ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Wolverine - - Κινηματογράφος -

- Wolverine - - Κινηματογράφος -

Lady_Silme30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Lady_SilmeΜέλος
01/05/2009, 15:40:17
Και ναι σήμερα θα δώ την ταινία! Είμαι παααρα πολυ ενθουσιασμένη.

Crucifire, συγνώμη που θα στο πώ είσαι μεγάλο κάθαρμα! Μας ψήνεις πρώτα και μετά μας λές "δε σου λέω είναι spoiler". Πεεεεες! Please please please!

Και μένα μου αρέσουν πολύ αυτές οι ταινίες... Οι X men είναι η ιδιαιτερη αδυναμία μου χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν με τρέλανε το ασύγκριτο V for Vendetta ή και το Spiderman, Ironman κλπ... By the way, το τελευταίο είχε τέλειο soundtrack.

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
01/05/2009, 16:53:12
Την είδα την ταινία και μου άρεσε πάρα πολύ.
Οι δυνάμεις υπήρχαν από την παιδική του ηλικία
Το adamantium πήρε πολύ αργότερα, το γιατί και πως το πήρε θα το δείτε όταν παρακολουθήσετε την ταινία, δεν θέλω να σας χαλάσω την αγωνία

Wolf
Lady_SilmeΜέλος
01/05/2009, 23:27:41
Και γω την είδα....!
Βασικά Κεραυνέ τους ψιλοέκανες ένα spoiler but ok

Αξίζει πραγματικά....!

02/05/2009, 11:50:14
Silme, όποιος είχε δει τα τρέιλερς, θα τον είχε δει πιτσιρικά με τα νύχια. Ομοίως και όποιος είχε διαβάσει το αντίστοιχο κόμικ.

Επίσης, ως προς το σπόιλερ,[ ] ας πούμε απλά ότι έχει σχέση με μασώνους. Θα τα δεις όταν βγει, μη βιάζεσαι. Το Soundtrack όντως ήταν τρομερό. Ιδανική μίξη ορχήστρας, ροκ και σπίντας! Ειδικά όταν κάνει την πρώτη πτήση στην Αμερική, με το Mark II ήθελα να χωθώ μέσα στην οθόνη. Θες να ανοίξω τόπικ για τον Iron Man να παραθέτω πληροφορίες για την πρόοδο της δεύτερης ταινίας;

Lady_SilmeΜέλος
02/05/2009, 16:36:06
Ναιιιιι!

Αλλα εξακολουθώ να πιστεύω οτι είσαι καθαρματάκι

03/05/2009, 13:53:19
Mη βάζεις υποκοριστικό, με υποτιμάς!!!

Οκ, ξεκινάω να το φτιάχνω...

Lady_SilmeΜέλος
03/05/2009, 14:33:20
χαχαχαχαχα! Καλα εγω το ειπα για να σου δειξω οτι σε συμπαθησα και συ με αποπαιρνεις

Εισαι καθαρμα καθαρμα καθαρμα (το σωσα;)

Οπως και να χει, για να επιστρέψουμε και στο θέμα, εμένα μου έμεινε απορία τι να απέγινε ο Βίκτωρ...

06/05/2009, 14:24:17
Μα καλά, κανείς δεν έχει την απορία τι απέγινε ο Wade Wilson;

Καλά, εγώ θα πω και δε με νοιάζει αν σας νοιάζει!

Συγγραφέα ψάχνει, για την επερχόμενη ταινία Deadpool. Ναι, με τον Ρέυνολντς προφανώς! (Yeah!)

Eπίσης ο Τζάκμαν και ο Τζων Παλέρμο έχουν ήδη στα σκαριά τη συνέχεια του Wolverine, που θα εστιάζει στην εποχή του Γουλβερίν στην ανατολή (samurai storyline για τους γνώστες)...

Μούφα μου βρωμάει αυτό...

Lady_SilmeΜέλος
06/05/2009, 20:39:40
Για να είμαι ειλικρινής και μένα crucifire ετσι μου ακούγεται.Εντάξει κάνανε το παρελθόν του ταινία αρκεί μετά απο ένα σημείο θα είναι απλά για να πουλήσει και θα χάνει εντελώς την αξία της η ταινία... Ωστόσο, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ας περιμένουμε τις εξελίξεις...

Αν και μια ακόμα ταινία με όλους τους X men δε θα με χάλαγε. (και να χε και τον Gambit μέσα περισσότερο Pleeeeease) Αλλωστε στην τρίτη ταινία το τέλος θα μπορούσε να υπονοεί συνέχεια...

