙΧΤΕΙ +ΠΑΛΕΥΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΦΟΡΑΓΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ .... ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ..ΔΡΑΚΟ...ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΟΥ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ...ΤΙ ΦΙΔΙ ..ΗΤΑΝ...;)

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ...!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ
ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΔΡΑΚΟ /ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ/ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡ -ΝΙΚΟΥ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

http://www.umass.edu/umext/nrec/snake_pit/pages/myth.html

Let there be Light!

Edited by - ΑΤΜΑ on 14/06/2003 06:01:04

wiccaΜέλος
14/06/2003, 19:54:29
ΡΕΠΤΙΛΕΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΝΤΑ.

wiccaΜέλος
14/06/2003, 19:56:54
quote:
Ολόκληρη φοτογραφία εστιασμένη στο κεφάλι του του καημένου και δεν το βλεπεις;

Είναι όμορφα ζώα τα φίδια... η πρώτη φορά που κράτησα ένα στα χέρια μου και το είχα γύρω από τον λαιμό μου, μου έχει μείνει αξέχαστη...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥ ΕΜΙΝΕ ΑΞΕΧΑΣΤΗ.
ΠΟΣΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΘΕΙ???????????

SilverwolfΜέλος
14/06/2003, 22:53:46
ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!

quote:
ΠΟΣΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΘΕΙ???????????

Κανένα εγκεφαλικό Wicca!
Ενα μωράκι πυθωνάκι ήτανε ίσα ίσα 2 μέτρα που το μόνο που ήθελε ήταν να ξαναπάει στην θετή του μητέρα να κουρνιάσει στους ώμους της.

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

15/06/2003, 03:14:10
Καλή ΑΤΜΑ μου, διαίρεσε δια του, απο πόσα άτομα πριν πέρασε η ιστορία και θα καταλάβεις αμέσως το μέγεθος του φιδιού
Μια άλλη εκδοχή είναι να δραπέτευσε κατοικίδιο φίδι απο ερπετόφιλο και να τά βαλε με τον δύστυχο κυρ-Νίκο. Μόνο που, σε τέτοια περίπτωση, όχι μόνο θα τον κούφαινε αλλά θα του έπαιρνε και τα σώβρακα

Η επιθυμία του wicca. Είναι μια internetική φίλη (Jen) με ένα ημιενήλικο κίτρινο Ανακόντα (Eunectes murinus)

~Γρηγόρης~

16/06/2003, 00:59:10
quote:

ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ. ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΟΡΓΟΝΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ, ΕΙΔΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΓΥΓΑΝΤΙΟ ΦΙΔΙ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΚΑΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΣΑΝ ΑΡΝΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΓΑΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ!
ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΥΣΑΥΡΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?

Mήπως να ανοίγαμε κανένα τόπικ για τα φίδια γιατί αυτό είναι για τις καλοκαιρινές διακοπές???
Τι? Σας "χάλασα"? Καλά ντε μη βαράτε, συνεχίζω λοιπόν στο γνώριμο δρόμο που χαράξατε...

Φίλε wicca ως γνωστόν οι άνθρωποι της επαρχίας πριν ξεκινήσουν το ημερήσιο πλάνο τους περνάνε για ένα δυο πρωϊνά τσιπουράκια από το καφενείο του χωριού, και καμμιά φορά το πράγμα δε σταματάει σε 2 τσιπουράκια. Τότε όχι μόνο μαλλιαρό φίδι βλέπουν αλλά και μαλλιαρή χελώνα! Χαρακτηριστικά είναι δε τα ατυχήματα που συμβαίνουν με τρακτέρ που βγαίνουν στην Εθνική από δρόμο με ΣΤΟΠ χωρίς να σταματήσουν... Ελπίζω να σου έλυσα την απορία...

"Τάδε έφη Avallon"
16/06/2003, 01:58:45
Mα γιατί βρε Avallon...χικ!...τι λες του παιδιού αφου ήταν μαλλιαρό το φίδι...χικ!
Παρεπιπτώντως...ήπια 3-4 μπύρες...λέτε να είμαι "αλλού"?...χικ!

~Γρηγόρης~

pliroforisiΜέλος
16/06/2003, 16:32:18
Στην διεύθυνση www.pliroforisi.gr/diadromes/diakopes.html μπορείτε να βρείτε έναν αρκετά καλό κατάλογο με τα φετινά προγράμματα "εναλλακτικών διακοπών".

.......................................

