- Αποσοβήθηκε ελληνική περίπτωση δίδυμων πύργων; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Όλα είναι ένα μυστήριο...
Μη αξιοποιήσιμα τα βίντεο από τα μαχητικά!!!
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί...
Στην αρχή άφησαν να εννοηθεί ότι υπήρξε video. Έπειτα είπαν ότι δεν ήταν δυνατόν διότι η θέση των καμερών στα μαχητικά επιτρέπει την κινηματογράφηση μόνο face to face. Φαντάσου δηλαδή μία κάμερα να μπορεί να κινηματογραφεί μόνο ευθεία όχι πλάγια. Έπειτα είπαν ότι ναι μεν υπήρχε video όχι αξιοποιήσιμο δε. Τώρα, ο Πρόεδρος της Κυπρ. Δημοκρατίας, μετά τη συνάντηση με τον Καραμανλή δήλωσε κατηγορηματικά στα ΜΜΕ ότι "δεν υπάρχει video".
Ας αποφασίσουν τι ισχύει και τι όχι
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
quote:
Στην αρχή άφησαν να εννοηθεί...
Έπειτα είπαν ότι ...
Ας αποφασίσουν τι ισχύει και τι όχι
Και μετά παρεξηγήθηκες που μίλησα για "κοπάδι ρέγγας σε ελιγμούς"
Και όμως, παραλίγο να το πείς, να εδώ το είχες...
Τώρα, πάει, πέταξε.
Όσο αφορά το άλλο που λές ΑΛΟΣ, για σκέψου (και μην το πείς), γιατι εδώ να μην ισχύει ο νόμος της βαρύτητας, αλλά ισχύουν όλοι οι άλλοι, πέραν αυτού (που είναι και το αυτονόητο, δηλαδή...)
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
M' αρέσει η συνομωσιολογία αλλά...
Ας προσπαθήσουμε να συνομοσιολογήσουμε σοβαρά(χε χε) ρε παιδιά μιας και πολλοί κατέχουμε καλά το άθλημα.
Κατ’ εμέ, δύο είναι τα κομβικά σημεία στο πάζλ του συμβάντος που προκαλούν ερωτηματικά και έχουν άμεση σχέση με πραγματικά γεγονότα και αυτά κατηγοριοποιούνται σε ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ και ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ
Δλδ
Α. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ με τη σειρά
Α1. ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ – ΟΜΑΛΗ ΠΤΗΣΗ
Α2. ΒΟΛΤΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ F16 & ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ
Α3. ΣΗΜΕΙΟ, ΩΡΑ & ΓΩΝΙΑ ΠΤΩΣΗΣ
Β. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ με τυχαία σειρά αξιολόγησης
Β1. ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ & ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
Β2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ & ΜΗ
Β3. ΧΥΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Γιά πάμε.
Α1. Ξέρουμε (;) όλοι οτι αν έχουμε πρόβλημα στο αεροπλάνο που βάζει σε κίνδυνο την πτήση, είτε γυρνάμε στο αεροδρόμιο που ξεκινήσαμε είτε πάμε στο κοντινότερο για στάση, καφέ και έλεγχο.
Εδώ λένε οτι υπήρχαν ένα σωρό προβλήματα αλλά το πλανάκι συνέχισε κανονικά ενώ δεν είχε απομακρυνθεί πολύ από Κύπρο και ενώ ήταν κοντά σε μεγάλα αεροδρόμια (Ρόδος, Κρήτη για να βγάλω έξω την Τουρκία).
Γιατί;
Α) Γιατί έτσι έκρινε ο κυβερνήτης.
Β) Γιατί έτσι του είπαν απ’ την εταιρεία (αν επικοινώνησε με αυτήν).
Γ) Γιατί δε μπορούσε να κάνει αλλιώς (ας πούμε τον ανάγκασε κάποιος να συνεχίσει).
Εγώ θα πάρω το Γ και γιατί είναι πιό βαρβάτο συνομωσιολογικά και γιατί τα άλλα δύο καμμία εταιρεία και κανένας πιλότος που στέκει στα καλά του δε τα έκανε.
Αρα δηλαδής, λέω εγώ τώρα, κάποιος πλάκωσε ή έβγαλε εκτός μάχης πιλότο και επιβάτες και συνέχισε την πτήση όπως αυτός ήθελε.