07/05/2009, 00:09:26
Κοίτα, η επόμενη X-men ταινία (αν προσπεράσουμε το Magneto) θα αφορά άλλους μεταλαγμένους, σε πιο νεαρές ηλικίες. Προσπαθώ να θυμηθώ πως λέγεται το πρότζεκτ, για να παραθέσω περισσότερες πληροφορίες, αλλά έχει κολλήσει το μυαλό μου τώρα. Αύριο.

Kαι το κουλό. Η Μπέρυ θέλει ταινία Στορμ. Ουστ!

Lady_SilmeΜέλος
07/05/2009, 13:25:26
Αντε μωρέ... η ψωνάρα... και σιγά την storm.... Και σιγά την Μπέρυ... μου τη σπάει...

07/05/2009, 16:30:22
Καλά, για την ίδια τη Μπέρυ δε μπορώ να πω, γιατί έχει και μια επίμαχη σκηνή στο Monster's Ball (χεχεεεε) αλλά, ναι, η αλήθεια είναι ότι όλο κάτι τέτοιες βλακείες κάνει. Βλέπε Catwoman...

Lady_SilmeΜέλος
07/05/2009, 19:02:16
Δεν της πηγαινε ιδιαιτερα ο ρόλος στο catwoman.... Αν και έκανε σεβαστή προσπάθεια...

10/05/2009, 21:21:34
X-Men: First Class

Είναι η πρώτη τάξη της σχολής του Xavier, οπότε έχουμε νεαρό Scott, νεαρή Jean, νεαρό Beast. "Θα έχει πολλή πλάκα" σχολίασε η Lauren Shuler Donner, παραγωγός των τριών X-Men. "Πιστεύω πως το σχέδιο είναι είναι να ακολουθήσουμε μερικούς από τους χαρακτήρες στις δικές τους ιστορίες, μέχρι να έρθουν στον κόσμο των X-Men".

H 20th Century Fox έχει προσλάβει το δημιουργό του "Gossip Girl" (καήκαμε) Josh Schwartz για να γράψει το σενάριο του X-Men: First Class. Του έγινε προσφορά για να σκηνοθετήσει επίσης, αλλά αρνήθηκε.

Singer ακούει-οβερ;

Αν γίνει σωστά, ακούγεται πολύ ωραίο. Αλλά για αρπαχτή μου βρωμάει. Πάντως υπάρχει μια ομώνυμη μινι σειρά κομιξ, αλλά δε φαίνεται να σχετίζεται πολύ.

Edited by - crucifire on 10/05/2009 21:22:03

Lady_SilmeΜέλος
10/05/2009, 22:08:49
Ελα μωρε γιατί το λές; Εγώ νομίζω θα ναι καλό! Το σίγουρο είναι οτι μάλλον θα αργησει...

11/05/2009, 08:46:51
Μάλλον από το 2010 θα βγει η νέα ταινία, εάν βγει τελικά...
Δεν ξέρω, δε με ενθουσιάζει και τόσο η ιδέα.
Θα προτιμούσα το 4ο μέρος να είναι η συνέχεια από το 3ο όπου πράγματι υπάρχουν υπόνοιες για την συνέχιση κάποιων καταστάσεων.

In anticipation of my resurrection...

Lady_SilmeΜέλος
11/05/2009, 17:07:52
Ναι έχεις δίκιο Dying, αλλά χωρίς Cyclops, χωρίς Jin....

11/05/2009, 17:57:04
ε...ισως να εμπεναν "νεα προσωπα"!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Lady_SilmeΜέλος
11/05/2009, 22:53:28
Σωστά...Το θέμα είναι να είναι καλά τα νέα πρόσωπα...Αν και δεν μπορώ να φανταστώ τους x men χωρις τον καθηγητη και τους αλλους τρεις που αναφερω παραπανω...Εκτός αν αυτο που βλέπουμε μετά τους υπότιτλους στην τρίτη ταινία υπάρξει στην τέταρτη αλλα και πάλι δεν είναι το ίδιο...

11/05/2009, 23:32:25
Θα υπάρξει συνέχεια παιδιά. Είναι 99% σίγουρο. Παρ' όλα αυτά έγώ θα δώσω μια ευκαιρία στο First Class... you never know...

Πάντως μιας και μιλάμε για Μάρβελ, δεν ξέρω τι μουσική ακούς Silme - στο D_I θα αρέσει στάνταρ η πρότασή μου - στο καινούριο live album των Epica (the Classical Experience) που είναι η ηχογράφιση της συναυλείας που δώσανε με συμφωνική ορχήστρα, μεταξύ άλλων, έχουν και μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διασκευή στο θέμα του Spider-Man από το Danny Elfman. Όλα τα ευρά!