- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Σ' αυτόν και να την έδειχνα, δεν θα την καταλάβαινε... Στους λιγοστούς άντρες της εταιρείας εννοώ, στους courier του κάτω ορόφου - αυτόί θα ταυτίζονταν απόλυτα!!!
Όταν εννοείς loukritia μου .....σχεδόν! να υποθέσω ότι ενίοτε, εννοούμε το...αφεντικό!!!!!
quote:Χαίρομαι που τ'ακούω, αν κι εσύ δεν έχεις ανάγκη: λίγο από Alizee κι ο παλιόκαιρος σου κάνει για αλκυονίδα!!!
Αλλά ευτυχώς που έχουμε τη φίλη loukritia, και μας φτιάχνει το κέφι!
quote:Συγνώμη ρε παιδιά, μόνο στην περιοχή μου έβρεξε τις δύο τελευταίες μέρες;;;
Τι έγινε για αλκυονίδες μέρες ακούω....
Εδώ έχουμε συνεχώς αυτές τις μέρες....

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
αυτόί θα ταυτίζονταν απόλυτα!!!
Άντε βρε! αμέσως να κακολογήσεις τους ανθρώπους!!!![]()
quote:
Χαίρομαι που τ'ακούω, αν κι εσύ δεν έχεις ανάγκη: λίγο από Alizee κι ο παλιόκαιρος σου κάνει για αλκυονίδα!!!
Καλόοοοοο χαχαχαχα δεν το χα σκεφτεί έτσι!!! Αλλά τώρα που το λες!!!![]()
quote:
Συγνώμη ρε παιδιά, μόνο στην περιοχή μου έβρεξε τις δύο τελευταίες μέρες;;;
Κάτι πρέπει να του έκανες....![]()
πάντως αν θες....αλλάζουμε...καιρό! ![]()

http://clubs.pathfinder.gr/alizee_gr
quote:Εγώ την αλήθεια λέω...
Άντε βρε! αμέσως να κακολογήσεις τους ανθρώπους!!!
quote:Κοίτα, ότι την έχεις κι εσύ την ανωμαλία σου το 'ξερα και τώρα με επιβεβαιώνεις: θες παιδί μου κρύα και βροχές;;; Φέρτε ρε παιδιά λίγο ήλιο κι από δω
πάντως αν θες....αλλάζουμε...καιρό!
που είμαστε μες στη μουντάδα...Ο υπόλοιπος κόσμος που χάθηκε;;; Οέο;;;

Αφού το έχουμε δηλώσει, και εγώ!
Και ο ΟΑΝΝΗΣΕΑ!!!!
Είμαστε βρε παιδί μου fun του χειμώνα!
Τι να κάνουμε τώρα!!! ![]()
![]()
![]()

http://clubs.pathfinder.gr/alizee_gr

quote:Ε, λάθος μέρος έχεις βρει να μείνεις εσύ - να πας στη Σιβηρία που μέχρι τέλος της βδομάδας η θερμοκρασία θα φτάσει έως και -55 βαθμούς!
Αφού το έχουμε δηλώσει, και εγώ!
Και ο ΟΑΝΝΗΣΕΑ!!!!
Είμαστε βρε παιδί μου fun του χειμώνα!
quote:Τί λες τώρα;;; Ξεχνιούνται αυτά τα πράγματα;;;
Αααααααα και της.....Alizee!!!!!!
Μην ξεχνιώμαστε!!!
Γεια σου φίλτατε Predator! Πού ήσουν εσύ σήμερα; Είχε πέσει δουλειά;

εσεις τι κανετε?

