- Wolverine - - Κινηματογράφος -
Crucifire, συγνώμη που θα στο πώ είσαι μεγάλο κάθαρμα! Μας ψήνεις πρώτα και μετά μας λές "δε σου λέω είναι spoiler". Πεεεεες! Please please please!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μένα μου αρέσουν πολύ αυτές οι ταινίες... Οι X men είναι η ιδιαιτερη αδυναμία μου χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν με τρέλανε το ασύγκριτο V for Vendetta ή και το Spiderman, Ironman κλπ... By the way, το τελευταίο είχε τέλειο soundtrack.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
Οι δυνάμεις υπήρχαν από την παιδική του ηλικία
Το adamantium πήρε πολύ αργότερα, το γιατί και πως το πήρε θα το δείτε όταν παρακολουθήσετε την ταινία, δεν θέλω να σας χαλάσω την αγωνία

Βασικά Κεραυνέ τους ψιλοέκανες ένα spoiler but ok
Αξίζει πραγματικά....!

Επίσης, ως προς το σπόιλερ,[
] ας πούμε απλά ότι έχει σχέση με μασώνους. Θα τα δεις όταν βγει, μη βιάζεσαι. Το Soundtrack όντως ήταν τρομερό. Ιδανική μίξη ορχήστρας, ροκ και σπίντας! Ειδικά όταν κάνει την πρώτη πτήση στην Αμερική, με το Mark II ήθελα να χωθώ μέσα στην οθόνη. Θες να ανοίξω τόπικ για τον Iron Man να παραθέτω πληροφορίες για την πρόοδο της δεύτερης ταινίας;

Οκ, ξεκινάω να το φτιάχνω...
Οπως και να χει, για να επιστρέψουμε και στο θέμα, εμένα μου έμεινε απορία τι να απέγινε ο Βίκτωρ...

Καλά, εγώ θα πω και δε με νοιάζει αν σας νοιάζει!
Συγγραφέα ψάχνει, για την επερχόμενη ταινία Deadpool. Ναι, με τον Ρέυνολντς προφανώς! (Yeah!)
Eπίσης ο Τζάκμαν και ο Τζων Παλέρμο έχουν ήδη στα σκαριά τη συνέχεια του Wolverine, που θα εστιάζει στην εποχή του Γουλβερίν στην ανατολή (samurai storyline για τους γνώστες)...
Μούφα μου βρωμάει αυτό...

Kαι το κουλό. Η Μπέρυ θέλει ταινία Στορμ. Ουστ!

Είναι η πρώτη τάξη της σχολής του Xavier, οπότε έχουμε νεαρό Scott, νεαρή Jean, νεαρό Beast. "Θα έχει πολλή πλάκα" σχολίασε η Lauren Shuler Donner, παραγωγός των τριών X-Men. "Πιστεύω πως το σχέδιο είναι είναι να ακολουθήσουμε μερικούς από τους χαρακτήρες στις δικές τους ιστορίες, μέχρι να έρθουν στον κόσμο των X-Men".
H 20th Century Fox έχει προσλάβει το δημιουργό του "Gossip Girl" (καήκαμε) Josh Schwartz για να γράψει το σενάριο του X-Men: First Class. Του έγινε προσφορά για να σκηνοθετήσει επίσης, αλλά αρνήθηκε.
Singer ακούει-οβερ;
Αν γίνει σωστά, ακούγεται πολύ ωραίο. Αλλά για αρπαχτή μου βρωμάει. Πάντως υπάρχει μια ομώνυμη μινι σειρά κομιξ, αλλά δε φαίνεται να σχετίζεται πολύ.
Edited by - crucifire on 10/05/2009 21:22:03

Δεν ξέρω, δε με ενθουσιάζει και τόσο η ιδέα.
Θα προτιμούσα το 4ο μέρος να είναι η συνέχεια από το 3ο όπου πράγματι υπάρχουν υπόνοιες για την συνέχιση κάποιων καταστάσεων.

In anticipation of my resurrection...

Πάντως μιας και μιλάμε για Μάρβελ, δεν ξέρω τι μουσική ακούς Silme - στο D_I θα αρέσει στάνταρ η πρότασή μου - στο καινούριο live album των Epica (the Classical Experience) που είναι η ηχογράφιση της συναυλείας που δώσανε με συμφωνική ορχήστρα, μεταξύ άλλων, έχουν και μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διασκευή στο θέμα του Spider-Man από το Danny Elfman. Όλα τα ευρά!