ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- (Πα)Τέρας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- (Πα)Τέρας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

elena2229 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
elena22Νέο Μέλος
21/04/2004, 18:06:20
Ακούσατε στις ειδήσεις για τον (πα)τερα που βίαζε τις κόρες του και εκανε και παιδιά μαζί τους? Κάποιο το κράτησε, κάποιο άλλο το σκότωσε και κάποιο άλλο το έδωσε για υιοθεσία. Αυτός ισχυρίζεται οτι ερχόταν ο διάβολος και τον χτυπούσε χωρις να του αφήσει σημάδια και τον έβαζε να βιάζει τις κόρες του.

Το άλλο το ακούσατε? Σκότωσε την μητέρα του , της έκοψε το κεφάλι και το μαγείρεψε!!!! Ένας άλλος ζούσε με την νεκρή μητέρα του για 2 μήνες!! Τα λέω όλα αυτά γιατί αναρωτιέμαι, τι συμβαίνει?? Γιατί τρελαίνεται έτσι ο κόσμος?? Τι φταίει?

GhostΜέλος
21/04/2004, 18:17:38
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΜΠΙΕΛΑ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΙΣΤΡΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ...! ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ??? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...

21/04/2004, 19:22:58
Αυτή η παρακμή, η ολίσθηση και ο κανιβαλισμός υπάρχουν εδώ και χρόνια, αλλά εμείς δεν τα γνωρίζαμε ή ηθελημένα τα αγνοούσαμε... αν είναι μια φορά "άρρωστοι" αυτοί που κάνουν τέτοια πράγματα, τότε εμείς που τα ανεχόμαστε και δεν τα ξεριζώνουμε από την ρίζα, τι είμαστε και σε τι βαθμό?

Γιατί αν θεωρείται νοσηρή και μακάβρια η μελέτη τέτοιων γεγονότων, που δείχνουν τον ξεπεσμό του ανθρώπινου είδους, τότε πως μπορούμε να να ονομάσουμε την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος, πέρα από τι έκανε στο γάμο της η οποιαδήποτε κυρία, και τι είπε ο τάδε στον τάδε στο δείνα ριαλιτυ "οίκο ανοχής" σόου?

Ίσως τέτοιες ειδήσεις να είναι το χαστούκι που χρειάζεται η κοινωνία μας και ολόκληρη η ανθρωπότητα για να βγεί από τον λήθαργο του βολέματος της και να δεί που έχει κυλιστεί...

Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να ρωτάμε τι έχουν πάθει οι άνθρωποι, αλλά αν υπάρχουν άνθρωποι...

Αν διάβασες αυτό το μήνυμα μου χρωστάς μια αγκαλιά.
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού και αν μου απαντήσεις...τα χρωστάς όλα!
GhostΜέλος
21/04/2004, 22:39:05
quote:

...τότε εμείς που τα ανεχόμαστε και δεν τα ξεριζώνουμε από την ρίζα...

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ν' ΑΚΟΥΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ...!

21/04/2004, 23:38:23
Φίλτατε Ghost, αυτό μπορεί να γίνει καθιστώντας πραγματικές ποινές, για άτομα που έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα δεν πρέπει να υπάρχει το "ψυχολογικό αίτιο".

Πρόκειται για έγκλημα κατ' εξακολούθηση... κανείς δεν είδε? Κανείς δεν άκουσε κάτι?...ή κανείς δεν νοίαστηκε?

Γι' αυτόν τον "πατέρα", όπως και για κάποιον άλλο στο παρελθόν που άκουγε στο όνομα Δουρής, δεν πρέπει να υπάρχει οίκτος... ούτε να τους περιμένει το κελί της φυλακής. Άδικη φυλακή και καθημερινό βασανιστήριο ήταν η ζωή των παιδιών τους, δίκαια σε αυτούς αρμόζει η θανατική καταδίκη και η εφαρμογή της.

Πέρα από μερικές περιπτώσεις όπου υπάρχουν ελαφρυντικά, η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής πρέπει να τειμωρείται σκληρά και παραδειγματικά. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πάρει την ζωή κάποιου ανθρώπου είτε σωματικά, είτε ψυχικά.