Σε μία ιδανική οικο-κοινωνία, δεν θα είχαμε ανάγκη από "διακοπές". Ολη μας η ζωή θα ήταν μία συνεχής δημιουργία και διασκέδαση, οργανικά δεμένη με το περιβάλλον, φυσικό και κοινωνικό. Κάθε μέρα θα ήταν διαφορετική και ανανεωτική!

Ομως δεν ζούμε σε μία ιδανική κοινωνία. Το αντίθετο... "Στις διακοπές, είμαι ο καλύτερος εαυτός μου", λένε οι περισσότεροι, υπονοώντας φυσικά, ότι στην καθημερινή τους ζωή υπάρχουν ως κάτι λιγότερο από τον "καλύτερο" εαυτό τους. Μήπως, λοιπόν, οι διακοπές μας θα μπορούσαν να γίνουν το παράδειγμα, ένα μικρό "σχολείο", για μία καλύτερη ζωή;

Με αυτό το σκεπτικό, έχουν ξεκινήσει, τα τελευταία χρόνια, προγράμματα οικοεναλλακτικών διακοπών, που μας επιτρέπουν να ζούμε συχνότερα κοντά σε αυτόν τον "καλύτερο" εαυτό μας...

* Από άρθρο του Εστέλιο Καλογήρου στον "Οδηγό Σύγχρονης Θεραπευτικής 2003 - 2004".

AtlantaΝέο Μέλος
26/06/2003, 19:41:15
Πώπω Avallon φοβερές φωτογραφίες!! Κι εμένα αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός μου για το καλοκαίρι! 'Ομως όχι μόνο με βιβλία, άλλα και με φίλους, ήρεμα πάρτυ το ηλιοβασίλεμα (κάτι ανάμεσα σε γαλάζια λίμνη και σε ne-ne-ne...nescafe frappe!), καλή μουσική, φιλικούς ντόπιους και νόστιμα τοπικά φαγητά! Αλλά όχι επικίνδυνες θάλασσεσ, όπως είναι συνήθως αυτές! Ο αμέσως επόμενος σε προτίμηση προορισμός είναι τα ελληνικά νησιά.
Μήπως η πρώτη φωτογραφία είναι από τη διαφήμιση του Bounty??!! (την έχει και πάνω στο πλαστικό περιτύλιγμα)

26/06/2003, 23:01:40
quote:
ήρεμα πάρτυ
?????????????

lencolasΜέλος
27/06/2003, 01:56:34
Αχ,βρε παιδιά,γιατί μου το κάνετε αυτό?ε?γιατί?
Για μένα οι διακοπές φέτος θα είναι το γραφείο με τον υπολογιστή στη δουλειά,ο server με linux,το dreamwever,και το flash!Δηλαδη μηδέν διακοπές!
Αχ,κανείς δεν με αγαπάει τελικά...

φιλικά

The Truth Is Out There..

AtlantaΝέο Μέλος
27/06/2003, 02:12:01
quote:

quote:
ήρεμα πάρτυ
?????????????

ma nai, ti provlhlma yparxei me ta "hrema party"?

27/06/2003, 12:12:48
Avallon μάλλον εμένα θα είδανε στο χωράφι και μίλησαν για φίδι με τρίχες ( δε μίλησαν για μαλλιά αλλά είπαν τριχωτή κεφαλή ) μιας και στο κινέζικο είμαι φίδι .
Ε φαντάσου λοιπόν να με δεις εμένα να έρπομε σε χωράφι και ξαφνικά να σηκώνω το κεφάλι μέσα από τα χόρτα !

Ε θα φωνάξει το παιδάκι ΑΜΑΝ Ο ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ και θα το πάθει το εγκεφαλικό στα σίγουρα !

Όταν λοιπόν αποφασίσω για τον προορισμό των διακοπών μου θα σας ενημερώσω για να μην πάτε στο ίδιο μέρος .

Ο κακός λύκος

01/07/2003, 15:40:33
Aς απαντήσω στο αρχικό ερώτημα του topic. Eγώ θα ήθελα να πάω στον Αμαζόνιο. Θα καταλήξω στην Φολέγανδρο αρχικά κ μετά Ανάφη. Θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει αν φέτος επιτρέπεται το ελεύθερο στον Ρούκουνα. Αλλιώς Γαύδο στον Ποταμό.
Γρηγόρη, τι σημαίνει ιοβόλο;

wiccaΜέλος
01/07/2003, 16:01:30

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ... ΜΕΓΑΛΟ?

Πέθανε μια άλλη μέρα

02/07/2003, 21:52:17

02/07/2003, 21:54:09
Και για όσους επιμένουν esoterica.gr αυτό το καλοκαίρι……..