- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Server, server, είσαι εδώ ? Βάζω τον Τανούκι μου & σε κυνηγώ !
Ευχαριστώ τον Θεό που μ' έκανε Ζωοπρόγονο...
Η καλή του διάθεση απέναντι στους άλλους, η μετριοπάθεια και το δημιουργικό, ειλικρινές και βαθύ ενδιαφέρον για διάφορα πεδία της Αναζήτησης είναι νομίζω γνώριμα σε πολλούς, οπότε θα περιοριστώ στο να του ευχηθώ "Καλή Συνέχεια" και να τον ευχαριστήσω από καρδιάς(και εκ μέρους των υπολοίπων Συνεργατών) για τη Συμμετοχή του, τη Συνεργασία και τη Συμβολή του στο έργο του χώρου!

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
Avallon! (σκύψε!)...ΦΤΟΥ ΣΟΥ! πήγες Μαδαγασκάρη και δεν είπες τίποτα? Τόσα ερπετά ήθελα να μου φέρεις?!
Εσύ που τα ξέρεις όλα γύρω από τα φίδια ξέρεις πιο είναι το πιο σιχαμερό φίδι?.................................................................
Ο Κοράλος του οποίου το αρσενικό για να επικοινωνήσει με το θηλυκό κλάνει (δε κάνω καθόλου πλάκα)

Δε γνωρίζω τίποτα για το θέμα της κλανιάς αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, δεν το κάνει σιχαμερό. Δηλαδή εσύ δε κλάνεις? Αυτό σε κάνει σιχαμερή? Κάθε άλλο, είσαι πολύ συμπαθής (είτε κλάνεις είτε όχι
)Ας μη φοβόμαστε ότι δε μπορούμε να καταλάβουμε...αν φοβάστε τα φίδια, αφήστε με τουλάχιστον να σας δείξω οτι δε πρέπει να τα φοβάστε. Μην τρομάζετε όμως κι άλλους λόγω της δικής σας φοβίας.
Φιλικά~
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 09/06/2003 01:40:06
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
Είναι όμορφα ζώα τα φίδια... η πρώτη φορά που κράτησα ένα στα χέρια μου και το είχα γύρω από τον λαιμό μου, μου έχει μείνει αξέχαστη...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Θυμάμαι που έβγαλα μια φορά έναν μικρό πύθωνα από την γυάλα για να των δει μια δεσποινίδα….. μόνο στα πόδια δεν το έβαλε.

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….
Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου,
καλοκαιρινά "σ'αγαπώ" στην αμμουδιά!
Όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου,
ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά!
(απο καπου το τσακωσα χεχεχε)
And I keep on wondering....
(Εάν δεν τα έκλεβε κιόλας……)
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 11/06/2003 22:58:49
quote:
Δεν είναι σιχαμερό, είναι ένα πανέμορφο φίδι (αν και ιοβόλο), και λέγεται coral snake ή κοραλόφιδο στα Ελληνικά.
Kαταπληκτικά χρώματα αλλά...θα προτιμήσω ένα σκύλο ή μια γάτα... ![]()

COLORSNAKE?
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...