Ίσως ακουστώ σκληρή και φασιστική, αλλά θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο προγεννητικός έλεγχος και να υπάρχουν και ψυχολογικές και ψυχιατρικές εξετάσεις. Με την υπόνοια ψυχοπάθειας να στειρώνεται το άτομο που πάσχει... ακραίο? Ναι! αλλά αυτά τα παιδιά που ζούν σε καθημερινό καθεστός τρόμου και μαρτυρίου μετανιώνουν την ημέρα που γεννήθηκαν.

Φέρτε στο μυαλό σας την παιδική και την εφηβική σας ηλικία... υπάρχουν κάποια ψεγάδια, αλλά σίγουρα υπάρχουν υπέροχες αναμνήσεις και εμπειρίες, αυτές είναι που δημιούργησαν το άτομο που είστε σήμερα. Από αυτές διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας σας, το ήθος σας...

Βάλτε τώρα τον εαυτό σας στην θέση ενός ψυχοσωματικά κακοποιημένου ανθρώπου. Τι αναμνήσεις έχει? Ποιος είναι ο χαρακτήρας του? Η ψυχοσύνθεση του? Το ήθος του?
Πως ένα ψυχολογικά ακρωτηριασμένο άτομο μπορεί να επιζήσει και να ανταπεξέλθει?
Πως θα αντιμετωπίσει ένα τέτοιο άτομο τον έρωτα?
Την ίδια την ζωή?

Τις απαντήσεις νομίζω ότι όλοι μας τις γνωρίζουμε...δυστυχώς...

Αν το έσβησες ένα φιλί.

Edited by - Mantis on 21/04/2004 23:55:44

CainΝέο Μέλος
22/04/2004, 00:54:30
Καλησπέρα σας.

Πάνω στο θέμα έχω βρει έναν πραγματικά εκπληκτικό άνθρωπο, αφοσιωμένο, πολυσχιδή εώς και αντιφατικό, όπου πραγματικά έχει αφιερωθεί στην προστασία των παιδιών από κακοποίηση, αλλα και στην προστασία της κοινωνίας από την δημιουργία καταπιεστών-τεράτων. Τον συνάντησα εντελώς τυχαία διαβάζοντας ένα βιβλίο του, όπου το αγόρασα απλώς επειδή μου άρεσε η περίληψη (ένστικτο; μπααα...). Ότι και να πώ είναι λίγο, παραθέτω links για το επίσημο site του και όρισμένα links για χαρακτηριστικά άρθρα του, που κατά την γνώμη μου είναι από μόνα τους θέματα προς συζήτηση. Προσέξτε τους τίτλους

Home Page:
http://www.vachss.com/

The Difference Between "Sick" and "Evil":
http://www.vachss.com/av_dispatches/parade_071402.html

Our Endangered Species:
http://www.vachss.com/av_dispatches/disp_9803_a.html

If You Could Listen to a Child's Soul:
http://www.vachss.com/av_dispatches/disp_9101_a.html

Θα χαρώ να διαβάσω σχόλια σας.

"What children are, more than anything else, is this: another chance for our flawed species to get it right." Andrew Vachss

Delatio Domini

GhostΜέλος
22/04/2004, 00:56:19
quote:

...δίκαια σε αυτούς αρμόζει η θανατική καταδίκη και η εφαρμογή της...

ΑΛΗΘΕΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ? ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ... ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ??? ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ Ο "ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ"??? ΠΟΙΟΙ "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΥΣ", ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ??? ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ...

MasvidalΜέλος
22/04/2004, 07:48:13
ΟΣΟ ΕΙΔΕΧΘΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ή ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.
ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ....

MasvidalΜέλος
22/04/2004, 07:55:11
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ΕΚΛΗΜΑΤΙΑ" ;
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ
ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ) ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟ
ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΑΣ ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..... ;
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ/ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΣΟΦΟ ΘΑ ΗΤΑΝ
ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,MASVIDAL.

MasvidalΜέλος
22/04/2004, 08:01:10
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ (ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΝΟΣΟΣ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ.
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΙΣΟΒΙΩΣ = ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ !
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ !!!!

