- ΚΑΛΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ( 20 ΑΤΟΜΑ )
ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 22:00 Μ.Μ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΗ ΚΑΒΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ΑΚΟΜΑ...
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ
Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗ ΓΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΤΗΣ
Η ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ Η ΓΑΤΑ ΘΑ ΠΕΤΑΓΩΝΤΑΝ ΕΓΩ ΜΕ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕ ( ΦΟΒΕΡΟ ΑΣΤΕΙΟ )
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ
ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΒΑ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΡΙΣΕ ΕΦΕΡΕ ΜΠΥΡΕΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ.........
ΑΠΟΡΟΦΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΩΣΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ........
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΑΤΑ !!!!
ΠΟΙΑ ΓΑΤΑ ΛΕΕΙ Η ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ?
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΕΩ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΤΕΖΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.....
ΚΛΑΜΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΦΩΝΕΣ ΧΑΜΟΣ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΩΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ
ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΞΙΣΤΩΡΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΕΙ ΣΑΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΟΛΩΝΕΙ ( ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΖΩΟ )
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΑΚΟΜΑ .......... ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΤΑΨΥΧΕΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ )
ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΕΤΕ !!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ???
ΤΡΙΨΤΕ ΤΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ( ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ )
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΙ ΣΤΗ ΜΥΤΗ .................
ΚΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ..........
ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΕΠΑΝΩ Η ΓΑΤΑ ΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ........
ΚΟΥΛΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ
ΚΑΙ ..............
ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΣΠΙΝΑΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ
ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΥΔΟΙ..........
ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.........
ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.........
ΚΑΙ.........
ΤΕΛΟΣ......
ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΞΕΡΗ...........................................
ΠΑΕΙ Η ΓΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ......ΤΑΒΛΑ..............
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ?????????????
ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Οφείλω να παραδεχτώ πως είσαι άψογος / η…πολύ καλή η «αληθινή» ιστορία σου. Μα αλίμονο δεν αμφιβάλω τα λεγάμενά σου... Και δεν μου λες , δεν είχε κανείς να της δώσει λίγο βενζίνη για να συμπληρώσει το κενό που τη διακατείχε?
nobody
![]()
Κάτω Πάυλας
........
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
To Hollywood Έχει Κάψει!
εχω μια επισημανση να κανω.
Σε ολες τις ιστοριες που αναφερετε οτι εγινε κατι,οτι αυτοκτονησε καποιος,οτι υποφερει απο κακα πνευματα,τα θυματα ειναι σχεδον παντα απειροι νεαροι/νεαρες οι οποιοι συνηθως πεφτουν θυματα καποιων δηθεν εντριβων στο θεμα...
Αυτη η αγνοια σκοτονει.
Η πρωτη μου επικληση,(οχι με ποτηρακι η πινακα)χρειαστηκε δυομιση χρονια για να γινει.Δυομιση σχεδον χρονια στην διαρκεια των οποιον ακουγα χιλιες δυο ιστοριες.η περιεργεια ομως νικα.
Πρεπει να γνωριζετε τους κινδυνους που κρυβονται απο πισω.
Πρεπει να μαθετε να προφυλασεστε απο τους κινδυνους.
Πρεπει να ψαξετε,να βρειτε ευχες,ξορκια που προστατευουν απο αυτους.
jamacar,δεν προκειτε να κατσω να σου πω να μην το ξανακανεις καθως τα ακουσες απο ολους που σου απαντησαν.Αν το εχεις βαλει σκοπο να ασχοληθεις μην μπαινεις απο την αρχη σε βαθεια νερα.
Ξερω οτι ολοι θα ειναι αντιθετοι μ'αυτο που θα σου πω,αλλα
δοκιμασε προσευχες η ευχες προστασιας.
Αν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθεις(στο ευχομαι),ξεχασε οτι συνεβη και μην προσπαθησεις ποτε να ανακαλυψεις γιατι δεν σας πετυχε το ποτηρακι τοτε.Θα ηταν το καλυτερο που εχεις να κανεις.Εξαλου,νεα κοπελα εισαι,μπορεις να κανεις πιο ενδιαφεροντα πραγματα.
και κατι για να ξερεις:ο πινακας ouija φτιαχτηκε στην αρχη,και βγηκε στο εμποριο ως επιτραπεζιο παιχνιδι για παιδια...Μην παιζεις με παιχνιδια,μεγαλη κοπελα εισαι!!!
ΦΙΛΙΚΑ,Ευλογητος