ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΛΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΑΛΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jacamar29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
jacamarΝέο Μέλος
10/06/2004, 00:03:53
madmax ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ

SINE DIABOLO NULLUS DOMINUS

madmaxΜέλος
10/06/2004, 00:18:55
Τα παιδια που ηταν μαζι σου ειχαν συμμετασχει και αλλη φορα σε κατι παρομοιο η δεν ειχαν σχεση με το "αθλημα";

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

jacamarΝέο Μέλος
10/06/2004, 00:24:30
ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ

chaosΜέλος
10/06/2004, 00:29:28
Εγώ πιστεύω πως κάποιος εκεί ήταν τόσο δυνατός ή είχε κάτι τόσο δυνατό επάνω του ώστε να διώξει το πνεύμα.

Πίστευε και μη , ερεύνα !!!

madmaxΜέλος
10/06/2004, 00:30:26
χμμμ..να πω ευτυχως; ευτυχως λοιπον....

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

jacamarΝέο Μέλος
10/06/2004, 00:33:38
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΦΟΥ ΨΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ

Ant-miΜέλος
10/06/2004, 02:41:05
Καλησπέρα κι από μένα. Jacamar όπως πολλοί σε συμβουλεύσανε (ανεπιτυχώς) θα τους ακολουθήσω και θα συμφωνήσω σε όλα μαζί τους (κυρίως με τον madmax). Αφού έχεις τόσο ελλιπή ενημέρωση κι αφού το κάνεις απλά από περιέργεια έχεις κάνει ήδη 2 πολύ βασικά λάθη προτού καν ξεκινήσεις. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! Επίσης μου κάνει μεγάλη εντύπωση η όλη διαδικασία που ακολουθείτε, ποιος τα λέει αύτα? (Συγγενικό αίμα, Ιταλία, κόκκινο μελάνι, πουγγί...)
Κλείνοντας (όπως έχω ξαναπεί) θα παρακαλέσώ το φίλο ΨΥΧΗ να είναι λιγότερο ειρωνικός με τα μέλη (και κυρίως με τα νέα μέλη) του esoterica. Έχεις πολλές γνώσεις, πολύ ωραίες απόψεις που ξέρεις να τεκμηριώνεις αλλά είσαι καυστικός και δημιουργείς ένα πολύ αρνητικό προφίλ του χαρακτήρα σου. Αυτό καταντάει κουραστικό και πολλές φορές αναστέλλει τη διάθεση για συζήτηση και συμμετοχή σε ένα θέμα. Εντέλως φιλικά και ξέροντας πως δεν έχω κανένα δικαίωμα να σου κάνω υποδείξεις. Απλά στο ζητάω σα χάρη. Ευχαριστώ...

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

ΑπολλύωνΝέο Μέλος
10/06/2004, 03:15:22
Αγαπητή Jacamar δυστυχώς δεν σε πρόλαβα και δεν σε ενημέρωσα-απέτρεψα και εγώ απο την πλευρά μου.

Αυτό που κάνατε είναι ότι χειρότερο (ή τουλάχιστον απο τα χειρότερα) που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, πόσο μάλλον ένας νέος ο οποίος κινδυνεύει να σημαδευτεί απο μια τέτοια εμπειρία απο τα νεαρά του χρόνια.

Αυτό το είχε κάνει μια φίλη της αδελφής μου μαζί με κάποιες άλλες φίλες τις (όχι ευτυχώς την αδελφή μου). Απο τότε αυτά τα κορίτσια ΣΥΝΕΧΩΣ παρουσιάζουν ανεξήγητα και τρελά προβλήματα υγείας. Το ένα παρουσιάζει κύστες στις σάλπιγγες το άλλο άλλου είδους γυναικολογικά προβλήματα, και το θέμα είναι πως παρόμοιες αρρώστειες τα χτυπάνε με την σειρά. Αυτό είναι ένα.
Άλλο πράγμα που συνέβει στο κορίτσι που το σπίτι στο οποίο έγινε ότι έγινε, είναι οτι συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα ιδίως με αντικείμενα που προέρχονται απο εκκλησία. π.χ. αν θυμαμαι καλά όπως μας τα διηγούνταν η αδελφή μου, το Πάσχα είχαν λίγο αγιασμένο λάδι απο εκκλησία και το βρήκανε χυμένο έξω απο το σπίτι στον τοίχο και στην πόρτα. Επίσης όταν αυτό το κορίτσι επιχείρησε να φάει, και όπως έκανε, μπριζόλα Μεγάλη Πέμπτη ή Παρασκευή δεν θυμάμαι την έπιασαν κάτι περίεργοι πόνοι ή κάτι τέτοιο. Αμέσως πέταξε την μπριζόλα και έβαλε τον σταυρό του βαπτίσματός της και αμέσως της πέρασε.

Ακόμα και η αδελφή μου που είχε απλώς σχέση με αυτά τα κορίτσια και που είχε επισκεφθεί το εν λόγω σπίτι για την παρέα και έτσι, έχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ όνειρα. Καλύτερα να μην σου πω για να μην σε βάζω ιδέες. Τα περισσότερα απο αυτά τα κορίτσια έχουν παρόμοια όνειρα μόνο που σε αυτές είναι πολύ φοβερότερα και χειρότερα. Η αδελφή μου όταν το εκμυστηρεύτηκε σε εμάς (μητέρα και μεγάλο αδελφό) της είπαμε να πάει να εξομολογηθεί σε κάποιο μοναστήρι με καλόγριες και να πάρει την ευχή και τις συμβουλές τους.
Η αδελφή μου επισκέφθηκε όντως το μοναστήρι αλλά δεν ξέρω μετά βεβαιότητας αν είχε εξομολογηθεί κιόλας. Πάντως μετά απο εκείνη την επίσκεψη τα πράγματα γι' αυτήν ηρέμησαν.