Edited by - Masvidal on 22/04/2004 08:02:26

22/04/2004, 13:34:55
(ΠΑ - ΤΕΡΑΣ)

Κακώς αγαπητή Ελενα διάλεξες αυτόν τον τίτλο να βάλεις στο τόπικ σου.
Εστω και με τον ``οξύμωρο`` τρόπο που διάλεξες να τον βάλεις δεν ταιριάζει , ούτε και έτσι.

Αν ενώσεις τις δύο λέξεις βγαίνει το όνομα πατέρας, ενός τίτλου που για να τον αποκτήσει κάποιος δεν αρκεί να κάνει απλά ενα παιδί.
Είναι αυτός οπου μοχθεί εργαζόμενος, είναι αυτός οπου θα ηγηθεί της οικογενείας του και θα την οδηγήσει απο ενα κράτος σε ενα αλλο με απόλυτη ασφάλεια, είναι αυτός που θα μεριμνήσει για το μέλλον της οικογένειας΄..... να μην πολυλογώ γενικά ομως είναι αυτός που ποτέ δεν γιόρτασε την γιορτή του πατέρα.. δεν υπάρχει τέτοια γιορτή.
Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο μόνος... είναι πολλοί και θα υπάρξουν και αλλοι οπως θα υπάρξουν και μητέρες τέρατα που θα πετάξουν το παιδί τους στα σκουπίδια.
Ο τίτλος αυτός δεν ταιριάζει σε αυτόν τον άνθρωπο. Τέρας ίσως ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ομως όχι.

DreaM_CatcHeRΝέο Μέλος
22/04/2004, 13:58:36
τιμωρια ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ... οχι ομως και θανατοςςςς...
δεν το απορριπτω τοσο αναλογιζομενη το αν εχει καποιος το δικαιωμα να αφαιρεσει μια ανθρωπινη ζωη για να επελθει η δικαιοσυνη, όσο αναλογιζομενη την πιθανοτητα λαθους. λιγες φορες εχουν γινει δικαστικα λαθη, εχουν καταδικαστει αθωοι βασει "αδιασειστων στοιχειων" και τελικα μετα απο χρονια νεα στοιχεια ερχονται στην επιφανεια κ το θεμα ξανανοιγει κρινοντας τους τελικα ως αθωους? με τη θανατικη ποινη δεν υπαρχει δυνατοτητα διορθωσης του.. "λαθους"

22/04/2004, 17:31:02
ΑΠ'ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ,ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ-ΓΥΦΤΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΡΑΤΣΑΣ;
ΓΙΑΤΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.Μ'ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ'ΑΝ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΛΕΣ,ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ,ΣΤΑ ΖΩΑ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΟΛΟΥ ΚΑΤΙ ΑΦΥΣΙΚΟ,ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ!!!
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΙΣΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΟ ΛΕΩ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ),ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΖΩΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

22/04/2004, 17:37:10
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΒΡΕΦΟΥΣ.

22/04/2004, 18:00:52
quote:
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΖΩΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ναι…αλλά έχει όμως το δικαίωμα να ευνουχίσει αυτό το διεστραμμένο καθίκι...

quote:
ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΡΑΤΣΑΣ;

Ναι, να το αναλύσουμε κιόλας…

Πρότεινα τιμωρία. Είναι απλό. Του κόβεις τα αρ***α και τον π*****ο και τον αφήνεις να ζει, σκεπτόμενος του τι έκανε. Να δεις μετά για πότε θα αποκτήσει χαρακτηριστικά άλλης ράτσας.

Όποιος είναι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει....

22/04/2004, 18:06:27
quote:
ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ....

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά διαφωνώ. Τα κίνητρα κάνουν κάποιον δολοφόνο.

22/04/2004, 18:16:45
Όλα αυτά τα λέω τόσο σοβαρά, όσο σοβαρός θα ήμουν εάν αυτό συνέβαινε σε δικό μου άνθρωπο.

Εάν κάποιος θα έχει εκείνη την στιγμή την δύναμη να παραμείνει ψύχραιμος και να συγχωρέσει τον βιαστή – αιμομίκτη – δολοφόνο, τότε ειλικρινά μπράβο του! Είναι ημίθεος!

Εγώ δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Εύχομαι κάποτε να φτάσω.