Άντε, πέρασε κι αυτή η εβδομάδα κι ήρθε το Σαββατοκύριακο οπότε θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε και να βγούμε! ![]()
quote:
Εσύ τώρα τί είσαι: Υδροχόος ή σαββατογεννημένος;
Έλα ντε;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βοήθεια του κοινού. ![]()
Σχετικά με την βροχή και το κρύο, θα πρέπει να ομολογήσω πως σαν άνθρωπος δε νιώθω ιδιαίτερα εύκολα το κρύο οπότε μπορεί και να νομίζω εγώ πως έχει ανέβει η θερμοκρασία.
Αλλά το συζητάμε με διάφορα άλλα άτομα που παρατηρούν ότι οι τελευταίες μέρες δεν είναι και τόσο κρύες.
Από αύριο βέβαια ο καιρός χαλάει... ![]()
quote:
Φιλε Incubus... σε βλεπω πολυ "ζωντανο" σημερα? ηπιες νωρις τον καφε ή εγινε κατι χαρουμενο???
Θέλεις κι εσύ την βοήθεια του κοινού, γιαβρίμ; ![]()

In anticipation of my resurrection...
Όντως Σαββατοκύριακο πλησιάζει αλλά δεν το βλέπω να κοιμάμαι πολύ...
Σκέφτομαι όμως ήδη να μην βγω έξω το Σαββάτο το βράδυ, αλλά να πέσω νωρίς μέσα στα σεντόνια και να χουχουλιάζω μέχρι την Κυριακή στις 10...
Όσο για το κρύο:
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!
Κρύο, χιόνι, βροχή, καταιγίδες - ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΗΔΟΝΗ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!!
Αυτός είναι καιρός ωρέ, καιρός δημιουργίας...![]()
![]()
![]()
(Το καλοκαίρι εάν πρέπει να δημιουργήσεις θα πρέπει να βάλεις τον κλιματισμός αλλιώς...![]()
)
quote:
Όσο για το κρύο:
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!
Παγωνιά το κρύο όσα ρούχα και να βάλεις να σου τρυπάει τα κόκκαλα, λάσπες, πλημμύρες, να φτάνεις μούσκεμα στη δουλειά και να στεγνώνεις εκεί, κρυολογήματα, και κάθε είδους ιώσεις και λοιμώξεις του αναπνευστικού!!! Μμμμμ ενδιαφέρον ακούγεται![]()
![]()
Αλλά ας αφήσουμε το κρύο τώρα και ας πιούμε κανένα καφεδάκι ![]()

quote:
OANNHSEA -Κρύο, χιόνι, βροχή, καταιγίδες - ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΗΔΟΝΗ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ!!!
Καλημέρα φιλαράκια .
Όταν είσαι σπίτι ωραία είναι, αλλά όταν είσαι στην δουλεία και μούσκεμα από την βροχή τι απόλαυση να έχεις…
.
Άντε το πολύ, πολύ, την άλλη μέρα όταν φτερνίζεσαι στα μούτρα του αφεντικού σου…
.

Πώς είστε;
quote:Εντάξει, δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα - με κάλυψες!
Παγωνιά το κρύο όσα ρούχα και να βάλεις να σου τρυπάει τα κόκκαλα, λάσπες, πλημμύρες, να φτάνεις μούσκεμα στη δουλειά και να στεγνώνεις εκεί, κρυολογήματα, και κάθε είδους ιώσεις και λοιμώξεις του αναπνευστικού!!! Μμμμμ ενδιαφέρον ακούγεται
quote:Ηδονή το κρύο, ε; Δεν το 'χα σκεφτεί...θα το μελετήσω κι έτσι μπας και συμβιβαστώ κάποια στιγμή με το χειμώνα
quote:Εγώ πάντως όταν σκάω στη δουλειά κρυωμένη, τον πλησιάζω όσο γίνεται περισσότερο! Είναι και Κατακουζηνός αυτός κολλημένος με τα Betadine του και τα οινοπνεύματα - χέζεται πάνω του ο αφεντικούλης!
Άντε το πολύ, πολύ, την άλλη μέρα όταν φτερνίζεσαι στα μούτρα του αφεντικού σου…
quote:Θα κάνω μία προσπάθεια: μάλλον για Υδροχόο σε κόβω, αλλά θα πάρω και τη βοήθεια. Κανένας απ' το κοινό ρε παιδιά;
Έλα ντε;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βοήθεια του κοινού.

