ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- (Πα)Τέρας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- (Πα)Τέρας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

elena2229 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/04/2004, 02:23:02
ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ "ΕΠΑΝΕΝΤΑΧΘΕΙ" ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΑ "ΙΣΟΒΙΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΙΣΟΒΙΑ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ?
ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΤΟΥ?
ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ "ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ"?
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ" (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ) ΓΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ".

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
23/04/2004, 06:02:57
Πιστεύω πως το θέμα είναι να δούμε πως ξεκινά το κακό.
Τι είναι αυτό που δημιούργησε εξ αρχής τέτοιους επικίνδυνους ανθρώπους.
Τί είναι αυτό που δεν πάει καλά με τον κόσμο μας και παράγει τέρατα μ' ανθρώπινη μορφή; Αυτό να βρούμε και να διορθώσουμε
για να προλαμβάνουμε
κι όχι κατοπιν εορτής...
Όλα και όλοι απο κάπου ξεκινάνε
δεν ξεφυτρώνουν απ' το πουθενά

Τι φταίει; Ρωτάει η elena22
Τι να πω; Τα χιλιοειπωμένα αλλα μη συνειδητοποιημένα;

Λέμε φταίει το σύστημα κι ούτε που έχουμε ιδέα τι λέμε, πόσο μάλλον αυτός που τ' ακουει απαντώντας "καλα τωρα...κατι μας είπες!"

Όλοι μας ακούμε για μια εξέλιξη / ΠΟΥ είναι αυτή η εξέλιξη;
Κατα ποιον τρόπο εχει γίνει καλύτερος ουσιαστικά ο κόσμος μας;
ΠΟΥ είναι η εξέλιξη του ανθρωπισμου μας; Αντιστρόφως ανάλογα τα πράγματα εδω, μάλλον αντεξέλιξη.
ΠΟΥ είναι η ψυχική αγωγή στην παιδεία μας; ανύπαρκτη.
Αντιστρόφως ανάλογη κι η επικοινωνία. Χάνεται κι αυτη μ' ιλιγγιώδεις ρυθμούς
και βλέπουμε το κόσμο γύρω μας να προσπερνάει βιαστικά, τσιτωμένος, γεμάτος καχυποψία, φόβο, απέχθεια κι αναίτιο μίσος, ωρολογιακή βόμβα ετοιμη να σκάσει ανα πάσα στιγμή.
Τον κοιτάς κι αναρωτιέσαι "γιατί;". Νομίζεις οτι αυτός ξερει; όχι

Δεν έχει ιδέα γιατί σημερα το πρωί ξυπνησε με νεύρα όπως κάθε πρωί, πιάστηκε στα χέρια με τον οδηγό ενος άλλου αυτοκινήτου, πλακώθηκε με τ'αφεντικό στη δουλειά, γύρισε σπίτι του πλάκωσε τη γυναίκα του και τα παιδιά του στο ξύλο, άνοιξε την τηλεοραση να δει καποιους άλλους να βρίζονται και να πλακώνονται και εν τέλη πλακώθηκε με τους φιλαθλους της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο. Όχι δεν ξερει...

Εσυ, ξερεις; Δε θελει και σπουδαίες ικανότητες..λιγη φαντασία και πολύ παρατηρητικότητα.

Σταματάω εδώ, πριν μου φορέσουν την ταμπελίτσα του "γραφικού"!...

Προσπαθούμε για κάποια πράγματα και στην πορεία καταστρέφουμε τα πιο σημαντικά, αυτά που μας κάνουν ανθρώπους.

Χμμμ...Κατι σάπιο υπάρχει στο βασίλειό μου

Καλό Ξημέρωμα

Edited by - 1900 on 01/05/2004 04:57:54

katiaΜέλος
24/04/2004, 12:55:30
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΕΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ?ΤΟ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ.ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝ,ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ?ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ.ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

24/04/2004, 13:36:59
Εγκληματίας δεν είναι μόνο ο ηθικός αυτουργός, αλλά και ο σιωπηλός μάρτυρας....

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!
GhostΜέλος
24/04/2004, 15:20:10
quote:

Εγκληματίας δεν είναι μόνο ο ηθικός αυτουργός, αλλά και ο σιωπηλός μάρτυρας....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

elena22Νέο Μέλος
28/04/2004, 14:46:12
Ένδιαφέρον οι απόψεις σας. Και εγω δεν συμφωνώ με την θανατική ποινή γιατί δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα΄. Τώρα άκουσα και κάτι άλλο στις ειδήσεις που έμεινα άφωνη. Πριν λίγς μέρες στην Τουρκία απαγάγανε ένα κοριτσάκι (δεν θυμαμαι ηλικία) το οποίο το βιάζανε επι 6 μέρες. Το παιδάκι γύρισε σπίτι του και αντι να βρει την συμπαράσταση, την αγάπη βρήκε την κτηνωδία. οι συγγενείς της έκριναν πως τους ατίμασε και έτσι μπροστά σε όλο το σοι , πατέρας και αδερφός την στραγγάλισαν και πέταξαν το πτώμα της!!! Η αστυνομία τους συνέλαβε όλους . ακόμα και τους συγγενείς που ήταν μπροστά στο έγκλημα.

-sonap-Μέλος
28/04/2004, 14:56:22
Πωπωωω τι κτηνωδιες ειναι αυτες?Ανατριχιασα απο την πρωτη φορα που ακουσα για το περιστατικο με τον πατερα και τωρα με το παραπανω με το κοριτσακι.Δεν μπορω να διανοηθω οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο,ειναι περα απο τα ορια του ανθρωπινου νου.Μηπως τελικα αυτοι οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν τι κανουν και ξαφνικα ξυπνανε μεσα στη φυλακη μη γνωριζοντας τι συμβαινει?Μηπως καποιος η κατι τους καταλαμβανει και παιζει μαζι τους σε ενα παιχνιδι εξωφρενικο και αποτροπαιο?Τι παει να πει ψυχολογικα προβληματα?Αντε και πανω στα νευρα σου τραβας μια μαχαιρια στον αλλο και μενει ξερος(δεν το υποστηριζω αυτο) αλλα εγκλημα κατ'εξ'ακολουθηση παει πολυ!Πως μπορουν αυτοι οι ανθρωποι να κανουν αυτα τα πραγματα?Και τιθεται το εξης ερωτημα:Αν εχουν πληρη γνωση του τι πρατουν,τοτε ναι να τιμωρηθουν.Αν ομως δεν εχουν???

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

GhostΜέλος
28/04/2004, 15:32:04
ΚΑΛΑ Ε, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΟΡΙΑ...! ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...!

01/05/2004, 05:20:31
Κάθε κοινωνία έχει τα εγκλήματά της!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι ψυχρά γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο!!!!

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......