22/04/2004, 19:53:48
quote:

quote:
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΖΩΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ναι…αλλά έχει όμως το δικαίωμα να ευνουχίσει αυτό το διεστραμμένο καθίκι...

quote:
ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΡΑΤΣΑΣ;

Ναι, να το αναλύσουμε κιόλας…

Πρότεινα τιμωρία. Είναι απλό. Του κόβεις τα αρ***α και τον π*****ο και τον αφήνεις να ζει, σκεπτόμενος του τι έκανε. Να δεις μετά για πότε θα αποκτήσει χαρακτηριστικά άλλης ράτσας.

Όποιος είναι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει....

ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ,
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ)ΟΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΩΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ!!!
ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ!!!
ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΑΤΣΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ...ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ...
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΙΝΕΣΑΙ,ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ...

Edited by - kapodistria on 22/04/2004 19:55:52

22/04/2004, 20:05:06
quote:

ΑΛΗΘΕΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ???

Είναι προφανές φίλτατε Ghost, ότι δεν κατάλαβες τι γράφω και μάλλον δεν έκανες τον κόπο να μπείς στην θέση ένος παιδιού που έχει κακοποιηθεί...
Συνταγματικά, ψυχικά και πνευματικά το σπίτι μας, η εστία μας είναι το άσυλο μας, το ησυχαστήριο μας. Φαντάσου τώρα ένα παιδί ή ένα έφηβο που να μην θέλει να γυρίσει σπίτι του μετά το σχολείο, όχι γιατί θέλει να παίξει με τους φίλους του ή να πάει για καφέ, αλλά γιατί όταν γυρίσει σπίτι του τον περιμένει κάποιος (πατέρας ή μάνα) που του κάνει την ζωή κόλαση, που το χτυπάει γιατί έτσι κάνει του κάνει κέφι, που το βιάζει γιατί "τον βάζει ο διάβολος", που σβήνει τσιγάρα πάνω στο κορμί του γιατί δεν έχει τασάκι, που "νοικιάζει" την αθωότητα του στον κάθε ανώμαλο, που..., που..., που...

Ακόμα και αν σταματήσει η κακοποίηση τίποτα δεν θα γιατρευτεί. Το παιδί θα κουβαλά πάντα αυτά τα τραύματα. Αν είναι αρκετά δυνατό θα τα καταπιέσει και ίσως να κάνει μια σχετικά φυσιολογική ζωή, μα κάθε βράδυ θα ξυπνά με εφιάλτες και πάντα θα κρύβει με το παρελθόν του.
Ίσως να πιστεί ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να μεγαλώσει τα δικά του παιδιά και τελικά να γίνει το ίδιο τέρας που ήταν ο πατέρας του ή η μάνα του.
Αν δεν έχει την δύναμη θα είναι πάντα θύμα και θα αναζητά τέτοιες καταστάσης καταπίεσης και ομηρίας. Θα είναι ενοχικός χαρακτήρας και θα ντρέπεται μέχρι να πεθάνει για κάτι που δεν έφταιγε, για κάτι που κάποιος άλλος του έκανε.
Ή ακόμη να γίνει μισάνθρωπος, να κατηγορίσει όλο τον κόσμο για το κακό που του έγινε... ένα είναι το συμπέρασμα όμως. Μπορεί εγώ να μην έχω δικαίωμα να κρίνω, αλλά ούτε αυτός ο υποτιθέμενος πατέρας έχει το δικαίωμα να καταστρέψει ένα αθώο πλάσμα που είναι δώρο από το θεό...

quote:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ? ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ... ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ??? ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ Ο "ΚΟΣΜΟΣ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ"??? ΠΟΙΟΙ "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΥΣ", ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ??? ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ...

Ας μιλήσουμε για την δική μας χώρα και ας αφήσουμε τις άλλες. Κάθε σύγκριση των Ελλήνων με τους Αμερικανούς είναι ατυχής, αν το σκεφτείς λίγο θα καταλάβεις και αν έχεις δεί τον "Ακύρηχτο Πόλεμο" του Μoύρ θα αντιλυφθείς για το χάσμα ανάμεσα στους δύο λαούς.
Η θανατική ποινή είναι κάτι πολύ σοβαρό και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με "ελαφρά την καρδία", όμως φίλε μου, αν κάποια μέρα χάσεις το παιδί σου ενώ παίζει στην παιδική χαρά και βρεθεί νεκρό και βάναυσα κακοποιημένο, πως θα νιώσεις? Θα αρκεστείς με "ισόβια"?

