ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αποσοβήθηκε ελληνική περίπτωση δίδυμων πύργων; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αποσοβήθηκε ελληνική περίπτωση δίδυμων πύργων; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
19/08/2005, 17:40:59
quote:

Προσπερνώ την αλαζονεία και την έπαρσή σου μιας ki όλα αυτά είναι γνωστά και μη εξαιρετέα από σένα και σε άλλες περιπτώσεις, όσο τουλάχιστον, μπαίνω στο forum.

Να με συγχωρήσουν οι συντονιστές και οι συντονίστριες αν υπερέβην τα εσκαμμένα!

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

Εδώ σε "σχωρνάω" εγώ .... ! Γιατί να μη σε "σχορνέσουν" αυτοί ?

Πάντως, να ξέρεις και τα εξης βασικά.

Πρώτον, δεν με ενδιαφέρει τι λέει η πλειονότητα, δηλ. οι πολλοί. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μήν έχω "λαϊκή υποστήριξη". Στο χωριό μου λένε "κάλιο πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη". Άρα, το "επιχήρημα" οτι το λένε και άλλοι, με αφήνει από παγερά αδιάφορο ώς το άλλο με το κοπάδι με τις ρέγγες.

Δεύτερον, να ξέρεις οτι δεν βλέπεις όλη την ουσία του θέματος (πώς θα μπορούσες άλλοστε), βλέπεις αυτό που θές να βλέπεις, και σίγουρα δεν ξέρεις οτι δεν "πιάνει" καθόλου το επιχείρημά σου οτι είναι γνωστό κλπ κλπ.
Να ξέρεις, οτι η ευρύτερη άποψη που κυκλοφορεί γι αυτόν τον χώρο, είναι οτι βρίθει από "εύκολα ψάρια".

Αυτά.
Καλη σεναριολογία.

ανήσυχη7Μέλος
19/08/2005, 17:47:55
Κάτι που αναφέρθηκε συμπληρωματικά, ως αντίλογος, στο εν λόγω ερώτημά σου ALOS είναι ότι αν υπήρξε αυτό το πρόβλημα και κατ΄ επέκταση μπορεί από αυτό να "βγήκαν" τοξικά αέρια στο πιλοτήριο (και γι' αυτό λιποθύμησε ο συγκυβερνήτης)θα έπρεπε τα αέρια να διοχετεύτηκαν μέσα και στην καμπίνα επιβατών. Άρα πως μετά από τόση ώρα βρέθηκαν οι 2 άγνωστοι "χ" να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αεροσκάφους; Και φυσικά όπως είπαν μιά τέτοια βλάβη θα απενεργοποιούσε τον αυτόματο πιλότο (πράγμα που από ότι φάνηκε μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε συμβεί).
Άρα, πάλι μία "τρύπα στο νερό".

Να συμπληρώσω, αν δεν το μάθατε ήδη, ότι οι πρώτες τοξικολογκές εξετάσεις έδειξαν φυσιολογικές τιμές στο μονοξείδιο του άνθρακα.

Και το εξής περίεργο (που ακούστηκε μάλιστα στη ΝΕΤ πρίν από λίγο): ο Γερμανός πιλότος ως γνωστόν ήταν πιλότος στην κρατική (φυσικά) αεροπορική εταιρεία της Αν. Γερμανίας. Τότε οι πιλότοι είθισται να έχουν σχέση με τη ΣΤΑΖΙ (δεν είπαν ότι κι αυτός ήταν, αλλά το άφησαν ως υπαινιγμό) κι ίσως αυτό αποτελεί μία εξήγηση για το γεγονός ότι δεν μίλησαν για αυτόν πρώην συνάδελφοί του εκτενώς.

Ήθελα επίσης με τη σειρά μου να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Η σορρός του κυβερνήτη δεν έχει βρεθεί ακόμη όπως και άλλων 2 ή 3 επιβαινόντων. Νομίζω ότι σχετικά μίλησε και κάποιος άλλος φίλος εδώ σε προηγούμενο post. Λέτε (απίθανο αλλά ξέρω εγώ) να μην ήταν μέσα;
Εν τω μεταξύ η αστυνομία της Κύπρου εισέβαλλε στο διαμέρισμά του για να κατασχέσει προσωπικά του αντικείμενα και η οικογένειά του που όλως παραδόξως εμφανίστηκε τώρα, ενημέρωσε τη Γερμανική πρεσβεία ότι θέλει τα προσωπικά του αντικείμενα να μεταφερθούν στη Γερμανία, χωρίς προφανώς να τα πάρει η κυπριακή κυβέρνηση. Άλλο περίεργο...