Λοιπον... ας τα παρουμε απο την αρχη:
quote:
OANHSSEA:Όσο για το κρύο:
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!
Αυτός είναι καιρός ωρέ, καιρός δημιουργίας...
(Το καλοκαίρι εάν πρέπει να δημιουργήσεις θα πρέπει να βάλεις τον κλιματισμός αλλιώς...)
Ναι, αλλα χρειαζεσαι την θερμανση για να δουλεψεις... ως γνωστον στο κρυο, ο εγκεφαλος "κλεινει" πολλες απο τις λειτουργιες του, ωστε να μπορει να κρατηθει ζεστος!... εκτος αν εχει παλι "κλιματισμο"... διαφορετικα, βγες σε 2 τετραγωνα να τρεξεις ![]()
![]()
quote:
Ιncubus:
Θέλεις κι εσύ την βοήθεια του κοινού, γιαβρίμ;
Δωσε και κανενα "στοιχειο", τζανε μ' ![]()
oσο για τις ζεστες... κηνυγας να βρεις το κλιματιστικο... στο αυτοκινητο νιωθεις σα να εισαι σε φουρνο (απο αυτον με τα ξυλα, στα χωρια συνηθως)... ηλιος που βαραει κατακεφαλα!
Για αυτο ειχα πει οτι η ανοιξη ειναι η καλυτερη εποχη... ουτε κρυο ουτε ζεστη... λιγοτερος ηλιος κατακεφαλα, τσιλινκ βραδακια ![]()

quote:
Kαλημέρα Παρασκευόπουλα!!!Πώς είστε;
Μια χαρουλα...εσυ?
quote:Θα κάνω μία προσπάθεια: μάλλον για Υδροχόο σε κόβω, αλλά θα πάρω και τη βοήθεια. Κανένας απ' το κοινό ρε παιδιά;Έλα ντε;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βοήθεια του κοινού.

[/quote]
Και εγω, για την ιδια "κοινη" βοηθεια το πολεμω ![]()

quote:
Παγωνιά το κρύο όσα ρούχα και να βάλεις να σου τρυπάει τα κόκκαλα, λάσπες, πλημμύρες, να φτάνεις μούσκεμα στη δουλειά και να στεγνώνεις εκεί, κρυολογήματα, και κάθε είδους ιώσεις και λοιμώξεις του αναπνευστικού!!! Μμμμμ ενδιαφέρον ακούγεται
Άντε μωρέ...
Βλέπετε πάντα την μαύρη καινότυπη, μέσα στα καθημερινά, γελοία πλευρά...
Το καλοκαίρι ΤΙ να βγάλεις στις μεγάλες ζέστες; Άσε που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σου τρυπάει το κόκκαλο; Όσοι κάναμε φαντάροι έχουμε και τις προφυλάξεις μας από τις σκοπιές...
Και το καλοκαίρι φτάνεις μούσκεμα στην δουλειά... Άσε που μυρίζεις και από πάνω...
Τα κρυολογήματα διαδίδονται μέσω των ανθρώπων που δεν έχουν καλή υγεία ή παίρνουν αψήφιστα τον χειμώνα, συν φυσικά των σχολίων και των κλειστών χώρων... Το πιο σπαστικό όμως είναι το καλοκαιριάτικο κρυολόγημα...
Βγείτε έξω βρε στην φύση. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ τον χειμώνα...
Σας κόβω όλους να μαζεύεστε στις παραλίες το καλοκαίρι και όχι σαν εμένα που μπαίνω μέσα στα ρουμάνια των δασών...
Παιδιά τις Σαμαρίνας...
Αλήθεια από Σαμαρίνα έχουτε πάει;;;
ειπαμε ΑΝΟΙΞΗ και παλι ανοιξη... την εποχη που η φυση "οργιαζει" απο μυρωδιες, πρασιναδες, ομορφιες!
Incubus φιλε μου... "δεν βοηθας, δεν βοηθας..."