ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

skartados30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ar_iaΜέλος
05/06/2010, 22:05:27
quote:
IndustrialAngel

ar_ia
Μάλλον θα είμαι ο μόνος που διαφωνώ.Γιατί τόση οργή; Είσαι νέος άνθρωπος;

O κάθε ένας που αγαπά την πατρίδα του θα ένοιωθε οργή όταν το κάθε παράσιτο προσπαθεί να στην κλέψει και να την εκμεταλλευτεί.
Και δεν αισθάνομαι κανέναν σεβασμό για κανέναν που το προσπαθεί, ούτε και γι όλους αυτούς που μας κατσικώθηκαν τα τελευταία χρόνια οι οποίοι όχι μόνο ερχόμενοι εδώ παράνομα μας φέρνουν τις αρρώστιες τους,όχι μόνο αυξήσαν τόσο πολύ την εγκληματικότητα,όχι μόνο παίρνουν τις δουλειές από τον συμπατριώτη μου, αλλά θεωρούν πως τους χρωστάμε κιόλας!!!!
Και μετά προσπαθούν κάποιοι "ανθρωπιστές" να με κάνουν από πάνω να φαίνομαι εγώ κακιά που δεν ενοχλώ κανέναν.
Σέβομαι και εκτιμώ τον ξένο, τον απλό τουρίστα, που μαζεύει χρήματα όλο τον χρόνο για να έρθει στην πατρίδα μου, γιατί αυτός την αγαπά και την θαυμάζει δίχως να αποσκοπεί κάπου.

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

05/06/2010, 22:06:39
εγώ από τα λίγα που έχω διαβάσει για την ΙΕ (δεν είμαι των γλωσσικών εγώ, είμαι των θετικών) ξέρω ότι δεν υπάρχει ΙΕ ΦΥΛΗ αλλά ΙΕ γλώσσα...

Αυτή είναι η αντίληψη μου. Εγώ ξέρω 3+1 φυλές. Λευκή (καυκασιανή), μαύρη, κίτρινη + τους ερυθρόδερμους που μάλλον συνδέονται με την κίτρινη...

Το πρόβλημα είναι άλλο. Το πρόβλημα είναι η παρερμηνεία των πηγών... Ξέρεις ΠΟΣΟΥΣ λαούς και φυλές συμπεριλαμβάνουν όταν λένε για καυκασιανή φυλή;

05/06/2010, 22:08:32
quote:

Επειδή έχει γίνει χαμός με τις απαντήσεις,

Πρώτον, ναι τα διάβασα όλα.

Πάμε να το πάρουμε από την αρχή.

Τι είναι καυκασιανή φυλή;

αφού τα διάβασες γιατί τότε θέτεις ερωτήματα που έχουν απαντηθεί αλλά ας δούμε πάλι τι λέει αυτό που έφερα

"Φαίνεται πως τα Ελληνικά χρωματοσώματα Ε ανήκουν αποκλειστικά στον κλάδο E3b1a (Ανατολική Αφρική 23ky) ο οποίος είναι γνωστός και ως E-M78 από την μετάλλαξη M78 που τον ορίζει. Μέσα από τη μελέτη των μικροδορυφόρων όμως φαίνεται πως τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά χρωματοσώματα ανήκουν σ' ένα σύμπλεγμα που ονομάζεται E-M78α το οποίο έχει μέγιστη συχνότητα στην Ελλάδα και στη Νότιο Βαλκανική ειδικότερα, και η συχνότητα και ποικιλομορφία του μειώνεται στις γειτονικές περιοχές. Το Ε-M78α χρονολογήθηκε περί το 8ky και η προέλευση του θεωρείται ως η Νότια Βαλκανική χερσόνησος. Η παρουσία χρωματοσωμάτων Ε-Μ78α στην Ευρώπη είναι συνέπεια της επέκτασης του Νεολιθικού πολιτισμού και αργότερα του Ελληνικού αποικισμού. "

τι λέει; το χρωματόσωμα E-M78 έχει μεγίστη συχνότητα στην ελλάδα και στην νότιο βαλκανική δηλαδή εκεί που κατοικούσαν οι Πελασγοί
και τι λέει ότι κάνει; μειώνεται στις γειτονικές περιοχές; πότε χρονολογείτε το 8000 πχ;

και τι άλλο γράφει; ότι Η παρουσία χρωματοσωμάτων Ε-Μ78α στην Ευρώπη είναι συνέπεια της επέκτασης του Νεολιθικού πολιτισμού και αργότερα του Ελληνικού αποικισμού;
βρε τι πράγματα είναι αυτά βρε ποιος νεοναζί φασίστας ελληναράς τα γράφει αυτά είναι δυνατόν;

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

05/06/2010, 22:09:56
Πωπω ρε ar_ia με φοβίζεις...