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

ανήσυχη7Μέλος
19/08/2005, 18:03:45
Θα σου κάων την εξής απλή ερώτηση.
Ξέρειες εσύ ή όποιος άλλος τι ΑΚΡΙΒΩΣ είδαν ή έκαναν οι δύο πιλότοι των μαχητικών. Πιστεύεις ότι σου λένε.
Ποιοί ? Το λένε οι ίδιοι οι πιλότοι ? Κάποιοι, που θέλουν να άκουσαν τι είδαν οι πιλότοι. Και ού το καθεξής.

Παράλληλα, κάθε μέρα εμφανίζεται και ένα άλλο "συμπέρασμα" ή "πόρισμα". Τη μιά μέρα λένε "ήταν παγωμένοι", την άλλη μέρα λένε "όχι δεν ήταν παγωμένοι". Αυτή η τακτική λέγεται "ελιγμός". Πώς τη μιά μέρα στέκει και το έιδαν και "μάρτυρες" και την άλλη διαψεύδεται λόγω εξετάσεων, στοιχείων κλπ. ?

Μετά, λάβε υπ΄όψη σου οτι εμπλέκονται και πολιτικές σκοπιμότητες μέσα στο όλο παιχνίδι. Πολιτικές παρατάξεις παίρνουν ενα κομάτι του όλου πάζλ και συνθέτουν ολόκληρη επιχειρηματολογία πάνω σε αυτό και ειδικά στους λόγους που οδήγησαν σε αυτό.

Προσεξε, δεν λέω επουδενή να συνθηκολογήσουμε και να μην ασχολούμαστε με το θέμα. Απεναντίας. Εδώ είναι που συμφωνώ 1.000% με τον Απέριττο, που λέει να μην καταπίνουμε ότι μας σερβίρεται. Η διαμέτρου όμως αντίθετη θέση είναι αυτό που βλέπω και εδώ μέσα, ο καθένας πιστεύει οτι ξέρει και πιστεύει οτι έχει και το δικάιωμα να πουλάει το προϊόν της αχαλίνωτης φαντασίας του έτσι, ώστε να γίνεται ο "αρχηγός του κοπαδιού" με τους φοβερούς "ελιγμούς".

Όποιος δεν καταλαβαίνει οτι παίζει έτσι το παιχνίδι αυτών που θέλουν να συγκαλύψουν την πραγματική αιτία, αυτοί είναι που γίνονται ΑΘΕΛΑ τους κάτι σαν το μεταφορικό κοπάδι με τις ρέγγες.

Όσο αφορά την αιτία ή την πιθανή αιτία, δεν θα αναμειχθώ σε καμία "συζήτηση" γιατί για μένα προσωπικά το θέμα αυτό είναι καλοδεχούμενο γεγονώς για όσους θέλουν να συνομωτολογήσουν και να τερατολογήσουν. Σέβομαι το ΚΑΚΟ όνομα που έχω εδώ μέσα, πλήν όμως σοβαρό (και άυτό άκου το και ας μην σου αρέσει), γιατί χοντράδες και παραμύθια δεν έχετε και ούτε και θα ακούσετε από μένα.

Ξέρω οτι η ανθρώπινη βλακεία είναι ατελείωτη και επίσεις τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Edited by - Vril on 19/08/2005 17:30:27
[/quote]

Μπορεί να μην σε ενδιαφέρει, αλλά συμφωνώ μαζί σου σε αυτό το σημείο, ότι "παίζονται πολιτικές σκοπιμότητες εδώ" και συμπληρώνω, ίσως και με διαστάσεις που δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Κι εσύ, επίσης, από ότι αναφέρεις απο πάνω συμφωνείς με τη δική μου άποψη σε προηγούμενο post μου, περί "κατευθυνόμενης πληροφόρησης". Άρα, δεν απέχει τόσο πολύ το "φαίνεσθαι" από το "είναι".

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

19/08/2005, 18:10:13
Να σου δόσω μια αφορμή. Λές περί "κατευθυνόμενης πληροφόρησης"

Διάβασε και αυτό.