Αν το παιδί σου ολισθήσει στα ναρκωτικά και το βλέπεις να φθύνει, να λιώνει, να βασανίζεται, να γίνει η σκιά του εαυτού του, να χάσει την αξιοπρέπεια του, να πουλιέται για μια δόση, να κοιμάται στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια, να τρυπιέται και στο τέλος να καταλήξει από ΑIDS ή υπερβολική δόση, ενώ το κάθαρμα που έμπασε το παιδί σου στα ναρκωτικά να ζεί βασιλικά και να κάνει το ίδιο σε άλλα παιδιά χωρίς τύψεις και ενοχές, τι θα κάνεις? Θα αρκεστείς με "ισόβια"?

Αν ζούσες σε ένα σπίτι που σε βασάνιζαν και σε κακοποιούσαν από την τρυφερή σου ηλικία, που το κορμί σου ήταν γεμάτο μελανιές και καψίματα, που είχες μια εγκυμοσύνη στα δέκα σου, που σε σοδόμιζαν, που άφηναν κάθε ξένο με λεφτά να σε αγγίζει και να σου κάνει ότι μόνο με τρυφερότητα και μετά από δική σου επιλογή πρέπει να γίνει, πως θα ένιωθες τότε? Θα σου αρκούσαν τα "ισόβια"?
Θα μπορούσες να λειτουργήσεις αν ήξερες ότι αυτό το τέρας θα μπορούσε να αποδράσει, να βγεί με χάρη, να μειωθεί η ποινή του λόγω καλής συμπεριφοράς? Πάντα θα κοιτούσες πάνω από τον ώμο σου και μέσα στις σκιές, πάντα θα ζούσες με τον τρόμο και ποτέ μα ποτέ δεν θα ζούσες σαν φυσιολογικός άνθρωπος...

Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι ο κόσμος θα είναι τέλειος, αλλά σίγουρα ο κόσμος θα γίνει μια ιδέα καλύτερος...
Ναι, όλοι εμείς είμαστε θνητοί και είμαστε αμαρτωλοί, όμως φίλοι μου Ghost, Masvidal, Kapodistria και Dreamcatcher oι νόμοι δεν κάνουν λάθη και όταν εφαρμοστούν σωστά αποδίδουν δικαιοσύνη.

Ακόμα κι αν ήταν συγγενής μου το ίδιο θα ζητούσα, και δεν το λέω για να υποστηρίξω την άποψη μου. Είμαι κάθετη σε αυτό το θέμα.

Απ' όσο μπορώ να γνωρίζω δεν υπάρχει κανένα έθιμο τέτοιου είδους σε κάποια από τις φυλές των τσιγγάνων στην Ελλάδα. Αντιθέτως η έλλειψη του παρθενικού υμένα μπορεί να προκαλέσει μέχρι και διάλυση της φυλής.
Αν η νύφη βρεθεί μη παρθένα διαπομπεύεται η οικογένεια της και ο γαμπρός έχει δικαίωμα να κρατήσει την προίκα για αποζημείωση.

quote:

Τα κίνητρα κάνουν κάποιον δολοφόνο.

Αγαπητέ μου Εχάμβροτε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Φίλοι μου δεν είπαμε να πάρουμε τα όπλα και να κάνουμε τον Τσαρλς Μπρόνσον. Ούτε ψηφίζουμε εδώ για την επαναφορά της θανατικής ποινής.
Είμαι υπέρ της θανατικής ποινής αφού εξαντληθούν όλα τα περιθώρια λάθους και δεν θεωρώ πως αυτό με κάνει δολοφόνο. Δεν κάνω κάτι με δόλο, προστατεύω τα αγέννητα παιδιά μου και όλα τα παιδιά... ακόμη και τα δικά σας...

Αν το έσβησες ένα φιλί.

Edited by - Mantis on 22/04/2004 22:54:58

GhostΜέλος
23/04/2004, 00:25:05
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ" ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ... ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...