Σε συμβουλεύω λοιπόν με όλη την καλή διάθεση, και με την αίσθηση οτι μιλάω σε μια απο τις μικρές μου αδελφές, να πας σε κάποιο μοναστήρι έστω και για λίγες ώρες, να συνομιλήσεις με μια καλογριά που ξέρει και γνωρίζει και είναι κατάλληλη για να ομιλεί με κοσμικούς ανθρώπους, και να της τα εξομολογηθείς όλα. Να ακολουθήσεις σε παρακαλώ τις συμβουλές της και να έχεις λίιιιιγο περισσότερο πνευματική ζωή (να πηγαίνεις λίιιιγο περισσότερο στην εκκλησία, να μεταλαμβάνεις κ.ο.κ.).

Μόνο έτσι να είσαι σίγουρη οτι τίποτα δεν θα σε ενοχλήσει. Τώρα, μπορεί να λες οτι μπορεί και να μην κλήθηκε κάποιο κακό πνέυμα (γιατί μόνο κακά πνεύματα καλούνται έτσι) επειδή μπορεί να μην έχετε εσύ οι φίλοι σου τα ίδια ή παρόμοια περιστατικά (ακόμη).
Εδώ να σου πω πως και στην παρέα που περιέγραψα προηγουμένως τα 'συμπτώματα' δεν εμφανίστηκαν αμέσως. Αλλά μετά απο 3 ή παραπάνω μήνες αν θυμάμαι καλά. Εσύ πάντως για να μην έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα σε παρακαλώ να ακολουθήσεις τις συμβουλές μου για να είσαι ήσυχη. Πες το ίδιο και στους φίλους σου.

ΥΓ - Δεν είναι απολύτως αναγκαίο η επίσκεψη να γίνει σε μοναστήρι, και μία εκκλησία με κάποιον ιερέα-εξομολόγο κάνει. Ίσως με τις καλογριές να αισθανθείς λίγο πιο οικεία επειδή είναι γυναίκες γι' αυτό το είπα.

MAX - X5Μέλος
10/06/2004, 10:33:18
Φίλε-η Jacamar
Υπάρχουν τόσο ωραία πράγματα, να ασχολείσαι καθημερινά από το να κάθεσαι να υποβάλεις τον εαυτό σου με όλες αυτές τις μπούρδες….Είναι καλοκαίρι πηγαίνετε καμία βόλτα πιείτε κανένα ποτάκι, χαλαρώστε και απολαύστε!!!!

ΨΥΧΗΜέλος
10/06/2004, 12:18:50
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......... ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΑΠΟΛΛΟ 13 ΚΑΛΕΙ ΓΗ

ΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.........ΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.........ΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣ

HELLO HIUSTON DO YOU HEAR ME ?????????

fffffffffsssssssss.....................φφφφφφφφφφφφφςςςςςςςςςςςςςςςςςς

DO YOU HEAR ME ?????????????????????????????????????????????????????

ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ

BARLOG_DRAGONΝέο Μέλος
10/06/2004, 12:53:53
ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ,ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ???

SIMONAΜέλος
10/06/2004, 14:12:38
AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...
ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ.

*FORGET
OR
FORGIVE*

CYBERMASTERΜέλος
10/06/2004, 15:56:15
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ jacamar ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ!!)
ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

oneiric1Μέλος
10/06/2004, 17:19:57
quote:
..... Κ ΜΕΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ Κ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΦΙΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΑΣ...

Φίλη μου, δηλαδή μας λες, ότι τα φώτα άναψαν μόνα τους?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

oneiric1Μέλος
10/06/2004, 17:21:06
quote:
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......... ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΑΠΟΛΛΟ 13 ΚΑΛΕΙ ΓΗ
ΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.........ΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.........ΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣ
HELLO HIUSTON DO YOU HEAR ME ?????????
fffffffffsssssssss.....................φφφφφφφφφφφφφςςςςςςςςςςςςςςςςςς
DO YOU HEAR ME ?????????????????????????????????????????????????????
ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ

Θανάση σ' ακούωωωωω! Εδώ ΓΗ! Ξέχνα το ποτηράκι!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

astral-projectΜέλος
10/06/2004, 19:02:56
τωρα που εχουμε ολοι ενα ποτηρακι στο χερακι, εισαστε για καμια βεντουζα?

------------------------

CYBERMASTERΜέλος
12/06/2004, 00:43:01
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ???

------------------------

jacamarΝέο Μέλος
12/06/2004, 16:37:17
καλησπερα ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ PC ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ.
ΨΥΧΗ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ! ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΗ!Απολλύων ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ

12/06/2004, 20:58:34
Κανείς δεν έμαθε ποτέ τίποτε δίχως να ερευνήσει τα όριά του.

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

CYBERMASTERΜέλος
15/06/2004, 01:17:21
ΦΙΛΗ JACAMAR ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΥΣΠΙΣΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!

------------------------