"πιστεύετε οτι όντως υπάρχει σοβαρός λόγος, ο ψαροντουφεκάς να εξηγεί επακριβώς τους λόγους και τα κίνητρά του, όταν συναντά το κοπάδι ρέγγες..."

Τι καταλαβες απ αυτό ?

Και τι συμπέρασμα βγάζεις απ αυτό ????

(Σημ. Με ενδιαφέρει. Θέλω να δώ κάτι ... )

Edited by - Vril on 19/08/2005 18:20:01

ALOSΜέλος
19/08/2005, 18:10:44
quote:

Κάτι που αναφέρθηκε συμπληρωματικά, ως αντίλογος, στο εν λόγω ερώτημά
σου ALOS είναι ότι αν υπήρξε αυτό το πρόβλημα και κατ΄ επέκταση
μπορεί από αυτό να "βγήκαν" τοξικά αέρια στο πιλοτήριο (και γι' αυτό
λιποθύμησε ο συγκυβερνήτης)θα έπρεπε τα αέρια να διοχετεύτηκαν μέσα
και στην καμπίνα επιβατών. Άρα πως μετά από τόση ώρα βρέθηκαν οι 2
άγνωστοι "χ" να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αεροσκάφους;

Στην καμπίνα του κυβερνήτη ο αέρας είναι 80 % ανανεώσιμος σύμφωνα
με τον πρόεδρο τεχνικών της Ο.Α. αλλα σύμφωνα και με πολλούς
άλλους πιλότους, απο τους κινητήρες που φέρνουν ψυχρό αέρα.

Τώρα όσον αφορά τα πτώματα που ΔΕΝ αναζητήθηκαν απο κανέναν αλλα
και το ότι τα στοιχεία τους δεν ταιριάζουν με κανένα όνομα
τηλεφωνικού ή επαγγελματικού καταλόγου Ελλάδας ή Κύπρου
(σύμφωνα με τα λεγόμενα της Χώρας χτες) είναι ένα ΑΛΛΟ θέμα !

19/08/2005, 18:17:38

ΑΛΟΣ, έβαλες μια εικόνα με ένα πολύ έξυπνο μήνυμα.

Μήπως θές να μας πείς με δύ λόγια, τι είχες κατά νού όταν έβαλες να δούμε αυτή την εικόνα ?

ανήσυχη7Μέλος
19/08/2005, 18:27:55
quote:

Να σου δόσω μια αφορμή. Λές γία "κατευθυνόμενης πληροφόρησης"

Διάβασε και αυτό.

"πιστεύετε οτι όντως υπάρχει σοβαρός λόγος, ο ψαροντουφεκάς να εξηγεί επακριβώς τους λόγους και τα κίνητρά του, όταν συναντά το κοπάδι ρέγγες..."

Τι καταλαβες απ αυτό ?

Και τι συμπέρασμα βγάζεις απ αυτό ????

(Σημ. Με ενδιαφέρει. Θέλω να δώ κάτι ... )

Αυτό που έγραψα: ότι δηλαδή κατευθύνουν την πληροφόρηση (για πολιτικές σκοπιμότητες), αναλόγως τη ροή των συζητήσεων και τις εύγλωττες απορίες που κάθε φορά, σχεδόν, προκύπτουν από την ανικανότητά τους να συγκαλύψουν τα πραγματικά γεγονότα. Και για να το κάνω πιο λιανά: "δεν είναι καλοί ψεύτες", αφού εδώ έχει συμβεί κάτι άλλο (δεν ξέρω τι) από αυτό το οποίο θέλουν να μας πείσουν ότι έχει γίνει.

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

19/08/2005, 18:36:38
quote:

Τώρα όσον αφορά τα πτώματα που ΔΕΝ αναζητήθηκαν απο κανέναν αλλα
και το ότι τα στοιχεία τους δεν ταιριάζουν με κανένα όνομα
τηλεφωνικού ή επαγγελματικού καταλόγου Ελλάδας ή Κύπρου
(σύμφωνα με τα λεγόμενα της Χώρας χτες) είναι ένα ΑΛΛΟ θέμα !

Αχ, στο τέλος θα με ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ να λύσω τη σιωπή μου...

Δε με λές ρε παληκάρ, το ότι δεν ταιριάζουν τα ονόματα με τους τηλεφωνικούς καταλόγους, πιστεύεις οτι είναι και ΣΤΟΙΧΕΙΟ ?