Α2. Κατά τη διάρκεια της βόλτας και αφού έφτασε στην Τερματική Περιοχή Αθήνας (που σημαίνει οτι υπεύθυνοι για την καθοδήγηση της πτήσης είναι οι του Ελ Βεν), είναι πάντα δίπλα του τα ωπλισμένα φ16. Τούτο σημαίνει οτι οι φ16ρηδες βλέπουν πολύ καλά ποιός είναι μέσα στο κόκπιτ, τί κάνει, αν καπνίζει ή το παίζει, μέχρι και τί χρώμα μάτια έχει, έχει δε τη δυνατότητα είτε με νοήματα είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο να δώσει οδηγίες ή εντολές στον κοκπιτά, μόνο χειραξία δε μπορούν να κάνουν.
Αρα δηλαδής πάλι, αυτοί που έστειλαν τα φ16 ξέρουν σα να ήταν εκεί τι παίζει στο αεροπλάνο και κάνουν σχέδια για το μέλλον (του).
Το τί ακριβώς είδαν οι πιλότοι δεν περιμένω φυσικά να μου το στείλουν με φαξ η με sms γιατί δεν τους επιτρέπεται και γιατί δε μου πέφτει λόγος κατ’ αυτούς.
Ξέρω μόνο οτι είδαν πολλά και σχετικά με την κατάσταση του αεροπλάνου φυσικά.
Τί είδαν κοιπόν;
Α) Πιλότους κοιμισμένους, επιβάτες χωρίς μάσκες, μάσκες μπόλικες κρεμαστές στο σκάφος, ένα-δύο (μου αρέσει η ακρίβεια) άτομα στο κόκπιτ να παίζουν σιμουλέισιον με τα τιμόνια σα να έχουν νιντεντο, γιλέκα πάνω τους αλλά δεν είδαν αν ήταν Αρμάνι ή κινέζικα, αυτά κατά την επίσημη εκδοχή.
Β) Κατά τη μη επίσημη, είδαν οτι θα έβλεπε κάθε (μη στραβός πιλότος σε φ16) από απόσταση 3-5 μέτρα. Δλδ πόσοι ακριβώς ήταν κοιμισμένοι, πόσοι και τι (αγοράκια ή κοριτσάκια) μπαινόβγαιναν, τι χρώμα γιλέκο (κυρ Αλέκο) φορούσαν, τί απαντούσαν (αν απαντούσαν) στις εκκλήσεις τους, τί νοήματα έκαναν (αν έκαναν) κλπ κλπ.
Γ) Δεν είδαν τίποτε (απόδοση 1 προς 5.000.000).
Εδώ θα πάρω το Β και για ποικιλία και γιατί έχω εμπιστοσύνη στην όραση των ικάρων μας.
Αρα δηλαδής έχουμε ως εδώ μια κανονική πτήση, στο κανονικό ύψος, με την κανονική ταχύτητα μέχρι την ΤΜΑ, πράγμα που καθησυχάζει κάπως τα σαϊνια της ΥΠΑ και στενό κορσέ στο αεροπλάνο δύο τουλάχιστον φ16 κι όλα μαζί να κάνουν βόλτες πάνω από το υπέροχο καμμένο τοπίο της αττικοεύβοιας, περιμένοντας....τί;
Περιμένοντας εντολές λέω εγώ και πάω παρακάτω.
Α3. Τί θα έκανα αν ήμουνα μπούλης στη θέση του μπούλη ή σπήλιος στη θέση του σπήλιου, την ώρα που ένα βαρύ πράμα με δεν ξέρω και γω τι μέσα του κόβει βόλτες γύρω απ’την Αθήνα χωρίς να τηρεί τον κ.ο.κ.;
Α) Θα το πάρκαρα με το ζόρι σε μια βουνοπλαγιά με πεύκα, να βγάλω απ’τον κόπο και τους οικοπεδοφάγους να καίνε το δασάκι και να γλιτώσω και την ακρόπολη που μου αρέσει φωτισμένη τη νύχτα.
Β) Θα του έκοβα κλήση να αυξήσω και τα έσοδα των ΔΟΥ
Γ) Δε θα έκανα τίποτε και θα περίμενα να εξαϋλωθεί ή να λειώσει σιγά σιγά δια της τριβής με την ατμόσφαιρα.
Εδώ, λογικό είναι να πάρω το Α, οπότε και θα έχω πάρει και τα τρία (σεμνάαα) και γιατί φυσικά είναι αρκούντως συνομωσιολογικό και έχει τζόγο.