Έχεις πάει ποτέ σε κανένα χωριό να δεις τι γίνεται; Επειδή έχω μπαρμπάδες γεωργούς για αυτό σου λέω... Κανένας δεν παίρνει τη δουλειά των Ελλήνων. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες απλώς... Εσύ δηλαδή ποια δουλειά έχασες από ξένη γυναίκα; Είχες όνειρο να γίνεις καθαρίστρια και στο κλέψανε;

05/06/2010, 22:11:38
Ώπα άθεε πάρτο αλλιώς. Ξαναδές τι ορίζει ως Έλληνα...άλλο το γενετικό άλλο το γλωσσολογικό.
ar_iaΜέλος
05/06/2010, 22:13:07
Έχετε βρει την καραμέλα των αγροτών και μόνο αυτό λέτε.
Υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα ξέρεις.....
Και όχι, καμία ξένη την δική μου δουλειά ποτέ δεν μου πήρε και ούτε θα μπορούσε αυτό να γίνει.Αλλά βλέπεις δεν έμαθα να κοιτώ την παρτη μου μόνο αλλά να βλέπω και τι γίνεται γύρω μου...

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

05/06/2010, 22:14:24
Ποιο ελληνόπουλο ξέρεις να ονειρεύεται να γίνει οικοδόμος ή καθαρίστρια και του παίρνουν τη δουλειά;
ar_iaΜέλος
05/06/2010, 22:18:07
Κανείς.
Αλλά οι ανάγκες σε αναγκάζουν να κάνεις ΚΑΙ αυτά τα επαγγέλματα.
Όταν λοιπόν ΔΕΝ βρίσκεις να τα κάνεις γιατί έχουν καλυφθεί οι θέσεις από ξένους τότε υπάρχει πρόβλημα μεγάλο.
Αν δεν τον βλέπεις τότε εθελοτυφλείς.

===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member

ΑΜΗΝ

05/06/2010, 22:20:14
quote:

Έχεις πάει ποτέ σε κανένα χωριό να δεις τι γίνεται; Επειδή έχω μπαρμπάδες γεωργούς για αυτό σου λέω... Κανένας δεν παίρνει τη δουλειά των Ελλήνων. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες απλώς... Εσύ δηλαδή ποια δουλειά έχασες από ξένη γυναίκα; Είχες όνειρο να γίνεις καθαρίστρια και στο κλέψανε;

έλα ρε σοβαρά; και πριν να έρθουν οι αλλοδαποί τα ζαρζαβατικά μόνα τους συλλέγονταν;
τεμπέληδες μας έκαναν γιατί μας έμαθαν ότι στο δημόσιο πληρώνεσαι για να τα ξύνεις
και ότι πρέπει όλοι να σπουδάσουν και ότι είναι ντροπή να κάνεις χειρωνακτική εργασία

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

05/06/2010, 22:22:08
Aγγελος

Έχεις πάει ποτέ σε κανένα χωριό να δεις τι γίνεται; Επειδή έχω μπαρμπάδες γεωργούς για αυτό σου λέω... Κανένας δεν παίρνει τη δουλειά των Ελλήνων. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες απλώς... Εσύ δηλαδή ποια δουλειά έχασες από ξένη γυναίκα; Είχες όνειρο να γίνεις καθαρίστρια και στο κλέψανε;"

Ξερεις φιλε,πριν ερθουν οι ξενοι,τα γεωργικα προιοντα καποιοι τα μαζευανε και δεν σαπιζανε....Μαθε επισης πως καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη,ουτε και αυτη της καθαριστριας.