Ας πούμε το εξής.
Πιστεύεις (λέμε τώρα) οτι θα βρείς τα δικά μου σε κανέναν κατάλογο ?

Ή το άλλο. Όποιος δεν έχει (σταθερό) τηλέφωνο, πά να πεί οτι δεν υπάρχει ????

Μήπως γνωρίζεις τον τρόπο, να δηλώσεις στον ΟΤΕ "όχι βρα αδερφέ, δε θέλω να φαίνεται το όνομά μου στον κατάλογο. Κάντο κρυφό".

Λέω τώρα, επειδή έθεσες το θέμα προηγουμένως περί ΕΙΔΙΚΩΝ και ΜΗ, πιστεύεις οτι οι έρευνες πρέπει να γίνονται ή να εξαρτώνται από ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ?????

Γράφει η εφημεριδα που παρέπεμψες σήμερα "τα πτώματα που ΔΕΝ αναζητήθηκαν απο κανέναν αλλα και το ότι τα στοιχεία τους δεν ταιριάζουν με κανένα όνομα τηλεφωνικού ή επαγγελματικού καταλόγου Ελλάδας ή Κύπρου" και αφήνεις τα ερωτήματα να πλανώνται...

Πράκτορες ???
Τρομοκράτες ???
Πλαστά "χαρτιά" ???

Αν αυριο βγεί οτι το τηλέφωνο είναι δηλωμένο στη σπιτονυκοκυρά τους, τι γίνεται ? Τι θα γίνουν όλα αυτά τα "σενάρια" που ήταν σήμερα "έγκυρα" ????

Σημειψση μόνο για όσους ξέρουν να διαβάζουν (και φυσικά να καταλαβαίνουν τι διαβάζουν).
Άν κάποιοι πρέπει να πάρουν μια άλλη "ταυτότητα", τότε αυτή είναι "αληθινή" και πρέπει με ΄πρώτη ματιά να "ανιχνεύεται". Στις μέρες μας. όλοι έχουν ΑΦΜ, πιστωτική κάρτα, κινητό, αριθμό ασφάλειας στο ΙΚΑ λ.χ. κλπ. Πρέπει να είναι ποοοολύ ερασιτέχνης όποιος δεν τα "σκέφτεται" και αυτά.

Άντε, πολλά είπα. Και θα κόψω μερικών το φαϊ...

(όχι οτι έχω πρόβλημα κιόλα... όλα κι όλα)

19/08/2005, 18:39:13
Ανήσυχη, καλά τα λές, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Τέλος πάντων. Ίσως να αρχίσω να διαβάζω αυτά που λές. Θα δείξει...

Πάντως, δεν βρήκες τι ήθελα να ακούσω.

Καλή συνομοσιολογία...

ανήσυχη7Μέλος
19/08/2005, 18:42:46
Δηλαδή, για να κάνουμε μία μαθηματική προσέγγιση εδώ, σε σχέση και με το δημοσίευμα, που παρέθεσε ο ALOS, αλλά και τα όσα σχετικά με τις σορρούς, που δεν έχουν βρεθεί ακόμη: 2 οι αγνοούμενες σορροί και 1 του Γερμανού πιλότου 3. Δύο, όμως, ήταν και τα άτομα που είδαν οι πιλότοι των μαχητικών στο πιλοτήριο. Η σορρός της αεροσυνοδού (που εικάζεται ότι ανήκε στην αρραβωνιαστικιά του φροντιστή) βρέθηκε κοντά στο κόκπιτ, όπως επίσης και η σορρός του φροντιστή (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Δεν θα έπρεπε κάπου εκεί κοντά να είναι και η σορρός του πιλότου τότε;

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

19/08/2005, 18:46:02
quote:

Δεν θα έπρεπε κάπου εκεί κοντά να είναι και η σορρός του πιλότου τότε;

Καλή συνομοσιολογία.

Ίσως κάποτε να αναφερθώ στο "διάβασμα ανάμεσα στις γραμμές".