Πώς το κάνουμε αυτό είπαμε; Όχι με πύραυλο γιατί κοστίζουν οι άτιμοι. Ούτε με σφαίρες γιατί η ΠΥΡΚΑΛ έκλεισε και δε θαχω μετά για βολές...οπότε;
Μα με αέρια. Οχι οτι θα βάλω τους φ16ρηδες να φάνε φασολάδα (δεν προλαβαίνουν άλλωστε) αλλά με τους κινητήρες βρε χαζά (γίνεται γίνεται).
Αν το κάμω έτσι, δε θα το κάμω στη θάλασσα όπως προείπαμε αλλά στο βουνό γιατί...ξέρετε γιατί.
Καλά ως εδώ;
Καλά πείτε για να συνεχίσουμε.
Αντε λοιπόν και τόριξα (και καλά τούκανα, 120τόσες συγγνώμες δεν είναι τίποτε μπροστά σε πιθανές 5.000).
Τί κάνω τώρα;
Μα φυσικά μια σύσκεψη. Μπορεί να φανεί παράξενο σε κάποιους ολόκληρο κράτος να κάνει 4-5 ώρες σύσκεψη για ένα αεροπλάνο που έπεσε (δεν έχει ξαναγίνει και μάλιστα Αύγουστο μήνα, εδώ δεν έκανα σύσκεψη που έφαγα 3 απ’ τη Βίσλα) αλλά πρέπει να τελειώσω τη δουλειά σωστά, έτσι δεν είναι;
Μην περιμένετε ανάλυση για τα «Β», τα μετά την πτώση δλδ γιατί άμα δεχτούμε τα «Α» όπως παραπάνω, τα «Β» είναι μπούσουλας.
Δηλαδής, χοντρά χοντρά, όσο εγώ συσκέπτομαι (όχι εσένα βρε-κάπου το διάβασα εδώ μέσα και με άρεσε), κανείς δεν κάνει τίποτε.
Ούτε καν ο ατρόμητος και ευσυνείδητος και άμεμπτος και...και...Φούρλας, το σύμβολο της βοήθειας και στήριξης του κάθε πονεμένου, που βρίσκεται ήδη στην πλαγιά αλλά αντί να σβάει φωτιές και να μαζεύει τιμαλφή απ’ το σωρό (ή σορό;), αγναντεύει τα αυθαίρετα του Καλάμου και περιμένει το σφύριγμα του διαιτ.....εεεεε σόρι το Ο.Κ. απ’ τον από πάνω.
Ακόμα, σε μια κρίση επικοινωνίας κράτους πολίτη, άπειρες πληροφορίες πανταχόθεν πέφτουν βροχή από κανάλια και παρακάναλα στον κοσμάκη, τί ρουσόπουλοι, τι βερύκιοι, τι κοτσαύτηδες, τι τι ετι τι που λέγαμε παλιά.
Κοίτα να δεις τώρα, εκείνος ο ειδικός (ο μόνος μάλλον ειδικός και αρμόδιος στην περίπτωση, πως τονε λένε μωρε...α ναι, Τσολάκη) κάτι βγήκε και ψέλλισε στην αρχή και μετά τον κατάπιε το μαύρο σκοτάδι της σιωπής για να πάρουν τη θέση του άλλοι ειδικώτεροι (σε τί άραγε).
Πλακώνω λοιπόν τον κοσμάκη στα κάθε λογής στοιχεία, μόνο που προσέχω (λες να παραπρόσεξα και φαίνεται;) όλα τα στοιχεία να δείχνουν εξ αρχής ατύχημα αποκλείοντας οτιδήποτε άλλο. Που και που μερικά ατίθασα στοιχεία που ξέφυγαν πάνε να στραβώσουν τη δουλεια αλλά για ένα τέτοιο, ρίχνω καπάκι εκατό άλλα νομοταγή στοιχεία και το πνίγω.
Τώρα, κάτι τεχνικές παπαριές για ψύξη-θέρμανση-κλιματισμο, για ονόματα και διευθύνσεις, για αυτόματους και μη πιλότους, για δενδροπαίδια (παιδιά που κρέμονται από κλαδιά) ζωντανά ή μη τα αφήνω να αιωρούνται σα διακόσμηση, καλό (στη μπαχαλοποίηση) κάνουν.
Καλά αυτός ο πρόεδρος (ένας είναι ο πρόεδρος) τί τοθελε ρε παιδί μου το συγχαρητήριο;
Με μάς είναι ή με τους άλλους;
Πάει να μου χαλάσει τη δουλειά;
(Η μήπως του χάλασε η δουλειά και πάει να τη φτιάξει;).
Αυτά για τώρα.
Επεται συνέχεια αν σας άρεσε με θέμα το
Α) ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ
Β) ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ
Γ) ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ (τόσο άγαρμπα)
Διότι τί συνομωσιολογία είναι αυτή χωρίς αξιοπρεπές κίνητρο.
Υ.Γ. Ναι ρε σεις, ο ηλιοκαμένος είμαι αλλά έχασα το συνθηματικό (και το μπούσουλα) και δεν ανοίγει η πόρτα, οπότε έβαλα μουστάκι και ξαναμπήκα.
(Συνομωσιολογικό σενάριο: βρε μπας κι ο iliokamenos είναι ο Περρής ή ο Θέμος, που γράφουν στο esoterica
).
Αστειεύομαι, αλλά τέτοια φοβερή "προσέγγιση" με αποστόμωσε εντελώς![]()
θα παρακαλούσα τον iliokameno να συνεχίσει με το part b, για να δούμε και παρακάτω "τι παίζει".
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
quote:
Δε με λές ρε παληκάρ, το ότι δεν ταιριάζουν τα ονόματα
με τους τηλεφωνικούς καταλόγους, πιστεύεις οτι είναι
και ΣΤΟΙΧΕΙΟ ?
Όχι βέβαια.
quote:
Ή το άλλο. Όποιος δεν έχει (σταθερό) τηλέφωνο, πά να πεί οτι
δεν υπάρχει ????
Xρειάζεται ερώτηση;
quote:
Μήπως γνωρίζεις τον τρόπο, να δηλώσεις στον ΟΤΕ "όχι βρα αδερφέ,
δε θέλω να φαίνεται το όνομά μου στον κατάλογο. Κάντο κρυφό".
Το γνωρίζω. Όπως γνωρίζω και την διαδικασία να πάω στον ΟΤΕ
και να συμπληρώσω χαρτιά και να πληρώσω για να δώ κάποιο
άλλο τηλέφωνο το οποίο κάποιος είπε αυτό που είπες...
quote:
Λέω τώρα, επειδή έθεσες το θέμα προηγουμένως περί ΕΙΔΙΚΩΝ και ΜΗ,
πιστεύεις οτι οι έρευνες πρέπει να γίνονται ή να εξαρτώνται από
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ?????
Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Παρόλαυτά τα θέματα έτσι και αλλιώς
όμως δεν ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, άτομα ΜΗ ΣΟΒΑΡΑ καθότι οι βαθμίδες
διαβαθμισιμότητας πολλές άν εννοείς τί εννοάω (καλή η συντακτικιά)
quote:
και αφήνεις τα ερωτήματα να πλανώνται...
O Τράγκας not me
quote:
Αν αυριο βγεί οτι το τηλέφωνο είναι δηλωμένο στη σπιτονυκοκυρά
τους, τι γίνεται ? Τι θα γίνουν όλα αυτά τα "σενάρια" που ήταν
σήμερα "έγκυρα" ????
Ηρθε και η σειρά του Τράγκα πχ να τον αξιολογήσω για την
σοβαρότητά του.
quote:
Άν κάποιοι πρέπει να πάρουν μια άλλη "ταυτότητα", τότε αυτή είναι
"αληθινή" και πρέπει με ΄πρώτη ματιά να "ανιχνεύεται". Στις μέρες μας.
όλοι έχουν ΑΦΜ, πιστωτική κάρτα, κινητό, αριθμό ασφάλειας στο ΙΚΑ λ.χ.
κλπ. Πρέπει να είναι ποοοολύ ερασιτέχνης όποιος δεν τα "σκέφτεται"
και αυτά.
Ξέχασες τον Mr.Tειρεσία!
Ιδού και το διάσημο ίχνος (άν αληθεύει)
Από το πρωΐ που είχα μπεί σε αυτό το θέμα βλέπω οτι έχουν δοθεί απαντήσεις 2 σελίδων!
Καλά πάμε!
Προσωπικά, έχω βαρεθεί να ακούω στην τηλεόραση τα χίλια μύρια που λέει ο καθένας.
Βλέπω δημοσιογράφους να κάνουν τους ειδικούς, ρεπόρτερ που πάνε και παίρνουν συνέντευξη από οικογένειες των θυμάτων κι εκμεταλελυονται τον ανθρώπινο πόνο των άλλων.
Άλλοι λένε οτι έπεσε επειδή τελείωσαν τα καύσιμα.
Άλλοι υποννοούν οτι ήταν τρομοκρατική ενέργεια.
Άλλοι λένε οτι ήταν ερείπιο το αεροπλάνο.
πώς μετά να πιστέψεις την αλήθεια όταν έχεις ακούσει το μακρύ και το κοντό του καθένα?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...