Και σε αυτά που λές, έχεις "πιάσει" το 1% και έχεις αφήσει απ΄΄'εξω το 99%.
σόρυ, αλλά θες να έχεις πληρότητα

Edited by - Vril on 19/08/2005 18:47:33

ALOSΜέλος
19/08/2005, 18:59:28
Την άλλη πλευρά της λέξης ΕΙΔΙΚΟΣ.
Καναπεδάκιας Παραθυράνθρωπος. Παθητικός χωρίς γαλήνη αλλα με γνώση*

(*αμφί-βολης ποιότητας)

Όντως φοράω αυτό σε εξωτερικές εξορμήσεις...(αντί ρολογιού)

ανήσυχη7Μέλος
19/08/2005, 19:04:42
"Βαδίζω" με τα στοιχεία που δίνονται, ξέροντας ότι ίσως και να μην είναι τα αληθινά, μόνο και μόνο για να επισημάνω τις αντιφάσεις, ώστε να αναδείξω και να υπερθεματίσω στην άποψη περί συγκάλυψης και συνομοσιωλογίας, αν θες.

"Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας" και αυτό αποδεικνύεται και αναδεικνύεται κάθε μέρα.

ALOS, αυτό το δημοσίευμα από ποια εφημερίδα είναι; Όχι ότι έχει σημασία, αλλά μου κάνει εντύπωση πως και δεν αναφέρθηκε, ή τουλάχιστον δεν το άκουσα εγώ, στην τηλεόραση.

OSAL, ακούστηκε όντως κι αυτό που έγραψες ότι τσακώθηκε ο πιλότος με τον συγκυβερνήτη και μπορεί και ακόμη να χειροδίκησαν αμφότεροι (καλό αυτό, του έριξε μπουνιά ο συγκυβερνήτης του πιλότου και ήταν τόσο δυνατή που ο πιλότος "διακτινίστηκε" γι' αυτό δεν τον βρήσκουν! Ήμαρτον και μη χειρότερα)

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

ALOSΜέλος
19/08/2005, 19:05:00
Vril εννοείς κάτι προς Γρίβας,Κρανιδιώτης,Αλεξανδρείας,Ηλιος κ.α ;
19/08/2005, 19:06:08
quote:

Την άλλη πλευρά της λέξης ΕΙΔΙΚΟΣ.
Καναπεδάκιας Παραθυράνθρωπος. Παθητικός χωρίς γαλήνη αλλα με γνώση*

(*αμφί-βολης ποιότητας)

Ά, άμα κατάλαβες αυτό, τότε αλλάζει το πράμμα...

Εγώ όταν λέω ειδικός, εννοώ ειδικός κι όχι αυτό που λές.

Γιατί, πώς να στο πώ, εντάξει, στη χώρα μας βάυει ο ένας συγγενής τον άλλον σε θέση κλειδί. Και άν κάτι παέι στραβά, κανένας δεν ξέρει τίποτα, κανένας δεν είδε, δεν άκουσε κλπ κλπ.

Όταν όμως λέω ειδικός, φαντάσοτ οτι σε κάποιες άλλες χώρες, δεν γίνονται αυτά. Όντως, αυτός που θα δεί κάτι, είναι ειδικός στο θέμα του και όπως και να το κάνεις, έχει ... διαφορά.

Άς πούμε ένα παράδειγμα. Πές οτι εγώ είμαι καπετάνιος σε ένα πλοίο και έχω το γιό μου που θέλει να το οδηγήσει και αυτός. Και πάει και το πετάει στο βράχο, το βουλιάζει και πνίγονται διακόσιοι. Πόση πιθανότητα δίνεις

1. Στο οτι μπορεί να γίνει έτσι.

2. στο ότι θα βγεί στη "φόρα" έτσι.

Σε ευχαριστώ.

SoSaTΜέλος
19/08/2005, 19:06:34

Όλα είναι ένα μυστήριο...

Μη αξιοποιήσιμα τα βίντεο από τα μαχητικά!!!
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί...

ALOSΜέλος
19/08/2005, 19:07:03
quote:

ALOS, αυτό το δημοσίευμα από ποια εφημερίδα είναι; Όχι ότι έχει σημασία, αλλά μου κάνει εντύπωση πως και δεν αναφέρθηκε, ή τουλάχιστον δεν το άκουσα εγώ, στην τηλεόραση.

Στην εφημερίδα ΧΩΡΑ της 18/8/2005

ALOSΜέλος
19/08/2005, 19:15:08
quote:

Πόση πιθανότητα δίνεις
1. Στο οτι μπορεί να γίνει έτσι.
2. στο ότι θα βγεί στη "φόρα" έτσι.

Εξαρτάται την χώρα. Σε μία ευνομούμενη
1.1%
2.99%

Edited by - ALOS on 19/08/2005 19:26:03

19/08/2005, 19:25:55